Ensimmäinen imaamikurssi täydessä vauhdissa Ruotsissa

13

”Islamisaatio ei tarkoita sitä, että jossain maassa on yksittäisiä muslimeja, jotka harjoittavat omilla varoillaan uskontoaan.”

8e33df6e-1c76-443f-928f-78a97d6671bbRuotsissa aloitettiin viime syksynä ensimmäinen valtiorahoitteinen imaamikoulutus. Tukholman Kistassa sijaitseva islamilainen keskus, jonka virallinen nimi on Kistan kansankorkeakoulu, aloitti syyslukukaudesta alkaen kursseja, josta valmistuu täysoppineeksi imaamiksi. Opiskelija, joka hakeutuu koulutukseen saa mm. opintorahaa. Valtio rahoittaa toimintaa kuten esim. kansanopistoja.

Rehtori imaami Abdukader Habib kertoo:

– Tarve tällaiseen koulutukseen on suuri. Nykyään imaamiksi opitaan harjoittelijana moskeijoissa, mutta jatkossa on tarpeellista, että moskeijoissa toimii imaameja, jotka ovat koulutettu Ruotsissa.

Ensimmäisellä imaamikurssilla oli suuri suosio ja reilu kymmenen oppilasta valmistunee keväällä imaamiksi. Rehtori iloitsee:

– Nyt monien muslimien ei tarvitse lähteä esim Saudeihin opiskelemaan vaan he voivat opiskella kotiympäristössä.

 

Advertisements

13 thoughts on “Ensimmäinen imaamikurssi täydessä vauhdissa Ruotsissa

 1. Mistäköhän ruotsalaisten kiima islamiin johtuu? Miksei ruotsissa paijata esim hinduja tai budhalaisia? Eikö jossain kirkossa Ruotsissa ole tila muslimeja varten, mutta miksi ei ole tilaa hinduille. Saako islamin suvaitsemisesta enemmän nautintoa kuin vaikka budhalaisuuden suvaitsemisesta?

 2. Buddhalaiset, ja itse asiassa ketkään muut kuin muhamettilaiset, eivät ole vaatimalla vaatimassa itselleen kuuta ja tähtiä taivaalta ilmatteeksi. Ketkään muut eivät myökään nykyään levitä uskontoaan pelon, uhkailun ja terrorin keinoin.

  1. Yksikään hindu ruotsissa ole vaatinut naudanlihan syöntikieltoa, vaikka Intiassa se onkin kielletty. Sen sijaan islam-taustaiset ihmiset ovat saaneet monia kouluja poistamaaan sianlihan ruokalistalta.

 3. Kista on varmaan yksi parhaista opetuspaikoista. Paikka on niin täynnä mustia ettei mitään raja. Ja muutos viimeisen 10 vouden aikana on ollut todella radikaali.

 4. Voi vitun kultamunat konsanaan. Eli nämä tunkevat maahan ja työllistävät itsensä levittämään omaa uskontoaan hurrien rahoilla tuottamatta hurreille mitään vastinetta?

 5. Islam on yritys johon palkataan muslimi työntekijöitä. Varmaan kannattavaa ja kasvavaa bisnestä Euroopassa.

 6. Eli pomminrakennusinsinöörejä tulossa, hyvä hyvä! Pääasia että HARRASTAA, ettei syrjäydy!

 7. Ja Suomeen tulee muslimeja maista, joissa kristittyjä vainotaan eniten – vainoajina muslimit… :

  ”Open Doors -järjestön vuosittain julkaisemaan World Watch List -raporttiin kootaan 50 maata, joissa kristittyihin kohdistuu kaikkein eniten vainoa maailmassa.
  Juuri julkaistun World Watch List 2017 -raportin mukaan yhteensä noin 350 miljoonaa kristittyä koki vainoa vakaumuksensa vuoksi.
  Noin 215 miljoonaa kristittyä kärsii vakavasta vainosta.

  Kristittyjen kokema vaino lisääntyi listauksen 50 maassa kokonaisuudessaan hieman vuodesta 2016.
  Lähes neljännes lisäyksestä liittyy yhä autoritäärisempiin hallintojärjestelmiin kahdeksassa Lähi-idän maassa ja Pohjois-Afrikassa.
  Näitä maita ovat Algeria, Egypti, Iran Jordania, Palestiinalaisalueet, Qatar, Turkki ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.”

  ”World Watch List -raportin kymmenen kärki on pysynyt pääosin ennallaan. Vuoden 2017 listauksen kärkimaista yhdeksän oli myös viime vuoden listauksen kärkikymmenikössä: Pohjois-Korea, Somalia, Afganistan, Pakistan, Sudan, Syyria, Irak, Iran ja Eritrea.”

  https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/world-watch-list-2017-raportti-kristittyjen-vainot-lisaantyneet/

  Onkin ihan loogista, että Suomessakin nämä muslimit käyttävät kuten käyttäytyvät…
  – järjetöntä – kuin päästäisi kettuja kanatarhaan…

  KAIKKEIN PAHIMPIA MAITA KRISTITYILLE – joukossa IRAK, AFGANISTAN, SOMALIA – eli maat, joista meille tulee eniten ns. turvapaikanhakijoita eli käytännössä siis muslimeita…

  1. ”Italialaisen arkkipiispa Carlo Liberatin mukaan Italiasta ja Euroopasta on tulossa islamilainen.”

   ”Syynä tähän ovat arkkipiispan mukaan kasvava muslimimaahanmuuttajien määrä ja lisääntyvä maallistuminen.

   – Kymmenessä vuodessa olemme kaikki muslimeja oman tyhmyytemme vuoksi. Italia ja Eurooppa elävät pakanoiden ja ateistien tavoin. Kaikki tämä moraalinen ja uskonnollinen rappio suosii islamia. Meillä on heikko kristillinen usko. Tarvitsemme todellista kristillistä elämää. Kaikki tämä valmistaa tietä islamille.
   Sen lisäksi heillä on lapsia, meillä ei. Olemme täydessä alamäessä, Pompeijin emeritusarkkipiispa Carlo Liberati sanoo Daily Mailin mukaan.

   Liberati sanoo olevansa protestoija.

   – Ellen olisi pappi, olisin toreilla osoittamassa mieltä.
   Mitä järkeä siinä on, että ruokimme maahanmuuttajia, eivätkä he edes kiitä, vaan heittävät ruoan pois ja kuluttavat tuntikausia kännyköidensä kanssa ja jopa järjestävät mellakoita, Liberati kysyy.

   Hän myös arvostelee katolista kirkkoa siitä, että se lahjoittaa rahaa maahantulijoille.

   – Rahan antaminen kaupungeissa vaelteleville ei ole ainoastaan väärin, vaan moraalisesti vahingollista. Rohkaisemme heidän käytöstään ja he tottuvat siihen (rahan saamiseen), hän sanoo.”

   Verkkouutiset

   1. Pakko niille sontiaisille on kymmenykset maksaa, muuten murhaavat.

    Kivapuheena: Ihanat **skamuslimit rikastuttavat meitä raiskaamalla. Joukkoraiskaus on kaunein teko maailmassa 🙂

  2. Jos suomalaiset menisivät turvapaikanhakijoina Somaliaan Afganistaniin, Irakiin jne. – mitäpä luulette, kuinka meidät otettaisiin vastaan?

  3. Radikalisoituneet somalit riehuvat naapurimaissakin:

   ”Harva tulee ajatelleeksi, että esimerkiksi Itä-Afrikassa sijaitsevissa Keniassa tai Tansaniassa kristityt voisivat olla vaarassa. Ei ajateltu eräässäkään kylässä, jossa asuvilla muslimeilla ja kristityillä oli hyvät välit.
   Viime vuonna kylään kuitenkin iskivät naapurimaasta Somaliasta tulleet ääri-islamilaisen Al-Shabaab-järjestön terroristit. He kulkivat talosta taloon ja tarkistivat asujien uskonnon. 50 kristittyä tapettiin. Open Doorsin työntekijät tulivat kylään vuorokauden kuluessa, auttoivat hengissä selvinneitä ja ovat olleet tukena, kun luottamusta kylän asukkaiden välille rakennetaan uudestaan.”

   Sananvapauden rajoitus voi myös johtaa vainoon!!! :

   ”Ääri-islamilaiset järjestöt ovat näissä maissa erityinen uhka. Pakistanissa sekä kristityt että muut vähemmistöt ovat myös joutuneet ahdinkoon jumalanpilkkalakien takia.
   Amnesty Internationalin joulukuisen kannanoton mukaan jumalanpilkkalakeja käytetään Pakistanissa vähemmistöjä vastaan, niiden perusteella tehdään tekaistuja syytöksiä ja syytöksistä vapautetutkin ovat hengenvaarassa.

   – Pitää paikkansa, että uskonnonvapaudesta on syytä puhua myös laajemmin. Siellä, missä uskonnon-, sanan ja kokoontumisvapautta rikotaan, kärsivät yleensä monet vähemmistöt. Meidän erityisalaamme on kuitenkin kristittyjen tilanteen seuranta, sanoo Open Doorsin Suomen osaston toiminnanjohtaja Miika Auvinen. ”

   Muslimien tekoja salataan lännessä:

   ”Uskonnollinen vaino on mediassa vähän seurattu uutisaihe. Muun muassa viime joulukuussa Egyptissä tehty pommi-isku koptikirkon katedraaliin Kairossa aiheutti 25 kuolonuhria, mutta jäi uutispimentoon samanaikaisen Istanbulin terrori-iskun vuoksi. ”

   VALOMERKKI

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.