Skip to content
Mainokset

Itävalta: sotalapset vankilaan tukien nostamisesta ja ikien valehtelemisesta

Kolme afganistanistanilaista lapsiksi väitettyä pakolaislasta, jotka osoittautuivat aikuisiksi, on tuomittu 5-6 kuukaudeksi vankilaan itävaltalaisessa tuomioistuimessa. Tuomion mukaan miehet huijasivat avustuksia ja hyvinvointipalveluita, joihin he eivät olleet oikeutettuja, koska he eivät ole lapsia, raportoi Daily Express.

Ruotsissa on yleisesti tiedossa, että suuri osa ns. yksin tulleista pakolaislapsista valehtelee ikänsä ja ovat itse asiassa aikuisia, vaikka sitä viime aikoihin asti pidettiin puhtaana rasismina, osoittaa, että asia on näin.

Vaikka ryhmä on tullut maksamaan Ruotsin veronmaksajille vähintään kymmeniä miljardeja kruunuja viranomaiset edelleen jatkavat kolmannesta maailmasta tulleiden aikuisten miesten kohtelua lapsina. Mutta Itävallassa ilmeisesti turvapaikkahuijareita kohdellaan sen sijaan huijareina.

Kolme ilman huoltajaa saapunutta pakolaislasta, joiden todettiin olevan yli 18-vuotiaita tehtyjen testien jälkeen, on nyt tuomittu vankilaan siitä, että he huijasivat veronmaksajilta yhteensä yli 80 000 €, huijaamalla muun muassa sairausvakuutuksesta, terveydenhuollosta, taskurahasta ja kielikursseista, joihin he eivät olleet aikuisina oikeutettuja.

Petos tuli ilmi, kun tuomioistuin pyysi lääketieteellisiä ikätestejä, jotka osoittivat, että kaikki kolme miestä olivat vanhempia kuin mitä he olivat ilmoitettaneet siinä yhteydessä kun he olivat hakeneet turvapaikkaa. Kaksi vastaajista kiisti syyllistyneensä rikokseen ja syyttivät heidän vanhempiaan, jotka olivat kirjoittaneet syntymäajat afganistanilaisen kalenterin mukaan. He kertoivat, että he eivät tienneet syntymäaikojaan.

Se oli kuitenkin selitys, jota tuomari ei niellyt.

– He Ilmoittivat tietoisesti vääriä tietoja, jotta he saisivat jäädä Itävaltaan, hän sanoi.

Kolmas mies myönsi puolestaan avoimesti oikeudenkäynnissä, että hän oli valehdellut ikänsä.

– Meille sanottiin, että on parempi jättää hakemus alaikäisenä, koska silloin ei voida lähettää takaisin, hän selitti.

-Johan-

Mainokset

6 Comments »

 1. Ihan oikea päätös. Kuritushuonetta kaikille ikänsä valehdelleille. Ikävä kyllä, Suomessa oikeuslaitos ei moisen pysty. Sielä hyysätään.

  Tykkää

  • Ainakin suvakit pitää heitä lapsina, kun ajattelevat, etteivät nuo lapsoset tienneet ettei saisi raiskata eikä esim. ammuskella muita raketeilla.

   Tykkää

 2. Tuohon tepsisi se ettei alaikäisille myydä alkoholipitoisia juomia, ei energiajuomia, ei tupakkaa, ei pääse diskoon jne jne. Alaikäisen elämä voidaan tehdä ei-niin-houkuttelevaksi jos halutaan.

  Tykkää

 3. En nyt löytänyt sitä ruotsalaista artikkelia, jossa Migrin whistle-blower kertoo, kuinka näiden partalasten hoitokodin henkilökunta yritti vaikuttaa Migrin henkilökuntaan, että lapsukaiset saisivat henkilökortin, jossa olisi riittävästi ikää, että nämä pääsisivät baariin!
  Selitys ja puolustus oli, että kyllähän te tiedätte tämän ikäjutun todellisuuden. Migrin porukka veti herneen nenään ja ihmetteli, että mitä v****a pitäisikö heidän alkaa väärentämään henkilökortteja näille huijareille?

  Tykkää

 4. Niinhän ne suomeenkin tulevat änäs pakolaiset kertoo iäkseen 17 vuotta, vaikka aivan varmasti suurinosa on liki kolmekymppisiä ukkoja!

  En voi ymmärtää sitä miten sokeita ne suomen vastaanottokeskuksen työntekijät ovat kun selvästi päältäpäin näkee, että lähes kaikki matut on täysi-ikäisiä.

  On tämä kyllä häpeällistä, että oman maan kansalaisia on asunnottomina ja useilla joilla asunto on, on sen ylläpitäminen järjettömän kallista, kaikesta täytyy säästää että jotenkin pärjää!

  Kyllä tässä veri kiehahtaa kun lukee näitä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: