Perjantaikolumni: Maahanmuuttokriittisyys on hörhöjen hommaa

0

cd172f343593e1fa7af3a0758d6d1b4aOlet tavallinen, veroja maksava suomalainen ihminen. Olet huolissasi massamaahanmuuton ongelmista. Olet huolissasi suomalaisen kulttuurin rapistamisesta ja hajoittamisesta vieraanvaraisuuden nimissä. Olet huolissasi länsimaiden islamisaatiosta.

Tunnet olosi voimattomaksi. Haluaisit tehdä jotain, mutta et tiedä mitä. Sitten löydät erilaisia kansallismielisiä ryhmittymiä, joissa ihmiset ovat huolissaan tismalleen samoista asioista kuin sinä.

Äänestämäsi poliitikot ovat pettäneet sinut, koska eivät saa tarpeeksi nopeita ja vahvoja muutoksia aikaan. Suuntaat toivosi ruohonjuuritason toimintaan. Liityt Facebook-ryhmiin sekä seuraat aktiivisesti maahanmuuttokriittisten somejulkkisten aktivismia.

Hengähdät helpotuksesta, sillä olet löytänyt oman porukkasi ja joku sentään tekee jotain, toisin kuin nuo korruptoituneet poliitikot. Huomaat, ettei kansallismielinen liike koostukaan pelkistä elämäm kalluista, vaan mukana on myös tiedostavia, hyvin asiansa peustelevia, älykkäitä ihmisiä.

Sinä, joka et ole rasisti, seksisti, ksenofobi, olet lukuisia kertoja saanut kuulla olevasi sellainen. Sinulla on värikkäitä ystäviä, mutta se ei auta — tiettyjen ihmisten silmissä olet silti rasisti, jos vain uskallat kritisoida haittamaahanmuuton seurauksia ja vaatia tiukempaa rajavalvontaa.

Olet kurkkuasi myöten täynnä vihervasemmistolaista vihaa ja leimoja, joita päällesi on liimattu kiiluvasilmäisten, hieltä lemuavien hipstereiden ja anarkomarkojen toimesta.

Kulttuurisodan länsimaissa voitti vasemmisto. Jo useita kymmeniä vuosia kulttuurimarxistinen totuus on pitänyt status quon asemaa. Kaikki eriävät mielipiteet ovat toisinajattelua. Kipeästi kaivattu vastavoima on alkanut repimään tätä asetelmaa ja tavallisella kansalla on tullut mitta täyteen.

On täyskäännöksen aika.

cmgdpbxwiaakfbkMonikulturismi, feminismi, sukupuolten moninaisuus, erinäisten pervoilujen normalisointi — nämä kaikki juontavat juurensa kulttuurimarxistisesta ajattelusta. Hyvän ihmisen oikeat mielipiteet ovat tiukasti määritelty. Niistä poikkeaminen on vähintään sosiaalinen itsemurha.

Paitsi enemmistön mielestä. Samalla kun eliitti on vaalinut vihervasemmistolaista ideologiaansa ja pitää hallussaan tiedotusvälineitä, samalla enemmistö ihmisistä — ne ihan tavalliset ihmiset — ovat saaneet hillua omassa todellisuudessaan, tietynlaisessa ajattelun vapauden tilassa, jossa mielipiteet ja ajatukset muodostuvat pääsääntöisesti omista arkisista kokemuksista, elämästä vieraantuneiden teorioiden sijaan.

Nämä tavalliset duunarit eivät käy yliopistoa, tuota vasemmistolaisen ajattelun aivopesulaitosta, vaan ajattelevat itse. Heitä ei voi manipuloimalla, uhkailemalla, kusettamalla ja pilkkaamalla käännyttää ideologiseen vihervasemmistoon. He näyttävät joukkovoimasa kansanäänestyksissä ympäriämpäri länsimaita: Brexit ja Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi ovat tavallisten ihmisten voimannäytteitä. Ja status quo vapisee.

Ja mitä enemmän ideologinen vasemmisto menettää valtaansa, sitä enemmän se kitisee. Sen raivokkaammin se taistelee; kiusaa, huijaa, yrittää vaientaa, pelottelee, valehtelee. Sitä enemmän se huutaa ja raivoaa. Se käyttää viimeiset, sisuskaluistansa revityt voimat armottomaan väistämättömän vastustamiseen, kuolinkamppailun edessä.

Kirjoitin pari vuotta sitten modernista feministisestä liikkeestä ja kuinka yhä älyttömimmiksi käyvät väitteet, kampanjat ja sekoilut ovat liikkeen viimeisiä kuolonkorahduksia, kunnes touhu lopulta kuihtuu omaan naurettavuuteensa, kuolee pois tarpeettomana. Nämä samat kuolonkorahdukset kaikuvat kaikessa vasemmistolaisessa ajattelussa. Massat ovat täyttä häkää valitsemassa terveen järjen ja luonnonjärjestyksen, dystopiaan johtavien utopisten ja luonnonvastaisten ideologioiden sijaan.

Poika huusi, ”Susi tulee, susi tulee”. Ihmiset kauhistuivat, sulkivat ovet ja piilottivat lampaat. Susi ei tullut, koska kyseessä oli pila. Poika huusi, ”Susi tulee, susi tulee!” – Ja sama tapahtui. Kolmannen kerran sutta huudeltuaan poika tajusi, ettei kukaan enää uskonut. Ihmiset eivät lukinneet oviaan, piilottaneet lampaitaan. Sitten eräää päivänä poika näki oikean suden tulevan. Hän huusi, ”Susi tulee!” Mutta kukaan ei enää uskonut. Ovia ei suljettu, lampaita ei piilotettu. Sitten susi tuli ja söi kaikki.

Tarinan opetus on: älä lausu väärää lausumaa, sillä jossain vaiheessa kukaan ei enää usko, jos vaikka se olisi tottakin.

Ideologinen vasemmisto on pyrkinyt leimaamaan kaikki nykyfeministiä kritisoivat misogyyneiksi ja kaikki avoimien rajojen politiikkaa ja monikulturismia kritisoivat ksenofobeiksi ja rasisteiksi. Tämä on kääntynyt itseään vastaan, sillä nämä termit ovat käytännössä menettäneet merkityksensä. Niitä käytetään leimaamiseen, kiusaamiseen vaientamiseen. Kun leimaat ei-misogyynejä, ei -rasisteja, ei-ksenofobeja valheellisilla termeillä, kukaan ei lopulta enää usko sinua.

Mutta palataanpas takaisin sinuun, tavalliseen ihmiseen, joka löysit kansallismielisen liikkeen. Olit kyllästynyt leimoihin, valehteluun, mustamaalaamiseen — vain ja ainoastaan löytääksesi nämä tismalleen samat asiat myös kansallismielisestä liikkeestä. Ideologiset keinot, harhat ja sokeus ovat samoja, vaikka ideologia olisi eri. Tämä on kehittymättömän, älyllisesti epärehellisen ja objektiivisuutta kavahtavan kahtiajakoisuuden väistämätöntä seuraamusta. Kuulut joo meihin tai heihin. Olet joko suvakki tai rajakki.

Kaikkein fanaattisimmat idealistit vaativat tahratonta puhtautta. He kaihtavat sinua pienimmästäkin erimielisyydestä. Usein fanatismin taustalta löytyy ihka oikea misogynia, rasismi ja ksenofobia — juuri nuo asiat, joiden ei pitänyt olla edes olemassa, joita ei voi olla olemassa, koska sutta on huudettu liian monta kertaa.

Huomaat, että monen älyllisesti mielipiteitään puolustavan ja samoja argumentteja yleisen maahanmuuttokriittisen massan kanssa käyttävien ajattelusta löytyy tarkemmin katseltuna ehtaa, puhdasta rasismia ja naisvihaa, joka on ainoastaan naamioitunut feminismin ja haittamaahanmuuton kritiikiksi ja löytänyt sieltä piilopaikkansa. Katsotko tätä sormien läpi, koska hyvällä asialla ollaan, vai irtisanoudutko hörhöistä? Valinta on tietysti jokaisen oma. Se on omantunnon ja rehellisyyden valinta.

Valinta on yhteydessä siihen, hyväksytkö mitkä tahansa keinot, jos päämäärät ovat hyviä? Mietit, voiko hyvään päästä pahan keinoilla? Siinä missä vihervasuri leimaa ei-rasistit rasisteiksi, vaatii työpaikan menetystä väärinajettelijoille, tietty häiriintynyt elämän kallujen joukkio leimaa ihmisiä suvakkihuoriksi, jotka ansaitsevat tulla raiskatuksi. Nämä hörhöt ovat myrkkyä kansallismieliselle liikkeelle. Näiden kallujen mielistely ja heidän toimintansa katsominen läpi sormien on lyhytnäköistä. He ovat hajottajia, myrkyttäjiä, siinä missä pahimmat ideologiset fanaatikotkin, olivat he sitten kuinka karismaattisia tai intellektuelleja tahansa.

Totuus on, että jos pyrit ajattelun rehellisyyteen, et voi löytää ideologista kotia. Et voi kuulua heihin tai meihin. Näyt kummallekin puolelle paholaisen asianajana. Ihmisenä, joka uskaltaa olla mieltä. Haitallisena, ketään miellyttämättömänä individualistina.

13-3-8101881Kahtiajako rajakkeihin ja suvakkeihin tappaa dialogin. Se aiheuttaa kuilun ja suuren väärinymmärrysten kierteen, joka johtaa turhanpäiväiseen, mihinkään johtamattomaan jankkaamiseen. ”Muslimi ei ole rotu”, jauhaa rajakki, joka ei ole tutustunut moderniin vasemmistolaiseen ideologiaan ja sen laajennettuun rasismikäsitykseen, joka ei todellakaan ole rajoittunut pelkkään ihonväriin tai rotuun.

Katso sanakirjasta, mitä rasismi tarkoittaa, sanoo rajakki. Katso sanakirjasta, mitä feminismi tarkoittaa, sanoo femakko. Molemmat pitävät kiinni epätoivoisesti omista määritelmistään ja kieltävät kielen ja termien muuttumisen sanakirjamääritelmien ulkopuolisissa todellisuuksissa.

Suuri osa oikeistolaisista ei ole itsekeskeisiä, empatiakyvyttömiä psykopaatteja. Osa on. Suuri osa maahanmuuttokriittisistä ei ole ksenofobeja ja rasisteja. Osa on. Suurin osa neljännen aallon feminismiä kritisoivista ei ole naisvihamielisiä. Osa on.

Ihmiset toimivat poliittisella kentällä monin eri motiivein ja lähtökohdin. On tärkeää erottaa jyvät akanoista ja tehdä pesäero hajottajiin. Radikaalifeministien olemassaolon ymmärtää, kun törmää ehtoihin misogyyneihin. Rasmus-hihhuleiden älyvapaus ei näytä niin kummalliselta, kun seuraa joidenkin mamukriittisten hörhöjen sekoilua — ääripäät ruokkivat toisiaan. Ne suorastaan tarvitsevat vastapuolen olemassaoloa oikeuttaakseen omansa.

Tuossa välimaastossa on iso määrä tavallisia, fiksuja ihmisiä, jotka eivät tunne kodikseen kumpaakaan porukkaa. Tätä voisi kutsua hiljaisten enemmistöksi. Joka pelaa korttinsa oikein, saa näiden ihmisten äänen puolelleen.

Kulttuurivallankumous ei voi onnistua sortumalla vastapuolen keinoihin. Omien poliittisten mielipiteiden kutsuminen mukaitseironisesti vihapuheeksi, sekä leikkimielinen natsiksi ja rasistiksi leimautuminen on yhtä voimaannuttavaa ja hyödyllistä kuin se, että vihervasuri pukeutuu ”Suvakkihuora”-paitaan. Se on vastapuolen pussiin pelaamista. Rasisteja ja uusnatseja on kuitenkin olemassa ja termien mitätöimiseen ryhtyminen kera vasemmiston johtaa uuskielen tarpeeseen. Täytyy keksiä uusia sanoja niiden vanhojen tilalle, jotka eivät merkitse enää mitään. Minipax ja tuplaplusepähyvä saattavat piankin olla osana arkisessa kielenkäytössämme ilman ironiaa.

Jo vuosikymmeniä länsimaita on uudistettu progressiivisuuden nimissä purkamalla vanhaa. Säilyttäminen, ei hajottaminen, purkaminen tai uudistaminen, ovat ne keinot, joilla kulttuurisota voidaan voittaa. Länsimaisten arvojen, suomalaisten arvojen ja tapojen, yhdenvertaisuuden, liberalismin ja perinteiden säilyttäminen. Sanojen merkitysten säilyttäminen.

Ryhtymällä kulttuurin purkuutalkoisiin marxistien kanssa — vaikka kyseessä olisikin rajakkien sisäpiirihuumori — ajaudutaan ojasta allikkoon ja samalla vieraannutetaan hiljainen enemmistö omista asiallisistakin ajatuksista. Suurin osa fiksuista ihmisistä ei halua leimautua rasisteiksi edes ironisessa mielessä tai halua olla tekemisissä hörhöjen kanssa, jotka haaveilevat sinisilmäisinä pitämiensä suvaitsevaisten joukkoraiskatuksi tulemisesta.

Vasurikeinojen adoptoiminen ei johda ainoastaan harmittomaan mamukriittiseen läpänheittoon, vaan tismalleen samaan hörhöilyyn, jota progressiivit itsekin harjoittavat. Käytännössä tämä ilmenee siten, että feminististä ja suvakista on tullut haukkumanimityksiä, jotka eivät merkitse käytännössä enää mitään.

Triggeröityminen on henkiseen traumatisoitumiseen liittyvä termi, joka on nykyfeministien laimentama. Siitä on ikävä kyllä tullut myös merkityksetön, eikä pelkästään merkityksetön, vaan pelkkä vitsi. Ikävää siksi, että ihan oikeaa triggeröitymistä esiintyy vaikeasti traumatisoituneilla ihmisillä, eikä kyseisen termin väärinkäyttö ole kenellekään eduksi.

Tulee mieleen sanonta ”pata kattilaa soimaa”, kun näkee niiden samojen kansallismielisten, jotka valittavat rasismi-sanan väärinkäytöstä, käyttävän feministi/triggeröinti/vassari/suvakki-termejä tismalleen samanlaisessa valheellisessa leimaamistarkoituksessa sekä asiallisen dialogin pysäyttämiseksi.

Unohdetaan myös helposti, että monet nykyfemismin kritisoijat tekevät niin nimenomaan antiseksistisistä lähtökohdista, ilman absurdia sisäisen misogynian motiivia.

Nykyään ei ole ollenkaan tavatonta tulla leimatuksi feministiksi, oli erimieltä mistä tahansa asiasta. Feministi tuntuu välillä olevan synonyymi henkilölle, joka on mistä tahansa aiheesta eri mieltä — leiman saa erikoisen helposti esittäessään epämukavia totuuksia tai kanssakeskustelijan ajattelun ristiriitoja ja perustelemattomia väitteitä. On helpompi pysäyttää keskustelu huutamalla ”Feministi!”, kuin käyttää aivonystyröitä vasta-argumentin rakentamiseen.

Myös triggeröinti-sanaa käytetään surutta täysin asiallisenkin kritiikin tai mielipiteen esittämisestä. Mikä tahansa reaktio, mielipide tai vastaväite on yhtäkkiä pelkkää, säälittävää triggeröitymistä, jonka vuoksi sen voi jättää noteeraamatta. Tälle tasolle on kansallismielisessä liikkeessä vajottu ja suunta on harmillinen.

Hevosenkenkäteoria poliittisena kompassina on harhaanjohtava kun puhutaan pelkästään oikeisto-vasemmistoakselista. Kun taas tarkastellaan nykyistä kansallismielistä liikehdintää verrattuna vihervasemmiston vastaavaan, hevosenkenkäteoria osuu ja uppoaa kuin kuuma veitsi voihin. Molempien liikkeiden äärihörhöt muistuttavat koko ajan yhä enemmän toisiaan toimintatavoiltaan.

Maahanmuuttokriittisyys on hörhöjen hommaa, mutta vain jos sen annetaan olla. Niin kauan kun liikkeen sisäiset kriittiset äänet puuttuvat ja kun ihmiset itsesensuroivat ajatuksiaan tai katsovat läpi sormien hörhöilyä vain siksi, että päämäärä on tärkeämpi kuin keinot, hörhöily jatkuu ja vie samaan syssyyn uskottavuuden asiallisemmilta kriitikoilta.

Jenni

25 thoughts on “Perjantaikolumni: Maahanmuuttokriittisyys on hörhöjen hommaa

 1. Vielä lisähuomiona: maahanmuuttokriittisyys jakaantuu mielestäni kahteen leiriin eli

  Alt-light(Milo Yiannopoulos) / Alt-right(Jared Taylor)
  tai
  Patriootti / Nationlisti

  Hörhöjä löytyy aina jokaisesta liikkeestä, mutta meidän kannattaa tiedostaa tämä ero eikä näiden kahden leirin kannata olla toistensa vihollisia.

 2. Virkistävää luettavaa. Tähän ajatteluun voisi liittää espanjalaisen Jose Ortega Y Gaset,n esittämiä teemoja ”Massojen kapina” teoksessaan. Todellakin, amerikan ”nomencklatuura” meni sekaisin kun puun takaa tuli businessjuntti, puhui osin palturia kuten kaikki politiikassa joutuvat tekemään ja sai tavallisen jenkin uskomaan oikeutukseensa puhumalla hyvin.”Believe me, I will do it.” Sekoilua luonnollisesti tapahtuu tilanteiden paineessa. Suomessa, vanha toiminut valtiosääntö väännettiin torsoksi Koiviston aikana ja hyväksynnällä, jota on sittemmin katunut tekijä itsekin. Trauma voi sokeuttaa viisaankin meistä kun on paineistava tilanne. Hyvä. Ajatelkaamme itsenäisesti. Tiedotus guru Osmo A.Wiio sanoi; ” Tiedottaa ei voi, mitä nyt joskus sattumalta”.

  1. Sopuun toivottavasti pääsevät, mutta vaihtoehtoisesti esim. Jenni ja Tuukkakin voisivat olla hyvä keskustelupari – ja toki Paavokin sopii mukaan, ainakin selvinpäin 😉

   Miten olisi Tuukka ja Jenni show? Ovat sopineet hyvin yhteen tyylillisesti, esim. molemmat käyttävät lähes aina hyvin korrektia kieltä.

   On kuitenkin erittäin hyvä, että on sekä miehiä että naisia mukana. Eri teemojakin voisi sitten jakaa kiinnostuksen mukaan?
   – ja eri kokoonpanoja varten?
   – toki siis koko porukkakin olisi kiva nähdä yhdessä 🙂

   1. Jenni is back! (Kuten lupasi.) Saattaisi olla hyväksi, että jonkun ”uuden” kanssa tekisi live-lähetyksiä? Mitä enempi, sitä parempi. Siis kanavia, joista saa tietoa/ideoita? Puhe menee itselleni paremmin läpi kuin teksti, joten kaipaan noita keskusteluita. Eikä se nyt ihan perseestä Jennin äänikään ole…

 3. Kommentteja tähän http://mvlehti.net/2017/01/13/paivan-video-nyt-tulee-kivapuhe/
  0:31 Poliisisetä sanoo että sananvapauden mukana tulee myös SANAN VASTUU. Eikä varmana tule. Silloin on myös LUKEMISEN JA KUUNTELEMISEN VASTUU. Ymmärtämisen vastuusta puhumattakaan. tai huumorintajusta, tai taitoa ymmärtää satiiria. Charlie hebdo, anyone? Te yritätte tukehduttaa vapaata sanaa oikein islamin otteella. Toi sama pellejengi sanoi viime syksynä myös legendaariset: SANAT OVAT MYÖS TEKOJA! Eikä varmana ole. Jos minä sanon että nyt tulee nyrkkiä pyllyyn, sitä joko tuli sanoistani tai ei. Jos sanoistani pylly oli aamulla vähän hellänä, ehkä pitäisi miettiä kenen kanssa iltaisin pössyttelee. Meillä on nyt menossa ikäluokkien kuilu, nuoret tietävät missä mennään. Kirjoitukset netissä ”on vaan nettiä”, sitten löytyy näitä jokapaikastarikoksia-löytäjiä, joiden mielestä jokainen sana missävaan netistä löydettynä on suoraan verrattavissa Hesarin pää-uutiseen ja noihin muitten pellejulkaisujen lööppeihin. Meillä on kaikilla trimmatut mopot ja saatana nyt käy KÄRY! Jos joku netissä kirjoittaa netissä toivovansa kaikille muslimeille kuolemaa, onko se pahempi rikos kuin uhota nakkikiskalla naapurin Teukkaa turpasaunalla? Sana sanottuna, sana kirjoitettuna, teko tehtynä PESÄEROA KIITOS. Jokainen saa kirjoittaa mitä huvittaa, JOKAISEN EI TARVITSE SITÄ LUKEA EIKÄ OTTAA HERNETTÄ NENÄÄN. VITTUMITÄPASKAA, tämmöisestäkö kansa pollareille palkkaa maksaa? EIKÖS TEILLÄ OLE SE KYLLIKKI SAAREN MURHA VIELÄKIN RATKAISEMATTA?

  1. Otetaan kehiin LIHAPUHE! Minä lihaan valehtelevia lastenraiskaajia. Lihani on syvää ja sitkeää.

    1. Niin? Huhuuuu? Päätit sitten olla hiljaa. tai et ehkä vielä osaa Suomea tarpeeksi? Älä huoli, suvakkien mukaan puhut sujuvaa Suomea parissa vuodessa. Maailman vaikeimpien kielten kärkikymmenikköön lukeutuvan hassulin Suomenkielen oppiminen ei ole sinulle este eikä mikään! NUSITA! PILU! HOURRA! Vai oliko suvakki-Sirpa siideripäissään niin vihainen että meni senat sakaisin? Jänskää.

 4. Kyllä tuossa oli pajon asiaa. Toiselta puolen on niinkin, että esimerkiksi rasismi nimenä saa voimansa ja mustan maineensa juri jostain vanhan amerikan puuvillapelloilta. Sikäli on syytä pitää kiinni vanhasta nimikkeestä. Mitä tahansa kriittisyyttä ketä tahansa kohtaan ei sovi hyväksyä rasismiksi, koska siitä ei suinkaan ole kyse. Rasismi on ennenmuuta instututionaalista vallan väärinkläyttä. Rasismi ei koskaan ollut sitä, että joku mies valkoisessa hupussa syljeskeli mustia. Se oli sitä, etä poliisit pieksivät ja poliitikot siunasivat tämän mustien pieksennän. Tämä konteksti tulöee pitää mielessä ei kä automaattisesti suostua sanojen uudelleenmäärityksin.

  1. Hyvä kirjoitus Jenniltä.

   Toisaalta rasismin, tai tarkemmin rotuerottelun poistuminen ei ole pelkästään hyvä asia. Ajatellaanpa Etelä-Afrikkaa: hallinnon siirtyminen mustien haltuun on tehnyt maasta taloudellisen kriisipesäkkeen. Ja väestönkasvun kiivas jatkuminen ei ongelmaa millään muotoa helpota.

   1. Minulla on ystäviä Johannesburgissa, missä mustat poliisit pysäyttelevät valkoisia ja vaativat lahjuksia. Pretoriassa on hökkelikyliä jossa valkoisia. Rasismi on MONIPUOLINEN! Mutta muistakaa: Islam ei ole ihonväri. Islam ei ole rotu.

 5. Erittäin hieno ja ansiokas kirjoitus Jenniltä!

  Ja todellakin maahanmuuttokriitikoissakin on paljon niitä, jotka hermostuvat omienkin ylilyönneistä. Enkä tarkoita nyt sitä, että esim. Junes vetää joskus hiukan överiksi – koska tämä kuitenkin tekee sen sarkastisella tavalla, on siis kuitenkin älyä ja ajatusta – tai on ihan vaan aitoa tunnettakin jostain epäkohdista johtuen, taustalla.
  Tosin tuskin on maahanmuuttokriittistä ihmistä, joka ei esim. taas jotain uutta mamujen raiskausuutista lukiessaan joskus vetäisi täysin hernettä nenäänsä, ihan vaan turhautuneisuudestakin…

  Myös kantojaan miettivät menetetään, kun vedetään aivan överiksi ja esim. natsit rikoksineen karkottavat potentiaalisia maahanmuuttokriitikoita. Normaalit maahanmuuttokriitikot eivät kuitenkaan kiellä kenenkään ihmisarvoa, vaikka holtitonta massamaahanmuuttoa vastustavatkin. Eikä esim. aidolla roturasismilla ole juuri Suomessa kannatusta, etenkin kun suomalaiset ovat itsekin kärsineet siitä historiassa.
  Media myös sitten nostaa älyttömimmät tapaukset maahanmuuttokriitikoiden malliksi – mikä vain haittaa maahanmuuttokriittisten faktojen esiintuontia.

  Vaikka olen pettynyt persuihin, niin toivon, että Halla-aho tekee paluun ja paluun nimenomaan kotimaiseen maahanmuuttokriittiseen keskusteluun – asiallista keskustelua ja asialliseen tyyliin, torpaten ns. suvakkien älyttömät mielipiteet puhtaasti faktoilla.
  Tämä varmasti vaikuttaisi positiivisesti koko kenttäänkin!

 6. Mä oon nyt viisi ja puoli vuotta ollut ”skenessä”. Sinä aikana ei ole mitään tapahtunut muuta kuin semmoiset 32000 läpsyä marssi maahan.
  Älkää nyt oikeesti alkako mistään poliittisesta vaikutuksesta että Halla-aho yms. Jonninjoutavaa puuhastelua.
  Äpäp! älä ala sitä, että MutQu. Ei ole mutkutteluja. Aivan turha ääni minultakin Halla-aholle.

  Kyllä näkee myös eri selvästi, miten jaottelu on oikeanlaisiin ja vääränlaisiin nuiviin.
  Ja että miten mukavaa se on köllötellä samanmielisessä runkkuringissä.

  Jos ei kerran viiteen ja puoleen vuoteen ole mitään saatu aikaiseksi, ei koskaan saadakaan.
  Kyllä nyt ois pitäny vuoden 1918 toistua jo vajaat pari vuotta sitten.

  Aha! Ai mitäkö minä olen asian hyväksi tehnyt?
  Minä olen tehnyt pikkujutskia, niitä, mitä minä osaan ja mihin mulla on edes jonkinlaista vaikutusvaltaa.
  Vaan kun sillä ei ole väliä, koska ”skenen” mielestä voit olla vaan jos osaat käyttää pyssyä.
  Olen ilmeisen epämääräisesti tarjonnut omia voimavahvuuksiani käyttöön, mutqu se ei oo kelvannu.
  Koska en osaa käyttää enkä omista pyssyä, jemmaa ammuksia tai säilykeravintoa, tms., niin olen aivan tyhjänpäiväiväinen räyhähenki vaan.
  Katsokaas kun on ilmeisesti vitun paljon tehokkaampaa istua ulkotulilla laskeskelemassa varastojaan ja tiputettuja teeriä kuin kautta rantain iskeä Hussein Al-Teen selkäytimeen.
  Kyllä on taas siinäkin yks halavatun loinen. Ei ole edes ylioppilas, vaan on expertti.
  Ja mten se expertiksi pääsi ilman paperita?
  Tietenkään se ei kiinnosta skeneläisiä.
  Vaikka se syy on taas yksi syy, ettei skeneläisten lapset koskaan ikuna pääse mihinkään.
  Koska kulttuurimarxismi ja suvis.

  No, mä siis lähen. Antaa vittu olla koko kasan.
  Muistakaa oikein tinkaan miettiä keskenänne, että juu ei ku kuka kekä on tarpeellinen.
  Et joo se on hyvä ku se on just niinku me.
  Sytytelkää nuotioita ja jeejee, sinä päivänä, kun alkaa, me ollaan valmiita.

  Mikään ei ala. Rytinä ei ala. Rytinä ei ala, ellei sitä aloiteta.
  No kukakohan sen aloittais?
  Ei kukaan.
  Kaikki on valmiina, jotta kun se alkaa, mutta kun se ei ala koska ei sitä vittu kukaan aloita!

  Olen kääntynyt MGTOW’iksi, vaikken voi sellainen ollakaan oikeasti.

  Niinpä keksin oman termin eli EGTOW = Everybody Go Their Own Way.
  Kukin vastaa itse itsestään.

  Ei ainakaan mulla ole tekoa tässä skenessä, eikä minusta näemmä ole ollu käyttistä.

  Toivotan mitä parhainta jatkoa ja mieleistä tulevaisuutta.

  – Leso

  1. Kyllä maahanmuutto- ja islam-kriittisten mielipiteiden esittäminen, ylipäätään jo keskustelussa mukana olo – herättää ihmisiä miettimään nykyisenlaista maahanmuuttopolitiikkaa, vaikka näkyviä tuloksia ei ihan heti tulekaan!
   – mutta varmasti asioita miettimään heränneet, pohtivat hiukan tarkemmin seuraavissa vaaleissa…

   Ja kyllä esim. islamisaation riskeille on jo yhä useampi herännyt:

   ”Iltalehden Taloustutkimuksella teettämä kysely osoittaa, että suomalaiset suhtautuvat turva-paikanhakijoihin ja pakolaisiin entistä torjuvammin.

   56 prosenttia suomalaisista sanoo, että turvapaikanhakijoita ja pakolaisia pitäisi ottaa vähemmän.
   Tätä mieltä olevien määrä on kasvanut 22 prosenttiyksikköä maaliskuusta 2015.
   Työperäiseen maahanmuuttoon suomalaiset suhtautuvat yhä suopeasti. ”

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722431772_uu.shtml

   ”Enemmistö suomalaisista ei usko islamilaisista kulttuureista tulevien sopeutuvan Suomeen, IL-kysely paljastaa. Perussuomalaisia äänestävistä 95 prosenttia ei usko sopeutumiseen.

   57 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että islamilaisista kulttuureista tulevat eivät sopeudu Suomeen. ”

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100922439779_uu.shtml?_ga=1.83330006.1542549530.1460464136

   Persut ovat olleet pettymys – mutta mikä olisikaan tilanne ilman heitä? – luulen että vielä huonompi…
   – Halla-ahon paluu kotimaahan terävöittää keskustelua aika taatusti…

 7. Joo..onhan tuossa totuutta..mutta pinna on nyt vain palanut tämän yli 20 vuoden ajan jatkuneen mamutuksen ja homotuksen kanssa niin pahasti, ettei enää jaksa eikä aivot kestä eli on ollut pakko alkaa vastata samalla mitalla. niin et haistakaa vain suvakit paska

 8. Luin jutun ja pidin. Vasta sitten huomasin kirjoittajan olevan Jenni T.
  Jenni on ainutlaatuinen ”hörhö”; valtava itsetunto, kun uskaltaa sanoa ja hihitellä. Heikkoitsetuntoiset joutuvat piilottelemaan näennäisasiallisuuden tai vihaisuuden (sokeus, kuurous) taakse, koska eivät uskalla olla oma itsensä. Ja Jennin ajatus kulkee ilman koukeroita. Asioista on helppo olla samaa mieltä ja myös eri mieltäkin.

  Tuo oikeisto-vasemmistojako on aikansa elänyt, keksitty muistaakseni muutama sata vuotta sitten Ranskassa. Se sisältää enemmän disinformaatiota, kuin selittää ryhmää. Mikä oikea vasemmistolainen on umpisuojattua helppoa elämää elävä yliopiston suuripalkkainen professori suojatyöpaikassaan? Mikä on taas niukoilla tuilla elävä äärioikeistolainen? Siksi hevosenkenkäilmiö on itsestäänselvyys. Esim. konservatiivi-vallankumouksellinen olisi parempi mutta ei hyvä sekään. Tai besserwisseri-hulikaani? Utopisti-inhorealisti?

 9. Seuraavat vaalit pidetään Hollannissa ja tuskin maltan odottaa kun Wildersistä tulee pääministeri. Voi sitä median itkua kun taas kansa äänesti väärin 🙂

  1. Johan Ruotsin pääministeri pelkää Venäjän vaikuttavan myös heidän vaaleihin. Siis hän pelkää SD voittavan vaalit, SD saa voiton ilman minkään muun valtion puuttumista Ruotsin vaaleihin .Tänään aamuvieras ohjelmassa toimittaja vihjasi, että voiko Venäjä vaikuttaa Suomen presidentin vaaleihin. Mistä tämä globalisaatiota haluavien epätoivo ja epäluuloisuus oikein johtuu. Pelkäävät ilmeisesti kansannousun olevan lähellä ja viimeisillä voimilla yrittävät aivopestä äänestäjiä valheellisilla olettamuksillaan.

 10. USA n presidentin vaalit osoittivat maailmalle demokraatit ovat diktaattoreja . Vain heidän politiikka on oikeaa, he eivät halua antaa republikaaneille presidentin virkaa, koska pelkäävät republikaanien politiikan olevan parempaa, kuin heidän globalisaatiota ajava politiikkansa.

 11. Maahanmuuttokriittisessä liikkeessä kaikkein pimeintä osastoa edustavat ”mangneettimedialaiset” salaliittohörhöt, antisemitistit ja putinistit. Viimeksi mainitut hilluu lähinnä MV-lehden palstoilla.
  Itseäni kauhistuttaa ajatus, että jos nämä äänekkäät marginaaliryhmät saavat maahanmuuttokriittisessä liikkeessä jonkinlaisen yliotteen. Silloin me tolkun ihmiset saatamme valtamedian suosiollisella avustuksella tulla leimatuksi sellaiseen ryhmään kuuluvaksi, jonka kanssa emme halua olla missään tekemisissä. Tällainen kehityskulku sopisi tietenkin oikein hyvin punavihreille ja valtamedialle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.