Malmössä ammuttiin nuorukaisen aivot asfalttiin bussipysäkillä

13

tciy6pms06si6kidgpbdkc3kkgk-1

 

Malmössä näyttänee olevan jonkinlainen sotatila päällä ja esimerkiksi jopa Ruotsin sisäministeri Anders Ygeman esitti Malmön kaduille sotilaita. Erilaiset ampumistapaukset ovat räjähtäneet käsiin ja Rosengårdin ja alueen julkinen huumekauppa alkaa olemaan jo niin iso osa paikallisten elämää, että valtiovalta katsoo, että jotain on tehtävä.

Viimeksi torstai- iltana ammuttiin Amiralsgatanilla nuori 16 vuotias poika hengiltä. Poika oli bussipysäkillä kun pensaikosta tuli yksi tai kaksi tekijää, jotka ampuivat poikaa päähän avoimella kadulla. Kymmenet ihmiset näkivät teon aivan vierestä kun pojan aivot ammuttiin asfaltille.

Poliisilla ei ole asian tiimoilta ketään kiinniotettuna ja teolle ei myöskään näytä löytyvän mitään motiivia, sillä uhrilla ei ollut rikostaustaa ja hänen ei tiedetty olevan tekemisissä gangsterien kanssa. Poliisin teoria on, että hänet ammuttiin huviksi tai vahingossa. Oikea uhri olisi ollut joku muu.

Malmössa pidettiin eilen perjantaina suuri muistotilaisuus murhapaikalla, jonne kokoontui satoja uusruotsalaisia muistamaan uhria ja vaatimaan ruotsalaiselta poliisilta jämäkämpiä toimia Malmön murha-aallon takia.

– Ahmedin piti tulla lääkäriksi, hän oli juuri ostanut laskimen matikan koetta varten, kertoo uhrin serkku Ruaad Abbas.

 

 

Yasar Jabes on nuori uusruotsalainen nainen ja hän itkee:

– Kyse ei ole siitä, että tällaista tapahtuu ”syrjäytymisalueilla”. Ihmisten pitää lopettaa sen tekosyyn hokeminen. Kyse on siitä, että kaikki eivät kuulu yhteiskunnan suojan piiriin. Tämä tapahtui klo 19 illalla. Me haluamme kouluttautua, mutta miten kouluttaudumme, koska emme ole turvassa.

Malmön uusruotsalaiset ovat siis huolissaan. Uhrin isä itki suorassa ajankohtaisohjelmassa, että tänään uhrina oli hänen poikansa, huomenna se voi olla jonkin muun poika. Myös hän vaati ruotsalaisilta ja veronmaksajilta toimia, jotta Malmön uusruotsalaiset lopettaisivat ihmisten tappamisen.

Voiko asioille sitten tehdä jotain?

Sisäministeri pohdiskeli mahdollisia sotilaita valvomaan katuja, sillä Malmön ampumistapaukset ovat olleet hyvin kiivaita vuoden vaihteen jälkeen. Ainakin kaksi henkilö on ammuttu nyt nuoren pojan lisäksi hengiltä. Erilaisia muita ampumistapauksia, joissa on summittain roiskittu toisia, on kymmenkunta. Eli suurinpiirtein reilu yksi poliisin tietoon tullut ampuminen per päivä.

Kyseessä ovat uusruotsalaisten gangsterien keskinäiset sodat, jotka ovat sekava soppa kunniaväkivaltaa, huumekaupan kuninkuutta ja velkoja. Yhtä monesti ampumiselle ei näytä löytyvän mitään järjellistä motiivia. Uusruotsalainen voi saada siepit mistä vähäpätöisestä asiasta tahansa.

Vaikka sisäministeri puhuu mitä puhuu, niin mitään ei voida tehdä. Tilanne vain pahenee. Tämä sama kohtalo on Suomella. Muutaman vuoden päästä tilanne on Helsingin ja Turun kadulla sama. Uussuomalaiset ottavat vallan.

 

 

Advertisements

32 thoughts on “Malmössä ammuttiin nuorukaisen aivot asfalttiin bussipysäkillä

 1. Aika surullista, jos joku aikoo oikeasti kouluttautua ja olla hyödyksi, niin sitten tapetaan. Ei se vältsiin ollut syy, mutta mieluummin kuollut islamisti, kuin tuleva lääkäri?

  1. Jep. Aika tarinoita. Ei ole oikein matikan opiskelu hallussa, jos laskinkin ostetaan vasta kokeeseen. Eli ihan tarinaa taas.

 2. Mitäpä ne sotilaat voivat, jos ei ole tulenkäyttöoikeuksia. Vai onko sisäministerillä jotain tylympää mielessä?

  1. Ja paskat,mistäs ne ruotsalaiset muka sotilaita kaduille saavat kun kauan sitte lopettivat armeijansakkin suuressa viisaudessaan. Jos ei maassa ole omaa armeijaa ,suuri vaara on että hetken kuluttua maassa on jonku toisen armeija Jokohan Ruotsille on nuin päässyt käymään ,kaduilla kuitenki jo ammutaan estottomasti .
   Suurimpia rikollisia on politikot, jotka päästävät maansa tuhoutumaan.Ruotsissa on käyny juuri nuin, löperöiden johtajien ansiosta.

 3. Miksei kukaan tee Ruotsin sisäministeristä rikosilmoitusta virkavelvollisuuden rikkomisesta?

  1. ”Ahmedin piti tulla lääkäriksi, hän oli juuri ostanut laskimen matikan koetta varten, kertoo uhrin serkku Ruaad Abbas” joo, iphonessa ei oo laskinta. Ja muslimilääkärit ovat tunnettuja matikantaidoistaan. Ahmedista piti tulla poppamies ja oli juuri ostanut putkenpätkän jolla hakata sairaita lapsia.

 4. No jos siinä on menny computer ja calculator sekasin samalla tavalla ku suomessa on tietokone,mut hemmetti,kellä 16v. EI ois tietsikkaa,hiukka hämää

 5. ”Tulevalla lääkärillä” oli kouluavustaja (läxhjälp). Miksi näitä utopistisia lääkäri-juristi- juttuja aina keksitään? Paljon parempi olisi sanoa ”halusi tulla rehelliseksi ihmiseksi, tehdä työtä ja maksaa veroa”.

 6. Turhaa täällä saivarrella, mitä uhrista olisi voinut tulla tai että olisi jotenkin ansainnut kuolemansa. Ruotsin kaupungeissa on tuntemattomien kylmäverisista teloituksista tullut arkipäiväistä hupia. Suomessa tämä on vielä rajoittunut muutamaan äärimmäisen harvaan kilahdukseen, mutta eiköhän juuri Itä-Helsinkiin ja Turkuun tule ensimmäisenä sama gettomeininki ettei ulkona uskalla liikkua.

 7. Meidänkylän syyttäjän mielilauseita:”Hyväähän tässä on se että kertaakaan ei lyöty syytöntä”.

 8. – ”Ahmedin piti tulla lääkäriksi, hän oli juuri ostanut laskimen matikan koetta varten, kertoo uhrin serkku Ruaad Abbas”.
  Käytännössä siis valmis lääkäri.

 9. En ymmärrä miksi tämmöiseen pitäisi puuttua, ihan normaalia kaupungistumiskehitystä.
  Nuorena ihmisenä Kanadassa työharjoittelussa ollessani ihmettelin miksi Montrealin keskusta oli slummia ja kelvolliset alueet laidempana, silloin Suomessa hienointa olivat kaupunkien keskustat. Nyttemmin on selvinnyt että kyse on normaalista kehityksestä, Samoin käy luonnossa, komea tammi alkaa lahota ytimestä.
  Kuoleva kaupunki, ei sille enää mitään voi (jollei evakuoida ihmisiä ja katkaista sitten sähköt ja lämpö).

 10. Jaa’a…. Hesaria kun lukee niin tällä kertaa joku on jo huomannut että Ruotsissa on väkivalta aalto menossa. Puoli vuotta sitten tästä ei olisi kerrottu mitään.

  Ehkä joskus tulevaisuudessa joku uskaltaa sanoa syynkin…. Maahanmuutto on rikkautta!

 11. Sukusäpinöitäkö? Uhrilla ei ollut muuta tekemistä asian kanssa kuin muun suvun käpinät?
  Suvun integroitunein uhri koskee eniten!?
  Tässä ruotsalaisen lähettämä teksti Petterssonille.
  En vaivaudu kääntämään kuin otsikon…

  Den verkliga orsaken förtigs
  Todellinen syy salataan

  Av Pettersson

  INSÄNDARE Malmö 14-1-2016

  I dagen sydsvenska så skrivs det spaltmeter, och naturligtvis i andra tidningar också, om det senaste mordet i Malmö på en 16-årig grabb med rötterna i Irak.

  Det skrivs och sägs av släktingar och bekanta till offret att han var en mycket ordentlig och skötsam grabb och att inga uppgifter om varken honom eller andra familjemedlemmar finns registrerade hos polisen och det är väl uppgifter som säkerligen stämmer.

  Som jag ser det så finns det här två orsaker till att han blev skjuten. Det ena är att det är frågan om galningar som på måfå bara valt ut ett offer och då befann sig tyvärr 16-åringen på fel plats vid fel tidpunkt. Jag tror inte på denna teorin eftersom skytten gjorde sig omaket att vända tillbaka och avlossa ytterligare flera skott i huvudet på offret. Detta förfarande talar emot att det skulle vara galnings verk och även att gärningsmännen var två talar emot detta.

  Det andra är helt enkelt att dådet är ett hämndmotiv och att 16-åringen helt enkelt blev ett oskyldigt offer för en oförrätt som begåtts av en helt annan person i grabbens släkt.

  Faktiskt en orsak som också mycket väl kan vara den att den 24-årige tandläkaren blev mördad förra månaden vid Munkhättegatan. Detta förfaringssätt är inte helt ovanligt i dom kulturerna som dessa två offer kommer från.

  Det finns med all säkerhet någon orsak till att dom sköts och det behöver alltså inte alls vara något som offren själva är inblandade i.

  Som sagt, spaltmeter har skrivit om händelsen. Men troligtvis så nämns inte den verkliga orsaken till det ökade våldet i vårt land, nämligen den ökade invandringen från kulturer där våld och terror är en vardaglig företeelse och där man löser många konflikter människor emellan på bl a ovanstående sätt.

  För varje individ som släpps in i landet som är kommen från länder och kulturer där våld är ett vedertaget och mer eller mindre naturligt sätt att skipa ”rättvisa” så kommer inslag som ovan bara att eskalera och det kvittar hur många manifestationer eller demonstrationer det arrangeras mot detta.

  Och det kvittar också att t ex sydsvenskan nu kör igång med #framåtmalmö – en satsning på engagemang, vilja och framtidstro. Man måste vara en ganska naiv optimist om man skall ha kvar någon framtidstro vad det gäller Malmö. Och många andra städer i vårt land tyvärr!

  Malmö är helt enkelt en förlorad stad, offrad av våra politiker på bekostnad av den heliga invandrings och flyktingpolitiken. Den bistra sanningen är att det svenska folket är på väg att inte bara förlora vissa städer i sitt land utan tyvärr också landet i sin helhet.

  På den s k manifestationen vid brottsplatsen igår kväll så skrek tydligen en ung man spontant att ”Vi har flytt från Irak, Iran, Syrien! Vi har inte kommit hit för att möta krig! Vi kom inte hit för att möta krig!”

  Detta kan man bara kommentera på följande sätt : ” Nej, ni kom inte hit för att här möta krig. Här fanns inget krig innan ni kom hit. Ni själva tog det med er hit, vildar”!!!

  Här sköts inte, här mördades det inte, här brändes det inte, här våldtogs det inte, här rånades det inte, här sprängdes det inte, här misshandlades det inte i den omfattning som det görs sedan ni invaderade landet med benäget tillstånd av våra förrädare till politiker.

  Detta är den bistra sanningen som naturligtvis förtigs inte bara av sydsvenskan utan hela PK-etablissemanget.

  Ovanstående skrivet av en invandrare av den tama sorten som inte utfört något av ovanstående.

  Sandor Herold, Malmö

  https://petterssonsblogg.se/2017/01/14/198556/

  1. 2000-2016 ovat menetettyjä vuosia Ruotsin maahanmuuttopolitiikassa sanoo:

   MENA (Middle East Northern Africa) ym- maista, joissa vuosisatoihin/vuosituhansiin ei ole pystytty elämään rauhassa ja sovussa, on muuttanut Ruotsiin satoja tuhansia. Jotkut ovat sopeutuneet, monet eivät ja monella ei ole aikomustakaan sopeutua vaan haluavat elää täällä samalla tavalla kuin kotimaassaan eli samalla kulttuurilla, samoilla arvoilla, samoilla säännöillä, samoilla tavoilla ratkaista ongelmat. Näitä ihmisiä on täällä niin valtavat määrät ghettoalueilla ettei Ruotsin poliisi ja oikeuslaitos saa heitä kuriin. He tulevat vastaisuudessakin ampumaan toisiaan ja myös meitä muita. Meidän poliitikkomme ovat liian kouluttamattomia, kokemattomia, kyvyttömiä ja hitaita saadakseen aikaan järkevää ratkaisua nopeasti.

 12. Nyt mahdollisimman moni lähettämään Sipilälle, Risikolle sekä Nergille näitä Tajukankaan saitin linkkejä niiden mailiosoitteisiin että tietäisivät mitä Ruotsissa todella tapahtuu. Vai tietävätkö ne mutta eivät vain välitä ennenkuin jotain todella suurta tapahtuu Suomessa kuten esim. pommivyön räjäytys väkijoukossa tai rekalla teurastus. Onko meidän päättäjät todellakin niin tyhmiä että eivät tajua islamin vaaraa Suomelle vai esittääkö ne vaan tyhmää?

  1. Päivä tulee kun nuoret joko kuolevat tai yrittävät pitää oman kulttuurinsa, tai mukautuvat siihen paskaan mitä on tulossa.

  2. Sipilä ja Nerg eivät välitä, koska pahinta mitä heille itselleen voi sattua, on siirto johonkin pienemmän palkan työhön. S ja N tulevat aina puhumaan yksittäistapauksista, vaikka niitä olisi päivittäin. S ja N tulevat aina ehdottamaan ratkaisuksi lisää rahaa tulijoitten paapomiseen.

   1. Koko vihervasemmisto on suuri maahnmuuton kannattaja,tai sitä ne ainaki esittävät ulospäin.(” meillä on unelma”) Teatteri.
    Kai sieläki joitaki järjessäänoleviaki on,mutta niiden ääni ei kuulu.

    Vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen mm vuosi sitten suorassa Tv lähetryksessä julisti ” RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN ” Tuskin tuomoselle muualta kannattajia löytyy kun äkkiväärästä vasemmistosta.

  3. Mikäli jotain suurta tapahtuisi niin sehän saisi S.R.N. porukan heräämään ja vaatimaan aseiden lupakäytäntöjen tiukentamista ja lisäämään kaikkea paperisotaa vaikeuttaakseen aseiden hankintaa. Sehän pelastaisi koko Suomen kaikelta ulkoa uhkaavalta terrorilta.

   Nimim. Sarkasmi on vaikea laji somessa…

 13. Ikävä kyllä, parempi olisi että kunnon rähinät alkaisi ruotsissa ja aseet laulaisi viikkotolkulla. Sitä ennen kaikki nämä yksittäistapaukset unohtuu alta aikayksikön. Jos jossain ammuskellaan, siitä on uutinen ja kohta unohdettu, yksi kuollut, ehkä tuleva lääkäri, so what. Ei se ketään kiinnosta jos niin tapahtuu useamman kerran viikossa.Uhrit käytännössä on aina mamuja tai satunnaisia svenssoneita, jotka ei ole ketään ”tärkeitä” niin helppo on lakaista asiat maton alle ja ollaan taas refugees welcome.

 14. Yks matuloinen vähemmän, hyvä juttu. Kukas siitä välittää, tappaisivat kaikki matut toisensa.

 15. Mielenkiintoista että vaikka tämä tapahtui keskellä kirkasta päivää ja silminnäkijöitä oli kymmeniä niin poliisilla ei ole mitään käsitystä tekijästä? Vai onko niin että ei haluta tietää kuka tekijä oli? Sehän olisi rasismia jos poliisi kertoisi että tekijä oli maahanmuuttaja.

 16. Mitäs tapahtuu siinä vaiheessa jos kunnon pitempiaikainen rähinä alkaa tuolla? Otetaanko armeija kadulle ja pärjääkö se enää edes noille isoille rikollisjengeille joilla saattaa olla mm. ex sotatoimalueilta salakuljetettuja sinkoja ja muita raskaampia aseita. Voisiko Ruotsiin todellakin tulla sisällissota ennenpitkää esim. 30 vuoden kuluessa?

  1. Mikä armeija?

   Ruotsin mitättömissä asevoimissa palvelee nykyisin vain jotain paraatiupseereja ja mokutkin on sitä luokkaa, että kuninkaanlinnan vartijalta vietiin rynkky kädestä.

   Siksihän ne sitä puolustusliittoa havittelevat, että saataisiin hakkapeliitat takaisin tuttuun hommaan käymään ruotsalaisten herrojen sotia.

 17. Poliisi ei ilman aseita ja vahvistusta pärjää. Nordstanin ostoskeskuksessa Göteborgissakin vaeltelee isoja laumoja jotka koostuvat laittomista mamuista, yksintulleista, huumehörhöistä, rikollisista, katu”lapsista”, irtolaisista, kodittomista tyypeistä… Äskettäin tällainen 150 tyypin jengi ympäröi poliisin. Siinä ovat vitsit vähissä poliisilla ja vielä vähemmällä tavallisella ihmisellä.

 18. malmö tekee historiaa: rankattu euroopan toiselle sijalle rikollisuudessa ja vaarallisuudessa.
  ja siihen ei mennyt montaa vuotta…..ja muut kaupungit kohta perässä?
  onko ruotsi kohta menetetty?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.