Skip to content
Mainokset

Malmön uusruotsalaiset ja poliisi järjestävät potkupallopelin yhteiskuntarauhan edistämiseksi

invc4rocf4uvzrqf1igs3cmnxm4

 

Malmön poliisi kipristelee viikolla murhatun 16-vuotiaan pojan tutkimusten kanssa. Yhtään ainoaa silminnäkijälausuntoa ei olla saatu, vaikka murha tapahtui keskellä vilkkaastiliikennöityä katua bussipysäkillä, jolla oleskeli tapahtumahetkellä kymmeniä ihmisiä.

Uusruotsalaisilla ei ole haluja todistaa.

Mutta nyt vihdoin Malmön poliisi on saanut aikaiseksi jotain konkreettista yhteiskuntarauhan palauttamiseksi – nimittäin poliisi aikoo ottaa potkupallopelin uusruotsalaisten nuorten kanssa.

Potkupalloa on tulossa pelaamaan Malmön potkupallojoukkueet, poliisin joukkue ja erilaisia yhdistyksiä ja yhteisöjä ottaa osaa tapahtumaan, joka luultavasti parantaa yhteiskuntailmapiiriä Malmössä. Muuan afgaaninuori, jolla tosiasiassa ei ole mitään tekemistä Ruotsissa, kertoo:

– Ruotsi on ollut meille hyvä ja nyt haluamme antaa takaisin rakentamalla siltoja. On todellakin olemassa maahantulijoita, jotka haluavat rakentaa siltoja.

 

Mainokset

19 Comments »

 1. Tässä nykyisessä siirtolaiskriisissä on erityisen hälyyttävää se, että vain osa tulijoista sikailee. Sellainen tekee ihmisille hankalaksi sanoa ei tulijoille.

  Mutta kun sitä kunnon väkeä saadaan maahan, samalla tulee ohessa todellista calamity porukkaa, eikä heidänkään määränsä näytä olevan mitenkään marginaalinen. Lisäksi seuraavat sukupolvet eivät välttämättä ole yhtään parempia. Jopa noin suurinpiirtein kunnollisten vanhempien lapset voivat epäonnistua koulussa ja päätyä tähän roskalainaluokkaan.

  Kysymys kuuluukin, halutaanko sitä omaa maata paskastaniaksi vai ei. Ja oma vastaukseni on, että maahan ei voida ottaa jatkuvasti tuhansia uusia ihmisiä, vaan selkeä kiintiö täytyy asettaa ja esim sitä 2001. tulijaa ei sitten lasketa maahan yhtään minkäänlaisen asyylinhaun perusteella, vaan se on kerrasta poikki. Perheenyhdistämiset pitää lopettaa täysin ja kun se tilanne siellä kotimaassa rauhoittuu, niin sitten lähetetään porukka sinne jälleenrakennuspuuhiin.

  Koska meno näköjään väistämättä menee aivan ruokottomaksi, ei sitä kunnollistakaan porukkaa voi päästää maahan kuin se suunniteltu kiintiö. Ja rikolliset pistetään saman tien kilometritehtaalle kohti ihan sama mitä.

  Tykkää

 2. Suomessa nämä rauhanpallomatsit tuppaavat päättymään joukkotappeluihin – onko Ruotsissa vastaava kulttuuria?

  Tykkää

 3. Homman nimi on saada maa velkaantumaan pankkiireille, joilla ei ole itsellään riskiä ollenkaan. Millään muulla ei ole väliä kuin BKT:n kasvulla ja kasvaahan se kun noista maahantulijoista koituu ihan pirusti kuluja. Velka on kuitenkin rahaa vain keskuspankeille ja meille veronmaksajille, tai sitten meidän lapsille se puolestaan on jossain vaiheessa lankeava kuluerä. Joko työllä tai sotimalla velat on aina maksettu. Ellei sitten vaan luovuteta ihan suosiolla ja muuteta metsään valtiota ja verotusta pakoon. Ymmärrän tuollaisten ääriajattelijoiden ajatusmaailmaa päivä päivältä enemmän, vaikken heidän metodeista niin perustakaan.

  Tykkää

 4. Okej! Kun ei saada ratkottua rikoksia, niin mennään potkimaan palloa. Ruotsin poliisi alittaa kaikki odotukset.

  Tykkää

 5. http://m.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005046757.html?pos=pagination-prev

  Alkoholisteja (siis aitoja sairaita ruotsalaisia) syrjitään Ruotsissa mutta näitä rikollisia, röyhkeitä muslimeja hyysätään ylettömästi. Ei voi kuin sääliä/halveksia noita oman maansa pilanneita ruotsalaisia. Sitä ovat todellakin saaneet mitä tilanneet ja koko ajan tilanne vain tulee pahenemaan. Tuo valtio mätänee sisältäpäin. Siihen verrattuna Venäjän uhka on mitätön jos media jaksaa puhua mutta vaikenee pahimmasta ongelmasta.

  Tykkää

 6. Niinhän se on että kun tynnyri on täpötäynnä alkaa sisältö väistämättömästi valua ympäristöön. Mitä enemmän väkeä Ruotsiin valuu sitä enemmän väkeä valuu myös Suomeen. Sittenhän ovat oma lukunsa nämä metkuttajien metkuttajat (eli petkuttajat) jotka reissaavat edestakaisin maittemme välillä, kuka missäkin epämääräisessä asiassa. En ymmärrä miksi eivät muut Pohjoismaat pakota Ruotsia muuttamaan maahanmuutto- ja integraatiopolitiikkaansa tiukemmaksi, tarkemmaksi ja nopeammaksi! Ruotsi on riskitekijä koko Pohjolalle.

  Tykkää

 7. Eikö Gambia ole myös näitä suomalaisten naisten seksituristikohteita? :

  ”Satoja suomalaisturisteja jäämässä sodan jalkoihin Gambiassa – ”Ihmiset pakenevat maaseudulle ja Senegaliin”

  Naapurimaat uhkaavat hyökätä 19. tammikuuta, jos diktaattori Yahya Jammeh ei luovuta valtaa vaalivoittaja Adama Barrow’lle.”

  Sodan uhka varjostaa 330 suomalaisturistin lomanviettoa Gambian paratiisirannikolla Länsi-Afrikassa. Tilanne on erittäin jännittynyt, sillä naapurimaat uhkaavat hyökätä maan pääkaupunkiin Banjuliin demokratian nimissä torstaiaamuna 19. tammikuuta. Banjul sijaitsee alle 20 kilometrin päässä lomarannikolta.”

  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/satoja-suomalaisturisteja-jaamassa-sodan-jalkoihin-gambiassa-ihmiset-pakenevat-maaseudulle-senegaliin/?shared=953108-af7a8650-500

  Tykkää

 8. Nyt on löytynyt toinen lähes Karin C:n tasoinen suvakkitutkija, on vieläpä oikein proffakin – Ruotsin lähiöissä ei kuulkaas ole enää suuria ongelmia, vaan Ruotsin suurimmat ja kasvavat ongelmat liittyvät viharikoksiin! :

  http://areena.yle.fi/1-3936581

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: