Mainokset

Auta löytämään paperiton – joka ulos maasta!

Helsingin Diakonissalaitoksella ja monella muullakin yhteisöllä on erilaisia kamppanjoita, joilla laittomia muslimeja paijataan. Esimerkiksi Diakonissalaitos kerää rahaa edelleen laittomille muslimeille annettavaksi.

Tällainen peli ei vetele!

Laiton muslimi on laiton muslimi ja hänet pitää heivata ulos maasta. Tajukangas yhteistyökumppaneineen lanseeraa nyt uuden  laittomien muslimien auttamiskamppanjan: Kun saadaan vihiä, että tällainen laiton henkilö majailee jossain niin asiasta vinkataan poliisiin, jonka on helppo noukkia laiton ihminen talteen ja kotiin lähetettäväksi.

Voit laittaa vihjeitä tähän ketjuun alle, jos tiedät, että jossain majailee laiton muslimi. Saattakaamme heidät turvallisesti kotiin.

#laitonkotiin

Mainokset

21 Comments on Auta löytämään paperiton – joka ulos maasta!

 1. Nimetön // 15/01/2017 21:02 // Vastaus

  Eikös toi irtolaisuus oo kielletty suomessa.

  Tykkää

 2. Poliisin pitäisi ratsata tuollaiset kokoontumisajot // 15/01/2017 21:14 // Vastaus

  Toivon myös, että ihmiset ilmoittavat poliisille, esim. jos jossain kerrostaloasunnossa majailee kymmeniä muslimimiehiä – sillä nuo saattavat olla vaaraksikin!

  On täysin idioottimaista, että asukasluetteloita ei ilmeisesti enää kerätä – kun aiheuttaahan se jossain tapauksissa isoja kulujakin taloyhtiöille ja kun esim. tukihuijauksetkin ovat helpompia, kun ei tiedetä, kuka missäkin oikeasti asuu…

  Tykkää

 3. Lattealitkiväkaupunkilainen // 15/01/2017 22:36 // Vastaus

  Diakonissalaitos on rikollisjärjestö.

  Tykkää

 4. Mr.Reese // 15/01/2017 23:11 // Vastaus

  Sori, että kyselen tyhmiä, mutta mistä nuo erottaa? Laittomat ja lailliset, kaikki näyttää samalle. Otanko siis varman päälle, että aina kun näen discoläpsyttäjän, niin teen ilmiannon?

  Liked by 1 henkilö

 5. Suvakkien kotonakin? // 15/01/2017 23:30 // Vastaus

  Rasmuslaiset, Refugee Hospitality Clubilaiset ynnä muut – tulevat ekana mieleen, kun puhutaan paperittomista ja heidän auttajistaan/majoittajistaankin…

  Tykkää

  • Suvakkien kotonakin? // 15/01/2017 23:31 // Vastaus

   Ja eikä perinteisesti pizzerioiden takahuoneet ole olleet näiden majapaikkoja – kyse ollut toki myös sukulaisista usemmiten…

   Toivon, että poliisi ratsailee nyt entistä enemmän!

   Tykkää

   • Ei poliisi mitään ratsaa vaan käy ostamassa sen 3,90- lätyn välipalaksi ja odotellessa lukee lehdestä kaikkien alle 6 euron pizzojen olevan veronkiertoa.

    Tykkää

 6. Miten olisi jos tekisi näille vuohineuvoksille ansan? Laittaa sanan kiertämään, että siellä ja siellä osoitteessa on hyvää ruokaa, yösijoja ja rahaa jaossa, tulkaa sinne koko porukka! Ilmoitusta höystettäisiin vielä vaaleilla, nuorilla tytön tylleröillä niin eihän geelitukat voisi vastustaa kutsua!
  Ja eiku poliisi paikalle keräämään arabit talteen.

  Tykkää

 7. joo..auttakaa löytäään, niin voi suorittaa kansalaispidätyksen.. sekä matu että rikollisen hyysääjä pidätettäkööön

  Tykkää

 8. Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 15:41 // Vastaus

  ”Irak torjuu pakolaisten pakkopalautukset – Suomi erityishuomion kohteena

  Irak ei suostu Suomen toivomaan sopimukseen, jonka myötä irakilaisia pakolaisia voitaisiin palauttaa vasten heidän tahtoaan.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9405878

  Tykkää

  • Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 15:47 // Vastaus

   Myös IRAK rikkoo kansainvälisiä sopimuksia tuossa!
   – sillä jokaisen maan on otettava vastaan omat kansalaisensa!!!

   Haloo, muslimiäijien pers*ennuolijat hallituksessa!!!
   – Suomen on lopetettava kaikki tuki Irakille ja esim. karkotettava Irakin suurlähettiläs/muu edustaja…
   – jos tuohon suostutaan, niin periaatteessa jokainen irakilainen voi tulla Suomeen ja jäädä tänne elämään suomalaisten veronmaksajien kustantamaa elämää!!

   Ja minkä ihmeen takia Suomi lähetti naisia Irakiin neuvottelemaan, kun muslimimaissa sellainen loukkaa muslimimiesten kunniaa – koska vääräuskoinen nainen on heidän silmissään vain likainen dhimmihuora?!
   – Nergillekin palautetta ja esimiehelleen Risikolle tottakai!

   SUOMI ENSIN – tai joku muu taho voisi järjestää mielenosoituksen Irakin edustuston eteen!
   – jossa vaadittaisiin Irakia ottamaan vastuu omista kansalaisistaan, IRAKILAISIA MIEHIÄ OLEMAAN MIEHIÄ!

   Tykkää

  • Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 16:53 // Vastaus

   Löytääkö joku tuon häiskän tai jotain muuta osoitetta, minne voi laittaa palautetta?!! :

   ”Irakin siirtolaisministeri pyytää ”erityisesti Suomea” lopettamaan irakilaisten pakkopalautukset”

   ”Irakin siirtolais- ja pakolaisministeri Jasim Mohammed Al-Jaff torjuu ”Suomessa ja muissa maissa” olevien irakilaisten pakkopalautukset.

   Hänen mukaansa vastentahtoiset palautukset rikkovat kansainvälistä oikeutta.”

   ”Suomen sisäministeriön ja ulkoministeriön virkamiehet vierailivat joulun alla Bagdadissa keskustelemassa asiasta. Neuvottelujen on määrä jatkua helmikuussa, jolloin Irakista odotetaan delegaatiota Suomeen.

   Esillä on ollut muun muassa Irakin poliisikoulutuksen tukeminen ja suurlähetystön perustaminen Bagdadiin.”

   http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005046824.html?utm_medium=social&amp%3Butm_content=www.hs.fi&amp%3Bshare=1e09d31671c7d30ec7900b95654cf913&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook-share

   Tykkää

   • Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 17:05 // Vastaus

    Irakilaiset toivovat, että nämä Suomessa olevat ryhtyvät lähettämään rahaa takaisin kotimaahansa ja että etenkin pääsevät itse erilaisesta haittaporukasta eroon!
    – kohta kaiketi lykkäävät ISIS- ja Al-Nusra -väenkin Eurooppaan ja Suomeen…
    – ja kun aika moni tulija on kaiketi kurdikin, keistä ehdottomasti halutaan eroon….

    Irak ei silti ole mikään rutiköyhä maa, vaan ihan normaali arabimaa, jossa on paljon rikkaitakin ja myös rauhallisia alueita!

    Ja matka Suomeen, ikuiseen ilmaiseen elatukseen…
    – kustantaa kuitenkin suhteellisen vähän, n. 3000-7000 euroa – ja kun moni heistä oli esim. ostanut matkan vain autonsa myymällä, eivätkä autotkaan ole tuolla erityisen halpoja Suomeen verrattuna eli aika pienellä panoksella on mahdollista saada suuri voitto!
    – toki joukossa voi olla muutamia oikeasti köyhiäkin, jotka ovat jopa lainaneet matkarahaa – mutta isolla osalla tuo summa oli varmasti omalla säästötililläkin tai ainakin vähän omaisuutta myymällä oli tiketti helppo lunastaa, suomalaisen pidemmän etelän matkan hintahan tuo on….
    – ja kun vielä sitäkin ajattelee, että sossu voi vaatia kantasuomalaista myymään autonsa ja muuta omaisuuttaan, jotta tämä saa toimeentulotukea!!!!!!

    On aivan sairasta, jos Suomi ryhtyy elättämään näitä elintasoturisteja – sillä sitähän kielteisen saaneet ovat…

    Tykkää

   • Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 17:14 // Vastaus

    Sama muslimiporukka myös vainoaa oman maansa kristittyjä – ja tulee sitten tänne KRISTITTYYN MAAHAN vaatimaan ilmaista elatusta kristityiltä!!!

    Röyhkeää touhua!

    Ja kristittyjen vainoa jatkavat sitten täälläkin, mm. raiskauksin osoittavat kiitollisuuttaan ilmaisesta elatuksesta…

    Tykkää

    • Irak haistattaa paskat Suomelle... // 16/01/2017 17:25 // Vastaus

     HS:n lukijakommenteista poimittua:

     ”Mikäli herra siirtolaisministerin pyyntöä noudatettaisiin, niin sen jälkeen jokainen Irakin asukas voi ottaa reittilennon Suomeen ilman paluulippua, pelkoa palautuksesta ei ole. Kauanko Suomi kestäisi sellaista ”maahanmuuttoa”?
     Irakin toiminta on uskonnollinen ja taloudellinen hyökkäys heikkoa valtiota Suomi kohtaan. Sen on loputtava. ”

     Tykkää

 9. Irak ei ole ratifioinut yleistä ihmisoikeussopimusta! // 16/01/2017 17:46 // Vastaus

  ”IRAKIN siirtolaisministeri Al-Jaff torjui sunnuntaina antamassaan lausunnossa vastentahtoiset palautukset ihmisoikeuksien vastaisena.”

  Irak ei ole ratifioinut YK:n kansainvälistä ihmisoikeuksien julistusta, joten irakilaisen ministerin antama opastus ihmisoikeusasioissa on yhtä merkityksetöntä kuin vaikkapa suomalaisen ministerin neuvot koraanin tulkinnassa. ”

  Tykkää

  • Migrille, Risikolle, Nergille, Irakille yms. vaan palautetta... // 16/01/2017 20:22 // Vastaus

   Onkohan itse Jaff -heimoa, jotakin kurdisukuista????
   – ei silloin tietenkään halua esim. Saddamin väkeä takaisin yms.

   Ministeritkin kun tuolla Irakissa tietysti ovat siihen omaan heimoon ja uskonlahkoon sitoutuneita – ja tekevät siltä pohjalta myös päätöksiä…
   – ei ole demokratian perinteet koskaan vakiintuneet tuonne…

   ”Saddam Hussein’s chemical attack on Halabje on March 16, 1988 killed at least 5,000 people and injured or sickened 7,000 more.
   The majority of these victims were Jaff tribe members.”

   wiki

   Tykkää

 10. Nyt kansanliike tämän tilanteen aiheuttajien rankaisemiseksi! Kansalaiskeräys Diakonissalaitoksen tapaan kassan keräämiseksi hyvän lakimiehen palkkaamiseen.
  Orpo/Risikko, Paatero/Kolehmainen ja ennen kaikkea Nerg on saatava tutkintaan ja syytteeseen tuottamuksellisesta rikoksesta ja virkavirheistä.
  On verrattava heidän hallussaan ollutta/olevaa tietoa ja tehtyjä päätöksiä ja mikä on ollut motiivi, kun on synnytetty tämä SODAN JÄLKEISEN AJAN PAHIN TURVALLISUUSUHKA. Tietoisesti/tuottamuksellisesti vai tyhmyyttään, on oikeuden ratkottava mutta kumpikin on sinänsä rikos eli tyhmyys ei ole edes lieventävä asia.
  Tämähän on maanpetosta vastaava rikos, josta max. rangaistus on elinkautinen! ”Poliittinen vastuunkanto” ei riitä!
  Etenkin poliisijohtajat Paatero ja Kolehmainen sekä eräät syyttäjät on saatava oikeuteen vastaamaan teoistaan koko laajuudessa, koska tekonsa pimittämiseksi ja varmistamiseksi harrastivat ja harrastavat tietoista tiedon salailua ja vääristelyä sekä tiedon julkituontia vaativien kansalaisten uhkailua oikeustoimilla. Tuomittiinhan Saksassakin DDR:n kaaduttua samanlaiset kansan harhauttajat ja uhkailijat.
  Nerg on ilmeisesti vain väline eikä täysin ymmärrä vastuutaan eikä tehtäviään.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: