Radio Dystopia- Jennin ja Tommin uusi podcast klo 18.00

12

Jennin Ja Tommin uusi Podcast tulee! Kivapuhumme ajankohtaisaiheista ja oikeastaan mistä vain. Tällä kertaa aiheina mm. Tynkkysen sananvapausoikeudenkäynti, Trumpia mustamaalaavat valeuuutiset ja kaikenlaista muuta kivaa! Klo 18.00 alkaen tänä iltanan.

Kannattaa kuunnella.

8 thoughts on “Radio Dystopia- Jennin ja Tommin uusi podcast klo 18.00

 1. Iskeeköhän esim. Black Lives Matter tai joku muu vastaava Trumpin juhliin? sanoo:

  Mielenkiintoinen lähetys!

  Jenni epäili, että Trumpin juhlissa saattaa tapahtua jotain ja itsekin olen miettinyt samaa – mahtaako nuo pirskeet nähdä Suomessakin livenä? Jenni ja kumppanit voisivat päivystää, jos vaan ehtivät!

  Laura Huhtasaaren kristillinen vakaumus ei ole ongelma suurelle osalle persujen äänestäjiistä – eihän edes Päkän johtamana KD puolue ole ajanut mitään ateistien kammoksumia ihmeellisyyksiä, joten turha pelätä etukäteen.
  Usko on uskoa ja sitä pitää käsitellä siinä kontekstissa – ei uskovaisuus tee ihmisestä automaattisesti tyhmää, esim. Räsänenkin on fiksu, sanavalmis tai toimelias nainen.

  1. Itse asiassa usein on ollut niin, että Räsänen on perustellut kantojaan tieteellisillä tutkimuksilla ja vastapuoli on vedonnut vain ja ainoastaan tunteisiin. Joku viestintätutkijakin muuten huomautti kerran tästä!
   Esim. homoavioliittoa ja perheen ulkoista homoadoptiota puolustavat vetoavat vain rakkauteen – mutta Räsänen puhuu myös lapsen oikeuksien julistuksesta ja perhetutkimuksista. Eivätkä muuten kaikki homotkaan kannata, esim. juuri perheen ulkoista adoptio-oikeutta tai Suomeenkin vaadittua uutta isyyden mitätöivää äitiyslakia, koska tunnustavat lapsen edun menevän näissä tapauksissa heidän etujensa edelle.

   Ei toki Räsänen kiellä, ettei hänellä olisi myös vahva uskonnollinen vakaumus – mutta vetoaa siihen, vain siitä erikseen kysyttäessä.

   Uskonnollis-konservatiivisuutta ei pidä pitää kirosanana persuissakaan ja kun Soinin tapaisia katolisia tuskin on montaakaan – sillä ylipäätään kristillisyys yhdistää eurooppalaisiakin! Ja esim. islamisaatiota vastaan taistelussa yksi vastavoima on myös eurooppalaisia yhdistävä kristillisyys; se on ollut sitä myös historiassa. Ja kun kristinuskon asema valtauskontona varmistaa sen, että islam pysyy vähemmistöuskontona! Tällä symbolisella tasolla on yllättävän paljon vaikutusta.

   Sitä paitsi vihervasurit ovat yleisesti Suomessa ja maailmallakin niitä kaikkein ateistisimpia henkilöitä eli multikultti kyllä kytkeytyy tiukasti ateismiin – aivan kuten ateismi kytkeytyy kommunisteihinkin.

   Esim. Uuden Suomen blogeissa on ja on ollut paljon näitä muuallakin somessa aktiivisia uusateisteja, jotka haukkuvat päivät pääksytysten kristinuskoa ja kristittyjä – mutta puolustavat islamia ja kannattavat vahvasti muslimien massamaahanmuuttoa!
   – moni näistä on Vapaa-ajattelijoiden jäsenkin!
   – en kyllä tajua, mitkä ovat motiivinsa?! Luulevat ilmeisesti, että tänne muuttavat muslimit luopuvat islamista, vaikka tutkimukset todistavat täysin päinvastaista! Tai sitten heille on tärkeintä vain eniten vihaamansa kristinuskon hävittäminen länsimaista, vaikka se merkitsisi islamin tuloa tilalle?

 2. Halla-Aho tullee takaisin kuvioihin, se on vaan niin hieno asia että! Siitä se lähti, siihen se palaa. Timppa vaan perseilee ja jeesustelee, siitä possusta mihinkään ole. Ei kannata luovuttaa persujen suhteen vielä. Hyvä että Jenni on aktivoitunut Tommin kanssa. On mukavaa nähdä nuorempaakin väkeä näissä vihaisissa lähetyksissä. Lähetysten kuvanlaatu vois olla parempikin. Tästä se lähtee. Lycka till!

  1. Jos Jenni ei halua omaa kuvaansa näytille, niin voisi laittaa tilalle jotain vaihtuvia kuvia tai vaikkapa kameran kuvaamaan jotain kivaa taustaa – toki esim. itsestäänkin voisi laittaa sellaisen kuvan, josta ei suoraan tunnista? 🙂

   Tummuus sopii Tommin tyyliin – mutta toki voisi olla valoa enemmänkin…

 3. Upeaa. Mielestäni järjestys on tällä hetkellä tämä.

  1. Monokulttuuri FM
  2. Dystopia FM

  Ja aivan vihon viimeisenä tulee SE:n sekopäiden striimit, niitä ei todellakaan jaksa kuunnella mut tästä Dystopiasta tulee kyllä vielä kova kilpailija Monokulttuurille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.