Video: laittoman muslimin maastapoisto

12

Poliisi noukki tänään muuan irakilaisen laittoman muslimin kyytiinsä palautettavaksi kotiin. Miehellä oli jo toinen negatiivinen päätös päällä. Mies on elänyt koko Suomessaolon ajan sinun – veronmaksaja – rahoilla. Nyt hän on kuitenkin turvallisesti matkalla kotiin Irakiin.

Filmin on kuvannut muuan toinen irakilainen, paikalla oli useita irakilaisia seuraamassa miehen lähtöä Tampereella. He odottavat vuoroaan.

#turvallistamatkaa

22 thoughts on “Video: laittoman muslimin maastapoisto

 1. Palasiko tämä tyyppi ihan vapaaehtoisesti?

  Ovatko muuten ns. pakkopalautetut tyyppejä, joiden passi on ollut koko ajan poliisin/Migrin hallussa tai jotka ovat itse hankkineet uuden passin suurlähetystön kautta?
  – ja esim. joitakin rikollisiakin on kaiketi ollut näissä ns. pakkopalautetuissa mukana – Irak toki muodollisesti kieltää nämä pakkopalautukset, mutta joitakin on kuitenkin saatu tehtyä…

  Ikävää on, että varmasti kaikkein kunnollisimmat nimenomaan tottelevat määräyksiä – mutta se huonoin ja myös vaarallisin aines ei…

  Nyt kuitenkin virallinen Irak on ilmeisesti alkanut pistämään enemmän vastaan, kiitos selkärangattomien poliitikkojemme ja virkamiestemme!

  1. Väitetysti, Irak tyhjensi mielisairaalat ja vankilat 2015 sillä ehdolla, että vapautetut poistuvat maasta vuorokauden sisällä. Vaikea arvata minne.. Vielä vaikeampi arvata että halutaanko tämä rikollinen pohjasakka takaisin.

   Timo Siionistihan lupasi vääntää sopimuksen Irakin kanssa jo toissavuonna. Miten kävi? Samassa kelkassa eurooppaa ja Suomea vihaavien globalistien kanssa. Niin isolla mahalla varmaan pakkokin turvata päivittäinen ruokasanko myös tulevaisuudessa.

   Stubb, Soini, Orpo, Urpilainen, Katainen, Niinistö, Koivisto, Aho, Lipponen, Apunen, Kivinen, (Wahlroos). Siinä muutama isänmaataan vihaava globalisti. Toivon hartaasti että joskus vielä oikeus toteutuu heidän kohdallaan. Väkivaltaan en lietso, vaan uskon, että kun saadaan riittävän iso momentti taakse, Suomi palautuu vielä kansallisvaltioksi jossa Oikeus toteutuu, eikä ainoastaan suojele rikollisia ja vainoa niitä ketkä eivät suostu nätisti teuraalle.

   Tietoisuus kasvaa jo räjähdysmäistä vauhtia. Media on menettänyt otteensa. Globalistit tietävät sen. He käyttävät kaikki kikkansa mitä kirjasta löytyy. Hämärin tunti ei ole vielä edes lähellä. Mitä nopeammin saavutamme kriittisen massan, sitä vähemmän tulee väkivaltaisuuksia kun alkaa taistelu Suomen tulevaisuudesta. Globalistit himoitsevat mm. kultaa ja pohjavesiä. Nestle on jo poraamassa Suomessa. Kanadalaiset kaivosfirmat tuhoamassa maaperää. Talvivaarastakin tulee kohta uraanikaivos.

   Tälläkin synkällä pilvellä on orastava hopeareuna, yhä useammat suomalaiset näkevät tämän paskan läpi, kukin omalla vauhdillaan.

   1. Nyt kansanliike tämän tilanteen aiheuttajien rankaisemiseksi! Kansalaiskeräys Diakonissalaitoksen tapaan kassan keräämiseksi hyvän lakimiehen palkkaamiseen.
    Orpo/Risikko, Paatero/Kolehmainen ja ennen kaikkea Nerg on saatava tutkintaan ja syytteeseen tuottamuksellisesta rikoksesta ja virkavirheistä.
    On verrattava heidän hallussaan ollutta/olevaa tietoa ja tehtyjä päätöksiä ja mikä on ollut motiivi, kun on synnytetty tämä SODAN JÄLKEISEN AJAN PAHIN TURVALLISUUSUHKA. Tietoisesti/tuottamuksellisesti vai tyhmyyttään, on oikeuden ratkottava mutta kumpikin on sinänsä rikos eli tyhmyys ei ole edes lieventävä asia.
    Tämähän on maanpetosta vastaava rikos, josta max. rangaistus on elinkautinen! ”Poliittinen vastuunkanto” ei riitä!
    Etenkin poliisijohtajat Paatero ja Kolehmainen sekä eräät syyttäjät on saatava oikeuteen vastaamaan teoistaan koko laajuudessa, koska tekonsa pimittämiseksi ja varmistamiseksi harrastivat ja harrastavat tietoista tiedon salailua ja vääristelyä sekä tiedon julkituontia vaativien kansalaisten uhkailua oikeustoimilla. Tuomittiinhan Saksassakin DDR:n kaaduttua samanlaiset kansan harhauttajat ja uhkailijat.
    Nerg on ilmeisesti vain väline eikä täysin ymmärrä vastuutaan eikä tehtäviään.

    1. Juuri näin on toimittava! Maanpetturit tullaan vielä tuomitsemaan tekemisistään.Olen ehdottomasti mukana toiminnassa, tätä pelleilyä on nyt katseltu enemmän kuin riittävästi.

    2. Päivinyrkki on haloskan talikolla setasta sisäministeriöön nostama jihadistifemakko, joka tekee mitä tahansa Suomen tuhoamiseksi. Katsokaa nyt sen inhaa turpaa ja kauhistukaa.

     1. Nergin nosti sisäministeriön johtoon 2012 kristillisdemokraattinen sisäministeri Päivi Räsänen. On siis kristitty kansanvihaaja pikemminkin kuin jihadistifeministi.

     2. Ei Nergillä mitään oikeaa valtaa ole, tottelee esimiehensä eli Orpon ja nyt Risikon käskyjä, mitä tulee suurin linjoihin!

      Nergin hyvää käytännön organisointikykyä ja vastaamishalukkuutta ei voi kiistää ja siksihän tämä pällistelee julkisuudessakin, toki varmaan nauttiikin siitä – oikeasti siellä julkisuudessa vaan olisi pitänyt olla Orpon ja nyt Risikon – vastaamassa omista päätöksistään!!!!
      Erotuksena etenkin Orpoon, joka lähinnä pakoilee mediaa – Räsänen kuitenkin oli aikanaan itse vastaamassa kysymyksiin…
      – ja tuo Nergkin valittiin virkaansa vain ja ainoastaan sen takia, että pystyi viemään läpi poliisiorganisaation muutoksen – koska oli kokemusta aiemmasta suuresta yliopisto-organisaation muutoksesta.

      Selkeästi kuitenkin Räsäseltä ja Nergiltäkin salattiin asioita, sillä jo ennen kuin pakolaisaalto tuli, oli jotain kapasiteetin kartoittamista – takana suuret puolueet ja EU-vaikuttajat!
      – Räsäsen KD:tä ei tämän pakolaisaallon takia otettu nykyiseen hallitukseenkaan, koska tarvittiin kokkari-Orpo päästämään muslimijoukot takuuvarmasti sisään – Räsänen on kuitenkin aiemmin kritisoinut ns. pakolaisten muslimivaltaisuutta…
      Ruotsin pakolais- ja siirtolaisasioista vastaava EU-komissaari vaati Frontexin johtovirasta pois tämän järkevän suomalaismiehen, joka halusi lopettaa EU:n meritaxi-palvelun alkuunsa ja sittemmin Suomen raja- ja tullijohtajana halusi pistää omatkin rajamme kiinni – sinänsä tämän miehen pitäisi olla Nergin tilalla, mutta Räsäsellehän suositeltiinkin Nergin valitsemista – koska takana valmisteltiin myös tätä siirtolaisaaltoa…

      Räsäsen suurin vika oli siinä, ettei lähtenyt hallituksesta, kun homoavioliittoäänestys tuli kansalaisaloitteen pohjalta, sillä silloin olisi todennäköisesti kaatanut muutoinkin epäsuositun hallituksen ja nostanut sekä KD:n että Persujen kannatusta – etenkin Persut olivat juuri tuolloin kannatuksensa huipulla!

      Kokkari-Katainen on ilmoittanut, että se haluaa Suomeen liki 2 miljoonaa mamua – ja sitä linjaa tietenkin Orpokin ajoi, kun 30 000 muslimimiestä marssi sisään…
      – torkkupeitto-Juhana Vartiainen vaatii muutama päivä sitten samaa; parissa vuodessa on päästävä Ruotsin mamumääriin!!!

      Ihmisten pitää herätä VAALEISSA – ja jos on itse kokkari, ei pidä äänestää mitään Orpoa ainakaan tai muita supermamuttajia!
      – järkeville ja toimintakykyisille persuille ääniä – ja muista puolueista järki-ihmiset eli ei-mamuttajat…

     3. Täytyy myöntää että minulta on mennyt täysin ohi että ”järkevä suomalaismies” – nimeltään muistaakseni Laitinen – olisi Frontexin johtajana sanonut poikkipuolisen sanan meritaksitoimintaan, saati sitten ollut laittamassa kiinni omia rajojamme. Kun lopputulos on ollut mitä on ollut. Tämä asia olisi kiitoisa selvittää.

     4. Ainakin jotain Laitinen on aikanaan tehnyt oikein, kun on joutunut Voima -lehden hampaisiin…
      – ja mielestäni tulva repesi kunnolla vasta Laitisen lähdön jälkeen? :

      ”EU:n kiisteltyä rajaturvallisuusvirastoa Frontexia johtaa suomalaismies, joka pakoilee vastuuta ihmisoikeusloukkauksista.

      Sekä Euroopan komission puheenjohtaja José Manuel Barroso että sisäasioista vastaava komissaari Cecilia Malmström lensivät paikalle poseeraamaan ruumisarkkujen kanssa ja kertomaan medialle, etteivät he koskaan unohda kyseistä päivää.

      Malmström huusi puheenvuorossaan Frontexia apuun: hän ehdotti siirtolaisten pelastusoperaatiota, jossa Frontex partioisi Välimerta Kyprokselta Espanjaan asti.

      (Laitiselle)
      Te puhutte Frontexissa mielellänne taistelusta salakuljettajia vastaan.

      ”Kyllä.”

      Etkö näe lähtökohtaista ristiriitaa, että erilaisilla partioilla Frontex pyrkii estämään ihmisten tuloa laittomasti EU:n alueelle? Se on teidän julkilausuttu ykköstavoite. Mutta kansainvälisen oikeuden mukaan pakolainen saa tulla maahan laittomasti. Eli käytännössä melko suuri osa ihmisistä, jotka tällä hetkellä pyrkivät Turkista Kreikkaan tai Turkista Bulgariaan, on Syyrian sotaa pakenevia ihmisiä, jotka tarvitsevat kansainvälistä suojelua?

      Nettisivuillanne todetaan, että kun ihmisten ei anneta lähteä esimerkiksi Afrikasta kohti Eurooppaa, tällä tavalla pelastetaan ihmisten henkiä, koska he eivät lähde tälle vaaralliselle merimatkalle.

      ”Kyllä, kyllä.”

      Luuletko, että nämä ihmiset, jotka ovat maksaneet 5 000–10 000 euroa siitä merimatkasta, ovat tyytyväisiä siihen, että heidät pakotetaan takaisin?

      ”Mä luulen, että siinä vaiheessa kun heille nämä riskit ja tämä koko kuva selviää, niin he ovat siinä vaiheessa tyytyväisiä. Mutta tyypillistä on se, että siinä ollaan silmät kirkkaina lähdössä, koska ihmisille kerrotaan tarinoita mahdollisuuksista Euroopassa ja siitä, miten riskitöntä tämä on. Ja ollaan tietysti hyvin närkästyneitä, kun matka ei toteudu.”

      Ilkka Laitinen ei esimerkiksi anna takuita siitä, etteikö hänen johtamansa viraston koordinoimissa operaatioissa ole käännytetty laittomasti siirtolaisveneitä Välimerellä. Hän perustelee tätä sillä, että vastuu toimista on jäsenmailla. ”

     5. No niin, onhan tuo Laitinenkin ollut aika kumileimasin Frontex -johtajana kokonaisuutena katsoen, mutta olisi ollut Nergin tilalla, tosin huonompi vai parempi – tiedä sitten…

      Kyllä ne ovat ylemmät EU-pamput ja Suomessakin ministerit, jotka lopulta päättävät.

    3. Diakonissalaitos on nykyisin hörhöjen liberaalikristittyjen ja ihan vaan ei-kristittyjenkin vallassa ja muslimien edustuskin on aivan valtava – ja eikö tämä somali-Suldaankin ole siellä töissä?

     Vanha nimi vain hämää – kyse on ihan jostain muusta kuin kristillisistä arvoista…

 2. No lauletaan sitten vaikka pätkä Isontalon Anttia:

  ”Vaasan veri ei vapise
  eikä Kauhavan rauta ruostu,
  Vaasan veri ei…
  Niskasta kiinni ja puukolla selkään,
  jollei se muuten suostu!
  Niskasta kiinni ja puukolla…!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.