20 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 18.00 alkaen

 1. Hyvä juttu, että maahanmuuttokriittistä asiaa ajetaan, kukin tyylillään. Hyväksyn täysin, että on SE muiden joukossa. En silti menisi niiden miekkariin, koska ne on mielestäni liian alatyylisiä. Turhan paljon rasistista huutelua ja muuta asiatonta huutelua ilman asiaa. Nyt SE kiinnostaa vielä vähemmän. Miksi ihmeessä siitä, jos jollakin on palanut pinna jossakin kokouksessa tai henkilökemiat ei toimi, tarvitsee tehdä millään lailla julkista? Miten se julkinen herjaaminen edistää maahanmuuttokriittisten asiaa? Tarviiko koko kansan tietää, miten edistyksellisiä olette SE:ssä keskinäisissä suhteissanne? Onko se hyvää mainosta ryhmälle?

  1. Todisteet luvattiin näyttää lopussa. Pitääkin itse hakea jostain, satojen viestien seasta, joltain sivulta. Puoli päivää menee siinä? Ensin paperille väite lähetyksestä ja sitten kahlaamaan netistä, mistä se löytyy ja mitkä ovat perusteet ja vastaväitämät?

   Hyvin kyllä Moonikset antoivat sananvapautta, mutta hieman jarruttelivat, ettei mene omakin uskottavuus samalla. Ei SE taida menestyä oikeasti, kun pitää olla sitä ja tätä, tai muuten…

   Tuukka Kurun Gaussin käyrä-vertaus oli osuva. (Helppotajuinen, näen heti mielessäni, miltä se näyttää.) Politiikassa varmaan onkin hyvin tunnettu. Vedotaan lähinnä niihin, jotka ovat siinä keskipaikkeilla, eli käyrän huipulla. Ne about 5% molemmissa ääripäissä eivät voi tuottaa mitään vaalimenestystä, saati ”jytkyä”. Jos suurimmalla osalla menee suht hienosti, mikään ei koskaan muutu? Pitäisi mennä huonosti, mutta kumpaa ääripäätä kannattaisit silloin? Käyrä madaltuu, mutta huippu pysyy paikallaan, eikä mikään muutu vieläkään. Diktaattori ainoastaan voi muutaa asioita? Hän päättää, mitä kansa on ”mieltä”. Tehkää, kuten haluan, niin teidät palkitaan. ”Muuten..” ohjaa kivapuheen lailla mielepiteitä. Miksen olisi voittajan puolella? Vihapuheesta lähden lusimaan. Olenpa sitä mieltä, että Suuri Johtaja on Hieno Mies!

 2. SUOMI ENSIN! toimii täysin oikein, YHTÄÄN korrektia tyhjänlässytykseen keskittyvää porukkaa ei tarvita lisää koska niiden arvo asioiden eteenviemiseksi on täysin merkityksetön. Persut ovat tästä irvokkain esimerkki, kun omat paikat on pedattu ja rahahanat auki niin kaikki aika ja energia keskitetään ”saavutettujen etujen” ylläpitoon.

  1. Juu kyllä SE on järjestänyt myös ihan hyviä tilaisuuksia, sen etu on ollut nopea reagointi, kun jossain on tapahtunut jotain kuohuttavaa!
   – ja yleisöksihän voi kuitenkin mennä, etenkin jos on jotain omaankin agendaan sopivaa…

   Persuihin tarvitaan ennen kaikkea lisää hyviä ehdokkaita ja sitä kautta edustajia – sellaisia, joilla oikeasti on halua vaikuttaa asioihin…
   – pientä toivoa on vielä, ainakin jarrutusroolissa – jos ei suurta muutosta saadakaan aikaan…
   – jotenkin luulen, että Ruotsi tai koko muukin tilanne prakaa niin, että jo tuo jarrutuskin auttaa paljon….

   1. SE porukalla on kiistattomat ansiot, mutta väkimäärä ei näytä lisääntyvän miekkareissa. Katsoin klipit parista viimeisestä esim. Vaasa. Se kertoo jotain liikkeestä. Tapahtumia on kuitenkin järjestetty hengästyttävällä tahdilla.

    Ei ole mitään järkeä haukkua pystyyn skenen kaikki muut toimijat eli sama suomeksi: Polttaa sillat jo ennen kuin mitään yhteistyömahdollisuuksia on edes tunnusteltu.

    Nähdäkseni vika on Marcon johtamistavassa ja persoonassa. Huuhtasen osuutta en osaa sanoa. Lähetyksen mukaan rasite.

   2. Yhteistyö on aina vain mahdollista järkevillä kompromisseilla. Jarrutuskin on hyvä väline paikallaan. Kovin ankarat ja ehdottomat kannanotot peloittavat monia mukaanlähtijöitä, joten jos halutaan liikettä kasvattaa ja pitää koossa on tärkeää pitää visio kirkkaana ja kärsivällisesti edetä. Aina ei jytkyjä voi odottaa, mutta on tärkeää olla antamatta periksi paineiden alla. Mitään ei olla saavutettu hetkessä vaan systemaattisen jatkumon kautta.

    1. Persujen etu on myös se, että jalka on jo oven välissä…
     – toki persuja yritetään nyt tuhota viharikosoikeudenkäynnein ja saakin nähdä, että miten käy…
     – mutta persujenkin kohdalla pitäisi äänestäjien miettiä hiukan tarkemmin, että ketä äänestää, koska jotenkin tuntuu, että jotkut kyllä räyhäävät, mutta eivät saa mitään aikaan eli pitää olla ihan oikeaa osaamista ja päämäärätietoisuutta taustalla!

     Suurin osa suomalaista haluaa ensisijaisesti vain järkevää ja tarkoin kontrolloitua sekä tietysti Suomen edun mukaista maahanmuuttopolitiikkaa!

 3. Melko dramaattinen ilta. Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä jatkossa tapahtuu. En usko skenen kärsivän avoimuudesta. Jos joku sössii, niin se on hyvä tietää. Todisteita pitää toki olla, kun lähtee avoimesti syyttelemään toisia. T. Guru pitää lähetykset hyvin kasassa, josta pointsit hänelle.

 4. Nyt vaan Marco De Witin Suomi ensin Alku löylyt pikapikaa kasaan YouTubeen ja vastaamaan tuohon Monon juttuun teistä.

  Keski löylyjen kohdalla kiuas sihiämään oikein saatanallisella urakalla, jotta löylyn heitto on ankaraa ja mittari vähintään 130 °C celsiuksessa löylyjen kohdalla sitten ainakin ja koko porukka tuskan punainen ja hikinen kovista löylyistä.

  Pistäkää nyt Suomi ensin porukka perkele! se juttunne ja rivinne kuntoon. Suomi on pelastettava, ei aikaa tällaisiin tyttömäisiin kissatappeluihin liikkeen sisällä.

  Vittu! Ryhtiä nyt siihen hommaan!

 5. Hannele olisi voinut puhua enemmän tulijoista, kulttuurieroista yms. – ja ylipäätään niistä asioista, mitä on puhunut miekkareissakin!
  – voisikin tulla uudelleenkin vieraaksi, mutta hiukan eri aihein – ja vaikkapa haastattelun muodossa!

  Tosin ymmärrän, että perhesuhteiden takia voi olla hiukan vaikea tilanne, eikä kaikkeen halua ottaa ehkä kantaakaan – ja kun varmaan mamutkin suhtautuvat hiukan eri tavoin häneen kuin muihin kantasuomalaisiin…
  – mutta ainakin näiden tiettyjen mamuvaltaisten asuinalueiden menosta olisi voinut puhua lisääkin, hiukanhan tuossa sitä sivuttiin, mutta enemmänkin olisi voinut puhua.

  Siitä en kyllä ole vieraan kanssa samaa mieltä, jos nyt oikein ymmärsin – että vain nämä uudet tulijat olisivat ongelmallisia, kun esim. irakilaiset ovat kuitenkin roikkuneet raiskaustilastojen kärkisijoilla jo useita vuosia kuitenkin – ja on sekä arabia että myös kurdia ollut näissä tekijöissä…
  – ja kun ylipäätään islamilaiset maat korostuvat raiskaustilatoissa ihan joka puolella, missä heitä täällä Euroopassa on eli kulttuurieroilla on kyllä selkeästi vaikutusta…
  – toki tämän uuden tulijajoukon suuri määrä ja ehdoton miesvaltaisuus on uusi asia!

  Esim. Varissuollakin mamurikolliset harrastivat aikanaan aika ikävää ryöstö- ja pahoinpitelytoimintaa, jonka uhrina vanhuksia, vammaisia yms.
  Juneskin niistä kirjoittanut: http://www.jlokka.fi/2013/04/rasismi-hellittaa-vahaksi-aikaa.html
  – olisi kiva kuulla, miten mamut ja juurikin monet Hannelenkin tuntemat kunnolliset mamut suhtautuvat näihin tekoihin ja etenkin tekijöihin?
  – tuomitsevatko muut mamut nämä rikokset myös omassa keskuudessaan? Onko niitä, jotka eivät välitä, jos uhri vain on kantis?
  – entä miten paljon on mamujen keskinäistäkin rikollisuutta?
  – toisaalta kokevatko mamut tai mamutaustaiset rasismia, siis ihan oikeaa ja asiatonta, kuinka paljon?

  Entä mitä mieltä hän on islamista? Miten se vaikuttaa mamujen parissa, onko Turussa kuinka paljon ääri-muslimeja ja niin että ulkopuolisetkin sen huomaavat?

  Mitä mieltä Suomessa asuvat mamut mahtavat olla Ruotsin tai muun Euroopan maahanmuuttotilanteesta?

  Toki Hannele tavallaan muistutti siitä, etteivät kaikki mamut ole pahoja jne. – mikä on etenkin arjessa hyvä muistaa, vaikka tietynlaista maahanmuuttoa itse vastustaisikin!

 6. Hannele Al-Hamzawi on siinä mielessä väärä henkilö mihinkään maahanmuuttokriittiseen -liikkeeseen, sillä itsehän hän on tuonut Suomeen monikulttia ja useita matuja. 2015 Suomeen tullut matutulva on juuri sitä mitä hän on itsekin edistänyt. Jos kaikki suomalaiset toimisivat kuin Hannele, Suomi ei enää olisi Suomi vaan 50% Irak

  1. Paavo sanoi asuvansa nyt Virossa. Oli hyvin skeptinen Ruotsin ja sen apinoijan Suomen tulevaisuuden suhteen. On varmaan hyvin vapauttavaa kun ei tarvitse nähdä moniosaajia. Suotakoon Paavolle se ylellisyys. Mutta nyt olemme menettäneet hyvän Ruotsiin sijoitetun raportoijan.

  2. Miten niin tuonut matuja suomeen? Mikä juttu tää on? Eikös se vaan ole hyvä jos suvakit luovuttaa, tulee järkiinsä ja kääntyy maahanmuuttokriittiseksi? Minusta voi hyvin olla maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan kriittinen ja pitääkin olla sekä toimia liikkeissä, vaikka kuinka olisi monikulttuurisia suhteita. Ei niiden suhteiden takia tarvitse järjestään luopua eikä maahanmuuttokriittisyyden takia tarvitse luopua ihmissuhteistaan eikä sukunimestään.

   1. ”Eikös se vaan ole hyvä jos suvakit luovuttaa, tulee järkiinsä ja kääntyy maahanmuuttokriittiseksi?” Kyllä, jos ihminen tulee järkiinsä riittävän ajoissa.
    Teot merkitsevät enemmän kuin sanat. Ostaisitko laihdutusoppaan ylipainoiselta ihmiseltä? Pyytäisitkö sijoitusvinkkejä rutiköyhältä ihmiseltä?

 7. Monokulttuuri on nykyään vain valeoppositio, joka on keskittynyt ihan sekundääreihin argumentteihin. Harmittaa vidusti, kun joskus Silloin Ennen oli vielä toivoa paremmasta.

  Itseäni ei enää edes kiinnosta kuunnella, miten alhaisilla testotasoilla maailmaa toivotaan hallittavan. :))

  Mitä luulette, lähtiskö joku Tuukka tai Junes mun kaveriksi panostamaan siltoja?

  1. Luulen, ettet sinäkään kiinnostava ”pätkä” ole valmis panostamaan siltoja. :))

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.