Helsingborgissä hyökättiin poliisiasemalle palopommilla

0

kuvakaappaus-2017-01-19-09-52-45

 

Höganäsin kylässä Skoonessa hyökättiin viime yönä poliisiasemalle. Palolaitos hälytettiin klo 01.24 aikaan yöllä tyhjillään olleelle poliisiasemalle, kun sen eteisen aulan läpi oli heitetty palopommi, joka sytytti pienen tulipalon. Palolaitos sai kuitenkin nopeasti palon sammutettua.

Helsingborgin poliisista Magnus Lörd kertoo, että kyseessä oli molotovi.

Yön aikana uusruotsalaiset sytyttivät pari muutakin paloa molotoveilla. Vajaan tunnin päästä sytytettiin tuleen roskakatos ja hetken päästä yritettiin Kullan koulu sytyttää tuleen. Tässäkin tapauksessa automaattihälytys ja nopea palokunta saivat tulen nopeasti sammumaan.

Helsingborgin seudulla on ollut viime aikoina hyvin rauhatonta. Useita autoja on palanut ja uusruotsalaiset hilluvat öisin kadulla. Seurataant tilannetta syttyykö kaupungissa rähinä.

 

6 thoughts on “Helsingborgissä hyökättiin poliisiasemalle palopommilla

 1. Niin se on. Ruotsissa on alkanut sisällissota. Mustat vastaan valkoiset niinkuin shakissa.

 2. Ja näitä lähiötalentteja jotkut Suomenkin poliisit jaksavat puolustaa, esim. Twitterissä…

  Ns. päivystävät dosentit sielläkin inttävät, että meillä on toimittava täsmälleen samoin kuin kollegansa länsinaapurissa – ja kun itse asiassa Ruotsissa ei edes ole mitään erityisiä ongelmia mamujen kanssa, yhtään millään asuinalueilla – vaan että kaikki on aivan mahtavasti ja itse asiassa paljon paremmin kuin Suomessa…
  – ja jos jotain joskus pientä tapahtuukin, niin se on itse asiassa rasistien ja islamofobien syytä…
  – toki etenkin rivipoliiseissa on vielä järkeviäkin iso liuta, mutta…

  Oliko muuten aikanaan jotain kovia taistolaisia myös poliisissa vai eivätkö nämä maailmat vain kohdanneet silloin juuri mitenkään…
  – josko tämä ylenpalttinen multikulttikin on sitten vain ohimenevää innostusta…

 3. Minkäköhän takia suomalaiset työttömät ja eläkeläiset eivät tehtaile rikoksia?! – ja kun kuitenkin haetaan TURVApaikkaa… :

  ”Rikos voi houkuttaa turvapaikanhakijaa – epävarmuus ja toimettomuus vaaran paikka

  Rikoksentorjuntaneuvosto varoittaa, että useita kuukausia kestävä epävarmuus tulevaisuudesta ja toimettomuus vastaanottokeskuksessa voivat johtaa turvapaikanhakijan ajatumaan laittomille teille.”

  Ja mitenköhän tämä on ennenkin toiminut? – tuloksista päätellen… :

  ”Usein olisi hyödyllistä ottaa myös Suomeen aikaisemmin saapuneet maahanmuuttajat mukaan uusien tulijoiden kotouttamiseen ja rikosten ehkäisemiseen. ”

  Kepposteluja:

  Vuonna 2015 runsaat 900 turvapaikanhakijaa oli epäiltynä rikoksesta. Viime vuoden tammikuun ja syyskuun välisenä aikana rikoksesta epäiltyjen turvapaikanhakijoiden määrä oli noussut noin kahteen tuhanteen.

  Määrän kasvua selittää muun muassa erilainen tilastointiperuste. Yleisimpiä rikosnimikkeitä ovat pahoinpitely, näpistely ja lievä pahoinpitely. Seksuaalirikoksissa, etenkin seksuaalisessa ahdistelussa, epäiltyjen ulkomaan kansalaisten osuus kasvoi selvästi.

  Suurin osa poliisin tietoon tulleesta väkivaltarikollisuudesta, josta epäillään turvapaikanhakijaa, oli turvapaikanhakijoiden keskinäistä väkivaltaa.

  1500 rikosta!!!! – onko kyse viharikoksista? :

  ”Maahanmuuttajien riski joutua rikoksen uhriksi on Suomessa kantaväestöä suurempi. Viime vuoden tammikuusta syyskuun loppuun turvapaikanhakijat olivat rikoksen uhreina noin 1 500 kertaa.”

  Ruuanlaitto ehkäisee väkivaltaa – hyvä ruoka, parempi mieli (ja enemmän rahaa per nuppi ):

  ”Harvat vastaajista pitivät asukkaiden keskinäisiä ristiriitoja ja häiriökäyttäytymistä suurena ongelmana.
  Riitoja ja uhkaa vähentää kyselyn mukaan runsas toiminta ja asukkaiden mahdollisuus valmistaa itse ateriansa.

  Suurimmat uhat vastaanottokeskusten turvallisuuteen tulivat ympäristöstä, ja ne kohdistuivat asukkaisiin.
  Viidesosa kyselyyn vastanneista työntekijöistä koki, että ulkopuolisten keskuksiin kohdistama häiriökäyttäytyminen oli melko vakava tai vakava ongelma.

  Konkreettisia uhkatilanteita olivat tuhopoltot ja keskuksen omaisuuden vahingoittaminen. Neljäsosa kyselyyn vastanneista arvioi lähiseudun asukkaiden olevan huolissaan keskuksen asukkaiden mahdollisesta häiriökäyttäytymisestä ja rikoksista.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9410600

  http://www.rikoksentorjunta.fi/fi/index.html

 4. Tarkennus, uusruotsalaset ovat aloittaneet poliin terrorisoinnin, sisällisotaan tarvitaan kaksi puolta, nythän kyseessä on kantaruotsalaisten alistuminen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.