Skip to content
Mainokset

Niinisalon vokin johtaja keksi taikaseinän

6326223-800x_

 

Kankaanpäässä ollaan löydetty vihdoin taikaseinä. Niinisalon vastaanottokeskuksen johtaja Antti Kivelä kertoo:

– Kankaanpääläiset eivät joudu Niinisalon vastaanottokeskuksen kulujen maksumiehiksi – eivät sen enempää kuin muutkaan suomalaiset veronmaksajat.

Lähde: kankaanpäänseutu

Kankaanpäässä pidettiin tiistaina eläkkeensaajien yhdistyksen ja sotapakolaisten keskinäinen tiedotustilaisuus, jossa eläkeläisille kerrottiin, että kukaan ei joudu sotapakolaisten kulujen maksumieheksi ja kaupunki saa valtiolta 16 000 euroa per sotalapsi. Kivelä kertoo:

– Tästä jää kaupungille hyvää, jolla toimintaa voidaan kehittää.

Edelleen eläkeläisille valehdeltiin, että Niinisalossa asuu vain lapsiperheitä. Suurin osa sotapakolaisista on alaikäisiä.

HUOM!! Voisiko joku kankaanpääläinen kertoa mikä tilanne kaupungissa on. Ovatko sotapakolaiset oikeasti lapsiperheitä vaiko kuten tavallista niin pelkkiä aikuisia miehiä?

Mainokset

33 Comments »

 1. Harmillisesti Kankaanpäänseutu on maksumuurin takana.

  Jos ei veronmaksaja (siis kaupunki tai valtio keräämillään veroilla) maksa sotalapsien kustannuksia, on vielä yksi vaihtoehto, ennen kuin pitää olettaa taikaseinä: Alex Stubb ja hänen kaltaisensa monikulttuuririkkauden halaajat voisivat perustaa yksityisen säätiön maksamaan koko turvapaikanhakuhjärjestelmän kulut itse säätiölleen lahjoittamillaan rahoilla.

  Tuollainen järjestely lepyttelisi veronmaksajat. Kun maksusta huolehtisivat vain sellaiset ihmiset, jotka itse sitä haluavat, ei mitään rahoituksellista ongelmaa pakolaisuudelle olisi. Ja sitten varmasti pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden asuttaminenkin voitaisiin tehdä Alex Stubbin naapuriin. Tällöin saataisiin rakennusteollisuuskin nousuun, kun pakolaiset näkisivät nuo naapuriensa mainiot asumukset. Ja kun Stubb ja kumppanit rahoittaisivat koko homman, niin mitään ongelmaa ei olisi, eikä millään olisi tekemistä minkään kanssa.

  Silloin he voisivat ottaa naapureikseen minun puolestani niin paljon siirtolaisia kuin ikänä lystäisivät. Ja kun heidän lapsensa jakaisivat koulut siirtolaislasten kanssa, niin rikkaus kipuaisi aivan uusiin sfääreihin ja silkkaa kultaa sataisi koko Suomen päälle aina Hangosta Petsamoon.

  Tykkää

  • Kankaanpään kaupunki majoittaa kaupungin asuntoihin näitä rikkauksia.Kankaanpääs on tapa jos mamu varastaa kaupasta jotain painetaan villasella.Katuvalvonnan sivuilla on keskustelua asiasta.

   Tykkää

 2. On aika riskialtistakin asuttaa jotain irakilaisia sotilastaustaisia miehiä, joiden oikeaa identiteettiäkään ei tiedetä varmaksi – juurikin varuskuntakaupunkiin…
  – jos siis ovat tällaisia miehiä, kuten liki kaikki turvikset ovat…
  – toki voi olla, että tuonne on sitten nimenomaan valikoitu perheitä – ihan oikeasti…
  – toivottavasti joku tietää ja vastaa!

  Venäjäkin voisi muuten käyttää helposti tuollaista keinoa, jos vaan haluaisi – pistäisi omia miehiään Suomeen turviksina…
  – ei ole edes kovin helppo erottaa jotain Kaukasuksen tsetseeniä tms. lähi-itäisestä – ja kun arabiaakin opettelevat kaikki muslimeina…
  – ja mitäpä, jos Assad tekeekin vastapalveluksen…

  Kunnissa on kyllä sairasta hyötymisajattelua – kun halutaan kupata valtiota pari vuotta mamuilla ja sitten toivotaan, että nämä häipyvät jonnekin pääkaupunkiseudulle…
  – toki moni pienellä paikkakunnalla edes jonkin aikaa asunut mamu kyllä yleensä kotoutuu paremmin, esim. kielen osalta – mutta siihen se sitten monelta jääkin..

  Tykkää

 3. Persujen Lindström on kyllä ollut järkyttävä pettymys, mitä tulee maahanmuuttoasioihin:

  https://demokraatti.fi/ministeri-lindstrom-suomi-onnistui-pakolaiskriisin-hoidossa-ei-jaaty-sormi-suussa-seisomaan/

  Lindströmiä en edes laske varsinaisiin maahanmuuttokriitikoihin – oikeusministeriksi pääsi, vaikka olisi tainnut ollut maahanmuuttokriittisiä lakimiehiäkin tarjolla peräti kaksin kappalein eli Tavio ja Meri…

  Tykkää

  • ”Yhteenveto poliisin tammi-syyskuun rikostilastoista koko maan osalta verrattuna viime vuoteen:

   Pahoinpitelyrikokset
   suomalaiset -3 %
   ulkomaalaiset +26 %

   Seksuaalirikokset
   suomalaiset -7 %
   ulkomaalaiset +113 %

   Raiskausrikokset
   suomalaiset -1,5 %
   ulkomaalaiset +59 %

   Seksuaalinen ahdistelu (tuli rikoslakiin syyskuussa 2014)
   suomalaiset +59 %
   ulkomaalaiset +521 %”

   http://hommaforum.org/index.php/topic,118868.0.html

   Tykkää

 4. on kyllä ihme touhua jos valtio maksaa niin eikö kaikki olla tavalla tai toisella maksumiehinä ? jos on niin että ei ollut sormi suussa niin pakolaisvirran aikaan niin oli varmaan luiskahtanut sinne minne auringon valo ei paista

  Tykkää

 5. Antti Kivelä on Kankaanpään kepulainen valtuutettu. Hänen intressissään on rohmuta valtion rahoja omaan kuntaansa, ja kun valtion tuki loppuu niin sitten vaan haikeat huiskutukset ja hyvää matkaa pk-seudulle kuten muissakin kunnissa käytäntö on ollut. Siinä neljässä vuodessa kun nämä tulijat saattavat merkittävästi lisääntyä ja vaativat sen jälkeen juuri niitä kunnallisia palveluita joita valtio ei sitten enää maksakaan. Ja sitten maksumiehiksi joutuneet kuntalaisäänestäjät saattavatkin kohdistaa kiukkuisen katseensa juuri vokin johtajaan.

  Tykkää

  • Toisaalta tämä voi olla helsinkiläisille ihan oikein; valtuustosta löytyy suurimmat mamutuksen kannattajat, vihreät ja kokoomus. Pitäkööt hyvänään!

   Tykkää

 6. Trumpia vastaan joku naisten -marssi tulossa – meillä Suomessakin… :

  ”Women’s March Helsinki järjestetään Kansalaistorilla lauantaina 21.1.2017 klo 13-15.30. Tervetuloa!

  Menossa mukana:
  Rauhatäti & MC Pyhä Lehmä, Lieminen sekä Mikko Joensuu!
  Tilaisuuden juontaa toimittaja ja tubettaja Laura Haimila
  Kutsuttuna puhujana kansanedustaja Eva Biaudet (RKP)

  Presidentti Donald Trumpin astuessa valtaan tulevana viikonloppuna, järjestetään Washingtonissa Women’s March, joka on poikinut ns. Sister March -tapahtumia ympäri maailmaa. ”

  https://www.facebook.com/events/247289162349186/

  Monokulttuuri & kump. ovat seurailleet USA:n pressan vaaleja – asuiko muuten Jennikin jossain pääkaupunkiseudulle, joten tuosta voisi saada ohjelma-aihetta ja vaikka paikankin päällä käväistä?

  Tykkää

  • Hyi helvetti! Naisena häpeän näiden naisten puolesta heidän järjen köyhyyttään. Tuokaa mulle mätiä kananmunia!

   Tykkää

 7. Kyllä ne vähiinpäin näyttäs jotain muuta olevan ku perheitä. Pääsevät vielä mukavasti linja-autolla kaupan pihaan ja takaisin.

  Tykkää

 8. Kivelällä ei nouse hissi yläkertaan asti vai kuvitteleeko hän, että Ruotsin veronmaksajat maksavat näiden turistien ylläpidon. Tai ehkä Kankaanpäässä raha kasvaa puissa.

  Tykkää

 9. Iines, komppaan. Rauhatäti ja Pyhälehmä herättävät totisesti syvää häpeää sukupuolestani. Puhumattakaan siitä, että jollain samealla tammikuisella torilla muutama äänekäs nainen kiljuu ”hyi, me ei nyt kyllä tykätä Trumpista”. On ihmisiä joilla on oikeasti vaikutusvaltaa (=jättimäinen määrä fyrkkaa) ja sitten näitä säälittäviä jotka kuvittelevat voivansa vaikuttaa johonkin kun ollaan niin liikkiksen yhteisöllisiä ja luotetaan ihan siihen entiseen stallarijoukkovoimaan ja kuvitellaan että kun tässä nyt miekkaria vedetään niin Trump sitten peruu ja se ihana mikä-sen-nimi-nyt-taas-olikaan saa jatkaa. – Ai niin, eipä tässä naisten marssissa näkynyt osallistujalistassa upouutta feministipuoluetta. How come?

  Tykkää

 10. Paikallisessa lidlissä kun olen käynyt että on pakolaiset ollut samaan aikaan niin kyllä on ollut lapsiperheitä….

  Tykkää

 11. Uusia naamoja mamuis,kun seisoskelevat viinakaupan välikös,onko joku tauti porukka kun uivat vaatteet päällä uimahallis.Terveyskeskukses hoitsuilla aina suojahankat kun rikkaus tulee hoitoon,niitä sentäs riittää.

  Tykkää

 12. Huhu on että venesjärven kyläs on joku uus mekka.Hallateurastamo on santaskyläs,kaupunki toivotti tervetulleeks,hankkivat arabian kielisiä liikennemerkkejä,tai oli sunnitelmis.

  Tykkää

 13. Kyllä siihen muistaakseni tuli ensin nuoria miehiä. Kansanedustajiin otettiin yhteyttä ja tulivat järkiinsä ettei minkäänlaisen riskiryhmän ole paras saada paikallistuntemusta alueella jossa armeija suorittaa maastoharjoituksia, telttailevat metsässä aseiden kanssa kävelymatkan päässä pakolaiskeskuksesta ja sitä rataa. Nuoret miehet lähtivät yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Saattaa olla että kolmesta rakennuksesta yhden ”valitettava” tulipalo edesauttoi tätä päätöstä. Nykyään on lapsiperheitä.

  Kivelästä sen verran että on Kankaanpäässä hyvin tunnettu henkilö joka ensin oli kunnallispolitiikassa kokkareissa. Kokoomuksen muun porukan kyllästyttyä Kivelän johtamiseen päättivät syrjäyttää tämän jolloin Kivelä näki parhaaksi loikkia kepulaisten joukkoon. Tämä loistoidea pakolaisbisneksestä syntyi ilmeisesti Juhantalon Kaukon kanssa(juurikin se valtakunnanrikollinen), mutta Kauko sujuvasti kiistää olleensa missään tekemisissä asian kanssa.
  Kivelä oli aiemmin myös Kankaanpään Mailan joukkueenjohtaja mutta ymmärsi erota siitä tuotuaan joukkueelle huonoa mainosta, ennen lähtöään ”lainasi” eli kavalsi maksamatta ikinä takaisin, joukkoeen nuorisotoiminnan talkootyöllä tehdyt rahat miesten pesäpallojoukkoeen käyttöön. Joukkueesta erosi tytöt ja perustivat oman seuran kyllästyttyään toimimaan aikuisten miesten harrastuksen maksumiehenä.

  Tykkää

 14. Lidilissä isolla joukolla usein ostoksilla kärryt ovat kukullaan tuotteita kaupunki ne varmaan kustantaa..

  Tykkää

  • Samanlaisen huomion tehnyt.Runsaasti euroja käytettävis.Kivelällä ja päivikkeellä jotain romanssin poikasta,ei keskenään ehkä.Oisko arabi rinsessa räpsytelly silmiä suloisia.Näitä juoruja.

   Tykkää

 15. Eikö lukaan kanna vastuuta uimahallin sääntöjen rikkomisesta.Iljettävää uida kun tietää etteivät kaikki peseydy ennen uintia.Mustat kaavut päällä uidaan.

  Tykkää

 16. Turha haukkua pakolaiset ovat avun tarpees,olemme tehneet pitkiä päiviä että heillä olisi asiat hyvin.Myös seksuaalista kanssa käymistä on harrastettu.Oma mies makaa röhnöttää kotona,illalla kaljapäis parin minuutin temput peiton alla.Voi helvetti mitä se on?Nuori mies kun pistää mustaa makkaraa pohjaan asti järki lähtee , tulee tulee,kuka sitä ei haluis?Anteeksi nyt.

  Tykkää

  • Kivelä juonii lisää mutiaisia kankaanpäähän,tuberkuloosia ainaki lapualla,kivelä yritä ees olla fiksu.

   Tykkää

 17. Iines: Olen samaa mieltä. Myötähäpee on suuri. Mä en voi käsittää tollasta ämmämäistä tyhmyyttä ja siihen yhdistettynä tyhjää koliseva pää, tuulitunneli ja sitten riehutaan ja riekutaan, ” muka marssien”. Mielisairaita avohoito tapauksia noi on. Noi pitäis sulkee johonkin ja sitoo sänkyihin, antaa semmoiset lääkkeet, että ei muista kuka on ja mistä tulee.

  Toivon todella, todella kovasti, että Suomikin saisi ikioman Trumphinsa ja siivois tän maan tästä mielisairaasta ja sokeesta, muka suvakkiudesta. Kaikkea paskaa ja synkkyyttä seuraa yleensä jotain hyvää ja mä tiedän, että tämä paska touhu loppuu vielä, mä vaan tunnen sen luissani. Totuus lopulta voittaa aina, koska valheella on lyhyet jäljet ja koituu valehtelijoitten tappioksi ja turmioksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: