Värmdö: sotapakolaiset taloihin, vanhukset merikontteihin

0

 

Värmdön kaupunkin Tukholman kupeessa priorisoi rankalla kädellä. Kun Gustavsgårdenin vanhustentalo päätyi remonttiin niin vanhukset asutetaan reiluksi vuodeksi konttimajoitukseen. Kymmenkunta ikäihmistä, joista kaikki yli 80 vuotiaita, ainoa vaihtoehto on asustaa remontin ajan näissä väliaikaisasunnoissa.

Kontit ovat kooltaan noin 12 neliötä, joissa on yksi ikkuna. 90-vuotias Alfred Endl kertoo, että huone tuntuu kuin vankilalta. Hän on yksi niistä, jotka asuivat vanhustentalossa. Miehen mukaan vuosi on pitkä aika vanhuksille, ja moni ehtii heittämään henkensä remonttia odotellessa.

Aiemmin Värmdö on vuokrannut sotapakolaisille taloja ja ostanut veronmaksajien kustannuksella huoneistoja kuntapaikan saaneille kehitysmaista tulleille miehille. Vanhuksille ei kuitenkaan ole tällä kertaa tarjota taloja.

17 thoughts on “Värmdö: sotapakolaiset taloihin, vanhukset merikontteihin

 1. Ainoa selitys on että ruotsalaiset saavat matujen suvaitsemisesta niin paljon nautintoa, että omilla vanhuksillakaan ei ole niin väliä.

  Näitä aikoja naureskellaan vielä tulevaisuudessa 50v päästä. Ihminen on ollut olemassa tuhansia vuosia ja tällaista mielisairautta ei ole koskaan ennen nähty, joten tämän on pakko olla väliaikaista

  1. On toinenkin syy: pelko. Kas, uusruotsalaiset kun ovat antaneet ja antavat jatkuvaa näyttöä sitä, että ovat raakaan väkivaltaan halukkaita ja kyvykkäitä, toisin kuin ne kantaruotsalaiset tahot, joiden olisi toimittava sitä väkivaltaa vastaan.

   Koska raha ei riitä kaikkialle, on priorisoitava: annetaan uusruotsalaisille, mitä he käskevät heille antaa, ja lukitaan vanhukset merikontteihin. – Joku voisi nyt toki kysyä, että voisivatko kantaruotsalaiset vaikkapa ryhdistäytyä ja pistää uusruotsalaiset ruotuun vastaamalla heidän väkivaltaansa sitä suuremmalla voimankäytöllä? Vastaus on, että eivät. Eivät enää voi, koska heillä ei 200 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin veltostuttavan kauden jälkeen enää ole sellaisia fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia resursseja, joita ryhdistäytyminen ja sen mukaiset toimenpiteet vaatisivat.

   Siksi heidän on vain alistuttava. Samaa vaatii meiltä täällä Suomessa oma poliittinen eliittimme. Ruotsalaisia emme ole, ruotsalaisiksi emme halua tulla – mutta tuleeko meistä silti sellaisia?

 2. Taas yksi oiva esimerkki kansallisesta cuckoldista mitä nössöt ruotsalaiset aisankannattaja lampaat määkien suorittavat kulttuurimarxilaisuuden mädällä alttarillaan.

  Tälläkertaa ruotsalaiset vanhukset on valjastettu kansalliseen cuckoldiin ja ajettu aisuri koppeihin lusimaan, häpeämään ja kärsimään.

  1. Samanlaista ellei pahempaakin löperyyttä on näkyy meillä koko hel…tin hallitus, joka olis ehdottomasti saatava mitä pikimmiten vaihtoon, ennenkun itse joudutaan lähtee alta pois evakkoon.!

 3. ”Pakolaiset.. EI SE OLE KENELTÄKÄÄN POIS!” Juu niin ei oo ei. Mummot ja vaarit kontteihin vaan! Mitävittuu nekää ikinä maansa vuoks tehny! Vanhat natsikääkät jotka ei syö kebabbii eikä diggaa ees räppii. Suomessa kohta autoilijatkin joutuvat uuden hienon verotusmuodon myötä myöskin discorahojen maksajiksi. Ei oo keneltäkään pois…

 4. Yksin on ikävä nauraa,toiset niin tyhmiä,puun alla täysi kuu. sanoo:

  Näitä aikoja naureskellaan vielä tulevaisuudessa 50v päästä.
  Naureskelee jotka tajuaa nauraa.muista että orwellin kirjassa oli se yksi herännyt heppu.

  1. Ihmiskunta voisi korvata muut energiamuodot valjastamalla Orwellin haudassa pyörimisen energiatuotantoon.

 5. Eipä nää mummelitkaan oo muuta kuin käpylehmiä tehny…kannattaa sen sijaan panostaa moderneihin innovaattoreihin – kaarnavenetutkijoihin!

 6. Todellakin, niinkuin jo äsken kirjoitin, nuo ovat todellakin aisuri koppeja! ja 12m² hyvin alentavaa, lammasmaista, rasistista, nöyryyttävää, syyllistävää äärimmäistä cuckoldia.

 7. Eiköhän noiden vanhusten omaisista tule rasisteja, kun menevät hakemaan vanhemmilleen samaa oikeutta kuin mamuille.

 8. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017012022829079_uu.shtml

  ”Muhammad taas oli yli 50-vuotias äijänkäppänä.”

  Aijai, Enbuske syyllistyi juuri yli 50- vuotiaiden miesten haukkumiseen äijänkäppäniksi – eikös tuo ole ikärasismia?!

  Pitää vissiin itsekin muuttaa konttiin asumaan.

  Mielenkiintoista seurata, tarttuuko joku täyspelle täkyyn ja tekee Tuomaksesta rikosilmoituksen… Taas yhdistettiin julkisesti islamin profeetta halveksittavaan seksuaaliseen mieltymykseen ja muutenkin morkattiin muhamettilaisten pyhänä pitämiä käsityksiä.

  Ettäkö Tynkkysen saama tuomio kansanryhmää vastaan kiihottamisesta on oikein?!

  Eiköhän se vaan ole niin, että muhamettilaiset hoitavat tuon kiihottamispuolen ihan itse.

 9. Suomalaisten vanhusten, jotka uskovat suvakkipoliitikkoja – pitäisi nähdä tämä parakkiuutinen…

 10. Niin, jos Suomesta rikollinen (varsinkin väkivalta/huume etc) aines vankiloista lähtisi muiden kaltaistensa kanssa vapaaehtoisesti lähi-itään kun ne ite kutsu, niin olisiko into kova ottaa takaisin ihmiset jotka eivät halua takaisin?

  Miksi ottaisi? Koska ne puhu paskaa euroopassa? Dublin sopimuksen mukaisesti Ruotsiin takaisin. Vaikka Ruotsi on niin kusessa että voidaan ihan säälistä ottaa pieni siivu kranaatista minkä Ruotsi haali kaksin käsin puoliväkisin.

 11. Pimeä tulee noin 15.30 Ruotsin aikaa ja sitä kestää 08.30 asti. Tokkopa moni uskaltaa mennä konttinsa ulkopuolelle ainakaan pimeän tultua, eikä kannatakkaan, ei ole turvallista. Miltä tuntuu 80-90- vuotiaana nukkua teräskontissa ulkosalla kadun toisella puolella vanhainkodista (niinkuin näyttää olevan)? Jo on aikoihin eletty!

 12. Aamulehti.fi uutisoi

  Kaupin vastaanottokeskuksessa Tampereella puhkesi sunnuntai-iltana tappelu, jonka vuoksi paikalle hälytettiin poliisi.

  Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että vastaanottokeskuksesta tuli hälytys häiriökäytöksestä kello 20.20 aikaan.

  Paikalle vietiin myös poliisikoiria!

  Kolmen vastaanottokeskuksessa loisivan laittomasti maahan tunkeutuneen kehitysmaalaisen välillä oli syntynyt tappelu.

  Poliisi otti kiinni kaikki kolme riitapukaria, mutta ei kirjannut rikosilmoitusta kenestäkään.

  KAT6OS KUMMAA EI MINKÄÄNLAISTA SYYTETTÄ 🙂 VOI VITUN VITTU

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.