Paavon lauapäevän epistola Vironmaalta

13

Moni on kysellyt mitä Tajukankaalle on tapahtunut. Ollaanko sitä muutettu Viroon? Kyllä ollaan. 

Muutin vuoden alusta tosiaankin Viron maalle Tallinnaan. Miksi? Siksi, että en enää yksinkertaisesti kestänyt Ruotsia ja Tukholman suurta sotapakolaisten määrää. Mihin tahansa Ruotsissa menee niin siellä on rääkyviä arabeja ja afrikaanoja. Ruotsissa ei voi edes yksinkertaista auton dieseltankkausta hoitaa, etteikö mukaan tulisi sotapakolaisaspektia.

Sain viime syksyn aikana jonkinlaisen ei nyt hermoromahduksen, mutta jotain sinnepäin. En yksinkertaisesti enää siedä kolmansista maista tulleita ns. sotapakolaisia. En kertakaikkiaan enää voi sietää silmissäni arabeja ja afrikaanoja. En halua enää maksaa penniäkään veroina sotapakolaisille. En yksinkertaisesti halua, ja konkreettisesti myös toimin kuten ajattelen.

Minä en aio loppuelämäni aikana rahoittaa senttiäkään islamilaisista maista tulleita ns. sotapakolaisia. En anna penniäkään afgaaneille, somaleille tai arabeille, jos he eivät tule maahan maahanmuutajina, jotka maksavat veroja- kuten minä maksan nyt Viroon. Hoitakoot maansa sellaiseen kuntoon kuin vaikkapa Virolaiset ovat maansa tehneet. Tai suomalaiset tekivät- liki tyhjästä.

Ne, jotka haluavat ottaa niiden elättämiseen osaa, se on heidän asiansa. Minä en kuitenkaan ole mukana näissä elatustalkoissa. Minulle riittää. No money. Inte en enda krona.

Onko kyse rasismista? Luultavasti voi olla, mitä sitten.

Mitä sitten vaikka olisin rasisti? Minulla on oikeus sanoa mitä haluan. Olen itse muuttanut elämäni aikana kolmeen eri maahan ja yhdessäkään maassa en ole elänyt paikallisten ihmisten kustannuksella. Voi helvetti että hävettääkin ajatus, että minä suomalainen, pohjois-pohjanmaalainen, olisin ruikuttanut Ruotsissa, Norjassa tai nyt Virossa, että antakkee rahhoo. Discoraha on liian pieni ja puuro on paskaa. Koko ajatus on aivan järjetön. Kun muutin Tallinnaan niin hommasin omilla rahoillani Mustamäestä asunnon. Yksikään virolainen veronmaksaja ei ole minua auttanut, päinvastoin mielelläni maksan veroja Virolle. Yksikään virolainen ei ole maksanut minulle discorahaa, ja esim viikolla avasin omilla rahoillani Tallinnan parhaalle kuntosalille tilin. En mennyt kuntosalille virolaisten veronmaksajien rahoilla treenaamaan ja kotoutumaan.

Niin, miksi muutin Viroon? Siksi, että olen kulkuri ja tykkään asua eri maissa. Minulla ei ole mitään vastaan maahanmuuttajia, olen itsekin sellainen. Mutta kysykääpä mitä mieltä virolaiset ovat Suomeen lonnineista arabeista, jotka leikkaavat ruohoa vastaanottokeskuksen pihalla veronmaksajien piikkiin. Jee, minustakin olisi kiva leikata ruohoa jossain vastaanottokeskuksen pihassa ja sen päätteeksi juopaista lasillinen pillimehua.

Suomalaiset, nyt on aika nousta ja heittää maassa lonnivat arabit ja afrikaanot ulos. Tai miten vaan, jos haluatte mukavia arabimaskotteja, niin siitä vaan. Minä en ainakaan ota osaa talkoisiin.

Advertisements

66 thoughts on “Paavon lauapäevän epistola Vironmaalta

 1. Suomalainen mies joka ei vihaa arabeja ei ole oikea Suomalainen…eikä edes mies. Näin se vaan menee. Sori siitä.

  1. Ei nyt kaikkia arabeja tarvitse vihata – mutta massamaahanmuuttoa ja islamin invaasiota on syytä vastustaa ja tiukasti!

   1. Juuri näin. Ei ketään tarvitse erityisesti vihata. Mutta ei todellakaan pidä alkaa elättämään ulkomaalaisia sossurahoilla. Kaikki itsensä elättävät ja hyvin käyttäytyvät ovat OK.

    1. Onneksi virolaisilla on tässä asiassa ymmärrys kohdallaan, kuten monissa muissa asioissa. Esim. Viron sosiaaliturvan piiriin ei pääse, ellei itse kykene elättämään itseään. Olen viihtynyt Virossa hyvin. Minulla on virolaisia ystäviä, joiden kanssa olen tekemisissä päivttäin.

 2. Oikeasti hieno päätös, onnittelut.

  Silloin tällöin tulee käytyä Tallinnassa ja nauttii suunnattomasti sikäläisestä ”atmosfääristä” verrattuna siihen, mihin Suomi on mennyt tai annettu mennä.

  Monilla käynyt sama mielessä, jahka muuttaisiko Viroon.
  Ajatus oli kyllä vanheta täällä esi-isien ja -äitien rakentamassa Suomen maassa, mutta kun täällä alkaa olla aika turvatonta ja hauskuuskin on kaikonnut.Suomalaisuus ja arvot heitetty ”romukoppaan”.
  Minulle sanoi viime vuonna pari tuntematonta virolaista, että miksi te annatte pilata maanne,mihin teidän sisu on kadonnut,mikä teidän esi-isillä oli.No ,olin pikkasen äimänkäkenä suorasta puheesta.

 3. Kaivakaa kuvetta kuffari koirat ja maksakaa dhimmit!, lammasmainen, alistuvainen nössö cuckold ei ole Paavon juttu, ei kyllä minullekaan maistu pätkänvertaa tuollainen hönö aisuri hippa, mamis kamaa ja täysin munatonta.

  Suvakki naiset on mitä on ja suvakki ”miehet” käveleviä vaginoita, Perkeles!

 4. Jos ja kun joku lukijani on tulossa käymään Tallinnassa, niin luonnollisesti voidaan ottaa parit kaljat. Voi laittaa viestiä niin mahdollisuuksien mukaan, miten työ antaa myöten, voimme tavata.

  Kiitos kaikille.

 5. Asia ei nyt tähän liity,mutta ette sitten monoradion kanssa lähteneet tähän kolmanneksi pyöräksi Suomi ensin soppaan???.

 6. Asia ei nyt tähän liity,mutta ette sitten monoradion kanssa lähteneet tähän kolmanneksi pyöräksi Suomi ensin soppaan???.

  No mitäpä näitä tyhmän kysymyksiä kommentoimaan ???.

  1. Mahtaisiko se soppa selvitä kuitenkaan, kun eihän ulkopuolinen edes oikein tiedä, että ketä uskoa missäkin asiassa – kun ilmeisesti on jotain ihan vaan henkilökemioistakin johtuvaa kismaa?

 7. Ote Julia Caesarin kronikasta Vieras omassa maassaan:

  Darkon perhe pakeni Balkanilta

  Kun Darko oli pikkupoika, hän ja hänen perheensä lähtivät Kroatiasta Ruotsiin. Se oli 1990-luvulla, kun Balkanin sota oli käynnissä.

  Isä ajoi taksia ja äiti oli siivooja. Iltaisin he vuorottelivat käydessään kursseilla oppiakseen ruotsia.

  “Perheelle kävi hyvin”, kirjoittaa Darko verkossa, jäähyväiskirjeessään Ruotsille, jonka Exponerat julkaisi.

  “Isä löysi lopulta työpaikan, joka oli jatkoa sille mitä hän todella osasi. Sama asia äidillä. Minä ja sisarukseni menimme kouluun ja kasvoimme aikuisiksi.”

  “Vitun svenskit, miksi he eivät protestoi?!”

  Darkolla meni hyvin uudessa kotimaassaan. Koulutus. Työ. Rakkaus. Lapset. Perhe. Onni. Talo. Mutta:

  “Ruotsissa alkoi tapahtua jotakin. Ja siitä ei ollut helppo puhua. AINOAT kenen kanssa olen voinut puhua ovat ne, jotka ovat olleet samassa tilanteessa kuin minä. Kaikki ulkolaiset ystävät, joiden kanssa kävin koulua ovat sanoneet samat asiat nyt, kun he ovat aikuisia. Mikseivät viranomaiset tee mitään maahanmuutolle? Kuten “vitun svenskit, miksi he eivät protestoi?!”

  “Miksei Ruotsi aseta VAATIMUKSIA, tulijoille? Miksi kansalaisuus ei ole minkään arvoinen? Meillä KAIKILLA on muistoja vanhemmistamme, jotka raatoivat työssään, kamppailivat kielen kanssa, kannustivat meitä lapsia käymään koulua, oppimaan asioita… TULEMAAN joksikin.”

  “He taistelivat kuin hullut, he halusivat tulla osaksi Ruotsia”

  “Vanhempani ovat hemmetin vihaisia, siitä mitä Ruotsissa tapahtuu. He taistelivat kuin hullut, he olivat kiitollisia ja he halusivat tulla osaksi Ruotsia, kun samalla me kotona pidimme vielä yllä perinteitä, joista pidimme. Ruotsi antoi minulle ja sisarilleni mahdollisuuden. Ruotsissa vanhempani näkivät meidän saavan korkean koulutuksen, työtä ja mahdollisuuksia, jotka harvoille lankeavat.”

  “Ja sitten kaikki muuttui. Ruotsi alkoi murentua, rappeutua, ja aloin pelätä tulevaisuutta. Näin minun niin vahvojen vanhempieni vanhenevan, jaksavan hieman vähemmän ja sitten he jäivät eläkkeelle. He olivat pakotetut muuttamaan talosta, koska heillä ei ollut varaa asua siellä vähillä eläketuloillaan. Kun isäni sairastui syöpään ja leikkauksen odotuksesta tuli täysin järjetöntä … keräsimme rahaa leikkaukseen ulkomailla.”

  “He näkevät todellisuuden mutta raportoivat valheellisesti ylöspäin”

  Työssään Darko on liikkunut koko Malmön alueella. Hän on asentanut IT-järjestelmiä sekä rikkailla että köyhillä alueilla. Työauto on tullut rikotuksi. Hän on kuullut sosiaalihallinnon työntekijöiden itkevän.

  “Kuulimme kaiken sinne missä olimme ja työskentelimme. Heillä eivät olleet asiat hallinnassa. Kukaan ei näyttänyt uskaltavan raportoida ylöspäin vitun rasistileiman pelossa. He TIETÄVÄT. Kaikki TIETÄVÄT. Mutta kaikki osallistuvat hyvyyskisaan. Kunnan työntekijät näkevät todellisuuden joka päivä, mutta raportoivat valheellisesti ylöspäin. Pelkonaan saada jokin epämiellyttävä leima, rasistinen tai vastaavaa hevonpaskaa.”

  “Jatkuvasti kaikki nämä pienet merkit”

  “Vähitellen aloin nähdä ison osan siitä, mikä sai minut huolestumaan. Jatkuvasti kaikki nämä pienet merkit, että jokin oli pielessä. Sitten alkoi toden teolla tapahtua.”

  “Malmöhön tuli EU-maahanmuuttajia, jotka valtasivat maata ja käyttäytyivät kuin siat. Niitä oli kaikkialla… huolellisesti he jakaantuivat kaikille julkisille alueille. Jokainen näki tämän, kaikki oikeastaan tiesivät, mutta kukaan ei reagoinut. Malmön järjestelmä mureni hitaasti mutta varmasti. Sitten tuli muuttoaalto.”

  “Maailmanne tulee pian romahtamaan”

  “Ja nyt – vuonna 2016 tulee luultavasti ISO aalto maahanmuuttajia. Tiedättehän… heillä on puhelimet ja internet… he ovat täysin tietoisia siitä, että Euroopan on suljettava rajansa. Tämä tarkoittaa, että heidän on mentävä Eurooppaan NYT TÄNÄ VUONNA, jos he haluavat mahdollisuuden ehtiä ennen kuin ovet suljetaan. 2016 tulee tarkoittamaan ENEMMÄN maahanmuuttajia EU:hun kuin vuonna 2015. Tämä täysin selvä tapahtumien kulku nähdään muissa Euroopan maissa… paitsi Ruotsissa.

  “Maailmanne tulee pian romahtamaan. Olette pakotetut turvautumaan armeijaan ennen vuoden 2016 loppua. Ja kansalaiset tulevat olemaan TÄYDELLISESSÄ SHOKISSA, sillä media pimittää jatkuvasti.”

  “Lapseni nauttivat elämästään”

  Darkon pelko kasvaa. Eräänä päivänä hän sanoo avopuolisolleen, että heidän on puhuttava hänen pelostaan.

  “MINUN lasteni pitää nauttia elämästään. Nähdä asioita. Pystyä pyöräilemään illalla kotiin.”

  Sitten kaikki sujuu nopeasti. Perhe päättää lähteä Ruotsista. Vierailusta Gdanskissa Puolassa tulee palapelin pala, joka asettuu paikalleen.

  “Maanantaina pysäköimme ensimmäistä kertaa automme uuden talomme autotallin eteen. Kannoimme viimeiset tavarat taloon, joka on täpötäynnä laatikoita ja huonekaluja. Olemme alkaneet kalustaa uutta taloamme, tervehtineet kaikkia naapureitamme, hoitaneet paperisodan jne., mitä kuuluu tällaiseen isoon muutokseen.”

  “Olen paennut vielä kerran, lastemme vuoksi”

  “Nyt olen sitten ottanut perheeni mukaani toiseen maahan. Olen paennut vielä kerran. Kuten vanhempani aikoinaan tekivät. Kunnioitukseni vanhempiani kohtaan on saanut täysin uudet puitteet, koska on helvetin kova päätös muuttaa. Me teemme sen lastemme takia. Koska minun vanhempana on voitava nukkua rauhassa kuistilla tuulen huminassa tarvitsematta huolehtia siitä, että he tulevat kotiin ehjänä ja kunnossa. Minun kumppanini on voitava käydä illanvietoissa ilman, että minun tarvitsee odottaa kuulevani oven käyvän voidakseni nukahtaa.”

  “Minä? Rauhallinen. Mukava olla täällä. Tuntuu, että voin vihdoinkin hengittää. En ole enää mukana paskassa. En ole mukana KUSTANTAMASSA enää. Ei huolta, että joku haukkuu minua rasistiksi, luuseriksi tai jotain muuta. Avopuolisoni ei tarvitse huolehtia, että hänen pomonsa muistuttaa hänen miehensä todellakin liikkuvan hallituksen vastaisissa mielenosoituksissa.”

  “Täällä voin olla avoin”

  “Täällä voin olla avoin, ja Ruotsin viranomaiset, Ruotsin tiedotusvälineet ja Ruotsin virkamiehet eivät voi minulle enää mitään. Täällä on hyvä. Erinomainen englantilais-puolalainen koulu. Hyvä ympäristö. Turvallista. Hauskaa. Mutta olen silti surullinen. Rakastan Ruotsia. Sitä Ruotsia jossa vartuin… pidän siitä maasta valtavasti.”

  “Tunnen, ja tämä ei ole vähättelyä, valtavasti vihaa syyllisiä kohtaan. Lahjoittaa Ruotsin hyvinvointi, kenelle? Kiittämättömille talouspakolaisille? Rikollisille? Ihmisille, jotka ovat “paenneet” ties kuinka monen turvallisen maan läpi tahansa, loisiakseen järjestelmässämme. Nämä, jotka jankuttavat helvetin primitiivisestä luolauskonnostaan? Nämä, jotka käyvät arvojemme kimppuun. Yhteiskunnan heikoimpien, lastemme ja naistemme kimppuun.”

  “Minulla on YKSI vitun epätoivoinen ääni”

  “Olen velkaa Ruotsille, aika paljon. Mutta en näe mitään keinoa korvatakseni kaiken, mitä Ruotsi on minulle antanut. Kukaan ei kuuntele meitä kriitikoita. Ei yksikään kunnioitettava sanomalehti kirjoita tai ymmärrä, ihmisten huolta liittämättä meihin epämiellyttäviä ominaisuuksia.”

  “Mitä MINÄ teen?! Minulla on YKSI vitun epätoivoinen ääni annettavana vaaleissa vuonna 2018. Se tuntuu niin kaukaiselta. En usko, että Ruotsi selviää siihen saakka yhteiskunnan vaurioitumatta siten, että menee sukupolvia sen korjaamiseen.”

  “Voi helvetti teitä kaikkia, jotka ovat nähneet ja tienneet”

  “Voi helvetti niitä, jotka saivat minut tuntemaan näin juuri nyt. Paska media on laiminlyönyt vallan tarkkailun. Se on istunut poliitikkojen sylissä. Ette saa koskaan takaisin kansalaisten luottamusta.”

  “Helvetin poliitikot, joita on ajanut ihmisten hyvinvoinnin sijasta, heidän ideologiansa. Teidän vastuullanne on ENSISIJAISESTI kansalaiset ja maa. Te priorisoitte muiden maiden kansalaiset. Voi helvetti teitä kaikkia, jotka ovat nähneet … jotka ovat tienneet … jotka ovat ymmärtäneet… mutta antaneet hiljaisuuden voittaa. Tai heijanneet paskalle henkilökohtaista hyötyä jahdatessanne. Pettureita, sitä te olette.”

  http://mvlehti.net/2016/02/21/julia-caesar-sunnuntaikronikka-vieras-omassa-maassaan-osa-2/

  Johan

 8. Onnea Paavolle! Ei Ruotsissa kannata asua enää nykypäivänä. Maassa on hullut vuodet menossa, eikä tiedä loppuuko ne ikinä. Tallinnasta pääsee nopeasti Suomeen, jos haluaa livenä seurata maan muuttumista. Rapsa vaikka Stadista olisi joskus kiva nähdä tai kuulla. Toivottavasti Tajukangas jatkaa reportaaseja pohjolasta jatkossakin. Onko tilitiedot vielä samat, kun maakin on vaihtunut?

 9. Paavo on vain edelläkävijä. Tämä on tulevaisuuden trendi ja tulee kasvamaan. Ehkä kaikki eivät muuta viroon, mutta muutetaan maan sisällä, jotta ei tarvitse kärsiä humanitaarisen maahanmuuton lieveilmiöistä. Se on sellaista se käytännön monikulttuurisuus, kaukana unelmasta.

 10. Juiceki oli edelläkävijä tai pioneeri tai avant garde tai mikä lie. Mutta ei tästä hänen Eesti eesti -biisistä löytynyt uusmikseroitua versiota: vain tätä taattua vanhaa kuraa. :))

  https://youtu.be/IVKoIjkUwZg

  No joo. Pidähän uuseestiläinen se herra mielessä ja housut jalassa. Äläkä ryyppää itteäs hengiltä! :)))

 11. Tajukangas-median reportaasit jäävät historiankirjoihin lintukoto-Ruotsin lopullisesta alasajosta. Tärkein videoaineisto on organisoidusta discoläpsyttäjien dumppaamisesta Tukholman kautta Tornioon vuonna 2015. Ehkä vasta vuosikymmenten päästä paljastuu, miten homma tarkalleen junailtiin Ruotsin ja Suomen hallitusten kesken vai tuliko käsky peräti EU:sta.

 12. Ilmankos tässä blogissa on ollut hiljaisempaa. Toivottavasti blogi palailee entiseen nyt kun muutto kiireet alkaa hellittämään.

 13. Onnea, Paavo! Lähtisin itsekin, ellen olisi jo liian vanha ja toisekseen lapset ja lastenlapset ovat täällä…

 14. Onnea uuteen kotiin! Virossa on hyvä asua, tuttavani on asunut reilut 3 vuotta. Ei aio palata koskaan takaisin.

 15. Virossa voi kyllä asua halvalla ja eiköhän se eestin kielikin ala kohta sujua. Näyttää ne vanhat neukkukuutiot hiukan epäilyttäville, mutta siellä varmaan on paremmassa turvassa kuin tukholman esikaupungeissa.

 16. Kertoo kyllä karulla tavalla, kuinka paha tilanne on Ruotsissa arkielämän kannalta ajateltuna. En ihmettele yhtään, jos kerta joka vitun paikassa on vastassa näitä elättiapinoita.

 17. Muutin Eestiin 16 vuotta sitten. Huomasin, etteivät eestiläiset oikein tykkää, jos heitä kutsuu virolaisiksi. Eläköön Eesti vabariik. Tervetuloa vapaan mielipiteen maahan.

  1. Eivät tietenkään pidä: Viro on suomeksi Viro mutta viroksi Eesti, aivan kuin Suomi on viroksi Soome. Emmehän mekään kai siitä pitäisi? Ollaan siis maassa maan tavalla.

 18. Sinun on Pate on PAKKO hankkia joku paksunahkainen seuraaja ruotsintyöllesi! Olet ollut tärkeä ja korvaamaton Ruotsin uutisten tuoja; ½totuusmediammehan ei näistä puhu mitään.
  Virossa viina on halpaa eli älä ryyppää itseäsi hengiltä.

  1. Keväällähän oluen verotus kiristyy ja viinan varmaan kanssa. Latviasta pitää halvat hakia.

 19. Terve Paavo. Yhteistyö Fortress Europan kanssa ei ole kielletty jos aika ja innostus riittää. Maria Kaljuste lienee tuttu ? Onnea ja menestystä sekä ennenkaikkea viihdy ja nauti uudesta ”kotimaastasi”. Valistunut veikkaukseni on että tulet kosahtamaan Eestiläisemmäksi kuin eestiläiset itse. Itse asuin Tallinnan Lastekodu 22 neljä vuotta ja ei montaa kolkkaa Eestinmaalla joka olisi koluamatta. Erojakin on ja suosittelen tutustumaan Tarttolaisiin. Kaikkea hyvää.

 20. Terve Paavo ja tervetuloa tänne Eesti Vabariik’s.

  Täällä on hyvä asua. ( Pärnumaa ) Yhden ainoan kerran olen nähnyt täällä ( Pärnu) mustaihoisen, ilmeisesti turisti. Virolaiset ovat hienoja ihmisiä. He puolustavat mediassa suomalaisia. He ovat maahanmuuttovastaisia, lue Öhtleht, ja vastaavia nettiversioita huomaat tämän.

  Jep. vielä kerran tervetuloa. Varmasti viihdyt täällä.

  Harry Olav.

 21. Matuissa oli aikoinaan se hyvä puoli että kun heitä alkoi tulla (ja kun Nokia alkoi menestyä) väheni suomalaisten halveeraaminen. Suomalaiset eivät enää olleet yhteiskunnan pahinta pohjasakkaa. On toki vieläkin ruotsalaisia jotka katsovat suomalaisia vinosti alaspäin. Usein se on yhteydessä ko ruotsalaisen sivistystasoon; mitä vähemmän sivistystä (koulutus plus yleissivistys) sitä tyhmempi suhtautuminen. Kannattaa katsoa tämä ohjelma jossa Tukholman kaupunginteatterin Ruotsissa syntynyt 48- vuotias johtaja mm kertoo miten häntä lapsena sorrettiin siitä että hänellä on suomalainen isä (vaikka isä on tullut Ruotsiin jo sotalapsena) Muutenkin on koko sarja katsomisen arvoinen, kaikissa osissa on suomalainen puhe ja/tai tekstitys:

  http://www.svtplay.se/video/10828629/anna-jarvinen-och-kvinnorna/anna-jarvinen-och-kvinnorna-sasong-1-anna-takanen

 22. Vähän historian kolkkoja faktoja. Talvi- ja jatkosodassa kaatui noin 2,4 % suomalaisista, onneksi ei enenpää. Oma isäni oli ko. sotien veteraani. Ja Suomi säilytti itsenäisyytensä. Eesti suostui Neuvostoliiton ” tilapäiseen miehitykseen ” ja sitä myötä miehitykseen. Eestissä on vieläkin vahva mielipide, että olisi pitänyt taistella, vaikka häviö olisikin ollut varma. Miksi ? Taistelu olisi ollut kansan itsetunnolle erittäin tärkeä. Neuvostomiehityksestä ja kyydityksistä ym. sai surmansa n. 350 000 tuhatta eestiläistä eli 32,5 % koko kansasta. Tätä taustaa vasten ymmärtää hyvin, että pieni eestin kansa haluaa säilyttää maansa omanaan, eikä hyväksy maahantunkeutujia, eikä elätettäviä. Minä olen täällä vuosien varrella oppinut kunnioittamaan kunnon eestiläistä kansaa.

 23. Ahtisaari taas sotkemassa maailmanpolitiikkaa – yrittää saada ääri-islamilaista terrorijärjestö Hamasia osapuoleksi rauhanneuvotteluihin; tämä ei tiedä muuta kuin uutta sotaa!! :

  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/ahtisaaren-cmi-rakensi-rauhaa-radikaali-islamistisen-hamasin-ja-fatahin-valille

  Ahtisaaren Kosovo -projektinkin lopputulos on lähes täysin elinkelvoton valtio – josta viime keväänäkin virtasi tänne albaaneja, tosin palautettiin takaisin kotiin…
  Serbia/Kosovo -sodasta on muutoinkin vallalla täysin yksipuolinen näkemys – ja mm. tässä blogissa kirjoitetaan tuon konfliktin eräästä yksityiskohdasta – kirjoittaja on Vas. – mutta ei edusta kyseisen puolueen nykylinjaa kirjoituksissaan, vaan täysin päinvastoin:

  ”Koska postaukseni oli melko pitkä ja lähteetkin pitkälti englanninkielisiä en ole sitä ruvennut kääntämään suomeksi – pahoittelut. Tässä kuitenkin tiivistettynä oma näkemykseni Srebrenicasta suomeksi:

  Muslimitaistelijat terrorisoivat Srebrenican alueen serbejä vuosina 1992-1995 julmasti tavoitteenaan alueen etninen puhdistus. Serbijoukkojen tiivistettyä läsnäoloaan kaupungin ympärillä heinäkuussa 1995 päättivät muslimitaistelijat ja armeijaikäiset miehet (12,000-15,000) pyrkiä serbilinjojen läpi muslimien hallinnassa oleville alueille. Mainittu kolonna joutui serbien väijytykseen kärsien merkittäviä tappioita.

  Srebrenican alueen muslimitaustaiset naiset, lapset ja vanhukset (noin 20,000) ohjattiin serbijoukkojen toimesta busseihin ja turvallisesti muslimien hallitsemalle alueelle, jota sinänsä voi pitää kansanmurhista puhuttaessa hyvin poikkeuksellisena menettelynä.

  Osa miesten kolonnasta pääsi perille muslimilinjojen sisään, osa (niin sotilaista kuin siviileistäkin) kuoli taisteluissa ja miinakenttiin. Kiistatonta lienee sekin, että osa vangituista muslimimiehistä teloitettiin (vajaasta viidestäsadasta teloitetusta on todisteet mutta luku saattaa hyvin olla suurempikin). Niin muslimiterroria kuin vankien teloituksia on hyvinkin perusteltua kuvata sotarikoksina, rikoksina ihmisyyttä vastaan kuin vuosien 1992-1995 tapahtumia etnisinä puhdistuksina. ”

  http://arirusila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/214253-biased-icty-sentenced-karadzig-40-years-based-on-srebrenica-hoax

  Sama kirjoittaja on perehtynyt hyvin myös Israelin tilanteeseen!

  1. Ahtisaaren lafkassa vaikuttaa myös se irakilaismies – joka mediassa vastustaa irakilaisten palautuksia…

   1. Amerikan anti-Trump naistenmarssin yksi järjestäjä, tuo sharia -lakiakin kannattava musliminainen – on myös Hamas-fani…

 24. ”Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta – ”Sakkorangaistusten taso mietityttää”

  Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen aikoo ottaa erityiseen tarkkailuun tuomioistuinten antamat rangaistukset niin sanotuista vihapuherikoksista.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9417116?origin=rss

 25. ”Katsoja pääsee todistamaan myös Suomen Sisun jäsenten baarikeskustelua. Kun Hirvonen kysyi kuvauslupaa Facebook-viestissä, oli vastaanottajana Suomen Sisun Lapin piirin päällikkö Tuukka Kuru.

  Miten esitit asiasi, Hirvonen?

  ”Kerroin, että olen dokumenttielokuvan tekijä ja varmaankin kaikesta eri mieltä kanssasi, mutta olisi silti kiva jutella.”

  Puheisiin päästiin, elokuvaa syntyi, mutta kumpikaan osapuoli ei joustanut mielipiteistään. Siitä huolimatta kanssakäyminen kävi Hirvosen mukaan sivistyneesti.”

  http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005055402.html

 26. Onnittelut Paavolle viisaasta valinnasta. Perässätulijoita on täällä paljon, monillakin perheasiat vaikuttaa, muuten lähtöä ei mikään pitele. Synnyinmaata ei voi enää sanoa kotimaaksi. Se on vain pahainen kolkka aivottomien päättäjien kynsissä.

 27. Paavo,
  Vieläkö on tarkoitus jatkaa Ruotsin asioiden raportointia vai muodostuuko välimatka esteeksi?

 28. Suur otsus siis Paavo. Tegelikult ma unistan, et Island muudatus. Vahva maa ja vähem põgenikke.

  1. Onko ”pögenikke” sama kuin ”pököpäitä”? Tai jotakin vielä pahempaa… 😄😄😄

 29. Eesti on Eesti vabariik eli Eestin tasavalta. Siellä ei puhuta viron kieltä vaan eestinkieltä. Viro ja vironkieli on olemassa vain Suomessa. Siis olisi parenpi puhua Eestistä kuin Virosta. Tiedän , että Suomessa käytetään Eestistä puhuttaessa Viroa, mutta toivoisin ihmisten ottavan käyttöön ainoastaan Eestin ja eestinkielen. Tai ollaan Suomessa kaikki savolaisia. Viro on vain pohjoinen maakunta, josta pirtuaikoima tuli synonyymi Eestille.

  1. Siis mitä helvettiä?!? Miksi ihmeessä Viroa ei saa sanoa Viroksi kun käyttää suomen kieltä? Samalla periaatteella meidän pitäisi lopettaa kutsumasta Saksaa Saksaksi vaan se pitäisi vaihtaa Germaniaksi tai Deutchlandiksi
   Viro on suomeksi Viro
   ja
   viron kielellä Eesti.
   Mikä tässä on ongelmana?
   Ai niin, eihän Japaniakaan pitäisi kutsua Japaniksi vaan sitä kuuluisi kutsua Nipponiksi, eli kyllä näitä ”vääriä” sanontoja riittää.

   1. Hyvä pointti. Myös Ruotsia tulisi kutsua samalla periaatteella Sverigeksi / tai joksikin vastaavaksi. Venäläisetkään eivät kutsu maataan Venäjäksi vaan Rus… alkuiseksi maaksi, eli myös Venäjä on ”väärä” nimitys Venäjälle.

 30. ”En yksinkertaisesti enää siedä kolmansista maista tulleita ns. sotapakolaisia.”

  Varoitus: Helsingin rautatie/metroasema on iltapäivisin monesti täynnä näitä äbäläväbälä-miehiä. He ovat siellä notkumassa tai esittämässä jotain. Tämän takia itse välttelen paikkaa kun voin.

 31. Suomi ensin – väestä ainakin taitaa löytyä turkulaisia – ja ehkä on muitakin hyviä kandidaatteja? :

  ”Vuoden uusturkulaista ja monikulttuurisuustekoa etsitään

  Lopullisen valinnan tekee monikulttuurisuusneuvosto. Yleisö voi ehdottaa omia suosikkejaan.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9417930

 32. Kyllä ne arabit vielä löytää tiensä Viroonkin, usko pois. Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä, ja mitä Suomi edellä, sitä Viro perässä. Länsimainen mädätys on vasta ottamassa siellä ensiaskeleitaan, mutta perässä tulee pikkuvelikin.

  1. Ei välttämättä… KGB kuritti aikoinaan virolaisia riittävästi, joten heillä on enemmän järkeä päässä kuin pumpuliyhteiskuntien pilaamilla suomalaisilla tai ruotsalaisilla.

  2. En usko että noita aavikkorottia tulee Baltiaan ja Itä-Euroopan maihin sillä siellä niitä oikeasti vihataan ja sosiaalitukia ei maksellakaan joka on varmaan se tärkein tekijä. Lammasmainen Länsi-Eurooppa on jo pilattu näillä joten odotamme vain mellakoita ja sisällissotia siellä tulevaisuudessa kristittyjen ja muslimien välillä.

 33. Afrikan ongelmista syytetään yhä eurooppalaisia – omilla johtajillaan ei tietenkään ole mitään osaa eikä arpaa… :

  ”Avustaja: Gambian entinen presidentti ryösti lähtiessään valtion varat

  Gambia on vallanvaihdoksen jälkeen rahavaikeuksissa, koska käteisvarat ovat kadonneet.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9418548

  ”Jammeh uskoo itsellään olevan mystisiä voimia ja hän uskoo pystyvänsä parantamaan ihmisiä. Kyky on kuitenkin rajoitettu, ja hän pysyy parantamaan vain kymmenen AIDS-potilasta joka maanantai ja torstai ja sata astmapotilasta lauantaina tai perjantaina.
  AIDS-hoitomenetelmä perustui yrtteihin ja Koraanin säkeisiin.” Wiki

 34. Kas, Paavon nimipäiväkin, onnea ja sujuvaa kynää jatkossakin. Paavon raportteja tosiaan tarvitaan ja arvostetaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.