10 thoughts on “Dystopian toinen jakso alkaen klo 19.00

  1. Eikä ole!

   Jennillä on omanlaisensa tyyli ja linja – enkä oikein muutenkaan tajua, miksi jotkut maahanmuuttokriitikot provosoituvat niin kovin, jos eivät ole esim. joistain asioista tai asioiden esitystyylistä samaa mieltä jonkun toisen maahanmuuttokriitikon kanssa…
   – ylipäätään suvaitsevaisuutta 😉 tarvitaan maahanmuuttokriitikoiden keskuuteen – jotta suht yhteinen rintama on mahdollinen ja silloin ei mikään äärilinja voi johtaa – vaan juurikin asiallisuus, kohtuus ja maltti.
   Mutta toki suht asiaton sanatykityskin on joskus ihan paikallaan 😉

   Ylipäätään ihmisten kannattaa keskittyä seuraamaan niitä, joiden linja miellyttää eniten ja esim. mitkä aiheet itseä sillä hetkellä kiinnostavat!

 1. Voisiko Tommi muuten esitellä itseään enemmän, esim. mistä aiheista on erityisen kiinnostunut – ja esim. mikä on saanut kiinnostumaan maahanmuuttopolitiikasta ja muista yhteiskunnallisista tai poliittisista aiheista?
  Jenni voisi vaikka ns. haastatella jossain lähetyksessä!

 2. Huomaan, että joudun taas selventämään lähetyksessä esittämiäni mielipiteitä. Liikkeen sisäisellä kritiikillä viittasin toimintatapojen ja mielipiteiden rohkeaan ja avoimeen kritisointiin — rohkeuteen olla erimieltä ja esittää mielipiteitä, jotka eivät välttämättä ole suosittuja.

  Kommenttini ei siis viitannut joidenkin aktivistien henkilökohtaisiin riitoihin. Kritiikkiä ei mielestäni ole henkilökohtaisten riitojen julkinen puinti, vaan se on lähinnä mautonta ja hajoittavaa. Emme tule käsittelemään näitä riitoja Dystopia-lähetyksissämme ja minä ainakaan en ole juurikaan seurannut näitä juttuja enkä tiedä tarkalleen, mistä niissä on kyse — ne hyppäävät vain väkisinkin sosiaalisessa mediassa silmille, joten niitä on ikävä kyllä vaikea olla huomaamatta.

 3. Trumpin vastustajat on joukkosieluja, jotka ovat antidemokraattisia . Kun naiset marssien puolustavat lasten surmaamista äitinsä kohtuun osoittaa mitkä arvot näillä naisilla on. Kas kummaa, kun eivät puolusta yhtälailla naisia, jotka ovat surmanneet syntyneen lapsensa. Mitä eroa on lapsella joka on vielä äitinsä kohdussa, tai lapsella jonka äiti on synnyttänyt . En voi käsittää, enkä puolustaa yhdenkään lapsen surmaamista tai marssia abortin puolesta. Demokraatit ovat osoittaneet olevansa pahanasialla vanhoja moraaliarvoja vastustaessaan.

 4. Toivottavasti dystopiaa tulee lisää. Itsellä on selainen työ, jossa voin kuunnella tätä ohjelmaa työn ohessa jälkeenpäin, joten nämät 2 ohjelmaa ovat olleet kiva plussa työpäivään.

 5. Voisitteko ottaa esim. Jouko Pihon joku kerta vieraaksi, jos siis suostuu tulemaan? Olisi aika kiinnostavaa, koska kyseessä on kuitenkin eräänlainen kulttihahmokin jo – ja kuitenkin ottaa kantaa moniin ajankohtaisiin asioihin.

  Ja kerää tietysti profetioitakin sivuilleen!

 6. Tattis. Mutta Paavo muista, SE ei ole maantieteellinen ongelma, enkä tarkoita nyt mädätystä vaan viimeisessä toivotuksessasi mainittua: ”älkää ryy…

 7. Jenni on kyllä aika viehättävän oloinen kansallismielinen kissa kun jännästi aina kikattelee. Tuntuu silleen tuhmasti hyvälle korvissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.