Mainokset

Dystopian toinen jakso alkaen klo 19.00

Dystopian toinen jakso. Lähetys alkaa klo 19.00 ja Tajukangas tulee mukaan lähetykseen klo 19.30. Mielenkiintoiset aiheet.

Klo 19.00

 

Mainokset

10 Comments on Dystopian toinen jakso alkaen klo 19.00

 1. Harrtsa // 23/01/2017 21:36 // Vastaus

  Jenni on kikatteleva riitapukari.

  Tykkää

  • Maltti on monesti valttia // 24/01/2017 00:11 // Vastaus

   Eikä ole!

   Jennillä on omanlaisensa tyyli ja linja – enkä oikein muutenkaan tajua, miksi jotkut maahanmuuttokriitikot provosoituvat niin kovin, jos eivät ole esim. joistain asioista tai asioiden esitystyylistä samaa mieltä jonkun toisen maahanmuuttokriitikon kanssa…
   – ylipäätään suvaitsevaisuutta 😉 tarvitaan maahanmuuttokriitikoiden keskuuteen – jotta suht yhteinen rintama on mahdollinen ja silloin ei mikään äärilinja voi johtaa – vaan juurikin asiallisuus, kohtuus ja maltti.
   Mutta toki suht asiaton sanatykityskin on joskus ihan paikallaan 😉

   Ylipäätään ihmisten kannattaa keskittyä seuraamaan niitä, joiden linja miellyttää eniten ja esim. mitkä aiheet itseä sillä hetkellä kiinnostavat!

   Tykkää

 2. Maltti on monesti valttia // 24/01/2017 00:18 // Vastaus

  Voisiko Tommi muuten esitellä itseään enemmän, esim. mistä aiheista on erityisen kiinnostunut – ja esim. mikä on saanut kiinnostumaan maahanmuuttopolitiikasta ja muista yhteiskunnallisista tai poliittisista aiheista?
  Jenni voisi vaikka ns. haastatella jossain lähetyksessä!

  Tykkää

 3. Huomaan, että joudun taas selventämään lähetyksessä esittämiäni mielipiteitä. Liikkeen sisäisellä kritiikillä viittasin toimintatapojen ja mielipiteiden rohkeaan ja avoimeen kritisointiin — rohkeuteen olla erimieltä ja esittää mielipiteitä, jotka eivät välttämättä ole suosittuja.

  Kommenttini ei siis viitannut joidenkin aktivistien henkilökohtaisiin riitoihin. Kritiikkiä ei mielestäni ole henkilökohtaisten riitojen julkinen puinti, vaan se on lähinnä mautonta ja hajoittavaa. Emme tule käsittelemään näitä riitoja Dystopia-lähetyksissämme ja minä ainakaan en ole juurikaan seurannut näitä juttuja enkä tiedä tarkalleen, mistä niissä on kyse — ne hyppäävät vain väkisinkin sosiaalisessa mediassa silmille, joten niitä on ikävä kyllä vaikea olla huomaamatta.

  Tykkää

 4. Trumpin vastustajat on joukkosieluja, jotka ovat antidemokraattisia . Kun naiset marssien puolustavat lasten surmaamista äitinsä kohtuun osoittaa mitkä arvot näillä naisilla on. Kas kummaa, kun eivät puolusta yhtälailla naisia, jotka ovat surmanneet syntyneen lapsensa. Mitä eroa on lapsella joka on vielä äitinsä kohdussa, tai lapsella jonka äiti on synnyttänyt . En voi käsittää, enkä puolustaa yhdenkään lapsen surmaamista tai marssia abortin puolesta. Demokraatit ovat osoittaneet olevansa pahanasialla vanhoja moraaliarvoja vastustaessaan.

  Tykkää

 5. kerema // 24/01/2017 14:11 // Vastaus

  Kivan näköinen kissa on kuvassa. Lemmikit ovat plussa livelähetyksissä 🙂

  Tykkää

 6. kerema // 24/01/2017 15:18 // Vastaus

  Toivottavasti dystopiaa tulee lisää. Itsellä on selainen työ, jossa voin kuunnella tätä ohjelmaa työn ohessa jälkeenpäin, joten nämät 2 ohjelmaa ovat olleet kiva plussa työpäivään.

  Tykkää

 7. Vierasehdotus // 25/01/2017 00:41 // Vastaus

  Voisitteko ottaa esim. Jouko Pihon joku kerta vieraaksi, jos siis suostuu tulemaan? Olisi aika kiinnostavaa, koska kyseessä on kuitenkin eräänlainen kulttihahmokin jo – ja kuitenkin ottaa kantaa moniin ajankohtaisiin asioihin.

  Ja kerää tietysti profetioitakin sivuilleen!

  Tykkää

 8. Nimetön // 25/01/2017 00:44 // Vastaus

  Tattis. Mutta Paavo muista, SE ei ole maantieteellinen ongelma, enkä tarkoita nyt mädätystä vaan viimeisessä toivotuksessasi mainittua: ”älkää ryy…

  Tykkää

 9. Jenni on kyllä aika viehättävän oloinen kansallismielinen kissa kun jännästi aina kikattelee. Tuntuu silleen tuhmasti hyvälle korvissa.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: