Göteborgissa bussi-ja ratikkaliikenne seis kivityksien takia

13

kuvakaappaus-2017-01-24-09-52-33

 

Maanantai-iltana jouduttiin Göteborgissa sulkemaan useita raitiotie- ja bussilinjoja kun uusruotsalaiset intoutuivat kivittämään ratikoita ja busseja. Esimerkiksi linjat 7 ja 11 Allhlegokyrkanilta Bergsjöhön lopetettiin illalla ajamasta, koska ratikoista kivitettiin useita ikkunoita rikki. Liikennöitsijä katsoi, että sekä kuskien ja matkustajien kannalta on turvallisempaa olla ajamatta.

Västtrafikin tiedottaja Jens Holmberg kertoo, että onneksi kukaan ei loukkaantunut ja kuski pystyi ajamaan ikkunaresuisen ratikan varikolle.

Poliisin mukaan tällä kertaa käytettiin päänkokoisa ja hieman pienempiä kiviä, joita veivattiin ratikoiden reiteille ja bussien ikkunoihin miten milloinkin. Ylikulkusilloilta ja jonkinlaisia kivilinkoja käytettiin. Ketään ei ole otettu asian tiimoilta kiinni ja joukkoliikenne alkoi rullaamaan uudelleen myöhemmin yöllä.

Advertisements

13 thoughts on “Göteborgissa bussi-ja ratikkaliikenne seis kivityksien takia

 1. ”Ketään ei ole otettu asian tiimoilta kiinni”

  – Jälleen annettiin uusruotsalaisille viesti että kolttosia saa tehdä ilman seuraamuksia.

  1. Yksittäistapauksiin ei kannata puuttua javielä näin pienissä asioissa ! Antaa mussukoiden vähän mellastaa tulee unikin illalla paremmin simmuun !

 2. Kait poliisit olis voineet kahvit tarjota kivittäjille ,onhan kivien heittäminen aikaa raskasta ,kuin noinkin isoilla kivillä jaksoivat heitellä..

  1. Linja-autossa on tunnelmaa!!! 🙂 🙂

   Monikulttuurisessa bussissa on jopa äärimmäistä jännitystäkin tarjolla…

 3. Ruotsalaiset pitävät sitä onnistuneena iltana kun ratikan pystyy peräti ajamaan varikolle korjattavaksi.

 4. Siinähän sitä olisi selitettävää Kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaaralle.
  Nyt näyttää taputtelu terminä olevan se että sanotaan rikollisuuden olevan ”vähenemässä” kun aikaisemmin väitettiin että on ”vähentynyt”.
  Mitähän taputtelutermiä käytetään seuraavaksi?

  Monokulttuuri voisi kutsua YLE:n tapaan ”asiantuntijan” pohtimaan mikä on vihervassareiden mielenterveyshäiriön syynä. Onko kysymyksessä vaikea lapsuus vai pelkästään alhainen ÄO.

  Taustalla voisi soida räppi suomalaisuuden uudelleen määritys, jonka esittää FLATNOUS and MULTIKULT.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.