Sotapakolaisten joukkoraiskaus herättää keskustelua: nuoret ovat kasvaneet vikaan

12
khndvaq
Kuvassa ruotsalaisia raiskaajia. Facebook- kommentoinneissa muut ruotsalaiset nuoret kannustivat jatkamaan.

 

Uppsalassa viikonloppuna tapahtunut sotapakolaisten tekemä raiskaus, joka filmattiin suorana Facebookiin, on herättänäyt Ruotsissa aivan suunnatonta keskustelua. Koko kuningaskunta on noussut yhtenä rintamana puolustamaan lähi-itätaustaisia miehiä ja erilaisia  näkökulmia etsitään.

Siviilioikeuden professori Mårten Schultz avasi keskustelua kertomalla, että välttämättä tällainen raiskauksen kuvaaminen ja lähettäminen ei ole millään tavalla rikollista.

– Laissa on porsaanreikä, professori kertoo. Olemme tienneet tämän jo 20 vuotta ja nyt meillä on tässä kouluesimerkki asiasta.

Schultzin mukaan salakuvattu filmi voisi olla laiton, jos filmi olisi kuvattu salaa, mutta tässä tapauksessahan kyseessä ei ollut salakuvaus. Edelleen professori listaa:

– Jos kuvaaminen olisi tapahtunut jollain tapaa siten, että kuvaaja olisi käyttäytynyt häikäilemättömästi, esimerkiksi olisi painanut kameran henkilön kasvoihin, voisi kyse olla häirinnästä tms. Mutta nyt sellaista ei tapahtunut.Professorin mukaan naisen tolkuton humalatila ja sammuminen ikäänkuin miedontavat teon moitittavuutta.

Myös toisaalla lähdetään miedontamaan asiaa. Uppsalan maakuntalehden UNT.SE:n kolumnisti Karin Anderssonin mukaan tämä tapaus osoittaa kuin ruotsalaisten lasten kasvatus on mennyt täysin harakoille:

– Sormeni oikein vapisevat kuinka olemme epäonnistuneet lastemme kasvatuksessa.  Olemme epäonnistuneet saada nuoremme ymmärtämään mitä toisille voi tehdä ja mitä ei. Olemme epäonnistuneet selittämään, että mitä tarkoittaa raiskaus, ja että jos molemminpuolista hyväksyntää ei ole niin silloin teossa on kyseessä raiskaus.

Kommentti: Suomalaistenkin vanhempien kannattaa pikkuhiljaa opetella kertomaan lapsilleen, että sotalasten kanssa juhliminen loppuu aina tuollaisiin seurauksiin.

 

20 thoughts on “Sotapakolaisten joukkoraiskaus herättää keskustelua: nuoret ovat kasvaneet vikaan

 1. Kulttuurimarxistinen kasvatus on Ruotsissa onnistunut hyvin. Rikoksen tekijästä leivotaan uhri.

 2. Ah Facebook, sinä loistelias media! Siellä saa katsoa kun 12 vuotiaat pikkutytöt hirttävät itsensä ja kun neekerilauma sexual-emergency rakastelee. Ilmankos kaikki siellä viihtyvät. Tästä tulee jänskää, kaikilla apinoilla puhelimien akut sikavarmana täyteenladattuna disco-iltoina, sillä se ei ole raiskaus jos se lähetetään livenä facebookissa! Elämme ihmeellisiä aikoja.

  1. Tämänkin voi varmasti lakaista maton alle lausumalla Ruotsalaisen vakioselityksen tasan kaikkeen: ”Vi har brustit i våra rutiner.”

 3. ”– Sormeni oikein vapisevat kuinka olemme epäonnistuneet lastemme kasvatuksessa. Olemme epäonnistuneet saada nuoremme ymmärtämään mitä toisille voi tehdä ja mitä ei. Olemme epäonnistuneet selittämään, että mitä tarkoittaa raiskaus, ja että jos molemminpuolista hyväksyntää ei ole niin silloin teossa on kyseessä raiskaus.”

  Karin Andersson siis puhuu kaikista Ruotsissa asuvien perheiden vanhemmista samassa köntässä. Eli siinä missä vieraskulttuuristen perheiden nuoret tekevät nämä iljettävät raiskaukset ja seksuaaliset häirinnät, täytyy myös kantaruotsalaisia vanhempia moittia samassa yhteydessä, jotta pysytään poliittisesti korrekteina.

  Voi nyt helevatan helevata. Tämä on nyt länsi-eurooppalaisten yhteiskuntien tuhon alkusoittoa. Joka sitä ei tajua, on täysi aivoinvalidi.

  1. Karin on ainakin omista lapsistaan kasvattanut raiskaavia hirviöitä. Yrittää yleistää, että kaikki vanhemmat ovat samanlaisia täyspaskoja kuin hän. Koko anderssonin perheen kannattaisi ryhmähirttäytyä, niin siitäkin saastasta päästäisiin. Siinä taitaa olla toinen porsaanreikä laissa, kun Karinin raiskauskoulutuksesta ei taida yhteiskunta tuomita oikein mitään.

 4. Oikein professori kertoo mielipiteitään! Taitaa olla niitä haista vitun professoreja. Eli suoraan sanottuna uhri on syyllinen ja se, että on joutunut raiskatuksi, nöyryytetyksi ja ollut puoli tajuttomassa kunnossa, tullut kaiken lisäksi kuvatuksi ja pilkatuksi, niin ruvetaan hävyttömästi syyttelemään. Entäpä noi kuraturvat? Mitäs niille tosta seuraa? Ei mitään, tietenkään. Suvakit jaksaa nyt suojattejaan ja lemmikeitään hyysätä taas hymyssä suin, kun taas on unelmia näytetty toteen.

  On kyllä sellaset ajat, että ei huvittaisi olla nainen.

 5. Suomessa tuollainen kuvaaminen sentään lisäisi teon törkeyttä – tekisi teosta entistä nöyryyttävämmän uhrille!
  Ainakin jos uhri saa kunnon lakimiehen ja tietää itsekin jotain oikeuksistaan, sillä tuomiot vaihtelevat meillä niin paljon. Ylipäätään olen huomannut, että usein matuille annetaan todella törkeistäkin teoista ehdollista, kun taas kantis saa usein jostakin suhteessa vähemmän törkeästä teosta helpommin ehdottomankin tuomion. Eli tasapuolisuus ei kyllä toteudu – ja vankilaa ylipäätään pitäisi tarjota esim. jokaiselle alaikäisen raiskaajalle.

  Ruotsi on kyllä sairas maa, kun keksivät kilvan syitä, miten puolustella raiskaajia ja tekojen törkeitä yksityiskohtia…
  – tosin samaa ilmiötä harjoittaa Suomessakin esim. intersektionaalista feminismiä edustava Naisasialiitto unioni sekä mm. Veronika Honkasalo ”jääkiekon joukkoraiskauskulttuuri -puheineen”
  – ja Rasmukset ja kumppanit tietysti etunenässä…

 6. Kyllä kuvaaminen tapahtui ainakin tytöltä salaa ja näin rikoksen tunnusmerkit täyttyvät. Tosin tuntuu siltä, että nykyään haetaan laista vain rikollisia puolustavia kohtia ja uhria syyllistäviä.

  1. Salakuvaus on varmaan rikos Ruotsissakin? Ei ainakaan sammunut voi tietää kuvauksesta!
   – ja entä yleisökin – syyllistyikö se samaan? Entä ne, jotka selvästi tykkäsivät ja ehkä ns. kannustivatkin kommenteillaan?

   Mutta sekä Suomessa että varmaankin myös Ruotsissa – ei aina syytetä kaikesta, mistä voisi…

 7. Päinvastoin – nuo pojathan toimivat täysin kasvatuksensa mukaan!
  Joku afgaani ilmeisesti ainakin oli mukana joukossa eli islamia mahtaa pukata – kuinkas muuten…

  Kuvakaappauksissa näkyvät musliminimisten katsojien ilakoivat kommentit kertovat myös selvää kieltä, että kulttuuriinsa kuuluu ja hyväksyntää teolle löytyy…

  ———————————-

  Jotain noista väitetään taustaltaan kristityksi armenialaiseksi, toisaalta itse armenialaiset eivät pitäneet nimeään armenialaisena ja joku epäili taustaansa kurdiksikin – yhteyttä Iraniinkin, joka on monietninen maa, esitettiin. Tiedä sitten. Paavo varmaan jossain vaiheessa uutisoi taustatkin ja muut lisätiedot, sitä mukaa kun selviävät…
  – mutta pitää kuitenkin yleensäkin huomioida, että jotkut muslimimaissa kasvaneet kristitytkin, varsinkin vain ns. kulttuurikristityt, ovat omaksuneet ympäristönsä islamilaiset arvot ja tavat, koska ovat olleet niin vahvassa dhimmi-asemassa!!
  – kuitenkin yleisesti kristittyjen kohdalla integroituminen on mahdollista ja ainakin seuraavien sukupolvien kohdalla sitten vieläkin todennäköisemmin, etenkin jos asia huomioidaan kotoutuksessa!
  Tuollainen raiskaajahirviö on toki siten jo ihan oma lukunsa ja kaikissa ryhmissä on myös rikollisia – mutta siis yleisesti ottaen.

  ISIS ja sen hirmuteot muuten taatusti saavat yhä useammat Lähi-idän kristitytkin miettimään, miksi ovat monesti sellaisia dhimmejä kuin ovat – tosin maailmakin on laiminlyönyt kristittyjen vainoista kertomista ja etenkin niihin puuttumista eli kun apua ei ole ollut saatavilla, niin on alistuttu…
  – mutta nyt sitten taas osa Lähi-idän kristityistä on joutunut todistamaan uskonsa jopa hengellään, kun muuta vaihtoehtoa ei ole ollut – paitsi siis ääri-islamiin kääntyminen…

  Silti koko ajan on Lähi-idässä ollut tietysti myös niitä kristittyjä, jotka ovat esim. raportoineet muslimien hirmuteoista ja näiden kammottavasta kulttuurista, kiertäneet maailmallakin puhumassa niistä.
  – pääsääntöisestihän muslimimaissa eri etniset ryhmät eivät noin muutenkaan luota toisiinsa juuri mitenkään – ja tämä pätee tietenkin myös kristittyjen ja muslimien suhteisiin.
  Ja kun edes muslimimaissa kristityt ja muslimit eivät luota toisiinsa tai pikemminkin kristityt eivät luota muslimeihin – niin miten joku voi kuvitella, että muslimit sopeutuisivat kristittyihin länsimaihin?!

  Seuraavaksi, kun joku suvakki vetää ns. TATAARIKORTIN – niin voisi sanoa, että entäpä kristittyjen vaino muslimimaissa ja muutoinkin huonot ja epäluottamukselliset suhteet?
  – vaikka monesti on kyseessä alun perin jopa täysin samaa porukkaa ja vaikka yhteiselokin on jatkunut jo noin 600 vuotta jne.
  – tataarit ovat Suomessa kärpäsen paskan kokoinen joukko olleet aina, joten kyllä muslimimaiden tilanne on edustavampi otos ja kertoo todennäköisyyksistä vahvemmin!

 8. onko kukaan tohtori tuominnut tekoa Ruotsissa. tajukankaalla mitään hyvää tärppiä tähän

 9. Tämä brutaali raiskaus on Avpixlatin mukaan levinnyt maailmalla etusivun otsikoiksi.

 10. Että tuollaisiakin sitten löytyy… :

  ”Suomen muslimien seksuaalisuuden ja seksuaaliterveyden tutkija, uskontotieteen tohtorikoulutettava, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), teologian maisteri”

  https://twitter.com/tiinaalakarppa

  V*ttu mitä pask*a… :

  ”Osa muslimeista elää kiellettyjen seksuaalisten mielihalujensa kanssa ja kontrolloi niitä sekä rukoilemalla Allahilta apua ja anteeksiantoa että vahvistamalla uskoaan Allahiin. Islamin uskonnossa rukous, salat, on tarkoin määritelty, mutta muslimien keskuudessa kuulee usein puhuttavan myös aikaan ja paikkaan sitomattomasta ja vapaaehtoisesta Allahille osoitetusta du’a-pyyntörukouksesta. Myös avioliiton solmiminen nähdään hyvänä keinona, jos muslimilla on esimerkiksi liian suuret mielihalut harrastaa seksiä avioliiton ulkopuolella.
  Jos avioliitto ei ole mahdollinen, neuvotaan häntä paastoamaan, minkä avulla hän oppii vahvaa tahtoa ja kärsivällisyyttä ja nousee näiden avulla omien mielihalujensa yläpuolelle. Seksuaalineuvonnan lopputyössäni eräs mieshenkilö kuitenkin sanoi, että hänen kohdallaan paastoaminen ei lopettanut itsetyydytyksen tarvetta, vaan se vaikutti päinvastoin.
  Muslimin tulee lisäksi välttää kiellettyjä mielihaluja provosoivia asioita ja ihmisiä. Henkilöt, jotka muistuttavat häntä Allahista, ovat sopivaa seuraa. Ylipäätänsä yksin olemista kehotetaan välttämään ja omat yksinäiset vapaa-ajat tulee täyttää muun muassa koraania lukemalla, rukoilemalla ja hyviä tekoja tekemällä.”

  https://alakarppa.com/2016/10/20/muslimilapset-ja-nuoret-elavat-ristiriitaisten-seksuaaliopetusten-keskella-seksuaalikasvattajalla-tarkea-rooli/

  Tämä kertoo paljon muslimien kulttuurista… :

  ”Seksuaalineuvonnan lopputyössäni usea musliminainen kertoi kivuliaiden yhdyntöjen olevan omaan seksuaaliterveyteen liittyvä ”ykkösongelma”.
  Moni nainen puhui myös seksuaalisen halun puutteestaan. Tämä ei kuulosta mitenkään erityiseltä, koska kivuliaat yhdynnät ja seksuaalisen halun puute ovat naisten seksiongelmista yleisimmät. Mutta mitä sitten, kun nämä ongelmat näyttäytyvät nimenomaan musliminaisten elämässä?”

  ”Muslimiavioliitossa ”naisella on oikeus, kuten miehellä, tulla tyydytetyksi. Jos jompikumpi haluaa seksiä, on toisella myös velvollisuus antaa sitä”. Tämän velvollisuuden vuoksi eräs musliminainen kertoi seksin harrastamisen välillä tuntuvan ”kotityöltä”.
  Imaami Anas Hajjarin mukaan lainopillisesti seksiä tulee harrastaa avioliitossa ainakin kerran ja jos näin ei tapahdu, on se peruste avioerolle. Hän sanoi, että profeetta Muhammadin sunnan mukaan seksiin tulisi kuitenkin myöntyä joka neljäs päivä, paitsi kun nainen ei saa harrastaa seksiä, esimerkiksi kuukautisten aikana.”

  https://alakarppa.com/2016/10/29/seksuaaliterveysongelmat-suomen-musliminaisten-elamassa/

  Tuo muija muuten kirjoittaa monessa kohtaa ihan puppua,sillä islamin mukaan mies saa kyntää peltoaan ihan koska tahtoo; islam ei tunnusta raiskausta avioliitossa – ja esim. ympärileikattu nainen ei kyllä tule tyydytetyksi…

 11. Kuten arvata saattoi tämäkin oli Ruotsalaisten vikaa, eikä sotapakolaisten. Siviilioikeudn professorin kokee tarpeelliseksi selittää, että kuvaaminen ei ollut rikollista, koska se varmaan on ainoa asia mistä syytteen nostamista on edes harkittu. Pimperon luvaton käyttöönotto ei rangaistava teko kehitysmaalaisten kohdalla.

 12. Vankilatkin monikulttuuristuvat…
  – raiskaajat eivät ole muslimivankien hierarkiassa pohjalla!! :

  ”Suomen vankiloissa kymmeniä ääriajattelua kannattavia islamisteja: osa juhli Euroopan terrori-iskuja

  Vantaan vankilan radikalisoitumisen ehkäisyprojektissa on havaittu uusi ilmiö. Viranomaiset kertovat riskivangeista, jotka levittävät jyrkkää islamin tulkintaa.”


  Islamistit muuttavat osastojen tunnelmaa

  Kun muslimivangeista tulee tarpeeksi voimakas ryhmä vankilan osastolla, niin silloin osaston luonne muuttuu, Jokinen kertoo.

  – Silloin korostuu hyvin tarkasti esimerkiksi se, millä paistinpannulla saa paistaa sianlihaa. Tällaiset asiat tulevat hyvinkin tärkeiksi niillä osastoilla.

  Jokisen mukaan maahanmuuttajavankien lukumäärän kasvu on jossain määrin myös muuttanut perinteistä vankihierarkiaa.

  Perinteisesti portaikon huipulla ovat muun muassa jengiläiset ja kovan luokan huumerikolliset. Seksuaalirikolliset taas ovat olleet alinta kastia.

  Jokisen mukaan sellaisilla osastoilla, joissa on runsaasti radikalisoituneita islamisteja, muslimitaustaiset seksuaalirikolliset voivat saada suojelua uskonveljiltään.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9420829

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.