Monokulttuurin keskiviikkolive klo 18.00 alkaen

13

Takuulla vuoden kovin Monis… SE- keissi jatkuu. Mukana monia pelimiehiä; kuka sanoi mitä ja kuka uhkasi ketä. Juttu käydään nyt loppuun ja sen jälkeen kaivetaan joko puukot tai kättäpäivät.

 

Advertisements

68 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 18.00 alkaen

  1. Paavo ei tainnut uskaltaa työntää lusikkaansa tuohon soppaan olleenkaan…
   – siis Monokulttuurin lähetykseen!

 1. Vihaista puhetta vai vihapuhetta, sananvapautta vai sen puutetta? sanoo:

  Ja sananvapauden vastainen jahti sen kun kiihtyy… :

  ”Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta”

  ”Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on tyytymätön rangaistustasoon. Hän haluaa jatkossa kovempia rangaistuksia esimerkiksi rasistisesta vihapuheesta.

  Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9422385

 2. Vihaista puhetta vai vihapuhetta, sananvapautta vai sen puutetta? sanoo:

  Muistakaapa tämä kansalaisaloitekin:

  ”Sananvapauden turvaaminen mielipidevainolta”

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2251

  —————-

  Ns. vastapuolellakin on ilmeisesti omansa – vai mikäköhän tämä oikein on?! :

  ”Valeuutisten tekeminen ja levittäminen kiellettävä lailla”

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2337

  Ja ilmeisesti joku muu kansalaisaloitekin on tulossa – ellei tuossa em. sitten ole jo kyse tästä :

  ”– Vihapuheen tai häirinnän uhrilta on liikaa vaatia tekemään jokaisesta toimesta tutkintapyyntö. Voimat ja taidot eivät riitä siihen, Yrjö Timonen sanoo.

  Hän suunnittelee sekä rikosilmoituksen tekoa että kansalaisaloitteen laatimista. Timonen haluaa, että vihapuheeseen voitaisiin reagoida nopeammin ja ilman asianomistajan prosessia.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9422385

  Jotenkin tuntuu, etteivät kaikki ihmiset ihan käsitä, mitä sananvapaus merkitsee ja millaisia riskejä sen liian kovalla rajoittamisella voi olla…
  – ja esim. että kaikki loukkaava puhe ei ole laitonta…
  – ja kun muutoinkin ihmisiä mielipiteineen nyt vaan on niin moneen junaan…

 3. Telkusta tuli taannoin dokkari pahamaineisesta Teiniliitosta:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Teiniliitto

  Mitään ei olla opittu? On ihan käsittämätöntä, että näin isojen asioiden äärellä puuhaavat sortuvat keskinäiseen riitelyyn. Siis tämähän näyttää siltä, että porukka tekee itse omien vihollistensa työn! Ääh, mä en halua edes ajatella tätä asiaa…

 4. Onhan tuo kyllä hiukan hullua, jos Suomi ensin -liikkeen ylin johto on liki täysin ulkomaalaisten käsissä ja ymmärrän kyllä joitain Panun pointteja, mistä tämä on ärsyyntynyt…
  – jo joku pakkoruotsin ja ruotsinkielisten nuoleskelu ”bättre folkkina” saa kyllä omankin vereni kiehumaan…
  – ja ymmärrän senkin pointin, että jos tietyt henkilöt eivät tule toimeen, niin parempi on silloin vain kerta kaikkiaan vältellä toisiaan, jos kerran kaikkien ei edes tarvitse olla paikalla!
  Toki Panunkin pitäisi vaan ottaa hiukan lunkimmin.

  Ranskalaismiehen vahvuus on karisma ja hyvät puhetaidot – mutta miten onnistuu käytännön yhdistystoiminnassa sitten, jos ei osaa suomeakaan? Pitäisi kyllä päästä enemmänkin esiintymään.
  Mariokin on hyvä puhuja myös, mutta tyypistä, taustasta tai motiiveista en tiedä yhtään mitään.
  Ja oikeasti – tässähän kohtaa ne kulttuurierotkin voivat vaikeuttaa asioita, koska kyseessä ”monikulttuurinen yhdistys” jäsenistöltään! 🙂 🙂

  Hannelestakaan en kyllä ole päässyt oikein selvyyteen, että onko hän lintu vai kala – toki jo tuo perhetaustakin vaikuttaa hiukan, mutta vaikea tietää, kun ei tunne. Toki syssyllä tänne tulleista mamuista ja suvakkinaisista puhunut ihan hyvin miekkareissa.
  – Hannelen tulkinta Panun viesteistä oli mielestäni kyllä hiukan liioiteltu ja selkeästi tuo kova riitely vaikutti taustalla…

  1. Marcon raha- ja pankkijutut yms. ovat hiukan liikaa – ja kun tiettyjä asioita ei vain voi täysin hallita mikään taho maailmassa tai kun ei välttämättä edes ole parempaa systeemiä tarjolla vaihtoehdoksikaan!
   – kommunistit, natsit yms. yrittivät omia systeemeitään = silkkaa paskaa, tuhoa ja kauheutta!

   Eivätkä muslimimaatkin mistään marioneteistä koostu – ja sunnat ja shiiat ottavat yhteen muutenkin, enemmän tai vähemmän!
   – ja vaikka USA on nro.1 ja toimii välillä kyseenalaisestikin – niin kauheampaahan se olisi, jos USA:n tilalla number unona olisikin esim. joku yhdistynyt muslimiblokki? Muslimimailla on ydinaseitakin!
   – ylipäätään jonkinlainen kauhun tasapaino vallitsee aina maailmanpolitiikassa ja taloudessakin, enemmän tai vähemmän…
   – tuollainen siionismin kaapuun puettu antisemitismi on täysin järjetöntä, valheellista ja tyhjänpäiväistä syntipukkien etsintää – ja kun mikä ero edes sitten on Vastarintaliikkeellä ja Suomi ensin -liikkeellä?!

   Menee liian rajusti foliohattutasolle – enemmän pitäisi keskittyä vain Suomen tilanteeseen, maahanmuuttopolitiikkaan ja EU-asioihin!
   – ja liian paljon turhaa persuvastaisuuttakin ilmassa, koska moni heistäkin ajaa kuitenkin Suomen etua ihan tosissaan…
   – mikään sauna taa -tyyli ei kyllä kuulu ikinä sivitysmaihin, eikä ainakaan rauhanoloihin!!

   Miekkarit liittyen ajankohtaisiin tapahtumiin ja epäkohtiin – ovat olleet Suomi ensin -liikkeen paras anti ja politiikkaa toimivampi areena – pitäisi pysyä vaan niissä!

   Junes, Tuukka ja Tiina onnistuivat hyvin!
   – vaikka alku oli hiukan tahmeaa, niin parani koko ajan loppua kohti ja olisi kuunnellut paljon pidempäänkin!

   1. Ehdottomasti olisi pysyttävä erossa palestiinalais-sionismi -keskustelusta. Sionismin arvosteleminen tulkitaan hyvin yleisesti Euroopan maahanmuuttokriittisissä piireissä nykyään antisemitismiksi, ja siitähän ei sitten ole pitkä matka hitleriin. Sama koskee tietenkin vasemistolaista islam-liittolaisuuteen liittyvää sionismin arvostelua, sitäkin pidetään samoin verhottuna antisemitisminä. Myös pankkiirien sotkeminen juutalaisuuteen antaa kuvan antisemitismistä, siksikin kun se ei ole totta, hyvin monet rahaimperiumit tulevat muista piireistä kuin juutalaisista, Rockefellerit, Putinin toimet, Saudi-Arabian öljyraha, Bilderberg-vaikuttajat. Kaiken syyn paneminen juutalaisten pankkiirien syyksi on kuin vanhaa N-liiton tai natsien propagandaa.
    Samaa mieltä, Junes, Tuukka ja Tiina onnistuivat, nämä SE-vieraat ideologisesti liian tunneperäisiä ja omia joukkojaan julkisesti arvostelevia.

    1. ”Ehdottomasti olisi pysyttävä erossa palestiinalais-sionismi -keskustelusta.”

     Sananvapauteen kuuluu keskustella aivan kaikesta. Antisemitismi-korttia käytetään kuten islamofobi tai rasismikorttia. Kaikista kansoista pitää voida keskustella loputtomasti: niin saamelaisista, tsekeistä, korealaisista, juutalaisista kuin arabeistakin.

     Siinä mielessä olet kyllä oikeassa että koko tämä pale/sio -juttu ei juurikaan liity Suomen maahanmuuttokategoriaan, vaan tästä olisi ehkä hyvä keskustella muissa yhteyksissä.

     1. En minä keskustemasta kiellä, vaan neuvon kannatuksen kasvattamisen vuoksi olemaan varovainen syyttelemään sionismia tai juutalaispankkiireja, koska siitä ihan aiheutetusti saa antisemitismin maineen, ja kyseenalaisen yhteyden. Ei vasemmistollakaan ole koskaan mitään juutalaisia vastaan, vaan sionismia vastaan ja palestiinalaisten puolesta toisin sanoen oikea vihollinen paistaa läpi, sitä ei vain sanota ääneen antisemitismi-syytösten pelossa. Mutta jos todella kokee, että tähän Suomen maahanmuutto-ongelmaan on sionismi tai juutalaispankkiirit syynä, niin saahan sen mainita, mutta pitää varautua erilaisiin vastakkaisiin mielipiteisiin.

     2. Borgeol, yksi kiehtova lisäaihe tässä matu-asiassa on Bilderberg. Tätä järjestöä pitäisi tutkia perinpohjaisesti

   2. Vilkaisin juuri sattumalta esim. Magneettimediankin Twitter -tiliä ja huomasin, että sen tietyt twiitit ja retwiitit, muistuttavat aivan liikaa noita Marconkin sionisti- ja muita juttuja…
    Ja kuka olikaan se kansallissosialistikin, jonka nimikin mainittiin? Tuukan kevyttä suhtautumista selkeisiin natseihin en muuten aina oikein ymmärrä tai no en miestä toki tunnekaan. Mutta onneksi Tiina ja Junes olivat kriittisinä!
    Ylipäätään maahanmuuttokriittisissä piireissä siedetään liikaa kansallissosialismia ja natseja, joiden koko maailmankuva perustuu valheeseen, esim. holokaustin ja monien muiden täysin historiallisten faktojen kieltäminen, juutalaisvihan levitys elämäntehtävänä, aivan suhteettoman älyttömiin salaliittoteorioihin uskominen jne.
    Suvakit hokevat aina täysin tyhjänpäiväistä irtisanoutumista, mutta natsien kohdalla niin toivoisin tehtävän, siis jos ei ole itse kansallissosialisti.

    Mutta Suomi ensin liikekin on siis sittenkin paljon hämärämpi kuin luulinkaan, en tosin edes ole Facebookissa yms. – joten siksikin tiedot olleet huonot ja kun joistain miekkareista oli kuitenkin tullut hiukan parempi kuva.
    Ranskalaismiehestä ja Mariosta en tosin tiedä mitään.

    Magneettimedian/Vastarintaliikkeen natsit muuten näimmä diggaavat kovin Hizbollahista, tuosta ääri-islamilaisesta terrorijärjestöstä ja Assadista – Nato on kuulemma vihollinen jne. – eli ollaan islamilaiseen maailmaan ja Venäjään kallellaan aika vahvastikin.
    Tosin onhan noissa erilaissa natseissa ja natsijulkaisuissa ollutkin muslimeitakin mukana, esim. se Ruotsin radio islam.

    Hitler ja kumppanitkin diggasivat islamista :

    ”Hitler’s views on Islam”

    ”In speeches, Hitler made apparently warm references towards Muslim culture such as: ”The peoples of Islam will always be closer to us than, for example, France”.”

    ”Similarly, Hitler was transcribed as saying: ”Had Charles Martel not been victorious at Poitiers […] then we should in all probability have been converted to Mohammedanism, that cult which glorifies the heroism and which opens up the seventh Heaven to the bold warrior alone. Then the Germanic races would have conquered the world.”

    According to Speer, Hitler stated in private, ”The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?”

    Earlier in this meeting Hitler noted that one of the three reasons why Nazi Germany had warm sympathies for the Arabs was:

    … because we were jointly fighting the Jews. This led him to discuss Palestine and the conditions there, and he then stated that he himself would not rest until the last Jew had left Germany. Kalid al Hud observed that the Prophet Mohammed … had acted the same way. He had driven the Jews out of Arabia ….”

    Hommaforumillakin ne muutamat natsinikit (ja tietysti USA/juutalaisvihamieliset ns. vassari/muslimi-vastakeskustelijat) paljastavat usein samat oudot muslimisympatiansa – juutalaisviha kuitenkin on heillä se selkeä ykkösjuttu!

    .

    1. Muhammed ja Hitler vihasivat ja tappoivat juutalaisia, ryöstivät ja valloittivat toisten maita ja omaisuutta + monella muullakin tapaa samikset!

     1. Natsien maailmankuva perustuu valheeseen – valehdellaan ensin itselle ja sitten muille!

      Kukaan vakavasti otettava historioitsija ei kiellä esim. holokaustia, sen tekevät vain natsihörhöt
      – ja etkö tiedä, että keskityöleireille joutui sodan loppuvaiheessa suomalaisiakin? Siis ihan ei-juutalaisia.

     2. ”Suomalaismiehet selvisivät keskitysleirien kauhuista: ”Mikään kirja tai elokuva ei pysty kuvailemaan, millaista siellä oli”

      ”Saksan keskitysleireille internoidut suomalaiset merimiehet Pentti Roslöf ja Aarne Kovala joutuivat tahtomattaan keskelle toisen maailmansodan lopun julmaa kaaosta. He selvisivät.

      Vuoden 2015 Suomessa ei oikein voi käsittää, eikä edes kuvitella tätä näkyä: Tuhannet keskitysleireiltä evakuoidut vangit marssivat talvisilla maanteillä nälkiintyneinä ja pelkissä ryysyissä, monet ilman kenkiä.

      Se oli kuolemanmarssi, jonka SS toteutti tammikuun lopussa 1945.

      Aarne Kovalalle kuolemanmarssi on täyttä totta, elettyä elämää. Kovala joutui 16-vuotiaana Stutthofin keskitysleirille syyskuussa 1944, kun saksalaiset valtasivat ja takavarikoivat hänen laivansa s/s Wapun Danzigin satamassa. Suomi ja Saksa olivat juuri muuttuneet aseveljistä vihollisiksi.

      – Mikään kirja tai elokuva ei pysty kuvailemaan, millaista siellä oli, Kovala sanoo—.
      – Kyllä siellä helposti järki olisi voinut mennä, ja monelta menikin.

      Kuolemanmarssi alkaa

      Stutthofissa oli kaksi toisistaan erotettua leirialuetta: Stammlager ja Sonderlager, kantaleiri ja erityisleiri. Ensin mainitussa oli muun muassa puolalaisia ja juutalaisia vankeja, hirsipuu, kaasukammio ja krematorio.
      Suomalaiset olivat jälkimmäisessä, jonka olot olivat hieman paremmat.

      Kun Stutthof tyhjennettiin ja vangit pakotettiin kuolemanmarssille, oli kaikkien henki yhtä halpa-arvoinen. Jos vanki nyykähti tien varteen, kävi näin:

      – Saksmanni potkaisi ja jos ei liikahtanut, kiväärinperällä päähän. Useimmiten eivät ampuneet, mutta joskus ampuivatkin, Kovala kertoo.

      Roslöf painoi silloin vain 40 kiloa.”

      IS

    2. Joka kääntää selkänsä Israelille, sille Jumala kääntää selkänsä . Tämä viisaus olisi hyvä muistaa. Marco puolustaa islamilaisia, jotka asuvat Palestiinan alueella ja jotka ovat vuosikausia ärsyttäneet Israelia . Nyt hän vastustaa islamilaisten tuloa maahamme, joten miksi juutalaiset eivät saisi puolustautua Palestiinasta tulevia islamistiterroristeja vastaan. Koko riitatilanne sai alkunsa Isak= Israel ja Ismael =islam veljesten riidasta. Tämäkin selviäisi ateisteille, jos lukisivat Raamatun historiaa.

  2. Mun mielestä todella hienoa, että erilaisen etnisen taustan omaavat tai maahanmuuttajat ajaa suomen asiaa ja kritisoi maahanmuuttopolitiikkaa eikä ole mitään suvakkeja. Tämä olisi hyvä tavoite muidenkin maahan asettuneiden ja jo pitkän aikaa sitten kotoutuneiden maahanmuuttajien parissa. Ei uusien matujen parissa tietenkään, vaan niiden jotka jokatapauksessa ovat ja tulevat jatkamaan elämäänsä suomessa ja kokevat tämän maan itselleen tärkeäksi. Ihan parasta, että ne haluaa toimia suomen puolesta.

 5. Toivon, että Suomi Ensin -liikeen jäseniä ei enää ikinä kutsuta Monokulttuuriin, eikä heitä tai heidän edesottamuksiaan myöskään enää ikinä käsitellä Monokulttuurissa tästä eteenpäin!

  Tuon liikkeen parhaat päivät ovat jo takanapäin. Vain sokeat seuraavat Marcoa tästä eteenpäin.

  1. Nimimerkki etätirkistelijä. Totta . Ei tulisi mieleenkään antaa Suomi Ensin kylähulluille ääntäni. Tuskin kukaan muukaan noille antaa ääntään.

 6. Onko Junes, Tiina, Tuukka – harkinnut persuja? Esim. edes sitoutumattomana ehdokkaana?

  Eurovaaleissa olisi sitten jo todella suuri vaalipiirikin 🙂

  1. Eikös Tynkkynenkin ole ehdolla? Junes ja kumppanit keräisivät ääniäkin.

   Tai miten vaihtoehtoisesti esim. nämä valitsijayhdistys- ja yhteislista -mahdollisuudet menevät?

 7. Iljan presidentti ehdokkuudesta se ikävä juttu, että se virkahan on pelkkä kumileimasin, joka olisi joutanut hävittää heti Kekkosen jälkeen. Tuskin Iljakaan puhkuisi intoa työtehtävästä, joka olisi perseen nuoleminen Brysselissä ja Ruotsissa. Toki siinä on mahdollisuus päästä kippa päässä keikistelemään juutalaisten seurassa ja vakuuttelemaan Israelin ystävyyttä.

  Kyllähän mukaan mahtuu vastuullistakin työtä, mikä on julkista paheksumista, jos Valtteri myöhästyy bussista. Sitten vain pitää muistaa olla hiljaa kun ”matut” murhaa ja raiskaa suomalaisia. Niin että aattelehan Ilja ensteks.

 8. Palestiinalaisfanien pitäisi joskus selvittää, kuka on tappanut ns. palearabejakin eniten? Totuus on, että toiset arabit, esim. arabimaiden sisällissotien yhteydessä – ja onhan nyt Syyriassakin pistetty myös palearabeja kylmäksi omien arabi- ja muslimiveljien toimesta!

  Alkuperäinen ns. karkotettujen palestiinalaisarabienkin lukumäärä on samaa luokkaa kuin se määrä, mitä juutalaisia häädettiin pois arabi- ja muista muslimimaista; menettivät hekin maansa ja omaisuutensa – ja ns. siionistijuutalaiset suurelta osin sentään ostivat maansa sen tuolloisilta hallitsijoilta eli ottomaaneilta.
  Paleilla vain pakolaisasema periytyy ikuisesti sukupolvelta toiselle ulkomaillakin, ainoana ryhmänä koko maailmassa YK:n päätöksellä, joten määränsä on siksi niin suuri. Tosin alkuvaiheessa kuka tahansa arabi saattoi ilmoittautua palestiinalaiseksi ja niin moni tekikin. Ja esim. Jasser Arafatkin oli egyptiläinen, Kairosta syntyisin – vaikka valehtelikin syntyneensä Jerusalemissa!
  Ja muuten ne palet, jotka vain jäivät Israeliin – muodostavat nykyisin sen noin miljoonan ns. Israelin arabin joukon.

  Raskaan ääri-islamilaisen aivopesun takia liian monet palet elävät muutoinkin vain Israelin tuhoamista varten, ei heillä edes ole mitään varsinaista omaan maahan liittyvää intressiä – sen tähden he ovat vuosikymmeniä kieltäytyneet kaikista rauhanehdotuksistakin, kun sopimukseen on lopulta päästy – ja Israel on luonnollisesti kasvanut ja kehittynyt noiden samojen vuosikymmenten aikana!
  – eivät palet mitään omaa valtiota niinkään hingukaan; he haluavat vain tuhota Israelin ja jo heidän omat tekonsa todistavat sen!
  – luopuisivat ääri-islamista, niin ongelmat vähenisivät välittömästi!

  Mutta – ”The Palestinians never miss an opportunity to miss an opportunity”

  1. Stefan Molyneux teki aiheesta hyvän kuunnelman. Pointtina oli että pääasiallinen syypää arabien kuolemiin ovat toiset arabit, vaikka USA onkin tyhmyyttään sotkeentunut Lähi-Idän kahinoihin.

 9. Jokainen keskustelussa mukana ollut on omalla tavallaan tehnyt hyvää työtä ja parhaansa, mutta maailmasta ei löydy edes kahta ihmistä, jotka kokisivat asiat täysin samalla tavoin, ja olisivat näin ollen samaa mieltä kaikista asioista – sen takia kokonaiskuva ratkaisee.

  Omat pisteeni menevät de Witille, ja mielestäni tässä keskustelussa mentiin ”suvakkimaiseen tyyliin” sellaisiin yksityiskohtiin, jotka eivät ole olennaisia tässä yhteydessä – esim. että miten valtiopetoksiin tms. syyllistyneitä pitäisi rangaista, tai että puolustellaan Halla-ahoa, vaikka tämän meppiaikaiset toimet eivät selvästikään ole linjassa itsenäisyyden tai kansallismielisyyden suhteen.

  Karu fakta on kuitenkin se, että Suomea muun Euroopan ohella uhkaa totaalinen katastrofi ja maanpäällinen helvetti. Meille ’rauhanajan kasvateille’ se on käsittämätön asia, mutta ei tästä kovin kauaa ole, kun täällä viimeksi oli totiset paikat – ja jos joku haluaa olla historian asiantuntija, niin kertokoon, milloin historia ei olisi toistanut itseään.

  1. Loistava kommentti. Maahanmuuttokriittisten sisällä on varmasti erimielisyyksiä, mutta meidän tulisi muistaa että pyrimme ajamaan pääosin samoja asioita.

 10. Rankalaismies on rohkea, asiantunteva ja kunnioitettava henkilö. Väliäkö kielellä – Pohjanmaan ruotsinkieliset oli vapaussodassa rohkeita, samoin kun ryssää vastaan lähdettiin – pohjanmaan ruotsinkieliset alaikäiset oli maatamme puolustamassa, samoin kuin virolaiset – ei tämä kielestä ole kiinni, Riitely sivuun ja positiivista henkeä keskuuteemme. Olen Marcon kanssa samaa mieltä – Tornion raja kiinni ja matut pois – KAIKKI. Kannattaa tehdä ja yrittää kaikin keinoin. Junesin linja myös hyvä, pitää saada kansanedustajat vaihdettua, muutosta systeemeihin….etc Täydennetään toinen toistamme ja kasvatetaan mainiota SUOMALAISTA porukkaame kielestä riippumatta ja taistellaan MATUJA vastaan.

 11. Aikasta riitaisalta näyttää tuo meininki, tuleekohan koskaan valmista? Tuon riitaisuuden lisäksi Suomi ensin poppoon sisällä on vielä näemmä oma riita.

  Annetaan vaikkasta erään Väinön vuosien takaa ohjeistaa teitä kaikkia nyt tämän videon alkusanoilla, perusideahan on järkevä, eli ”Väinöltä” teille:

  https://m.youtube.com/watch?v=3QD83dP6hUQ&itct=CAkQpDAYCCITCM6uttyx3tECFZOkGAodF0UM0DIHcmVsYXRlZEiP37mp6f_n0NcB

  …no vituiks se kyllä meni sitten Vänskälläkin tuolloin ja riitelyksi. Missäköhän lie nykyisin tämäkin sälli?, mitä olen tutkaillut kaverin tube pätkiä niin ainut suht tolkuissaan oleva kaveri noiden muiden rinnalla, jotka enempi haitaksi, kuin hyödyksi olivat koko asialle jne. Väinöllä ihan järkeviäkin ajatuksia, oli tuolloin ainakin.

 12. Tuukka Kuru. Jätä tämänkertainen osallistujaporukka hoitamaan omaa egoaan. Ei suuriin tehtäviin.
  En ole koskaan vastannut mihinkään someen. Olen seurannut mow-no-ohjelmaa ainakin v:n. Ajan mittaan lausevammainen marokkolainen on päätynyt keskittymään urotekoihinsa poliisivinkujien parissa. Oikeuslaitos vapisee. Tiina on jäänyt varjoon, tämänkertaisen esityksen perusteella omalle paikalleen. Suomen syöksyn oikojaksi marokkolainen puolilauseinen öö, no niin, joo… Seuranaan ranskalainen nero, joka Suomessa pari10 v asunut moniosaaja ei ole huomannut opetella Suomen Kieltä. Amerikkalainen ajatuskvanttiteoreetikko, joka Tina Weakin mukaan puhuu hyvin ”suomea”, joka ei samaista itseään suomalaiseksi, mutta haluaa hoitamaan Suomen asioita. Hoitais Ameriikankii, mutta ei ehdi ja Rumppi hoitaa, siellä meillä.
  Tuukka, kuulut eduskuntaan, jonne olet menossa.
  Paavo T. Ymmärssin jo alkuminuuteillla poissaolosi syyn… Jatka Tuukan kanssa. Kun olet mukana, huumorin ystävälle Marx-veljesten tasoisia huumoriosioita, viisaiden kommenttien ohessa. Pysy Virossa, ja kuuntele Lenna Kuurmaa: Eesti eesti, oh my god.
  SE (ja te kaikki) on unohtanut Suomen Pientalopoikien Puoleen, sittemmin SMP:n, jonka karismaattinen johtaja Veikko Vennamo maahanasutti pakolaiset (Suomesta Suomeen), minkä jälkeen nosti perustamansa puolueen korkealle Suomen poliittiselle ”seinälle”. Siinä vois olla esikuva uusille vaikuttajanaluille.

  Tais olla mulle viimeinen No-Mow sessio. Tuukan ja Paavon juttuja seuraan.

  Paljo se Paavo nostikaan penkiltä? Entäs Ilja? Entäs Younaes?

  1. Penkistä menee joku 8 x 110 kg ja siihen kun lisätään raudanluja maastaveto ja jalkakyykky. Tarpeen vaatiessa siis saan kannettua kaksikin rimpuilevaa arabia palautuslentokoneeseen.

 13. ”ranskalainen nero, joka Suomessa pari10 v asunut moniosaaja ei ole huomannut opetella Suomen Kieltä”

  – Ranskalaismiehestä on hyötyä matukriittiselle liikkeelle, vaikka ei osaisikaan suomea. Ranskalaismies video mahtavaa katsottavaa

  1. Marcollahan on loistavia pointteja. PS on ollut täysin turha puolue ja varsinkin Soini. Hyvä että tulee keskustelua. PS on armottoman kritiikkinsä ansainnut.

 14. Marco syytää valhetta Israelista. Israel osti alueen missä se nykyisin sijaitsee. Palestiinalaista valtiota ei ole koskaan ollut, eikä koskaan tule olemaan. Marco on ilmeisesti ateisti, eikä ole koskaan tutustunut Raamatun historiaa. Toivottavasti kansan silmät aukeavat, eikä anna ääntään Suomi Ensin liikkeelle, joka ajaa vasemmiston asiaa.

  1. Aikki, suurten pelurien maailmassa sellaiset asiat kuin nationalismi tai uskonto eivät enää merkitse mitään vaan kyse on puhtaasti rahasta ja vallasta. Maailma on tällä hetkellä jakaantunut kolmeen leiriin USA:n leiri, Venäjän leiri ja osittain neutraalit maat.

   USA:n leiriin kuuluu mm Saudi-Arabia + sunnimaat, NATO, Japani ja Israel
   Venäjän leiriin kuuluvat shiiamaat + Itä-Euroopan maita
   Neutraaleihin mm Sveitsi

   Esim USA:lla Saudi-Arabialla ei ole kulttuurillisesti mitään yhteistä, mutta isojen pelurien maailmassa tämä ei enää merkitse mitään.

 15. Niin paljon kommentteja on että taitaa olla pakko kuunnella tämä monokulttuuri-jakso 🙂

 16. Hienoa että Marco otti mädän pankkijärjestelmän esiin. Tarkastakaapa mitä kävi kahdelle valtiolle, jotka yrittivät haastaa kansainvälistä pankkijärjestelmää.
  Nämä maat ovat Libya ja Syyria.

  Libya sai olla rauhassa niin kauan kunnes yritti siirtyä dollarijärjestelmästä omaan kultakantarahaan

 17. Asennoidun Suomi ensin -liikkeen taakse, kannatan juuri heitä näistä kaikista. SE:n sisäisistä valtataisteluista huolimatta heissä on vaan eniten loppujen lopuksi sitä tekemisen meininkiä ja oikea strategia.

  Jos Marco ja Panu vaikuttavat joistakin liian kuumakalleilta ja hyökkääviltä temperamentti hallitsemattomilta, niin se on vain osoitus, että kavereissa on asennetta ja munaa, ei tässä mitään marjanpoimijoita tarvita lissun lässyn lässyttelemään.

  Muuten, ehdotukseni Suomi ensin -liikkeelle SE miekkareissa ja tapahtumissa tunnusmusiikiksi ja joko ehkä noilla sanoilla, tai SE tyyliset uusinta sanoitukset päälle ja tuo alle melodiaksi, on vaan niin perkeleen hyvä melodia ja juuri se oikea meininki.

  https://m.youtube.com/watch?v=gztGzNljqW4

 18. Paras monokulttuuri ikinä!
  Kun porukka kiihtyy niin tietää että keskustellaan tärkeistä asioista 🙂

 19. Monokulttuuri, jos haluatte, että viimeksi ollut Monis on täysin vielä paperia ja haluatte pistää paljon paremmaksi + upeat katsojaluvut, varmasti voimallisen, mielenkiintoisen keskustelun ja jämerästi sähköä ilmaan, niin zekatkaa kunnolla tekniikka kuntoon, jotta sitten kanssa toimii ja raatiin mukaan reilusti päihteitä nauttinut Tajukangas, sitten Ola, Markus Jansson, kaivatte jostain museosta pölyn alta Väinö Kuisman, sitten Moniksen väki, SE ja sokerina pohjalla tietenkin Susanna Kaukinen ja Ilja, eiköhän aleta saamaan kunnon ohjelma täynnä tilanteita sitä vinhaa tekemisen meininkiä.

  1. Nämät kaikki olis voinu juottaa kunnon känniin niin ohjelmasta olisi tullut hulvattoman hyvä.
   Tuukka on aika rauhallinen jantteri, mutta Susanna Kaukinen, Olavi Mäenpää, Ilja, Tiina Wiik ja Paavo kun olis kunnon tuiskeessa, niin Monokulttuuri olisi paras ohjelma maailmassa.

 20. Rajoilla mesoominen on ihan turhaa. Ei siellä mekastamalla otsikoihin kuitenkaan pääse. Paljon järkevämpää pyrkiä vaikuttamaan järjestelmään niin, että ylimääräiset tyypit eli oikeudettomasti olevat ja elintasopakolaiset saadaan rivakasti pois tai niitä ei päästetä ollenkaan.

 21. Illan keskustelu päättyi kuuntelijan epäilyihin omasta elämisestä jossain rinnakkaistodellisuudessa.

  1. Alkaa tympäiseen päivä päivältä vaan enempi ja enempi tämä koko Mario A ja hänen perse persoona.

   Eiks tuota saada nyt jo vihdoin huitsinnevadaan SE:stä ja jotenkin? Mitä tuolla edes tekee? Rahtina takaisin jenkkeihin koko jätkä ja pysyvästi. Menköön vaikka Walt Disney Worldiin duuniin joksikin ihmis pelleksi, Puuhamaassakin on Puuhamaan maskotin puvun sisällä joku ihminen duunissa.

 22. Perustitte SE-liikkeen. Annoitte ulkomaisten livahtaa johtoon ja nyt sitten pitää riidellä suomalaisten kesken. Toinen vasemmistolaiseen Ranskaan ja toinen Hillaryn seuraavan vaalikampanjan johtoon (johtaa tuhoon, mikä on tavoitekin).
  Jäsenistöön ja johtoon pätevyyskoe: mitä eroa on monikulttuurisuudella ja monokulttuurisuudella? Kysymys ja vastaus tietysti hyvällä Suomen kielellä. Loppuu riitely.

  1. SE-liike: teette hyvää työtä, ulkopuolisena itseäni ei voi vähempää kiinnostaa liikkeen mahdollisest sisäiset erimielisyydet, joten koettakaa saada asiat kuntoon.

  1. No niin! Riiteleehän ne suomalaisetkin. Toki tähänkin riitelyyn tarvittiin uussuomalainen virike.
   Näyttää irtoavan tästä seinästä tapetti. Eiks niitä pahiksia vastaan pitänykkään rähistä?
   Filosofisen osuuden jättäisin Alkon kassalle, Professorin ajatuksiin, Hankamäkeen ja muille sanasepoille.
   Näillä näkymin SE kuihtuu (ikävä asia) ja muukin suomalaisuuden puolesta taisteleva liikehdintä. Paitsi Tuukka ja Paavo, pelkkää rautaa ja se nousee!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.