Kolme vangittiin ns. Facebook-raiskauksen tiimoilta

13

kuvakaappaus-2017-01-26-09-33-49Uppsalan käräjäoikeus vangitsi eilen kolme sotaa ja vainoa paennutta epäiltynä raiskauksesta. Tapahtuma sai valtavaa julkisuutta koko viikon. Mm. afganistanilaista ja palestiinalaista alkuperää olevat nuorukaiset häpäisivät ruotsalaisen naisen suorassa Facebook- lähetyksessä. Uppsalan käräjäoikeus vangitsi:

 • Afshar Maysam, syntynyt 1998-05-22
 • Ahmadi REZA Mohammed, syntynyt 1996-02-23
 • Khodagholi EMIL, syntynyt 1992-12-19

Oikeuskäsittelyyn oli tilattu mm. ainakin darin kielen tulkki. Khodagholin osalta tehdään ns. pieni mielentilatutkimus.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

8 thoughts on “Kolme vangittiin ns. Facebook-raiskauksen tiimoilta

 1. Ruotsalaiset pitäisi ilmoittaa Guinnesin ennätysten kirjaan maailman pitkäpinnaisimpana kansana. Tai sitten tutkia ovatko kenties lampille sukua.

  1. Lampailta vaikuttavat tai pelkäävät maahan tunkeutuneita raiskaajia ja muita rikoksen tekijöitä niin paljon, etteivät enää uskalla nousta heitä vastaan. Avosylin ottivat roistot vastaan ja nyt ovat kusessa heidän kanssa. Kiittäkää tilanteesta sosiaalidemokraatteja, jotka tämän idioottimaisen hyysäämisen aloittivat, joskus 1970-luvulla.

   1. Aikki, vasemmisto alkoi menettää kannatustaan siinä 60-70 -luvulla, joten he päättivät pysyä vallassa tuomalla maahan vaalikarjaa. Työväestöllä alkoi asiat olemaan todella hyvin, joten tarvittiin uusi uhriutumisluokka, joka äänestäisi isoa valtiota. Sitten uhriutumisluokkaa on kasvatettu keksimällä patriarkaatti korvaamaan tuhma ja ilkeä tehtaanomistaja.

    – Matut äänestävät vasemmistoa.

 2. Media ja muut propagandat ovat myös osittain vastuussa. Eikös tämä tapahtunut tuon yhden rotan asuinpaikassa? Miksi tuo nainen oli niin tyhmä että lähti matulauman kanssa ylipäätään liikkeelle? Onko hän uskonut valemedioita siitä kuinka ihania humanitäärisyyden suurlähettiläitä kaikki matut ovat?

 3. Mitään muuta yllättäväähän tässä ei ollut kuin se ettei syntymäaika yhdelläkään ollut 1.1.

  1. Itseasiassa olen yllättynyt että vain yhdellä oli nimessään mohammed.On sen verran valtavan rikas tuo parempi kulttuuri että joka toisella se nyt lähes nimessä taitaa suurinpiirtein jollain variaatiolla olla.Tai ehkäpä se on vain rasistinen tilastovihavääristymäfasismus raiskaajien nimissä…

 4. Hyvin alkaa pippelipojilla eläkkeenpelastajan ura. Taitaa jäädä eläkkeet pelastamatta; noilla asenteilla päädytään krooniseksi linnankundiksi. Yhden taparikollisen lasketaan maksavan yhteiskunnalle noin 80 miljoonaa kruunua ”uransa” aikana. Siis per nuppi. Ilmankos sairaalat ovat kaaoksessa, koulut perseellään, vanhustenhoito surkeaa: rahat satsataan tämän roskasakin edesottamusten setvimiseen ja poikien ymmärtämiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.