Sotapakolainen matkustaa Viking Linellä – häiriköi muslimitapaan

13

Muuan ruotsalainen nainen kertoo istuneensa Viking Linen tupakointihuoneessa kun sotaa ja vainoa paennut muslimitaustainen mieshenkilö alkoi ahdistelemaan ihmisiä. Huom!! Video aiheuttaa ärsytystä, joten ei kannata katsoa herkistyneessä mielentilassa.

 

Advertisements

9 thoughts on “Sotapakolainen matkustaa Viking Linellä – häiriköi muslimitapaan

  1. No, sellainen video. MItä tästä voimme päätellä? Vaikka työnteko on jäänyt ehkä vähemmälle niin ainakin teologian ja anatomian sanastot on opittu.

  2. Stereotyyppinen mulliturpa: Ylimielinen, agressiivinen ja erittäin impulssiivinen. Näitä
    ylimielisiä öykkäreitä tänne pohjolaan T U O D A A N satoja päivässä, karu fakta on että kansainkodin kehitysmaalaiset pystyy suhaamaan tässä maitten väliä täysin ilman valvontaa. Samoin tietysti myös toiseen suuntaan, on ”julkinen salaisuus” että tavaraa liikkuu maiden välillä runsaasti, siis sellaista jonka pitäisi poliisia ja kenties Supoakin kiinnostaa. On täysin selvää ettei tämä täysi kontrollin puuttuminen tähän vaelteluun voi olla pysyvä olotila koska se johtaa katastrofiin ennenpitkään. Suoraan sanoen tämä touhu alkaa vituttamaan (entistäkin enemmän). Kädetöntä puuhastelua ja kantaväestön sortamista kautta virkamieslinjan.

  3. eräs mutiainen kuseksi ravintolan tupakkakopissa lattialle ja rupesi riehumaan asiasta huomauttaneille ihmisille. läväytin nyrkillä päin näköä ja siihen se jäi huilaan kusilammikkoonsa. luuttusin niitä kusia siitä pois ja luuttuna toimi se taju kankaalla huilaava mutakuono. poliisit sen tuli kerään talteen ja näyttivät peukkua kun portsari ja tupakkakopissa olleet asiakkaat kertoi mitä oli tapahtunu. kovia ne on uhoaan ja käymään päälle, tuloksena ovat poikkeuksetta maanneet taju kankaalla, välillä vähän isompikin lauma. 1 yritti väkisin joskus ängetä taksiin ja rupes repiin rotsista joten tempasin sen autoon ja täräytin kyynärpäällä nokan takaraivoon ja hampaat kurkkuun ja potkasin pois pirssistä. laivalla hakkasin kusilaariin yhden turpaansa aukovan ählämin naaman melkoseen solmuun. aina tulee sellanen hyvä ja lämmin mieli kun saa painaa tota roskasakkia käkättimeen. ilman syytä en tietenkään mitään tee, enkä noita lähde provosoimaankaan, mutta voi olla että mun ulkonäössä on jotain provosoivaa. eivät vaan raukat tajua että jos ovat päätä lyhyempiä ja 50 kiloa kevyempiä niin voi nenä tulla kipeeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.