Uusruotsalaisille opetetaan ruotsalaisten naisten iskemistä

13
6a2de58c-1082-4319-bcd1-5a46d9377ad0.jpg
Mohammad Arvan opettaa laittomille muslimeille kuinka ruotsalaisia naisia isketään.

 

Ruotsi priorisoi. Nyt saavat kolmansista maista yksintulleet sotalapset koulutusta – nimittäin naisten isku-koulutusta. Mohammad Arvan, joka itsekin on tullut Ruotsiin sotaa ja vainoa pakoon, alkaa opettamaan juuri-maahan-tulleita nuorukaisia iskemään ruotsalaisia naisia.

– Kun tulee nuorena pakolaisena Ruotsiin ja yrittää sopeutua samaan aikaan kulttuuriin, niin se ei välttämättä ole helppoa.

Koko homma sai alkunsa, kun muutama nuoret sotalapset tulivat kyselemään Mohammadilta neuvoja kuinka ruotsalaisia naisia isketään. Aloite koulutukseen tuli Mohammadin mukaan siis nuorilta itseltään.

– He ovat aivan fantastisia ihmisiä ja haluavat oppia kuinka Ruotsissa toimitaan. Kurssilla meillä on sitten roolipeli, esimerkiksi bussipysäkiltä, jossa osallistujat voivat leikkiä tyttöä ja poikaa. Lisäksi yritämme opettaa, että liiallinen tunkeilu ei ole mukavaa.

– Yritän kertoa heille, että pitää edetä hitaasti eikä olla liian päällekäyvä.

Sverigesradio

Suomalainen mies, sinäkin joudut kohtapuoliin aisankannattajan asemaan kuten ruotsalaiset miehet.

 

Advertisements

13 thoughts on “Uusruotsalaisille opetetaan ruotsalaisten naisten iskemistä

 1. Tässä ei nyt nappaa cuckoldit! Valtiovallan pakottama aisankannatus kansalleen on täysin SAIRASTA !!!, ja mielipuolista, vastoin luonnon lakeja.

  Otetaanpa mielenpiristeeksi ja luonnonlaki infona hieman muutama minuutti Väinöä & Kalevalaa ja videon loppua kohden tulee niistä luonnonlaeista ihan ne perusjutut.

  https://m.youtube.com/watch?v=VTzMipKEavM

 2. Siinä kaikille suvakeille ja erityisesti suvakki”miehille” aisuri musiikkia ja hyvin selvälukuisella kuva viestinnällä.

  https://m.youtube.com/watch?v=-dIh0oDEGqk

  Olette nössyköitä, kuvottavia käveleviä vaginoita, joita saa saatana! hävetä.

  Luonnonlakien vastaista käytöstä ja täysin sairasta, niinkuin jo totesin.

 3. Kun luin murkuista otsikon, ensimmäinen ajatus oli, että mailalla vai nyrkillä.

  Arvan ehkä opettaa, että mulkun työntäminen väkisin perseeseen tai joukkoiloittelu sammuneen naisen kanssa ei ole cool.

  Tai sitten Arvania ei kiinnosta vittuakaan, mutta hän saa Ruotsalaista valuuttaa tähän upeaan hankkeeseen.

 4. ”Kurssilla meillä on sitten roolipeli, esimerkiksi bussipysäkiltä, jossa osallistujat voivat leikkiä tyttöä ja poikaa.”

  Eli isketään naisia ampumalla bussipysäkille Malmö tyylillä?

 5. No, ei se aisuria tee jos omaa rotua poljetaan. Ehkä se kertoo tietynlaisesta harkinnan puutteesta.

 6. Ruotsikin oli ennenmuinoin rasistinen. Muistan kun muutin Ruotsiin ja menin siihen virastoon, jossa pyrin kirjoille ilman asylum taikasanaa, niin se viraston muija katsoi minua vihaisesti ja rasistisesti. En tiennyt silloin,,, että on rotumme syytä tää…

 7. Saksassa (joka todellakin on PASKA MAA kuten Seppo Räty asian kertoi) oli vastaava projekti viime syksynä, ja jos en väärin muista niin sille oli myönnetty jotain ”tukirahaa” valtion kassasta. Tämänlaiset kurssit ovat suoraa vittuilua kantaväestön sitä osaa kohtaan jotka ovat tietoisia näiden maahantunkeutuneiden tarkoitusperistä. Koska Suomi apinoi kaiken paskan mitä monikulttuurinen kansainkoti tänne tarjoilee on erittäin todennäköistä ettei mene montaakaan viikkoa niin myös täällä Hölmölässä vouhkaillaan vastaavaa ihanuutta.

  Homma menee päiväpäivältä hullummaksi, ja vauhti on todella hurjaa.

 8. Mikään ei kyllä enää yllätä.. Voitaisiinko lopettaa uusruotsalaisista puhuminen, noi on kaikki perusruotsalaisia. Kantaväestö on jo korvattu, päivitetty parempaan!

 9. Kuinka alas voi ruotsalainen yhteiskunta vajota. Te säälittävät ruotsalaiset olette vain taikaluukku seinässä mistä jaatte rahaa ja perse mitä panna näille tulijoille.
  Miten luulette yhteiskuntanne pyörivän? Ei vuohenpaimen ydinvoimalaa pyöritä talvipakkasella. Kun vesijohto jäätyy talvella, sitä ei rukouskutsu minareetista sulata.

 10. Ahahhaaahahahaaa. Huominen on matuille pedattu. Näin me annamme naisemme käyttöönne, tervetuloa seksilomalle maahamme: kaikki maksetaan, ruuat, asuminen, kaikki – mitään ei tarvitse tehdä korvataksenne, älkää myöskään tuoko omia naisianne suotta – riittää että panette meidän halukkaita naisiamme kuten mielenne tekee!

  Ei voi kuin vittu enää nauraa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.