Uusruotsalaisjengi kävi poliisin päälle 15 hengen joukolla

13

kuvakaappaus-2017-01-26-12-17-26

 

Viime toukokuu oli vaarallista aikaa boråslaisille poliiseille. Yksi meinasi päästä hengestään ja toinen pahoinpideltiin. Valtamedia ei ole muistanut kertoa asiasta kokototuutta ennenkuin vasta nyt, kun se ei voinut pitää piilossa Boråsin käräjäoikeuden päätöstä.

Tapahtumat alkoivat Hässleholmin islamilaisella no-go-zonella kun poliisipartio yritti pysäyttää mopedistin rutiinitarkastukseen. Mopedisti pysähtyi, mutta juoksi rappukäytävään piiloon. Poliisi jäi tutkimaan mopedia oliko se varastettu. Sitten alkoi tapahtua.

 

image

 

Kun partio tarkasti mopedia ilmaantui paikalle useita muslimitaustaisia uusruotsalaisrikollisia, joista useat identioitufat hässleholmilaiseen uusruotsalaisjengiin. Toinen poliisi kertoo, että kohta hänen takanaan oli 3-4 uusruotsalaista ja edessä useita. Poliisin mukaan hän joutui tönimään miehiä kauemmaksi.

Paikalle saapui nopeasti lisää muslimitaustaisia rikollisia ja yhtäkkiä poliisit olivat 15- 20 hengen ympäröimänä. Tässä vaiheessa poliisit olivat jo tehneet paniikkihälytyksen ja apuvoimia oli tulossa, mutta vielä hetken poliisit olivat kaksin.

– He tulivat sitä agressiivisemmaksi mitä enemmän heitä saapui paikalle. Yritimme töniä heitä kauemmaksi, mutta niitä oli liikaa.

Sen jälkeen muuan muslimitaustainen uusruotsalaisrikollinen nosti toisen poliisin seinälle ja sylki silmille. ”Sinun pitää kunnioittaa meitä!”, oli uusruotsalainen huutanut. Tässä vaiheessa kyse oli enää sekunneista, etteikä joukkopahoinpitely alkanut, mutta paikalle saapui nopeasti lisää poliiseja ja tilanne rauhoittui.

Muslimirikollisjoukon johtaja tuomittiin nyt Boråsin käräjäoikeudessa pikku sakkoihin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Tämä tilanne sattui siis pari päivää aiemmin kun samainen muslimirikollisjoukkio yritti murhata poliisin vastaavankaltaisessa tilanteessa. Tuolloinkin uusruotsalaiset piirittivät kaksi poliisia ja naispoliisia tuikattiin kainaloon väkijoukosta. Hän selvisi pienillä vammoilla, mutta kuvastaa uusruotsalaisten välinpitämättömyyttä ruotsalaisia ja heidän yhteiskuntaansa kohtaan.

Tätä tapahtumaa kannattaa peilata Suomalaisiin suurin muslimirikollisalueisiin, esim. Itäkeskukseen. Ei mene enää kauaa kun Helsingin poliisi ei uskalla kovin pienellä joukolla liikkua alueella. Tuntuuko olo turvalliselta?

Advertisements

11 thoughts on “Uusruotsalaisjengi kävi poliisin päälle 15 hengen joukolla

 1. Uusruotsalaiset ovat röyhkeitä, koska poliisi on silittänyt heidäin päitään niin pitkään. Nyt korjaamme satoa. muslimeissa(aloitin lauseen tarkoituksella pienellä kirjaimella) on se halveksittava piirre että he eivät uskalla toimia reiluissa ”mies miestä vastaan” tilanteissa vaan ovat rohkeita vain isoissa laumoissa. Täällä PK-seudulla, jos tapaat muslimimatun hän saattaa käyttäytyä ihmisiksi kun on yksin. Tämä asiallinen käytös kuitenkin katoaa kun lauman koko kasvaa riittävän isoksi.

 2. Perseilyn hinta lankeaa maksettavaksi. Suomen posliini on nopeaa vauhtia kulkemassa samaan suuntaan joten odotettavissa on täysin samanlaista kyytiä mitä monikulttuurisen kansainkodin tinanapit tällähetkellä kokevat. Eikä siinä vielä kaikki: jatkuva kantaväestöön kohdistuva vainoaminen tulee kusemaan posliinien omille kintuille, jonain päivänä (joka ei välttämättä ole kovinkaan kaukaana) sinitakit huomaavat olevansa yksin…niin kovin yksin…

  -Mutta kun on se asuntolaina-

  1. Suomessa tulevaisuudessa kun alkaa sisällissota, niin itse en koe poliiseja liittolaisina

   1. Joukkueet on jaettu jo 90-luvun somalirynnistyksen aikana sillä jo silloin poliisin toiminta oli erittäin puolueellista. Tuolloin kun ei vielä ollut virveä (viranomaisverkkoa) niin näiden eliitin juoksupoikien touhuiluja pystyi kuuntelemaan scannerilla varsin kätevästi – ja niin myös tehtiin. Harmi kun ei silloin ymmärtänyt nauhoittaa ”parhaita” paloja mitä kantaväestön seläntakana hommailtiin.

    -Ilmeisesti jo silloin asuntolainat vaikuttivat toiminnan moraaliin-

 3. Suomen poliisistakin löytyy näitä suvakkeja, etenkin tiedotuksesta ja pääkaupunkiseudulta – he varmaankin ihmettelevät, miten kollegansa Ruotsissa ovat voineet toimia niin väärin, että rauhanuskonnon edustajat ovat tuolla lailla joutuneet puolustamaan itseään poliisin mielivaltaa vastaan…
  – täysin oikeutettu syy pikku pillastumiseen, koska rasismi, fasismi ja islamofobia jne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.