Skip to content
Mainokset

Korjaus aiempaan juttuun!!

Saamani vihje johti harhaan ja sen tarkastamattomuus aiheutti virheellisen uutisen. Pahoittelen asiaa. Aiempi kuva, jonka kerroin esittävän turvapaikanhakijoita osoittamassa mieltään, oli siis virheellinen.

Kyseessä EI OLLUT turvapaikanhakijoita vaan kyse oli aivan jostain muusta turvapaikanhakijoihin liittymätön asia.

PAHOITTELEN JULKI PÄÄSSYTTÄ VIRHETTÄ!!

Mainokset

14 Comments »

 1. Ainakin miehekkäästi toimittu korjauksen suhteen ja hyvin **tun isoilla kirjaimilla. Ei esim. Yle mitään pahoittele, vaikka uhkaisit mennä käymään, kun ovat haukkuneet taas ties miksi.

  Tykkää

 2. Jos sattuu joskus virheitä (kaikille sattuu) niin tärkeintä on toimia juurikin niinkuin Paavo nyt toimi, tunnustaa moka ja samantien + oikaista, rehellisyys maan perii.

  Valhemediaksi ei tällöin ole todellista aihetta kenenkään haukkua, kun toimitaan niinkuin kirjoitin.

  Liked by 1 henkilö

 3. Todella nolo teko. Kuva joka valheelliseneen teksteineen leviää tällä hetkellä ympäri pohjoismaita. Nyt kun sivustosi avaa tulee sen kohdalle vain not foundt, korjaahan suoraan siihen että kutuiks meni kuva on susien suojelijoiden tapahtumasta

  Tykkää

 4. Juu oli todella noloa. Varmasti sellaista ihmistä, joka hengittää tällaiswn pilipali-sivuston tahtiin, ei haittaa, mutta minua haittaa. Olin kyseisessä kuvassa itse ja tutut ihmettelivät olinko valehdellut mitä mielenosoitus koskee. Voin kuvitella että herra itse tai joku kiva kaveri on kävellyt mielenilmauksemme ohi ja keksinyt kiireessä että tätähän tää tarkoittaa, heh pistetääs tää nettiin, kyllä nyt juntit innostuu. Katsos, kun moni tuli kysymään tarkoitusperiämme kun ei heti avautunut. Eli siis jatkossa KANNATTAA KYSYÄ eikä olettaa. On aika vaarallista olettaa. Toivottavasti opit.

  Tykkää

 5. Juu oli todella noloa. Varmasti sellaista ihmistä, joka hengittää tällaiswn pilipali-sivuston tahtiin, ei haittaa, mutta minua haittaa. Olin kyseisessä kuvassa itse ja tutut ihmettelivät olinko valehdellut mitä mielenosoitus koskee. Voin kuvitella että herra itse tai joku kiva kaveri on kävellyt mielenilmauksemme ohi ja keksinyt kiireessä että tätähän tää tarkoittaa, heh pistetääs tää nettiin, kyllä nyt juntit innostuu. Katsos, kun moni tuli kysymään tarkoitusperiämme kun ei heti avautunut. Eli siis jatkossa KANNATTAA KYSYÄ eikä olettaa. On aika vaarallista olettaa. Toivottavasti opit.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: