Korjaus aiempaan juttuun!!

13

Saamani vihje johti harhaan ja sen tarkastamattomuus aiheutti virheellisen uutisen. Pahoittelen asiaa. Aiempi kuva, jonka kerroin esittävän turvapaikanhakijoita osoittamassa mieltään, oli siis virheellinen.

Kyseessä EI OLLUT turvapaikanhakijoita vaan kyse oli aivan jostain muusta turvapaikanhakijoihin liittymätön asia.

PAHOITTELEN JULKI PÄÄSSYTTÄ VIRHETTÄ!!

Advertisements

14 thoughts on “Korjaus aiempaan juttuun!!

  1. Ainakin miehekkäästi toimittu korjauksen suhteen ja hyvin **tun isoilla kirjaimilla. Ei esim. Yle mitään pahoittele, vaikka uhkaisit mennä käymään, kun ovat haukkuneet taas ties miksi.

  2. Jos sattuu joskus virheitä (kaikille sattuu) niin tärkeintä on toimia juurikin niinkuin Paavo nyt toimi, tunnustaa moka ja samantien + oikaista, rehellisyys maan perii.

    Valhemediaksi ei tällöin ole todellista aihetta kenenkään haukkua, kun toimitaan niinkuin kirjoitin.

  3. Todella nolo teko. Kuva joka valheelliseneen teksteineen leviää tällä hetkellä ympäri pohjoismaita. Nyt kun sivustosi avaa tulee sen kohdalle vain not foundt, korjaahan suoraan siihen että kutuiks meni kuva on susien suojelijoiden tapahtumasta

  4. Juu oli todella noloa. Varmasti sellaista ihmistä, joka hengittää tällaiswn pilipali-sivuston tahtiin, ei haittaa, mutta minua haittaa. Olin kyseisessä kuvassa itse ja tutut ihmettelivät olinko valehdellut mitä mielenosoitus koskee. Voin kuvitella että herra itse tai joku kiva kaveri on kävellyt mielenilmauksemme ohi ja keksinyt kiireessä että tätähän tää tarkoittaa, heh pistetääs tää nettiin, kyllä nyt juntit innostuu. Katsos, kun moni tuli kysymään tarkoitusperiämme kun ei heti avautunut. Eli siis jatkossa KANNATTAA KYSYÄ eikä olettaa. On aika vaarallista olettaa. Toivottavasti opit.

  5. Juu oli todella noloa. Varmasti sellaista ihmistä, joka hengittää tällaiswn pilipali-sivuston tahtiin, ei haittaa, mutta minua haittaa. Olin kyseisessä kuvassa itse ja tutut ihmettelivät olinko valehdellut mitä mielenosoitus koskee. Voin kuvitella että herra itse tai joku kiva kaveri on kävellyt mielenilmauksemme ohi ja keksinyt kiireessä että tätähän tää tarkoittaa, heh pistetääs tää nettiin, kyllä nyt juntit innostuu. Katsos, kun moni tuli kysymään tarkoitusperiämme kun ei heti avautunut. Eli siis jatkossa KANNATTAA KYSYÄ eikä olettaa. On aika vaarallista olettaa. Toivottavasti opit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.