Perjantai-illan puheterapiaa klo 21.00: Tuukka ja Paavo

13

Advertisements

17 thoughts on “Perjantai-illan puheterapiaa klo 21.00: Tuukka ja Paavo

 1. Tiina ja Junes, Tuukkakin – voisivat mennä tuonne? :

  ”Sananvapaus on vaikea laji – tule keskustelemaan A-teemaklubille vihapuheesta

  A2-iltojen seuraaja A-teema nostaa tällä kertaa keskiöön vihapuheen. Mikä on sananvapautta ja missä alkaa vihapuhe? Mm. sitä pohditaan ympäri Suomea 2. helmikuuta.

  Helsingin ja Oulun klubeilla tavataan mm. rohkeita ihmisiä, jotka ovat vihapuheista huolimatta toteuttaneet itseään haluamallaan tavalla.

  A-teemaklubit ovat avomia tilaisuuksia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Jokainen aiheesta kiinnostunut on tervetullut mukaan keskusteluun torstaina 2. helmikuuta.

  Täältä löydät lähimmän A-teemaklubisi:

  Oulu: Oluthuone Leskinen”
  jne.

  http://yle.fi/uutiset/3-9427323

  1. Pitäisiköhän hankkiutua paikalle? Yle keksi väittää, että taas kauppaan lähtiessäni muutuin lähinnä narkkariksi tai äärioikeistolaiseksi, kun ripustin leijonakorun kaulaani. Todella törkeää vihapuhetta, joka saattaa johtaa äärivasemmiston taholta myös vihatekoihin. En kuitenkaan anna pelolle valtaa, vaan ihan **ttuillessani pidän korua aina, kun poistun kotoani. Varastetulla rahalla ei saisi valehdella, vaan pitäisi pysyä totuudessa. Muut mediat voivat puolestani tehdä mitä huvittaa, kunhan nyhtävät vapaaehtoisia maksuja.

 2. Persujen alta vedetään mattoa toden teolla, esim. Lindström on työ- ja OIKEUSministeri ja silti tapahtuu tällaista – ja kun ministeriuransa alussa Lindström puhui kovin kansan oikeustajun selvittämisestä… :

  ”Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta”

  http://yle.fi/uutiset/3-9422385

  ————-

  ”Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta – ”Sakkorangaistusten taso mietityttää”

  ”Toiviainen on toiminut vasta puoli vuotta apulaisvaltakunnansyyttäjänä, mutta hän on ehtinyt tehdä jo monta syyteharkintaa poliitikkojen harjoittamasta vihapuheesta. Ja tuomioitakin on tullut.

  – Tuomiot ovat tulleet kansanedustaja Teuvo Hakkaraiselle, kunnallispoliitikko Terhi Kiemungille ja Sebastian Tynkkyselle, joka myös toimii poliittisesti. Myös eräs poliittinen avustaja ja kunnallispoliitikkoja on tuomittu, apulaisvaltakunnansyyttäjä luettelee.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9417116

  Eli kohta saattaa oikeasti todella käydä niin, että muslimimamu raiskaa suomalaisen ja saa siitä sen tavanomaisen ehdollisen tuomion – ja kun sitten suomalainen kirjoittaa siitä kiukkuiseen sävyyn, niin suomalainen saakin ehdottoman tuomion vihapuheesta eli vankilaan mars!

  Persujen on toki ollut vaikea toimia, kun muut poliitikot, oikeuslaitos ja erilaiset poliittisesti jo aiemmin valitut virkamiehet sekä media on ollut heitä vastaan…
  – kaikesta ei siis pidä persuja syyttää, koska ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Mutta ylipäätään kansan antama signaali, kun persuja on äänestetty ja on tullut jytky – on kuitenkin ollut ehkä se suurin anti maahanmuuttopolitiikassa tähän mennessä.
  Persujen uusi jytky olisi kyllä yhä tavoiteltava, etenkin jos Halla-aho nousee johtoon – toki sitten kaikkia muita ehdokkaita on punnittava tarkkaan, että ovat oikeasti osaavia ja päämäärätietoisia.

  1. No kyllähän totuus on että persut myivät perseensä, ei heidän toimintaa pysty mitenkään muuten uskottavasti kuvailemaan. Päiväpäivältä käy selkeämmin esille että korkeimpiin elimiin päässeet persut on ostettu ja matalammalla tasolla toimivat ilmeisesti peloteltu herran nuhteeseen. Mistään maahanmuuttokriittisestä puolueesta ei voida edes puhua, nykyinen päätehtävä persujen edustajilla on ns”suvaitsevaisten” myötäily ja omien (entisten) äänestäjien pakoilu.

   Kyseessä on Suomen poliittisen historian röyhkein takinkääntö. Paljon enemmän olisi pystytty tekemään mutta petoksella saavutettujen etuisuuksien moraaliton suojelu ovat ajaneet edelle ja tällähetkellä ohjaa toimintaa jo aivan täysin. Petos on jo tapahtunut ja luottamus menetetty, eikä tämän kokoluokan kusetus enää selittelemällä selviä. Piste!

   1. En sanoisi ihan noin jyrkästi, vaan tuo vain osoittaa, kuinka vaikeaa ja aikaa vievää on ns. uuden ison puolueen saada jalansijaa ja todellisia muutoksia aikaan. Ministeriöitä on kuitenkin vuosia kyllästetty pro-multikulttilaisilla!
    Jussi Niinistö tekikin oikein, kun pisti ministeriönsä yhden ykkösmiehen heti vaihtoon – vaikka saikin siitä kovaa kritiikkiä. Ja toki joitakin muitakin omia miehiään ja naisiaan ovat persut nyt saaneet ytimeenkin, mutta vähemmistössä he silti ovat.

    Toki Lindström oli erittäin huono valinta oikeusministerin yhdistelmäpostiin. Ja kun Meri ja Tavio olisivat olleet lakimiehiäkin ja oikeasti maahanmuuttokriittisiäkin.

    Persujen suurin vika on kyllä se, etteivät nouse julkisuuteen vastustamaan itseensä kohdistuvaa mielipidevainoa ja näitä epäkohtia järjestelmässä.
    Ainakin äänestäjille pitäisi kertoa suoremmin, että mistä kiikastaa. Ja kun kerran myös kokkarit ja keskusta vetävät mielellään mattoa persujen alta, vaikka ovatkin samassa hallituksessa, niin persujen pitäisi antaa hiukan takaisinkin.
    Mutta mitä pidempään persut saavat jatkaa vallan kahvassa, sitä paremmaksi myös heidän vaikutusmahdollisuutensa tulevat.

    Oppositio ja media kuitenkin aloittivat tämän persujen takinkääntö kaikessa -höpötyksen, joten siihenkin väitteeseen pitää suhtautua kriittisesti ja tarkemmin syitä ja seppiä arvioiden…
    – eikä oikein muutakaan vaihtoehtoa ole, mitä tulee maahanmuuttokriittiseen politiikkaan…

    1. Persujen pönötys ei ole johtanut mihinkään millä OIKEASTI olisi merkitystä maahan tunkeutuvien kehitysmaalaisten määrään tai kielteisten turvapaikkapäätöksien/maastapoistojen lisääntymiseen. Se että tällähetkellä maahan ei vyöry massoittain muukalaisia on euroopan muiden maiden heräämisen ansiota, persut tosin valheellisesti ovat omineet kunniaa itselleen. Todellinen toimintakyky (tai paremminkin sen puute) näkyy parhaiten maastapoistojen suhteen, kaikki tietävät ongelman mutta niistä puhumistakin persu-edustajat kiertelevät kuin piru kirkkoa. Minkäänlaista vaatimusta tilanteen haltuunotolle tai ylipäätään edes jonkinlaiselle asioiden eteenpäinviemiselle ei ole kuulunut, laittomista maassanotkujista puhuminen on persuille haram. Mikä niitä pelottaa?

     Kouvolan paperimiehen perseilyt ovat luku sinänsä – ruodimme hänen ”saavutuksiaan” kenties jossain toisessa yhteydessä koska petollisuuden määrä on liian laaja tässä yhteydessä selvitettäväksi.

     -SAAT MITÄ TILAAT- Kuka perkele meni tilaamaan 40 000 matua joita ei saada maasta ulos?

     1. Mikäkö persuja pelottaa? Lyhyesti sanottuna kolme asiaa: Soini, Soini ja Soini. Perussuomalaiset rp. ei ole puolue, vaan Timo Soinin henkilökohtainen vaaliorganisaatio, jonka tarkoituksena on ollut tuottaa hänelle mahdollisimman paljon polittista vaikutusvaltaa ja siitä seuraavaa mammonaa, tässä järjestyksessä. Halla-ahon mukanaan tuomat maahanmuuttokriittisten äänet ovat olleet hänelle maukasta mannaa, mutta ei hän niistä olisi muuten voinut vähempää välittää.

      Nyt Soini on saavuttanut hillotolppansa: hän näyttää hyväksyneen sen, ettei hänestä tule presidenttiä, ja pääministerin salkkukin on käytännössä tavoittamattomissa.. Minusta se, että Halla-aho ylipäänsä lähtee puheenjohtajakilpailuun, josta aikaisemmin ei ole välittänyt ja on jopa sanonut, ettei ole puoluejohtajaksi halukas eikä edes johtajatyyppi. Jotain on siis muuttunut, ja se jokin voi olla Soinin kulissientakainen ilmoitus politiikasta vetäytymisestä: Timosaurus kokee voimiensa alkavan loppua ja haluaa etsiä viileä, viihtyisän luolan, jossa viettää alati lyhenevä loppuelämänsä rauhassa.

      Hyväksymällä Halla-ahon perintöprinssikseen Soini tosin myöntäisi epäsuorasti tekemänsä politiikan vääräksi ja Jytkyn sekä Jatkojytkyn tosiasiallisesti maahanmuuttokriittisen falangin aikaansaannoksiksi, mutta välittääkö hän siitäkään enää, jos aikoo todella lopettaa? Jokseenkin varmasti voidaan sanoa, ettei Soini ainakaan halua jäädä poliittiseen historiaan puoluejohtajana, joka saavutti ensin mahtavan menestyksen, kusi sitten hallitukseen päästyään äänestäjiensä naamalle häviten sen jälkeen ensin kunta-, sitten eduskuntavaalit rökäletappiolla ja joutui vetäytymään politiikasta pakotettuna häviäjänä, eikä ylistettynä polittisena strategina.

      Mutta tiivistäen: kun Perussuomalaisten politiikassa on puutteita, eivät ne ole ”persujen” aiheuttamia. Ne ovat vain ja ainoastaan Soinin aiheuttamia, eikä puolueen muilla toimijoilla ole niihin minkäänlaista vaiktusvaltaa. Moni on kyllä yrittänyt, ja tullut joko erotetuksi tai harjatuksi hiljaiseksi.

      Tulevassa puheenjohtajavaalissa ollaan jännän äärellä. Odotellaan ja katsotaan.

 3. Tätä kuunnellessa ei voi kuin todeta, että valtavirran politiikka, media, ja moni muu, on järkeä vailla. Virallisessa Suomessa ei ole tähän mennessä ollut mitään Todellista keskustelua ns. integraation ongelmista, suhteessa erilaisiin kulttuureihin ja maahantulijamääriin – ainuttakaan kulttuurien tai niiden psykologian asiantuntijaa ei niissä oikeasti ole nähty.

 4. Pojilla on ihan hyvät jutut, tai tietenkin aihe on perseestä, nimittäin että tilanne on mikä on.

 5. Junes oli live-chatissa aika aktiivinen. :)) Jos mä käyttäisin nyt Juneksesta sellaista kieltä kuin hän käytti siellä ihan asiallisista kommentoijsta, niin luulen että mut haukuttais aika maan rakoon. :))

  Mutta: Paavo ja Tuukka ovat kyl tosi hyvä parivaljakko. Molemmat ovat selvästi älykkäitä ja myös hauskoja. Joku Laura Huhtasaari kolmanneksi pyörähtäjäksi niin luulen, että pahinkin stalinisti tuumais, että A vot.

  En tarkemmin tiedä, minkälainen yhdistys Monokulttuuri on ja ketkä sen ovat perustaneet. Tätäkin juttua vois josku avata, kun näyttää ettei oikein kukaan voi toimia sen nimikkeen alla itsenäisesti.

  Kun on syntynyt sellainen epäilys, että SE-liikkeen ja Mv-lehden dissaaminen alkaa Monokissa olla samantyylistä kuin Persujen ja varsinkin Halla-aholais-Turkkilaisten piireissä.

  Siis ettei vain Monokin takaa paljastuisi Smp-Turkkilan karvainen koura?

  1. Monokulttuuri on Tajun, Kurun, Wiikin ja Lokan neljän kopla ja sen nimen alla tehdään yhteisiä lähetyksiä. Kukin voi sitten tietenkin tehdä omia juttuja miten huvittaa, mutta sanattoman sopimuksen mukaan Monokulttuuri on Monis kun kaikki, tai enemmistö on mukana.

   Monis lisäksi tarkistelee taustalla juttujen faktoja ja kehittelee omassa yhteistyöpanerlissaan 24/7 erilaisia juttuja.

   Kukaan ulkopuolinen ei ole ohjelmissa tai toiminnassa millään tavalla vaikuttamassa muutoin kuin kutsuttuna vieraana.

   Muut tekee mitä osaavat, Monis mitä haluaa.

   1. ”Muut tekee mitä osaavat, Monis mitä haluaa.”

    Elämänkokemukseni perusteella: Kun jollain on enemmän kunniahimoa kuin kykyä, niin kohtalo on väistämättä tragikoominen. :))

    Tää oli ihan vitsi.

    Jatkakaa hyviä lähetyksiä!

 6. ”En tarkemmin tiedä, minkälainen yhdistys Monokulttuuri on ja ketkä sen ovat perustaneet. Tätäkin juttua vois josku avata, kun näyttää ettei oikein kukaan voi toimia sen nimikkeen alla itsenäisesti.”

  On se avattu yhdessä monokulttuuri FM lähetyksessä. Tajukankaastahan se lähti.
  Samaa mieltä muuten Juneksesta, dissaa aivan syyttä monia kommentoijia. Tulee jotenkin kuva, että julkkiksen rooli on noussut päähän.

 7. Ottakee se tuhmasti kikatteleva Jenni sinne lähetyksiinne mukaan kanssa niin korvani saa tarvittavan annoksensa Jennin kikatusta.

  …koukuttaa aika nopsaan se nami hihihihitys.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.