Taas joukkoraiskaus- tällä kertaa Kalmarin no-go-kaupungissa

12

Uusruotsalaisilla näyttää olevan kiivas tahti päällä. Joukkoraiskauksia tehtaillaan jo liki päivätahtia. Tällä kertaa polttopisteeseen joutuu Kalmarin kaupunki, jossa erilaiset ahdistelut ja raiskaukset ovat olleet ongelma pitkään.

Poliisi sai tänään aikaisin aamulla hälytyksen klo 5.20 aikaan paikalliseen hotelliin, jossa oli menossa jonkilainen kähinä. Hotellin henkilökunta hälytti poliisin. Huoneesta löytyi puolialaston nainen ja kolme 1992, 1985 ja 1997 syntyneet miehet temmi kourassa.

Fredrik Bratt Kalmarin poliisista kertoo, että miehet istuvat nyt kuultavina epäiltynä raiskauksesta.

– Syyttäjä ottaa sitten kantaa lähipäivinä miten edetään.

Tahti on siis kova. Viimeksi viikko sitten suurta julkisuutta sai Uppsalan ns. Facebook-raiskaus, jossa kolme sotaa ja vainoa paennutta käytti tiedotonta naista hyväksi.

Unvisit.Aftonbladet

6 thoughts on “Taas joukkoraiskaus- tällä kertaa Kalmarin no-go-kaupungissa

 1. Minun on vaikea ymmärtää, miten ruotsalaiset eivät halua sisäistää, että raiskausepidemia on vakava ongelma.

  Arabimiehet harrastavat suojaamatonta seksiä naisten kanssa jotka eivät sitä halua. Miten vaikea voi olla ymmärtää että se on karmean luokan ongelma?

  Denialismin ongelma on, mitä enemmän näkee sitä mitä ei halua sisäistää, sitä vähemmän uskoo sitä tapahtuvan.

  Tätä todistaa tämä ruotsalaisten vimma keksiä mitä tahansa selittäviä tekijöitä, jotta voidaan esittää että asia ei ole sitä mitä se ilmiselvästi on.

  Itseään antifaksi luonnehtivat ihmiset ovat paljon pahemia kuin yksikään fasisti koskaan on ollut. Ja se on ok, koska anti-fasismin ollessa motivaationa, lähes kaikki on hyväksyttävää.

  Itsepetoksen ABC. Ja vain siksi että todellisuus ei ole sitä mitä sen haluaa olevan. Kiukku vie voiton järjeltä. Se on progressiivista, liberaalia täysin moraalista.

  1. Se kertoo kyllä kaiken islamilaisesta kulttuurista, että sen ihan liian monet edustajat pystyvät tuosta noin vain raiskaamaan, puskaraiskaamaan, joukkoraiskaamaan – ja raiskaamaan, puskaraiskaamaan ja joukkoraiskaamaan myös alaikäisiäkin!
   Miettikääpä nyt noiden raiskaajien keskustelujakin! Ja kun moni noista raiskaajista on ollut esim. aivan raitis eli vaan päättävät ilmeisesti yhdessä, että lähdetäänkös hiukan raiskailemaan vääräuskoisia?

   Islamin mukaan itsetyydytys on synti – mutta vääräuskoisen raiskaus ei, koska heitä muslimeilla on oikeus pitää jopa seksiorjina. Näin siis jyrkimmät islam -oppineet itse julistavat.
   Ja kun miettii, miten raiskaus todetaan ja todistetaan shariassakin – niin yksin ja suojattomana liikkuva nainen on täysin vapaata riistaa muslimeille…

   Islam on arvoiltaan niin äärettömän raaka ja naisvihamielinen uskonto, että selvästi se tuottaa suoranaista seksuaalisadismia kasvatuksenkin kautta – ja koska niin yleisiä ovat varsinkin juuri erilaiset hirmuteot!

 2. Joka kolmas ruotsalainen nainen tuntee itsensä turvattomaksi tutkimusten mukaan. Mitä sanovat ja tekevät feministit Fi? Eivät yhtään mitään. Ennen haukkuivat kaikkia miehia talibaaneiksi. Nyt tekevät kaikkensa saadakseen ikioman talibaanin ja että muutkin saisivat, vaikka eivät halua.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/bra-kvinnors-otrygghet-alarmerande/

  Gudrun Schymanin (silloin kommunisti, nyt feministi) kuuluisa taliban- puhe: http://www.svenskatal.se/20020118-gudrun-schyman-talibantalet-tal-pa-vansterpartiets-kongress-2002/

 3. Ymmärretään vaan, mutta moni ei ymmärrä tuota ymmärtämistä! sanoo:

  Ymmärtääköhän Leena myös raiskauksia ja raiskaajien motiiveja? Vai ovatko feministit, kuten Naisasialiitto unionin tai Feministisen puolueen porukat sekä antirasistit, kuten rasmuslaiset erikoistuneet raiskaajien ymmärtämiseen?!
  – mutta hyvä, että Malkkikin on saanut palautetta :

  ”Leena Malkki haluaa ymmärtää terroristin motiiveja: ”Nekin, jotka tekevät iskuja, ovat ihmisiä”

  ”Citymarketin hedelmätiskillä Leena Malkin kasvot jo tunnistetaan. Ihmiset tulevat juttelemaan hänen kanssaan. Aina he eivät ole tutkijan kanssa samaa mieltä.

  Palautetta tulee, erityisesti jos Malkki on puhunut julkisuudessa siitä, että yksin poliittinen tai uskonnollinen ideologia ei selitä terrorismia.
  Tai jos hän on sanonut, että turvapaikanhakijat eivät ole sen potentiaalisempia terroristeja kuin muutkaan.
  ”Parempi ennustettavuus terroritekojen kannalta on vaikkapa sillä, onko ihminen insinööri vai ei. Ääri-islamistisissa järjestöissä on enemmän teknisten kuin muiden alojen koulutettuja ihmisiä.”

  Kun Malkki hiljan kirjoitti terrorismista tilastojen valossa ja kertoi terrorismin kääntyneen vuoden 2015 jälkeen laskuun, hän sai kuulla: Vähättelet terrorismia!
  Kuinka monen pitää kuolla, ennen kuin asia otetaan vakavasti? Rajat pitää sulkea!”

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/han/leena-malkki-haluaa-ymmartaa-terroristin-motiiveja-nekin-tekevat-iskuja-ihmisia/?shared=953753-3c960cd2-999

 4. Ruotsalaiset eivät taida laisinkaan ymmärtää,mistä hommassa on kyse. Kunniakulttuureissa raiskattu nainen menettää kunniansa, mutta tahraa myös perheensä ja sukunsa kunnian. Se saadaan palautetuksi vain tappamalla tyttö. Jos raiskatun isä tai veljet eivät asiaa saa toimeksi, kylän miehet hoitavat homman ja kivittävät samalla saamattomat perheen miespuolisetkin jäsenet. Näin saadaan kunnia palautetuksi. Tämä on konteksti josta näitä raiskauksia tulee myös katsoa. Kyseessä siis on brutaali halveksunta ja pyrkimys häpäistä ruotsalaista yhteiskuntaa läpikotaisin. Mitä enemmän kaduilla saapastelee kunniansa menettäneitä naisia, sen suurempaa ja oikeutetumpaa halveksuntakin tästä kontekstista käsin on.

  1. Jos apina raiskaa tyttäreni niin minun pitäisi siis tappaa tyttäreni jotta kehtaisin taas käydä kylillä. Ihanan simppeliä logiikkaa! Ja minä kun luulin että tyttäreni raiskaajan tappaminen saisi minut paremmalle tuulelle. Missäs noita ”käännyn muslimiksi”-lomakkeita saa? Minä tarvitsen semmoisen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.