Välimeren suurin ihmissalakuljetusjärjestö ruotsalainen

13

gula_batarna_flagga_402x292Jussi Halla-aho kertoi taanoin, että Välimerellä pakolaisia pelastavia kansalaisjärjestöjä pitäisi rankaista. Halla-aho sanoi mm. Helsingin Sanomille:

– On merkkejä, että Libyan rannikkoa lähellä operoivat kansalaisjärjestöt jo pelkällä läsnäolollaan houkuttelevat ihmisiä lähtemään merelle. Järjestöt jopa yllyttävät ihmisiä olemaan tekemättä yhteistyötä italialaisten viranomaisten kanssa, jolloin heitä ei rekisteröidä mihinkään järjestelmään.

Halla-aho jatkaa:

– On hyvin vakava ongelma, että Välimerellä toimii tällainen meritaksipalvelu, joka tuo tuhansittain ihmisiä Eurooppaan, sen sijaan että heidät palautettaisiin takaisin lähtösatamiin.

samos3

Eräs tällainen hyväntekeväisyysjärjestö on nimeltään Gula Båtarna. Suurin laittomia ihmisiä salakuljettava järjestö on siis ruotsalainen. Järjestö toimii yhteistyössä Ruotsin meripelastusyhdistyksen ja eri mediayhtiöiden, kuten Aftonbladetin kanssa, ja rahoittaa toimintaansa yksityisiltä ihmisiltä ja yrityksiltä kerättävillä rahoilla. Luultavasti järjestö saa myös valtion apurahaa. Vuoden 2015 aikana järjestö keräsi yhteensä noin 42,6 miljoona kruunua (4,6 miljoonaa euroa) toimintaansa.

Järjestön toiminta perustuu siihen, että sillä on kymmeniä noin 15 metrisiä meripelastusveneitä, jotka partioivat Välimerellä Italian eteläpuolella ja Kreikan saaristossa. Järjestö kertoo pelastavansa ihmisiä, mutta tosiasiassa toiminta muistuttaa ihmissalakuljetusta. Kun tällainen partiovene partioi merellä ja se huomaa pakolaisaluksen, ohjataan alus turvallisesti joko Italiaan tai Kreikkaan sen sijaan, että alus ohjattaisiin turvallisesti takaisin lähtömaahan. Pakolaisalukset ovat aina kansainvälisillä vesillä ja varsinkin Libyan suunnalta tulevat alukset ovat usein Libyan aluevesirajojen sisällä. Mutta pakolaiset luottavat siihen, että ruotsalaiset käyvät noukkimassa heidät Eurooppaan.

Lähes kaikki Libyan suunnalta tulevat pakolaiset toimivat saman kaavan mukaan: Ihmissalakuljettajat hinaavat omilla veneillää juuri ja juuri pinnalla pysyviä laivan raatoja muutaman kymmenen kilometrin päähän Afrikan rannikosta ja sen jälkeen täyteen lastatut laivat jätetään kellumaan. Alkaa odototus. Alukselta läheteään mayday- hätäkutsu ja koska kaikilla aluksilla on velvollisuus auttaa hätäkutsun lähettänyttä toista alusta, rientävät ruotsalaiset apuun ja laiva hinataan Eurooppaan. Sitä ei siis hinata Afrikkaan vaan Eurooppaan. Usein siis Libyan aluevesirajojen sisäpuolelta.

gulabatar3

Gula Båtarnan suurin puuhapetteri on mediajätti Aftonbladet, joka on tehnyt rahankeräämiseksi erilaisia gaaloja ja musiikkitapahtumia. Lisäksi järjestö myi nettisivujensa kautta erilaisia yrityspaketteja, joista kultajäsenen paketti oli 100 000 kruunun lahjoitus. (10 526 euroa). Järjestön nettisivut ovat juuri tätä kirjoittaessa alhaalla, mutta lahjoituksia ovat antaneet useat ruotsalaiset suuryritykset ja veneiden lahjoituksen taustalla toimii muuan suuri ruotsalainen venefirma.

Jos siis ruotsalaiset haluavat täyttää maansa laittomilla muslimeilla niin he haluavat jakaa rikkautta väistämättä koko Eurooppaan.

Advertisements

10 thoughts on “Välimeren suurin ihmissalakuljetusjärjestö ruotsalainen

 1. Ja sitten kun noita ollaan palauttamassa Ruotsista Paskastaniaan niin kukapas muu kuin Aftonbladet on tekemässä nyyhkytarinaa, sitten on hetki hiljaista kunnes tulee ilouutinen että palautukset onkin maagisesti peruttu. Suomen Aftonbladet, eli Svenska YLE, on kyllä harmissaan kun eivät saa mainostuloja. Muuten olisi Välimeri täynnä finlandssvenska pissgula båtarna.

  1. Ei taida vankila mielisairaita parantaa. Suljetulle osastolle nuo pitäisi istuttaa. Tähänkin sopii sanoa noille Ruotsalaisille, että älkää leikkikkö jeesusta saatana !

 2. Mitä ihmeen asiaa Ruotsilla on Välimerelle? Ei yhtään mitään! Onko kansalta kysytty mielipidettä Välimeribisneksestä? Ei ole! Omassa maassa on korjattavaa ja parannettavaa yllin kyllin jos vain haluaa. Jokainen Eurooppaan/Pohjolaan hinattu pakolainen vain lisää sitä kaaosta mikä jo vallitsee.

  1. Pitäisi mennä vastaavannäköisillä paateilla samoille vesille seilaamaan. Kyllä mahtaisi naamat vääntyä kun kurssi kääntyisikin kohti Libyaa. Kaipa meikäläisillekin joku rahoittaja (viisas sellainen) löytyisi.

 3. YLE taas puffaa voimalla, että ketään ei halutettaisi Irakiin!
  – Eero Mäntymaa, taustaltaan pro-paleaktivisti ja persujen kestohaukkuja tietysti asialla myös :

  http://yle.fi/uutiset/3-9423308

  Miksiköhän Suomi laittaa naisia noihin neuvotteluihin?
  – sillä Irak pitää heitä kuitenkin vain vääräuskoisina huorina, joten ei ole ihmekään, etteivät neuvottelut suju toivotusti….
  Suomen pitää lopettaa kaikki apu Irakiin – mikäli eivät ota vastaan omia elintaso- ja seksituristimiehiään!

  Näiden YLE:n ns. ”ihmisoikeusaktivisti” -toimittajien pitäisi miettiä asioita muutakin kun mustavalkoisesti, kuten tapaansa kuuluu…
  – esim. MONET SHIIAMINISTERIT HALUAVATKIN TYHJENTÄÄ MAANSA SUNNISTA JNE. – on arabit ja kurdit vastakkainasettelua jne.
  – siis tajuta, ett irakilaiset tekevät tuossa MYÖS väestö- ja uskontopolitiikkaa!
  – onko siis oikein jos esim. shiia -hallitus haluaa ja sen annetaan puhdistaa maansa muista?
  – kun katsos tällaisen linjan salliminen voi häiritä etnisiä suhteita muutoinkin Irakissa!

  1. Mäntymaa suoltaa myös kritiikitöntä nyyhkypropagandaa – sama tyyppihän etsii aiheita myös Refugee Hospitality Clubin kautta:

   http://yle.fi/uutiset/3-9424011

   ”Käännytykset kaksinkertaistuivat – poliisi poisti viime vuonna maasta pienen kunnan verran ulkomaalaisia”

   http://yle.fi/uutiset/3-9423129

   Irakista on tullut tänne myös pienen kylän, ehkä kunnankin – verran rikollisia esim. raiskaajia…

 4. Mitä enemmän tämän ”pakolaiskriisin” juurisyitä tutkii niin sitä selvemmin Ruåtsin rooli pohjolan mädättämisessä selkiytyy. Asioihin perehtyneet toki tämän ovat jo vuosia sitten ymmärtäneet.

 5. Eilen illalla taisin telkkarista nähdä vilauksen jostain ohjelmasta, jossa oli joku ruotsalainen toimittaja saanut syytteen ihmissalakuljetukseen osallistumisesta, tai jostain vastaavasta. Kun olivat jonkun pakolaisen kanssa reissanneet euroopan halki ruotsiin. Nyt tää pakolainen on sitten ruotsissa, lihapatojen ääressä ja käy lukiota.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.