Västeråsissa raiskaussyytteet kolmelle afgaanille

12

kuvakaappaus-2017-01-27-14-16-13

Valtamedia unohti kertoa yhden pikku jutun, joten joudun välttämättä tuomaan sen esille. Viime lokakuussa muuat afganistanilaiset sotaa ja vainoa paenneet nuorukaiset järjestivät ns. afganistanilaiset kilvoittelut Västeråsissa keskellä yleistä puistoa.

Miehet pakottivat yksissä tuumin nuoren miehen oraaliseen ja anaaliseen yhdyntään sekä muihin erilaisiin seksuaalisiin toimiin, jotka syytteen mukaan ovat olleet erityisen nöyryttäviä uhrille.

Yksi pojista oli mm. pitänyt miehen päätä kainalossaan lukitusotteessa kun toinen oli työntänyt kikkeliä tämän suuhun. Sen jälkeen oli toinen tullut tekemään samat temput. Tämän jälkeen miehen vaatteet oli revitty ja hänet oli painettu maahan siten, että kaksi piti kiinni ja yksi raiskasi häntä anaalisesti. Uhria oli uhattu väkivallalla koko tapahtuman ajan.

Samaan aikaan kun yksi raiskasi niin toinen työnsi kikkeliä uhrin suuhun. Syytteen mukaan mies makasi koko ruumiin painollaan uhrin kasvojen päällä pitäen elintään tämän suussa.

Miehet otettiin kiinni joidenkin viikkojen päästä tapahtumasta ja ainakin kaksi heistä pystyttiin sitomaan rikospaikkaan mm. maasta löytyneiden spermatahrojen perusteella ja DNA:n avulla.

Miehille luettiin nyt syytteet törkeistä raiskauksista Västeråsin käräjäoikeudessa. Lisäksi syyttäjä vaatii karkoitusta. Uhrin kerrotaan tapahtuman jälkeen olleen vaikeasti psykoosissa.

Afganistanilaiset sotapakolaiset:

 • Ali Sina Haidari
 • Omid Afzali
 • Baghlani Ahmadparviz

Kaikilla darin kielen tulkin tarve käsittelyissä.

Huom! Juttua korjattu. Uhri oli siis mies eikä nainen. Alkaa tajuntoimittajalla menemään jutut sekaisin kun niitä tulee niin liukuhuhnalta.

9 thoughts on “Västeråsissa raiskaussyytteet kolmelle afgaanille

 1. Dari- tulkit paiskovat nykyään hiki hatussa hommia. Ja kysyntä senkun kasvaa. Tulevaisuuden ammatti!

 2. Näitä juttuja pitäisi postata ja linkata Suomenkin poliitikoille, aktivisteille yms.

 3. Äärimmäisen kuvottava teko. Katsotaanpa kuinka montaa tahoa tämäkin keissi työllistää:

  – uhrin sairaalahoito
  – uhrin loppuelämän psykoterapia
  – rikostutkimukset
  – DNA-testit
  – darin kielen tulkkaus
  – oikeusprosessi
  – kallis (mutta lyhytaikainen) vankeinhoito
  – pitkä karkoitusprosessi

  Kaikista älyttömintä että jokainen raiskaaja tarvitsee oman asianajajan. Sitten oikeudenkäynti on teatteria, jossa yhdessä ihmetellään miksi dna:ta löytyi rikospaikalta. ”Sotapakolaisten” hyysääminen vetää aivan sanattomaksi. Mutta hei, näitähän ei lasketa maahanmuuton kustannuksiin!

 4. Ei tohon normi ihminen osaa enää sanoa muuta kun, ”hyi v***u mitä elukoita”.

 5. Täytyy kyllä myöntää että Kummelin panomies ei ole kyllä mitään verrattuna näihin pakolaispanomiehiin. Jumalauta ne panee ketävaan missävaan! On ne äijii ! RISPEKTII !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.