Nordisk Ungdomar jakoi Uppsalassa raiskaajien kuvia

0

Ruotsalainen nuorisojärjestö Nordisk Ungdomar tekee sen, mitä pitäisi kaikkien tehdä. Jäsenet tekivät flaijerin, jossa varoitetaan raiskaavista sotapakolaisista. Lapulle laitettiin Facebook-raiskauksen tekijöiden kasvot ja lappua jaettiin muutamia satoja. Ihmisten tulee tietää, että naapurissa asuu raiskaava sotapakolainen.

Suomessahan Vastarintaliike on tehnyt samaa. Homman soisi laajenevan suuremmaksikin. Kannattaa katsoa lyhyt video.

7 thoughts on “Nordisk Ungdomar jakoi Uppsalassa raiskaajien kuvia

 1. Uusruotsiin tulee tänäkin vuonna kymmeniä tuhansia raiskaavia ählyjä lisää.Paljon pitäs lappuja jaella.Ongelmaa tällä ei hoideta.

  1. Paljon parempi kuitenkin että jaetaan kuin että ollaan jakamatta. Poliitikoista ei löydy selkärankaa, senhän me jo tiedämme. Sen pitää siis löytyä kansasta.

 2. Kiitos jutusta Paavolle taas (kuten tuosta Lundin asunnottomuusjutustakin).

  Tämä ei varmaan estäkään raiskauksia, mutta antaa hiukan paremman mielen ja toivonkipinän meille, kuvaannollisesti raiskatuille veronmaksajille. Olemme osana megaluokan petosta, pakotettuna siihen. Hyvyyttämme käytetään hyväksi eikä röyhkeydellä ole mitään rajaa.

  Kuvien levittämisessä kyse on myös oikeudentunnosta.
  Lisää tätä toimintaa ja kuvia raiskaajista, kuvat on saatava leviämään netin ulkopuolellekin. Valtamedia ei julkaise, tarvitaan kansalaistoimintaa.

 3. Erittäin kannatettavaa toimintaa johon jokainen pystyy helposti osallistumaan. Tietysti raiskareiden laittaminen roikkumaan noihin samaisiin tolppiin olisi se ainut oikea ratkaisu, mutta sitä odotellessa näiden naamakuvien liimailu menee hyvänä puhdetyönä lopullista selvittelyä odotellessa.

 4. Ruotsalaisturistien pahoinvointia Lontoolaisessa metrossa brexitin jälkeen:

  Mitten av oktober 2016. Det är rusningstid i Londons tunnelbana och 21-årige Emil Wilson är på väg hem från King’s College, där han studerar internationella relationer.

  Tillsammans med en colombiansk väninna står han och gungar i en tätt sammanpackad vagn, nära stationen Monument.

  – Helvete, vad trångt, svär Emil plötsligt till på svenska – inte alltför högt, men ändå så pass att de som står runt honom hör det.

  Då ropar någon i andra änden av vagnen:

  – This is the reason we voted you out!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.