Keskiviikkona maailmanlaajuinen hijab-päivä – Tajukangas viettää Hiab-päivää

0

 

Ensi keskiviikkona 1. helmikuuta vietetään kansainvälistä hijab- päivää. Sen perusidea on yrittää syöttää länsimaisiin yhteiskuntiin ideaa muslimien tavoista. Esimerkiksi Ruotsissa tätä hijab-päivää vietetään siten, että joissakin ruotsalaisissa kouluissa ruotsalaiset (vääräuskoiset!) tytöt saavat kokeilla päivän hijabia.

”Voit sitten päättää itse jatkatko sen käyttöä vai et.”

Mainoksessaan Ruotsin muslimit yrittävät tyrkyttää ajatusta, että ne, jotka tuomitsevat hijabin käytön, ovat jollain tapaa tietämättömiä.

 

Tajukangas lanseeraa keskiviikoksi oman hiab- päivän. #hiab

xduo178_no13_004_ret_1300x845

 

 

16 thoughts on “Keskiviikkona maailmanlaajuinen hijab-päivä – Tajukangas viettää Hiab-päivää

 1. Nyt kaikki Sergelin torille Tukholman keskustaan vetämään hijappi päähän 1. helmikuuta klo 12.30-17.00!
  Ne joilla ei ole hijappia voivat sen sijaan vetää karvalakin korville, eikö?

  1. Myös Cargotec on saanut ilmaista, joskaan ei välttämättä hyvää – mainosta…

 2. Hijab -päivää voisi viettää myös hijab -huiveja symbolisesti tuhoamalla – esim. hiab -nosturillahan voisi vaikka kaivaa ison kuopan, johon voi sitten heittää tuollaisen alistushuivin!

  Sillä naisten ja tyttöjen alistumista islamille sekä islamilaiseen patriarkaaliseen kunniakulttuuriin ne kuitenkin päätarkoitukseltaan viestivät!

  Samat kapistukset myös leimaavat huivittomat naiset vapaaksi riistaksi muslimiraiskaajille, koska huvi osoittaa islamin mukaan naisen olevan kunniallinen eli ei-huora ja tietenkin myös siis musliminainen, erotuksena ei-musliminaisille.

  Tavallaan voi jopa sanoa, että huivi symboloi raiskauskulttuuria!

  1. Hijab -päivänä kaikkien asian ongelmallisuuden myöntävien pitäisi myös esitellä aktiivisesti naisiin kohdistuvia ihmisoikeusongelmia islamilaisissa maissa ja jo täällä lännessäkin…

   Eli someen vaan sekaan ja mukaan hijab -keskusteluun sitten, esim. twittaamaan faktoja!
   – muslimimaissahan on jopa sharia -poliiseja, jotka tarkkailevat nimenomaan myös naisten huivinkäyttöä…

 3. Huivi alistamisen merkkinä tulisi kieltää kouluissa. Nyt sitä yritetään ujuttaa kuffarienkin käyttökulttuuriin, vapaaehtoisena toki aluksi, lopuksi määräävän muslimivähemmistön tai -enemmistön käskystä pakollisena. Kehitys on pysäytettävä. Erityisesti naispoliitikkojen tulisi herätä, ja alkaa puolustamaan naisten oikeutta hijabista vapaaseen maailmaan. Syvä halveksunta niitä naisia kohtaan, jotka lähtevät mukaan muslimien hallitsemaan dhimmi-leikkiin.

  1. Tästähän paljolti on nyt(kin) kyse, eli salamitaktiikasta.

   Kokeilepa pieni Birgitta nyt yhden päivän ajan hijabia, eikö tunnukin mukavalta? Eikö…? Aijjaijai, oletkin varmaan rassiss…Ethän sentään! Niinhän minä uskoinkin! Nyt kun olet ihan itsekin huomannut, miten kiva hijab onkaan, olet varmaankin mukana suosittelemasssa luokkatovereillesi, Ingridille, Gunillalle, Gertrudille ja monille, monille muille huomista teemapäivää, eli ”Kokeile päivää burqassa”? Etkö…? No olethan, arvasinhan minä!!

   Voi ihmeen ihana, miten tämä monikulttuurisuusprojekti voikaan edetä tällä tavalla! Rakas, ihana Abdullahini sanoi, että saattaisi mennä muka viikkoja, ehkä kuukausia, mutta minusta näyttää, että me voimme ottaa jo ylihuomenna teemapäiväksi ”Kokeile päivää ympärileikattuna”!!! Oiiih miten iloissaan Abdullah tästä onkaan!!

 4. Hijab- naaman päälle iso musta rasti!

  Jakoon suuria naaman kuvia, jossa hijabiin sonnustautunut henkilö. Musta paksu rasti hijab-naaman päälle.
  (esim. tekstillä kans.välinen hijab-päivä alareunassa juoksemassa.)
  Olisi oikein hyvä syy päästä levittelemään näitä printtinäkin silloin.

 5. No itsehän en näe asiassa mitään ongelmaa. On vain hyvä, että tällä tavoin tutustutaan toistemme kulttuureihin vaikka näin jne.

  Mutta itse näkisin sitten reiluna pelinä, että myös muslimit ja erityisesti länsimaalaiset antaa muille muslimeille miehille että naisille oikeuden tutustua vaikka päivän ajan siihen, että saavat kulkea länsimaalaisittain vaikka kesä kuumalla vähissä vaatteissa ulkona. Esimerkiksi shortsit ja T-paita yhdistelmällä paljain jaloin aivan vapaasti.

  Ja luonnollisesti jos sitten joku nuorempi tai vanhempikin muslimi pitää ideaa hyvänä. Niin toki saavat aivan vapaasti ilman mitään painostusta jatkossakin kulkea kevyemmässä vaatetuksessa kaikessa rauhassa.

  Minusta tämä olisi malliesimerkkiä parhaimmillaan, siitä kuinka muslimien ja länsimaalaisten kulttuuri sopeutuu toinen toisiinsa. Olisiko se mahdollista? Jos ei niin miksei?

 6. ’Sandra Solomon on islamic dress for Women’ youtube 29.1.2017 kertoo hijabin merkityksestä. Solomon on ex-muslimi. Hänelle Koraani ei enää ole jumalan ilmoitusta, vaan Muhammedin oma ideologia. Allah muka antoi Muhammedille oikeuden verhota naisensa. Muslimien jumala on Muhammad Solomonin mukaan. Muslimit ovat Muhammedin ideologian orjia.
  Peduiinien kulttuuriin kuuluivat raiskaukset oleellisena osana. Seksiorjia otettiin, ja heidät sai raiskata milloin tahtoi. Kerran Omar näki, että Muhammedin yksi vaimo oli menossa ulos. Hän pelkäsi, että häntä ei tunnistettaisi M:n vaimoksi ja hänkin voisi tulla raiskatuksi, joten hän pyysi, että Muhammed verhoaisi vaimonsa huivilla, jotta tämä erottuisi ja tulisi suojatuksi raiskauksilta. Kun Omarin kuusi naisorjaa huomasivat, että hijab suojeli naista raiskauksilta, hekin laittoivat huivin. Omar kysyi yhdeltä, onko sinut ostettu vapaaksi, kun kuljet huivi päässä, ja kun kuuli kielteisen vastauksen, Omar repi hijabin häneltä ja häntä rangaistiin ankarasti. Naiset ilman hijabia olivat lähes vapaata riistaa, mutta he eivät saaneet laittaa hijabia, jos olivat orjia tai uskottomia, jotta olisivat vapaata riistaa. Lännessä musliminaisten hijab ei kerro erityisesti uskosta, vaan on poliittisen islamin uniformu. Solomon luki tekstit arabiankielisestä koraanista, koska ei luota englanninkielisiin käännöksiin.

  1. Islamiin kuuluvat Koraanin lisäksi myös hadithit ja sira – jotka kaikki vaikuttavat siihen, miten muslimit elävät…

   Koraanissa ei esim. mainita naisten ympärileikkausta – mutta hadithien mukaan Muhammed kuitenkin hyväksyi kyseisen tavan harjoittamisen ja islamin mukana tapa on levinnyt myös sellaisiin Aasian muslimimaihin, joissa sitä ei ennen islamia ollut tavattu lainkaan…
   – joten kun jotkut somalitkin väittävät, ettei se kuulu islamiin, vaan somalien omaan ja vanhempaan kulttuuriin – niin asia ei ole kyllä ihan niin ja uskonoppineensa sen kyllä tietävät – toki siis vääräuskoisille valehtelua eli taqqiyaakin harjoitetaan…

  2. Raamatun aikoihin naaman peittäminen oli prostituoidun merkki…
   – vatsatanssijoillakin on sellainen kasvohuivi…

   Eli burka on kuin…

 7. Hijab -päivä on naurettava – koska länsimaissa ihmiset saavat pukeutua ihan miten haluavat, mutta moni musliminainen ja -tyttö on pakotettu pukeutumaan noihin rätteihin koko elämänsä…

  Muslimimiehet pitäisi haastaa hijab -päivänä pukeutumaan musliminaisen tamineisiin – he kun näitä niin kyttäävätkin, vaikka itse saavat pukeutua miten lystäävät…

 8. Mites jos muskiminaiset kokeilisivat päivän pari olla ilman nuita rättejä.
  Sopis nuille kehitysmaa naisille,mutta mites oikein kunnon partasonni muslimi
  siihen reakois ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.