Tällä kertaa Nynäshamnissa väkivaltainen joukkoraiskaus

13

 

Lauantaiaamuyöstä raiskattiin Nynäshamnissa nainen. Koiranulkoiluttaja löysi Kullstan alueelta vakavasti vahingoittuneen naisen, joka toimitettiin sairaalaan.

Tukholman eteläisen alueen asemapäällikkö Lars Alvarsjön mukaan nainen on sairaalassa eikä häntä oltu saatu kuultua vielä lauantaipäivän mittaan. Poliisi eristi ison alueen heti saatuaan tiedon tapahtumista ja aloitti tekniset tutkinnat.

– Meillä on todella vähän mitään konkreettista tässä vaiheessa. Tutkimukset ovat alkaneet, mutta emme ole vielä voineet kuulla naista tämän vakavien vammojen takia, Alvarsjö kertoo.

Ainoa mitä tiedetään, että naisen kimppuun hyökkäsi tietojen mukaan useita miehiä Kullstan alueella aikavälillä klo 4-5.00.

Poliisi on kirjannut tapahtuman törkeänä raiskauksena.

Seurataan tapahtumia.


 

Ruotsalainen yhteiskunta on nyt hyvin vaarallisessa tilassa. Väkivaltaisia joukkoraiskauksia tapahtuu pari viikossa ja ne kohdistuvat naisiin tai nuoriin miehiin. Kukaan ei tunnu olevan enää turvassa. Kuka tahansa voi olla potentiaalinen kohde kiimaansa hillitsemättömille uusruotsalaisille.

Tämä sama ilmiö näkyy nykyään myös Suomessa.

Advertisements

13 thoughts on “Tällä kertaa Nynäshamnissa väkivaltainen joukkoraiskaus

 1. Haluaisin muistuttaa tässä yhteydessä ettei meillä edelleenkään ole minkäänlaista rajavalvontaa ruåtsin rajoilla. Ei mulla muuta.

 2. Ei huolta – Suomen Naisasialiitto unioni, Feministinen puolue, Rasmukset ja Refugee hosbitality clubilaiset yms. tietävät, että nämä ovat vain rasistien ja natsien levittämiä huhuja!
  – eikä tällä ole mitään tekemistä muslimimaista ja esim. Afrikan maista tulevien kanssa…
  – sitä paitsi islamissa naisen asema on parempi kuin missään muussa uskonnossa tai kulttuurissa, koska islam on rauhanuskonto…

  Ja kun vas. nuorisotutkija Veronika Honkasalo tietää, että jääkiekkoilijoiden joukkoraiskauskulttuuri on ainoa joukkoraiskauskulttuuri – ja se jos mikä, kaipaisi huomiota!

  Ja jos mamu raiskaakin, niin hän on vain oppinut pahoja tapoja suomalaismiehiltä – kuten ärkkööpeeläinen ministeri Thors tiesi kertoa jo vuosia sitten, tarkoittaen tietysti vain suomenkielisiä miehiä…

  Ja jokainen ei-muslimi valkoinen heteromies – on #lääppijä#lääppijä#lääppijä#lääppijä – jos sivistyneeltä suvaitsevaistolta kysytään…

 3. Jos tämäkin hyssynnyssytellään hissunkissun hiljaiseksi maan tavan mukaan ja taustaisuudet pimitetään ja tuomiot tulevat täytäntöön täysinä vitseinä, niin aisankannattajat taas asialla tuomioissa ja asian tilassa, pelkkää lammasmaista noloa määkimistä.

  Ei vaan ymmärrä raiskaus-cuckoldia, kansallistettua sellaista vieläpä. Ruotsi on sairas maa ja tuo Ruotsin tauti uhkaa tarttua Suomeenkin pikkuhiljaa.

 4. Tämä joukkoraiskauskultti joka islaminuskoisilla on, ns.kristityissä maissa on nähtävä aivan eri asiana yhteiskunnallisesti kuin raiskaus meidän oman vanhan lainsäädännön mukaan. Uhrille se luonnollisesti on aina kauhea kokemus. Kun esim. ruotsalainen tuomioistuin antaa tuomion raiskauksesta, ei laissa ole tunnettuna yhteiskuntaamme kohdistettua halveksuntaa, vaikka se juuri on näissä joukkoraiskauksissa olennainen osa. Seksuaalisuus ja siihen mahdollisesti liittyvät persoonallisuuden häiriöt ovat näissä tapauksissa aivan sivuosassa. Tekoihin osallistujat saavat suurta tyydytystä juuri julkisesta yhteiskunnallisesta nöyryyttämisestä joka näistä varsin suunnitelluista teoista huokuu uhrin ylitse omaisiin ja yhteiskuntaan.

 5. Tämä käytösmalli on ylittänyt jo kriittisen pisteen. Sitä ei voi enää poistaa yhteiskunnasta koska raiskaajat tietävät ettei teosta saa oikeati rangaistusta. Samalla ne henkisesti alistavat yhteiskuntaa koska jokainen raiskattu nainen on niiden silmissä huora joka on yhteisessä käytössä. Ja siksi sitä ”aina välillä erehtyy” henkilöstä. Sharia laki näkyy Ruotsissa jo siinä että jokainen yksin kulkeva nainen on jo nyt kaikkien riistaa. Ilman miestään tai veljeään ei saa kodista poistua, muuten joutuu hyökkäyksen uhriksi.

  Tämä että naiset eivät voi turvallisesti kulkea yksin on hiipinyt yhteiskuntaan varkain. Ja jos katsotte ympärillenne niin missä ovat yksin kulkevat naiset nykyään? Ei niitä näe. Joko toisten naisten tai poikaystävien/työkavereiden kanssa kulkevat katuja. Mutta eivät enää yksin. Turvallisuus on Ruotsista hävinnyt. Ja siihen eivät vielä ruotsalaiset ole heränneet.

 6. Jokaisen pitää kyllä ymmärtää, että yölliset kävelyt on pohjolassa kävelty. Raiskaustilaisuutta odottavia, päivänsä vok:ssa nukkuneita matuja on valmiina liikkeellä. Tilaa puhelimella taxi, se ei ole pelkoa, vaan järkevää.

 7. Dialogia, potkupallopeliä ja mahdottomasti lisää muslimeja. Eiköhän tuolla reseptillä ratkea tämmöinen vähäpätöinen, jopa mitätön ”ongelma”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.