Trumpin maahantulokielto ei koske yhtään ainutta suomalaista

13

kuvakaappaus-2017-01-29-12-37-26

 

Helsingin Sanomien mukaan Yhdysvaltain maahantulokielto koskee 11 000:ta suomalaista. Mutta otsikko ja juttu eivät pidä millään tavalla paikkaansa. 

Maahantulokielto ei koske yhtään ainutta suomalaista. Maahantulokielto koskee ainakin Somaliasta, Irakista, Iranista, Sudanista, Jemenistä ja Libyasta saapuvia ihmisiä. Asia koskee myös niitä henkilöitä, jotka ovat ns. kaksoiskansalaisia eli ovat kahden maan kansalaisia. Mutta suomalaisia se ei koske millään tavalla.

Jarno Hartikainen, HS, tarviiko paperipussia?

Advertisements

58 thoughts on “Trumpin maahantulokielto ei koske yhtään ainutta suomalaista

 1. Juuri näin! Suomen passeja jaellaan aivan liian helposti. Humanitaaristen maahanmuuttajien osalta kaksoiskansalaisuudella kaivetaan rusinat pullasta kun nautitaan Suomen anteliasta sosiaaliturvaa mutta lomaillaan maissa, joista omien sanojen mukaan on tultu vainoa pakoon. Trump osoitti viikossa, että sanahelinä kansainvälisistä sopimuksista on pelkkää paskaa. Itsenäisellä valtiolla on aina täysi ja rajoittamaton oikeus päättää, keitä sisään päästetään.

  1. ”Suomen passeja jaellaan aivan liian helposti.”

   12 vuoden halostelun kukkasia tämäkin. Nimitti ’sopivat’ avainpaikoille virkamiehiksi.
   Kunpa meilläkin saisi Trumpin tavoin virkamiehet vaihdettua uusien vaalien jälkeen.
   Meillä ovat kiinni virassaan kuin tatti eläkeikäänsä saakka – valitettavasti.

   1. Ärkkööpeen Thors oli ministerinä, kun ulkomaalaisille asetettavia kriteereitä muutettiin – ja Suomen kansalaisuuden saamisesta tehtiin myös vakaviin rikoksiin syyllistyneille humumamuille läpihuutojuttu!

    Halla-ahokin on kirjoittanut tästä blogissaan…

 2. Trump ansaitsee sen Nobelin rauhanpalkinnon joka Obamalle alkufanituksessa annettiin sanoo:

  Trump on parasta mitä on tapahtunut vuosikymmeniin! Älkäämme antako median mustamaalata häntä.

 3. Suomen kansalaisuutta ja passia ei saisi jaella niin löyhästi. Kuinka monta Suomeen saapuneista kehareista on tehnyt maamme eteen yhtään mitään? Tuilla elävät ja lisääntyvät kuin kanit. Suomen kansalaisuus on kunnia-asia, eikä mikään ilmaislahja. Hävetkää päättäjät!

  1. Haaveilen hieman.

   Suomen kansalaisuutta ei tulisi antaa maahan tulleille. Kansalaisuuden saamisen eräänä edellytyksenä tulisi olla, että biologisista vanhemmista kumpikin ja isovanhemmista kolme tai neljä on asunut Suomessa vähintään 40 vuotta.

   Kansalaisuutta vailla olevien oleskeluluvan saamisen eräänä edellytyksenä tulisi olla nuhteettomuus.

 4. Juuri näin. Suomalaiseksi voi tulla ainoastaan syntymällä Suomalaiseksi. Se että omistaa Suomen passin ei määrittele asiaa millääntapaa.

  1. Miten oikeinkirjoitus? Jossei osaa, menettääkö kansalaisuuden vai onko vähemmän suomalainen?

 5. Jutun julkaisi myös jompi kumpi iltalehdestä jo aamulla ja nyt sitä on jo korjailtu. Vihervasemmistolle ja valtamedialle Trumpin voitto on ottanut niin koville, että jokainen juoru ja huhu julkaistaan, eikä faktantarkistajasta ei ole tietoakaan. Sama juttu muurin kanssa; sitähän on siellä rajalla yli 1000 kilometriä valmiina ja rakentaminen aloitettiin jo Bill Clintonin presidenttikaudella. Rouva Hillary tuki miestään silloin. Olisipa meilläkin ollut muuri Torniossa toissa syksynä, niin olisimme säästäneet rahan lisäksi ison tukun ongelmia, jotka näköjään jäävät harmiksemme hamaan tulevaisuuteen!

  Mikähän siinä on niin vaikea ymmärtää, että itsenäinen valtio haluaa tietää, keitä sen alueelle tulee ja missä tarkoituksessa? Passit ja viisumit ovat sitä varten, eikä luulisi olevan ylivoimaista sitä pyydettäessä vilauttaa. Laittomat maahanmuuttajat, salakuljettajat, muut rikolliset ja heidän mukanaan tulevat huumeet saavatkin jäädä rajan toiselle puolelle. Rehellinen ja työtätekevä väki kelpaa maailmassa minne tahansa, oli ihonväri mikä hyvänsä.

 6. PERSUJEN ylipäällikkö Sika-Timo pitää Trumpin päätöstä ”epäreiluna” No, eipä yllätä tämä(kään) lausunto sillä persuistahan on kehkeytynytkin varsin kabinetti kelvollinen mokutuspuolue ainoana tovoitteenaan rajoittaa maahantunkeutuneiden poispäin matkustelua Suomesta!

  1. Ei se edelleenkään ole Perussuomalaiset rp.:n kenttäväen, kuten vaikkapa Jussi Halla-ahon vika, vaan caesar et augustus Soinin, joka hallitsee itsevaltiaasti puoluettaan. Puoluetta, joka ei ole todellinen puolue, vaan itsevaltias Soinin henkilökohtainen vaaliorganisaatio.

   Olisitko sinä voinut varusmiespalveluksessasi teettää taakse-poistua joukko-osastosi komentajalle? Miten sitten Perussuomalaisten riviväki voisi?

  2. On tuo aika huonosti toteutettu kuitenkin, kun melkoisia tilanteitahan tuosta syntyy…
   – toki mitä sitten lie taustalla, että näin tehtiin…

   Toki itsekin siis kannatan islamilaisen invaasion pysäyttämistä, etenkin Suomeen – mutta jos tuosta syntyy turhan isoa sotkua, niin onko vaan enemmän haittaa…

   Mutta ehkäpä USA:ssa kuitenkin virkamiehet nyt puuhaavat toden teolla nuo bannikuukaudet ja pistävät kriteerit kerralla kuntoon…
   – ja ehkä oli sitten joku painava syykin, miksi toimittiin noin nopeasti ja ennakkoon juuri ilmoittelematta…

 7. ”Finnair: Kaksoiskansalaiset pääsevät lentämään Yhdysvaltoihin, jos paperit ovat kunnossa.” Pääse husu sittenkin matkaan…
  Hs ja iltapäivälehdet valeuutista kuitenkin levittivät.Tietenkin se nyt oli vaan sitä suvakkien peppukipuilua Trumpin vuoksi. Ihme etteivät repineet otsikkoa. KUKAAN SUOMALAINEN EI PÄÄSE YHDYSVALTOIHIN ja pienellä leipätekstissä,-Jos paperit eivät ole kunnossa.

 8. Trump saa osakseen arvostelua – toki hiukan hallitummin olisi asiat voinutkin hoitaa, mutta esim.
  Algeria, Bangladesh, Brunei, Irak, Iran Kuwait, Libanon, Libya, Malesia, Oman, Pakistan, Saudi-Arabia, Sudan, Syyria, Arabiemiraatit, Jemen – RAJOITTAVAT ISRAELIN KANSALAISTEN MAAHANPÄÄSYÄ ja joihinkin maihin on käsittääkseni ihan totaalikielto!
  – ja jopa niin, että jos Suomenkin kansalaisen passissa on Israelin leima, niin voi käydä niin, ettei pääsekään näihin maihin – vaan pitää hankkia uusi passi!

  Miksi muslimimaita ei nosteta tikunnokkaan näistä rajoituksista?
  Ja kun vielä ajattelee sitäkin, että monella Israelin kansalaisella on juuria ja yhä sukulaisiakin näissä muslimimaissa…
  – Jemenissä ei taida tätä nykyä olla enää juuri juutalaisia jäljellä, vaikka koko maa taitaa olla alun perin eräänlainen juutalaisvaltio olla ollut sekin, siis joskus kaukaa historiasta näin…
  – jotkut Saudi-Arabiankin kaupungitkin ovat alun perin juutalaisten perustamia; islamin profeetta Muhammed hävitti kuitenkin aktiivisesti nämä juutalaisheimot – ilmeisesti ihan omin pikku kätösinkin lahtasi ja otti osaa…

  Muslimeita ei arvostella samoin kriteerein kuin muita!

  1. Simon Elon Twitteristä pongasin tuon maalistan – ja siellä näimmä taas Vihreä poliitikko ja aktiivinen ns. antirasisti Joonas Lyytinen keksimässä tekosyitä muslimimaiden puolustukseksi…

   Joonas on tietysti huolissaan vain suomalaisten kaksoiskansalaismuslimien oikeuksista:

   ”Suomen ja suomalaisten etujen ”puolustajat” eivät ole moksiskaan kun vieras valtio yhtäkkiä julistaa 10000 suom. maahantulokieltoon…”

   ”..miten ihmeessä tämän pystyy itselleen perustelemaan @LauraHuhtasaari @JaniMakelaFi?

   Mikä Suomen pitäisi tässä toimia?”

   https://twitter.com/joonasl

   Sama henkilö mm. ei usko muslimien tekemiin historiallisiin kansanmurhiinkaan – vastoin maailmanhistoriaa koskevia arvovaltaisia ensyclopedioitakaan…
   – mm. US:n -blogissaan kirjoittaa täyttä höpöä..

   1. ”Nyt on niin rajua kamaa, että tätä kyytiä ei järjestäytynyt yhteiskunta kestä kovinkaan pitkään.”

    Vihreiden Antero Vartia pillastui tästä Trumpin viestistä:

    ”Christians in the Middle-East have been executed in large numbers. We cannot allow this horror to continue!”

  2. Li Andersson itkee Suldaan Said Ahmedin puolesta Twitterissä:

   ’”Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja ei ole tervetullut Trumpin Yhdysvaltoihin. Tämä on niin väärin.”

   Joku huomauttaa Li-neidolle, että Somaliassa ei olla niin nokon nuukia henkilöllisyyksien kanssa – ja kun Suomikin myöntää somalille passin ihan sillä nimellä kuin tämä vaan itse keksii ilmoittaa..
   – joten Suomenkin tapaisesta maasta tulevalla kaksoiskansalaisella voi olla ties mitä luurankoja kaapissa…
   – ja sama siis koskee näitä muitakin maita…

   1. Sattuipas juuri sopivasti… :

    ”Suomalaispoliitikon piti lähteä lomalle New Yorkiin – ”Sanottiin, että ei kannata ostaa lippuja”
    Helsinkiläinen poliitikko Suldaan Said Ahmed on yksi niistä suomalaisista, joiden matkasuunnitelmia Yhdysvaltojen suurlähetystöjen uusi viisumiohjeistus sotkee.

    Ahmed kertoo Aamulehdelle, että suunnitteilla oli lomareissu New Yorkiin.

    – Soitin Finnairille, ja siellä sanottiin, että ei kannata ostaa lippuja, Ahmed kertoo.”

    http://www.aamulehti.fi/kotimaa/suomalaispoliitikon-piti-lahtea-lomalle-new-yorkiin-sanottiin-etta-ei-kannata-ostaa-lippuja-24238693/
    ————

    Luetaankohan Jenkeissä myös MV -lehteä? – siis CIA, FBI ja mitä näitä nyt on, nimittäin… :

    http://mvlehti.net/2016/11/09/suldaan-said-ahmed-en-kommentoi-en-tunne/

 9. Trump vaikuttaa todellakin MIEHELTÄ, miehiseltä mieheltä joka on sanojensa mittainen ja housuissa kunnon muhkea muna.

  Ei mikään nössö marjanpoimija ja tampooneita käyttävä neiti ihminen, se sellainen kulttuurimarxisti käkikello-cuck suvakki”miehen”puolikkaan irvikuva, joka itkeä tirauttelee joka helevetin välissä lämmintä itkuaan ja ottaa jaxuhaleja muka humaanisti ja on väliin niin kovin pöyristynyt kun iskee ne kuukautiset päälle ja elämä on yhtä hässäkkää sitten tyttömäisellä kukkaniityllä. Sekä ei Trump rasisti räksytä tympäisevästi kuin joku pieni rotan kokoinen fifikoira. Hyi saatana! noi on mitä on, luonnonvastaista ja täysin rikollisen perverssiä.

 10. Jos HS olisi halunnut tehdä lööppinsä lainmukaisesti siinä olisi pitänyt lukea:

  ”…koskee 11 000 Suomen kansalaista”

  Mutta kuten todettua, suomalainen (tarkoittaa rotua) ei kuulu banin piiriin.

  Missä vassarit sielä ongelma.

  MUISTAKAA VAROA VÄÄRIÄ PROFEETTOJA !!!

 11. Vittuakos noi arabit nyt kitisee kun ei pääse jenkkeihin. Syy ”koska rasismi !!!” Imekääs kuulkaa sykkivää, eiköhän se syy ole jo selvillä. Etsikääpä syitä omienne joukosta, tämä on vain tekosienne seuraamus. Lisää tämmöistä ! Kaikki ovet kiinni kaikilta muslimeilta vaan.

  1. Arabeista pieni vähemmistö ei pääse Jenkkilään. Laskepa huviksesi kuinka monta arabimaata on olemassa ja kuinko monesta niistä ei pääse enää Yhdysvaltoihin. Ainoastaan muutamasta hassusta arabimaasta ei pääse USA:n

   1. Mutta Syyria, Irak, Somalia ja Libya ovat niitä Lähi-idän maita, joista Eurooppaan suuntautuva invaasio muodostaa suurimman turvallisuusuhan. Trumpin listalle olisi pitänyt lisätä vielä Afganistan. Kaikkien muslimimaiden välitön kieltäminen toisi vain tarpeetonta kaaosta ulkomaankauppaan.

    1. Eiköhän islam, sen aito ja puhdas tulkinta sekä harjoittaminen, ole se suurin turvallisuusuhka kuitenkin. Me muut olemme kaikki tappolistalla.

 12. Trumpin toimintaa on ilo seurata! Ainut (mutta sitäkin pahempi) epäilys miehen taustoista kuitenkin löytyy: liian läheiset suhteet pahimmista pahimpiin eli J-kansaan. Tulevat tapahtumat paljastavat onko kyseessä maailmanpelastaja vai jälleen yksi sionistisen rahamaailman sätkynukke?

  Alku näyttää lupaavalta MUTTA tietäen koukkunokkien petollisuuden…

  1. Juutalaiset ovat pahimpia vain aivopestyjen foliohattunatsien harhaisissa jutuissa …

   Ja Talvisota -nimimerkinkin pitäisi miettiä, miten Talvisotakin ylipäätään alkoi: Molotov-Ribbentrop!
   – Suomi joutui vedetyksi sotaan – myös NATSIEN takia!

  2. Donald Trumpin vanhin Ivanka -tytär on muuten kääntynytkin juutalaiseksi, koska miehensä on juutalainen! Joten aika iso osa Trumpin lastenlapsistakin on – nimenomaan juutalaisia…

   Juutalaisista pankkiireista yms. puhuvien pitäisi muistaa, että kuitenkaan valtaosa pankkiireista ei ole juutalaisia!!!!
   – ja ylipäätään juutalainen nimi jonkun firmankin nimessä on usein vaan sellainen tietynlainen laatutakuu/imagotekijä – koska monet juutalaiset oikeasti vaan ovat olleet ja ovat vieläkin osaavia ja ahkeria monella erikoisalalla…

   Ja joku Rothschild -nimikin tulee aina esiin, mutta esim. Ranska on kansallistanut kyseisen suvun omaisuutta eli eivät ole ikinä olleet koskemattomia…
   – nykyisin taitaa olla ainakin Euroopan osalta enää vain pieni liikepankki Briteissä eli tietynlainen merkkituote on toki yhä, mutta suurin valta ja omaisuus on jo aikoja sitten kadonnut…
   – mutta kehittihän tämä suku pankkitoimintaa niin hurjasti, ettei Eurooppa olisi yhtä vauras ja kehittynyt ilman heitä, sillä ei olisi ollut investointirahaa!
   – antisemitistihörhöt eivät tajua, että juutalaiset pankkiiritkin ovat keksineet monia sellaisia asioita, joista on ollut hyötyä koko maailmalle – ja jotka nykyisin ovat aivan arkipäivää.

   1. Suosittelen tarkempaa perehtymistä asioihin J-kansan suhteen. Se tosin vaatii avoimen mielen ja vuosikymmeniä kestäneen propagandan täydellisen ”unohtamisen”

    -Me tanssitaan- mutta kuka vetelee naruista?

    1. Suosittelen lukemaan muutakin kuin natsien vihaan, kateuteen ja sokeaan syntipukki-ideologiaan perustuvia hörhösivustoja!
     – natsien sivut ovat mm. täynnä väärennettyjä mukahistoriallisia feikkilähteitä…

     Natsijohtajat olivat jo Toisen maailmansodan aikaan kuuluisia siitä, että todellisia lahjoja ja koulutusta ei oikein ollut…
     – ns. todellista roskasakkia kohosi johtoon ja jälki oli sen mukaista eli johti lopulta senaikaisen Saksan totaaliseen kontilleen menoon…
     – toki natsi-ideologia on sen monille seuraajille jonkinlainen uskonnollinen kulttikin, joten sekin selittää paljon – sekä mennyttä että myös nykynatseja…

     Toki on häikäilemättömiä ja pahoja juutalaisiakin, mutta he ovat yksittäisiä henkilöitä – samanlaisia tapauksia löytyy myös muslimien, kristittyjen ja kaikkien muidenkin ihmisryhmien joukosta!

     Natsit keskittyvät haukkumaan väärää puuta, mitä tulee Euroopan islamisaatioonkin, sillä islam on itsessään ekspansiivinen uskonto, ollut sitä koko historiansa – ja kun monet muslimijohtajat, kuten esim. Erdogan, ovat kertoneet Euroopan valloitushaluistaan aivan avoimesti itsekin…

     Toki pohjimmiltaan ääri-muslimit ja natsit edustavat molemmat samaa Antikristuksen henkeä – ja tulevat varmaan olemaan samalla puolellakin lopulta – aivan kuten olivat yhtä pataa Hitlerinkin aikaan…
     – eli natsit ja ääri-muslimit ovat hyvin samanhenkistä sakkia…

     1. Eivät korkeimmalla hierarkiatasolla olleet natsit mitään tyhmyreitä olleet. Esim Herman Göring oli älyltään hyvin terävä, vaikkei sentään varsinaista älykköjen huippukastia ollutkaan.

      Göring oli ensimmäisen maailmansodan hävittäjä-ässä. Nopea äly yhdistettynä hyviin fyysisiin ominaisuuksiin eittämättä on tarpeen, jotta pystyy selviytymään olosuhteissa, jossa elämä on jatkuvasti hiuskarvan varassa. Toki siinä tuuriakin tarvitaan.

      Samoin muilta natsien valtakoneiston huippumiehiltä mitattiin sodan jälkeen melko korkeita älykkyysosamääriä.

      Hyvät älylliset ominaisuudet yhdistettynä häijyyn luonteenlaatuun ovatkin vaarallinen yhdistelmä.

     2. Kyllä natsien sisäpiirissä oli paljon niitä, jotka eivät niin älykkäitä olleet – ja natsithan tekivät paljon puhdistuksia, esim. siivosivat yliopistoja oikeasti lahjakkaista ihmistä. Ja sytyttelivät kirjarovioita, tuhosivat taidetta jne.
      Natsien historiakäsitys mm. oli täyttä puppua – uskonnollisesti Hitler ja moni muu natsi oli okkultisti – Mengele oli täysin epätieteellinen puoskari jne.
      Ylipäätään koko ideologiansa oli suurelta osin harhakuviin, tunteeseen ja ideologiseen pseudotieteeseen perustuvaa.

      Ja esim. luovuus, jota esim. uudet innovaatiot edellyttävät – ei ollut lainkaan natsien suosikkiominaisuuksien joukossa. Saksahan menetti johtoasemansa monella tieteelliselläkin alalla juuri natsien takia.
      Pelkkä älykkyyskään ei yksin riitä mihinkään – vaan luovuus on yhtä tärkeää. USA:ssa johonkin aikaan testattiin todella paljon väkeä, valikoitiin ihmisiä seurantaan ja koulutukseenkin – mutta esim. Nobelin voittajia solahti seulan läpi, koska eivät olleet älykkyysosamäärällä mitattuna aivan huipulla.
      Ei toki kerro aivan eliitistä, mutta Suomessakin on tutkittu sitä, miten nämä ”kuuden ällän ylioppilaat” päätyvät vain poroporvarillisiin ammatteihin – eikä juuri uutta luovaan porukkaan.

      Olen täysin varma, että jos natsit olisivat voittaneet – niin valtakuntansa olisi hyvin pian luhistunut väkivaltaan ja kaaokseen – ja keskitysleireille olisi alettu juutalaisten jälkeen kärrätä niitä saksalaisiakin, joita äärimmäisen kontrolloiva ja autoritäärinen yhteiskunta ei olisikaan miellyttänyt.

      Natsit ajoivat nimenomaan kansallisSOSIALISMIA
      – ja kommunistissakin maissa vankileirit, mielisairaalat, naapurien ja mielipiteiden jatkuva kyttäys yms. – oli arkipäivää omillekin.
      Toki pakkopaita-valtio houkuttelee – jos ihmisen oma sisäinen ja ulkoinenkin turvallisuudentunne on heikko – mutta kyllä mielestäni vapaus on aina arvokkaampaa!

     3. ”Natsit ajoivat nimenomaan kansallisSOSIALISMIA”

      Ruotsin ja 30-luvun Saksan ero:
      Ruotsi harjoittaa kansainvälistä sosialismia, Saksa harjoitti kansallista sosialismia.
      Molemmissa valtio oli vahvasti mukana taloudessa, Ruotsissa työn hedelmät jaetaan ulkomaalaisille, Saksassa työn hedelmät jaettiin omalle kansalle

      sosialismi = valtio omistaa työn hedelmät
      kommunismi = valtio omistaa tuotantovälineet

     4. Niin ja ajaahan se Vladimir Žirinovski omaa agendaansa ’liberaalidemokraattisessa’ puolueessaan. Hänen kannanottonsa ovat kyllä ainakin minun mielestäni aina olleet jotain muuta kuin liberaaleja ja sen demokratiankin kanssa on vähän niin ja näin.

      Natsien joukoissa oli myös varmasti täysiä torviakin. Aivan huipulla ei liene kuitenkaan ollut ketään vähälahjaista. Hitlerin toikkarointi sotilaallisissa ratkaisuissa ei varmastikaan johtunut vähäisistä älyllisistä kyvyistä. Hänellä taisi vaan olla liiallinen luulo omista kyvyistään sotilasjohtajana. Ja millään älyllä ei tehdä optimaalisia sotilaallisia siirtoja, ellei samalla ole käytössä sodankäynnin teoreettista tietoa ja käytännön ymmärrystä kaikkein oleellisimmista sotilaallisen voiman käyttöön liittyvistä asioista.

      Natsit myös aliarvioivat voimantunnossaan vastustajansa. Kaikista kansoista löytyy aivan varmasti ainesta, jotka saavat tuloksia aikaan taistelukentällä, jos tarve vaatii. On järjetöntä olettaa, ettei joistain slaaveista olisi kunnon vastusta.

      Kaikkien onneksi Hitler kaatui, koska olihan Saksassa hirveä hallinto. Siitä ei pääse mihinkään.

      Sen sijaan tämä jenkkien maahantulokieltoasia on varmasti katsomisen arvoinen juttu. Saa nähdä mitä asiasta seuraa.

      Mielestäni eurooppalaisten johtajien lausunnot siitä, että täällä ei syrjitä ketään, ovat varsin kuvaavia: ei syrjitä ketään, mutta joku ottaa aina välillä näiden ’arvojen’ takia kunnolla pataansa.

      Suomessakin alkaa vankiloissa olla radikaaleja islamisteja. Heitä ei olisi, jos muhamettilaisten maahantuloa ei tehtäisi houkuttelevaksi. Ulkomaalaisten sosiaaliturva pitäisi lakkauttaa. Tai olisi oikeastaan pitänyt lakkauttaa jo kauan sitten.

      Katsotaan vaan, meillä on kymmenen vuoden kuluttua aivan eri luokan ongelmat kuin nyt. Ja se on tietenkin vain tulosta kehitysmaista tulevien ihmisten osuuden lisääntymisestä.

      Kyllä varmaan tarvitsee jollekulle päättäjälle tai hänen läheisilleen tapahtua jotain, ennen kuin asioihin voi alkaa edes odottamaan mitään muutosta. EN MISSÄÄN TAPAUKSESSA TOIVO SITÄ, mutta muuten näyttää kyllä siltä, että asiat jatkuvat samalla tolalla ja yhä useammat ihmiset saavat kokea rikastuksen riemut omissa nahoissaan.

   2. ” pankkiiritkin ovat keksineet monia sellaisia asioita, joista on ollut hyötyä koko maailmalle”

    Kai ymmärrät että pankit eivät ole mitään hyväntekijöitä. Pankit tekevät häikäilemättä voittoa lainaamalla rahaa, jonka ne luovat tyhjästä, aiheuttamalla samalla inflaation.

    1. Kai itse ymmärrät, että ilman pankkilaitoksen kehitystä – eivät länsimaat olisi sellaisia kuin ne tänä päivänä ovat?
     – jos ei olisi lainoja, niin ei voitaisi tehdä suuria hankintoja ja investointeja…
     – ilman korkoja pankit taas menisivät lopulta vararikkoon, eikä lainattavaa varallisuutta kertyisi tarpeeksi…

     Yksi kehitysmaitakin riivaava ongelma on pankkipalvelujen puute – esim. jossain Intiassa tämä on suuri ongelma!

     Poliitikot, suuryritykset ja -liikemiehet, korruptio, ahneus, rikollisuus – kaikissa maailman maissa ja kansoissa – heittävät kapuloita rattaisiin…

     1. ”– jos ei olisi lainoja, niin ei voitaisi tehdä suuria hankintoja ja investointeja…
      – ilman korkoja pankit taas menisivät lopulta vararikkoon, eikä lainattavaa varallisuutta kertyisi tarpeeksi…”

      Ei ylläolevissa asioissa ole mitään vikaa. Ongelmana on FIAT-rahajärjestelmä, jossa pankeilla on mahdollisuus luoda rahaa tyhjästä myöntäessään lainan. FIAT-rahajärjestelmään siirryttiin Vietnamin sodan aikana, koska sotaa ei haluttu maksaa veronkorotuksilla.

      Kun rahaa luodaan tyhjästä, joku minua viisaampi voisi sanoa että tämä muistuttaa rahanväärentämistä

    2. Pankkitoiminta ei todellakaan ole hyväntekeväisyyyttä, vaan rahoitustoimintaa, joka ottaa asiakkaidensa varoja talletukseen lainatakseen niitä eteenpäin korkoa vastaan. Tämä korko tuottaa pankille sen voiton, josta ne voivat palkita rahojensa tallettajat heidän talletuksilleen maksetulla korolla.

     Ellei pankki myöntäisi lainaa, sen asiakkaiden talletukset makaisivat tileillä inflaation kuluttamina ilman mitään vastiketta. Ellei pankki perisi myöntämästään lainasta korkoa, sen saatava hupenisi samalla tavalla samasta syystä, eikä se enää kykenisi ottamaan talletettavakseen asiakkaidensa rahoja.

     Pankkitoiminta auttaa samalla tavalla samasta syystä niin persaukista kuin porhoakin. Se tallettaa rahaa, jonka lainaa eteenpäin korkoa vastaan, josta maksaa korkoa talletuksille.

     1. ”Ellei pankki myöntäisi lainaa, sen asiakkaiden talletukset makaisivat tileillä inflaation kuluttamina ilman mitään vastiketta.”

      Yksikään pankki Suomessa ei myönnä tallettajille korkoa, joka kompensoisi inflaation, jonka pankit itse aiheuttavat luomalla rahaa tyhjästä.
      Inflaatio on Suomessa noin 1-2 prosenttia…pankkien myöntämä korko on erittäin lähellä nollaa.

     2. Salakähmäisyys, korruptio, ahneus ja järjestelmän väärinkäyttö on ongelma – mutta ei sen takana mitkään ”sionistit” ole, ei todellakaan – vaan eliittiä ja vallanpitäjiä kaikista kansanryhmistä!

      Kreikka, Espanja, Italia – nämäkin valtiot, niiden poliitikot etunenässä siis – kusettavat jo EU:takin niin kovaa kuin vaan pystyvät…

      Ongelmien kasaantumista, pyramideja ja kauhun tasapainoa = kun sääntöjä ei noudateta, eikä ongelmia ratkota!
      Eikä ole vastuunkantajia ja toisaalta pelätään romahduksia – ja sitten paikataan pyöränkumia purkalla…

     3. ”Pankkitoiminta ei todellakaan ole hyväntekeväisyyyttä, vaan rahoitustoimintaa, joka ottaa asiakkaidensa varoja talletukseen lainatakseen niitä eteenpäin korkoa vastaan. ”

      Näin oli 1800-luvulla kultakanta-aikana ennen FIAT-rahajärjestelmään siirtymistä.

 13. Haaveilen nyt hieman.

  Olisi USA:lle parempi, jos maahan pääsy voitaisiin evätä muslimeilta yleensä. Maahanpääsyn epäämistä ei tule sitoa pelkästään jonkin tietyn maan kansalaisuuteen.

  Luonnollisesti USA:n tulisi vastaanottaa omat kaksoiskansalaisuutta vailla olevat musliminsa, mutta heidät tulisi tehdä oikeustoimikelvottomiksi, kunnes ovat parantuneet mielisairaudestaan eli islamista.
  Kaksoiskansalaisuuksia ei tulisi hyväksyä.

  Kaksoiskansalaisuuskäytäntö tulisi purkaa USA:ssa siten, että määräaikaan mennessä kaksoiskansalaisuuden omaava voisi ilmoittaa viranomaisille luopuvansa joko USA:n tai jonkun muun maan kansalaisuudesta. Määräajan jälkeen viranomaisten tietoon tulevilta kaksoiskansalaisuuden haltijoilta tulisi poistaa USA:n kansalaisuus.

 14. Päivän Rasmus:”Miksi muslimit eivät riehu Kanadassa”.

  Nythän emme tiedä, riehuvatko.
  Juuri nyt tapahtui kamala murha moskeijassa, avointa on, onko se kenen idoootin tekemä eli Trumpista innostuneiden vai muslimien sisäinen. Mossad tokko enää..

  Kanada on hieno monikulttuurimaa, jossa alkuperäisasukkaat ajettiin ahdinkoon. Se on aidon liberaali. Se kyllä huvitti, miten saivat suitsutusta 24.000 pakolaisista, suyrialaisesta, perheistä. Samat suomalaiset haukkuivat Suomea 32.000 suurelta osin nuoren miehen ottamisen vähäisyydestä.

  Jos Suomi olisi toiminut kuten Kanada, vihapuhe olisi kuin pieru Saharassa. Sen verran uskon ihmisiin

  1. Kanada valikoi todella tarkasti muslimitkin – ei sinne tule näitä luku-ja kirjoitustaidottomia partalapsia, kuten esim. Suomeen ja Ruotsiin!

   Yleensä vain korkeasti koulutetut kelpaavat ja vain perheitä nuo ottivat Syyriastakin…

  2. Kanadassa todellakin intiaanit voivat todella huonosti – tämä kiiltokuvapoika ja feministien suosikki pääministerinsä voisi katsoa peiliin…

   1. Kyllä ja ei. Olen itse viettänyt melko paljon aikaa Kanadassa ja monet sikäläiset intiaanit olivat hyvin integroituneita Kanadalaiseen yhteiskuntaan. Osa heistä taas on pahasti alkoholisoituneita.

    Inuitit pohjoisen Nunavutissa ovat asia erikseen, heidän tilannettaan en tunne.

 15. Olisi kuulemma Applekin jäänyt totetumatta, jos maahantulokieltoa olisi aikaisemminkin noudatettu. No, onhan sitä Obaman aikanakin tehty, mutta se ei ole nyt se juttu, vaan voisi kysyä, mitä tekemistä esim. somalialaisilla tai jemeniläisillä on Applen kanssa? Ei nyt pitäisi ihan mitä tahansa soopaa syöttää!

  1. Jos Steve Jobs olisi kasvanut kotimaassaan biologisten vanhempiensa kasvattamana hänestä olisi hyvinkin saattanut varttua korkeasti oppinut islaminuskon imaami tammenlehvin ja papukaijamerkein.

   1. Biologinen äitinsä on kuitenkin kristitty jenkki – ja ilmeisesti syyrialaisisän muslimiusko nimenomaan oli isovanhemmille liikaa…

 16. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701302200062047_ul.shtml

  ”Mistä pääsee kätevällä aasinsillalla siihen tärkeään havaintoon, mikä tekee Trumpin päätöksestä vain vahingollisen. Trumpin maahantulokielto on leimattu muslimikielloksi, mistä presidentti saa syyttää vain itseään. Terrorismia ruokkii parhaiten sillä, että radikaalisaarnaajat pystyvät esittelemään lännen islamin vihollisena. Yhtä hyvin toimii myös se, että muslimit saadaan tuntemaan olonsa uhatuiksi ja ulkopuolisiksi asuinmaassaan. Tämän tunnistavat sekä terrorismiasiantuntijat että terroristit itse. Isis-mieliset ilkkuivat asialla jo sosiaalisessa mediassa.”

  Lause ”Terrorismia ruokkii parhaiten sillä, että radikaalisaarnaajat pystyvät esittelemään lännen islamin vihollisena.” on asian ydin. Millainen ideologia on noin kajahtanut, että tuollainen vastakkainasettelu edes pääsee tapahtumaan? Siitä ilmenee, että kiltit muslimit harmistuvat, kun heidän uskontoaan mollataan ja alkavat sen seurauksena radikalisoitumisprosessin, jota johtaa ties millaisiin tekoihin.

  Otetaanpa esimerkki: on hyvin ikävää, että Afrikasta tulee silloin tällöin uutisia, joissa kerrotaan, että kristittyjä vainotaan ja tapetaan. Eurooppalaiset kristityt eivät silti ala sen vuoksi vainoamaan muslimeja täällä Euroopassa saati sitten lähde ristiretkelle tappamaan kristittyjen vainoajia. Eikä täällä edes kiehuta raivosta asian vuoksi, vaikka tuollaisia uutisia ikävinä pidetäänkin.

  Uskonnon tulisi olla kunkin ihmisen suhde luojaansa eikä mikään kollektiivinen vallankäytön väline, joka sotkeutuu mitä raskaimmin ottein jopa maailmanpolitiikkaan. Näen sellaisen aivan sairaana asiantilana näin nykyaikana. Uskonnolla ei pitäisi olla mitään sijaan tällaisissa asioissa.

  Länsimaat eivät vastustaisi islamia tai muhamettilaisia himpun vertaa, elleivät radikaalit muslimit kävisi typerää jihadiaan.

  Olen halveksinut kaikkia radikaalien muslimien tekoja sen jälkeen, kun matkustajia täynnä olevat koneet ohjattiin päin pilvenpiirtäjiä.

 17. Jäljempänä linkki linkki Trumpin 27.pnä tammikuuta 2017 allekirjoittamaan määräykseen ”Executive order: Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into The Unites States”

  https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/01/27/executive-order-protecting-nation-foreign-terrorist-entry-united-states

  Määräys on huomattavan erilainen kuin mitä voisi lehtiuutisten perusteella olettaa. Ainakaan Trump ei sitä ole itse hetken mielijohteesta sanellut. Syyria mainitaan, mutta Irakia ja Irania ei. Hyvin harva suvakki jaksanee tuon edes lukea saati ymmärtää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.