Örebrossa ryöstettiin ambulanssi hälytyksessä

13

Uusruotsalaiset ovat keksineet uuden innovaation – nimittäin ambulanssien ryöstelyn. Lauantai aamuyöstä hälytettiin ambulanssi Örebrossa keskustaan, jossa vanhempi nainen oli saanut kramppikohtauksen. Kun ambulanssi saapui paikalle ja alkoi auttaa naista, saapui paikalle uusruotsalainen ja ryösti henkilökunnan ensiapulaukun.

Ensiapulaukussa on mm. kipua ja kramppeja lievittäviä lääkkeitä. Henkilö, joka otti salkun kantoon, yritti juosta karkuun, mutta onni onnettomuudessa oli, että paikalle sattui kaksi pyöräilijää, jotka ottivat rosmon kiinni.

Poliisi toimitti uusruotsalaisen putkaan epäiltynä ryöstöstä. Ensihoitajat ovat ällistyneitä. He ovat shokissa ja nyt sairaslomalla. Tomas Eliasson ambulanssihenkilökunnan johdosta kertoo, että koko henkilökunta on kauhuissaan tapahtuman tiimoilta.

Nerikes allehanda

Uusruotsalaiset siis kivittävät ambulansseja, niiden potilaita, särkevät ikkunoita ja estävät ensihoitajien pääsyn paikoille. Nyt he ovat alkaneet ryöstelemään ambulansseja.

Milloin veikkaatte, että milloin Suomessa saadaan ensimmäinen ambulanssikivitys? Joko tänä vuonna?

Advertisements

10 thoughts on “Örebrossa ryöstettiin ambulanssi hälytyksessä

 1. Jaahas – se olikin tsekkien vika, kun somalit hutkivat mailalla päähän… :

  ”Mailaniskut päähän aiheuttivat skandaalin jääpallon MM-kisoissa, nyt puhuu Somalian pelaaja – ”He nauroivat meille”

  ”Somalian pelaaja Ahmed Hussein syytti yhteenotosta tshekkiläisten pelitapaa ja käytöstä ottelun aikana.

  – Tshekkien mukaan meidän ei kuuluisi pelata tätä lajia, mutta asia on päinvastoin. Olemme valtavan innoissamme jääpallosta ja olemme täysin oikean lajin parissa, toisin kuin he. ”

  http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-2000005067337.html

  1. Maahanmuuton rautainen laki:
   1. Vika ei voi koskaan olla muslimissa.
   2. Jos vika vaikuttaa olevan muslimissa, sovella kohtaa 1.
   MOT

 2. Onnex ei sentään potilasta raiskattu, saati ensihoitajia. Ruotsi v. 2020 voikin olla ullatuksellisempi.

 3. Narkit (?) – ovat Suomessakin ainakin yrittäneet ryöstää ambulanssin, aika harvinaista kuitenkin lienee :
  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/ambulanssi-pakeni-asemiesta-teki-halytyksen-itse/4350042

  Suomalaiset pelastajat muuten taitavat olla niin kovapintaisia, etteivät joudu traumaterapiaan ja saikulle ihan helposti…
  – toki kotimaiset heebot ovat hiukan ennustettavampia käytökseltään, mikäli tuossa Kuopion tapauksessa oli kyse kotimaisista – en siis tiedä varmaksi…

  Mutta tuo suuren joukon harrastama ambulanssien, palo- ja poliisiautojen kivitys huvin vuoksi kaiketi antaa vielä odottaa…
  – taitaa kuitenkin vaatia ihan sellaista lähi-itäistä erikoisosaamistakin…

 4. ” Kokohenkilökunta oli kauhuissaan, minä olen kauhuissani, miten saamattomia nyhveröitä ruotsalaisista on tullut. Muistan kun 1970-luvulla asuessani siellä, tuolloin suomalaismies oli lyönyt vaimoaan suutuspäissään, kun vaimo oli syyllistynyt aviorikokseen. No tästä lyönnistä miehelle seurasi karkotus Ruotsista . Nyt Ruotsissa saa omia kansalaisia käsitellä kuin vierasta sikaa, eikä poliisi saati armeija saa sinnet tulleita islamilaisterroristeja kuriin. Jään odottamaan tilanteen pahenemista ja Ruotsin muuttumista islamilaisvaltioksi.

 5. Siis miten tollainen maa pysyy vielä pystyssä? Kansalaiset ihan nössöjä, jotka ei pystyisi minkäänlaiseen vastarintaan, jos tulisi sota. Vai että oikein sairaslomalle tollaisesta, kun varastetaan laukku.

  Kun ei edes 160000 matun tulva saa vastarintaa aikaan, niin miten sitten jatkossa pienempi tulva 30000-40000 vuodessa. Joka sekin on nykyisten resurssien puitteissa ihan liikaa ja pahentaa tilannetta entisestään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.