Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa?

0

Suldan Said Ahmed ja muut Vasemmistoliiton aktiivit ovat paheksuneet Yhdysvaltojen uutta lakia koskien kolmansista maista tulleiden henkilöiden maahanpääsyä Yhdysvaltoihin. Kuinka ollakaan Suldaan Said Ahmed oli juuti näinä päivinä matkoilla Yhdysvaltoihin.

 

kuvakaappaus-2017-01-30-11-45-59

 

kuvakaappaus-2017-01-30-09-30-55

 

 

Mutta – kuten hän itse sanoo – Finnairilla kehoitettiin häntä olemaan ostamatta lippua.

Puhuuko Suldaan Said Ahmed sittenkin palturia? Valehteleeko politiikko nyt?

Nimittäin soitin itse juuri Finnairille esiintyen somaliassa syntyneenä henkilönä, mutta olevani Suomen kansalainen. Kysyin, pääsenkö Washingtoniin vai en. Finnarin asiakaspalvelija kertoi hyvin kohteliaasti, että ainoa asia mikä tällä hetkellä vaikuttaa, on se, että on Suomen kansalainen. Yhdysvaltoihin pääsyä ei siis estä se, että passissa lukee syntynyt Somaliassa.

Näin ollen Suldaan Said Ahmedin tarina joutuu outoon valoon. Kun tähän lisätään vielä se, että laitoin samantapaisen viestin Finnairin chatissa. Kerroin vaimoni olevan somaliassa syntynyt, mutta Suomen kansalainen. Tälläkin kertaa vastattiin, että mitään estettä matkalle ei näillä näkymin ole.

 

kuvakaappaus-2017-01-30-12-25-49

 

33 thoughts on “Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa?

 1. Ei se ole mikään aito oikea muslimi, jos ei öögaan strittaus, elikkäs reipas kunnon taqiyya taivu. Se on oppi ja käsky tuo taqiyya Koraanissa ja Islamin uskossa muslimille, jota pitää kanssa sitten toteuttaa ja noudattaa.

  Suldaan Said Ahmed ei liene ainakaan mormooni, körttiläinen, eikä seitsemännen päivän adventistikaan, mikäpä lie miehiään?, en kyllä tosin tiedä.

 2. Vai lomalle New Yorkiin! Lentokoneeseen ja Somaliaan loppuelämäksi. Ja Li mukaan. Sulttaani on lomaillut Suomessa suomalaisten rahoilla ihan tarpeeksi.

 3. Oliko se sellainen maltillisen maltillinen pikku maltin ja tolkun valhe? Sulta Sain Ahteria jäpikän tämänkertaiset höpinät.

  Odottelemme jo pienellä jännityksellä Sulta Sain Ahteria paskanjauhajan seuraavia maltillisia verbaalisia perseilyjä.

 4. Muutoinkin tuo ajoitus varsin sattuvalta – ja etenkin kun mies pitää julkisuudesta noin muutenkin…
  – taisi siinä vain poliitikko hankkia itselleen mediahuomiota vaaleja ajatellen?
  – kun kukapa ei olisi joskus miettinyt, että olisihan se Nykkikin kiva nähdä…

  On muuten aika samantyylinen kuin Ozan Yanar…
  – rakastaa hyvin voimakkaasti itseään, siis esim. omaa pärstäkuvaansa ja pyrkii koko ajan saamaan näkyvyyttä mediassa ja etenkin somessa – eli hyvin samantapainen kampanjakin menossa kuin Yanarilla aikanaan…
  – mitään todellisia sisältöjä ei kumpikaan tarjoile – tosin Suldaan vieläkin vähemmän…

  1. Vielä 2014 on ollut matkalla poliitikoksi Somalimaahan ja jopa presidentiksi asti ovat olleet unelmat…
   – mutta tie ei taida aueta korruptoituneessa maassa kovin helposti 😉
   – joten nyt sitten yritetäänkin lyödä läpi Suomessa – ja jopa presidenttiydestä on täälläkin haaveiltu… :

   ”Suldaan Said Ahmed aikoo olla Somalimaan ensimmäinen nuori kansanedustajaehdokas. Jonain päivänä hän haaveilee olevansa presidentti maassa, jonka itsenäisyyttä kansainvälinen yhteisö ei ole vielä tunnustanut.

   Kannelmäkeläinen Suldaan Said Ahmed on nuori yrittäjä ja poliitikko. Hän on hiljattain viettänyt Somalimaassa seitsemän kuukautta kartoittamassa elinkeinomahdollisuuksia.

   Projektinsa kautta Said Ahmed tuli tutustuneeksi myös Somalimaan poliittiseen eliittiin.”

   ”Somalimaa on ollut Somalian pohjoisosan autonominen alue vuodesta 1991. Somalimaan puoluerekisteri avataan 10 vuoden välein ja Waddani perustettiin vuonna 2011. Said Ahmed on sen nuoriso-osaston puheenjohtaja.”

   ”Kunnianhimoa nuorelta poliitikolta ei ainakaan puutu.

   – Kun aikaa kuluu ja olen opiskellut enemmän, ehkä joskus 20 vuoden päästä, haluan ainakin yrittää olla presidenttiehdokas.
   Joskus ajattelin, että ehkä Suomessa minusta tulee presidentti, kunnes tajusin, ettei se ole ikinä mahdollista. ( 😉 😉 😉 )

   Lain mukaan presidentin on oltava syntyperäinen Suomen kansalainen.”

   Lähde: Kansanuutiset otsikolla: ”Nuori mies Suomesta tähtää Somalimaan presidentiksi,” 2014

   1. Miten ylipäätään voi olla kahden eri maan puolueissa samaan aikaan?!
    – toki Somalimaan itsenäisyyttä Somaliasta ei ole tunnustettu ( valitettavasti, koska siellähän on suht rauhallista) – joten Somaliassa toimivaksi puolueeksi tuo varmaan sitten lasketaan – mutta mitenköhän siis on?

    Tietääkö joku näistä, esim. onko jotain lainsäädäntöä? jääviysongelmia?

    1. Kurdeissa taitaa olla vastaavia henkilöitä myös – eli jotkut ovat jossain kurdien poliittisessa toiminnassa myös kovin mukana…

     Jotenkin ajattelisi, ettei ole välttämättä Suomen etu – jos kovin puuhataan jonkun muunkin maan asioita?

    2. Junes ja Tiina soittelemaan joillekin oikeusoppineille tai puolueisiin… 😉

     Ja puolueilta voisi kysellä, että saavatko sen edustajat olla myös jonkun ulkomaisen puolueenkin jäseniä?
     – nimittäin liekö tämä joku puolueiden sisäinenkin asia…
     – mutta luulisi, että äänestäjät kuitenkin haluavat ja etenkin ansaitsevat tietää?

 5. Koskahan media ja vassarit ymmärtävät että Suldan ja monet kaltaisensa eivät ole suomlaisia. Suomalaisuus on rotu. Ne saattavat olla Suomen kansalaisia mutta suomalaisia ne eivät ole koskaan.

  Ja miksiköhän Suldan juuri eilen olisi matkustanut Amerikan yhdysvaltoihin kun ei sinne ole aikaisemmin lähtenyt? Loppuiko raha taikaseinästä?

 6. MV lehdessäkin on ollut useita juttuja Sulttaaniin liittyen…
  – mahtavatkohan muuten googlata Jenkeissä – ja kun ja jos mainitaan terroriepäiltyjä ja radikaalimuslimeja samoissa jutuissa niin?!

 7. Kas kun eivät vassarit ja heidän lakeijansa järkyttyneet, kun Obama teki saman, ja kielsi maahantulon puoleksi vuodeksi? Nyt Trupm rajoittaa mahantuloa vain kolme kuukautta. Ja joku proffa usuttaa näitä ….päitä, että Suomi voisi haastaa jenkit oikeuteen YK-sopimusten rikkomisesta. Ei hyvät hyssykät mitä ..skaa…….

 8. Miksi somalialaissuorkomukka haluaa lomalle maailman toiseksi kapitalistisimpaan maahan?

 9. Valehteleva mädättäjä??Ei kai?Onko niitä rehellisiäkin sitten?Noh – ei hätää sillä kyllä tuokin neekeri kuitenkin pääsee edelleen lomailemaan Somaliaan jossa onkin ilmeisen usein käynyt turvaa hakemassa aiemminkin.

 10. Et sitten Paavo malttanut kirjoittaa somaliaa isolla alkukirjaimella edes tiedusteluhommissa ;D

 11. ”Irakilaismuusikko: Pitääkö ensin kuolla kotimaassa ja sitten hakea Suomesta turvapaikkaa?
  Maahanmuuttovirastolla ja irakilaistaiteilijoilla on eri käsitys kuolemanvaarasta.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9420389

  Kehotetaanhan SUOMALAISIAKIN jopa vaihtamaan ammattia – TYÖKKÄRI!
  – ei muusikon tai toimittajan ura ole mikään pakolaisuuteen oikeuttava ihmisoikeus!
  – soitelkoot tai kirjoitelkoot kotonaan…

  Ja kun nuokin ihmiset ovat kuitenkin itsekin MUSLIMEITA – joten ottakoot Koraanin, hadithit ja sirat käteensä ja lukekoot sieltä, että islamhan kieltää moiset jutut…

  Nimittäin jos muslimeita vaan tarpeeksi vyörytetään Suomeen, niin kohta täälläkään kukaan ei tulevaisuudessa soita tai kirjoita – mutta eihän YLE:ssäkin tajuta!
  – ja jos kaikki vapaamielisemmät lähtevät muslimimaista, niin nehän vaan entisestään talibanisoituvat!
  – eli logiikkaakin peliin…

 12. Kusettaminen sekä uhriutuminen ovat somalien verenperimässä. Kun nämä hienot ominaisuudet yhdistyy aavikko uskonnon opetuksiin on tuloksena maailmankaikkeuden vihatuin kansanryhmä – somalit.

 13. Siinä on meillä taas vasurikommari, jonka pitäisi edustaa köyhää kansaa ja sorrettua työläistä riistoporvareita ja kapitalismia vastaan. Voi itku ja parku, kun lomaillut ja shoppailut ei nyt Nykissä sompukalta suju. Ja oliko niin, että vasurit eivät sittenkään ole huolissaan siitä lentomatkailusta aiheutuvasta ilmastonmuutoksesta. Li kovaan ääneen paasannut ilmastonmuutoksesta,kasvissyönnistä ja joukkoliikenteestä ym.
  Lopuksi todettakoon, että somali voi KOSKAAN olla suomalainen. Suomalaisuus määritellään syntymägeeneissä eikä paperilla.

 14. Suvakit Irakin suurlähetystössä – varmaankin jotain palauttamista koskevaa sabotaasia… :

  ”Oikeus elää–verkoston vierailu Irakin suurlähetystössä”

  ”Suurlähettilään mielestä suomalaisten tulee kohdella irakilaisia vierainaan.

  Suomella on ollut taloudellista yhteistyötä Irakin kanssa jo 1970-luvulta lähtien, jolloin sadat suomalaiset rakennusmiehet lähtivät Lähi-Itään työn ja paremman palkan perään.

  Irakin suurlähetystön ja siirtolais- ja pakolaisministerin Jasim Mohammed Al-Jafin ehdoton kanta on se, että Suomen tulee lopettaa turvapaikanhakijoiden pakkopalautukset. ”

  ”Oikeus elää–verkosto ehdottaa, että meidän tulisi inhimillisyyden nimessä kunnioittaa ihmisoikeuksia ja mahdollistaa laillinen maahantulo lisäämällä kiintiöpaikolaisten määrää tuntuvasti, helpottaa perheiden yhdistämistä, kahden eri kansalaisuuden avioliittoja, maahanmuuttajien nopeampaa työllistymistä, turvapaikanhakijoiden ja paperittomien pääsyä julkiseen terveydenhuoltoon, ihmisten pääsyä kiinni normaaliin elämään (pois laitoksista), sekä lasten ja perheiden välittömästi alkavaa kotoutumisprosessia. Lisäksi rakenteellista rasismia ja paperittomana maassa elävien syrjäytymistä ja kriminalisoitumista tulisi ehkäistä myöntämällä ainakin tilapäinen oleskelulupa maassa olijoille ja siten mahdollistaa heidän lailliset oikeutensa.”

  https://migrileaks.wordpress.com/2017/01/30/oikeus-elaa-verkoston-vierailu-irakin-suurlahetystossa/

  Suomi ensin -liike tai joku muu vastaava – voisi kyllä jo järjestää jonkun miekkarin Irakin suurlähetystön eteen!

 15. Feministisen puolueen perustajia ja yksi puheenjohtajista Twitterissä,
  Kanadan moskeijaiskuun viitaten:

  ”In case you are still wondering whether misogyny, racism, nationalism and islamofobia are linked to each other.”

  Hmm, en oikein pidä nationalismin uudelleenmäärittelyistä. ”Kansa” tuottaa rajoja ja toiseuttamista, josta viha ja pelkokin kumpuaa. 1/2

  Kulttuuri taas on enemmän kuin kansa, vaikka ei olekaan vapaa nationalistista ideoista. —

  https://twitter.com/katjuaro

  Jännä, etteivät esim. muslimimiesten raiskaukset koskaan sisällä misogyniaa, islamista nyt puhumattakaan…
  – Naisasialiitto unionikin, jonka pj kyseinen nainen on, vain rustaa someen jotain puolustuskirjeitä, kun on noussut kohuja muslimien tekemistä erityisen pöyristyttävistä seksuaalirikoksista…
  – eivätkä muslimien terrori-iskutkaan sisällä koskaan rasismia tai kristofobiaa….

  Ja kansa -käsitekään ei naista miellytä – eikä nationalismi – ja jopa naisen kulttuurimääritelmäkin hylkii kansaa…

 16. Kokkarien torkkupeitto-Vartiainen retwiittaa, että persut suunnittelevat poliittisia murhia MV-ryhmässä…:

  ””Suljetussa MV-ryhmässä haaveillaan poliittisista murhista – mukana useita perussuomalaisia – Savon Sanomat —”

  Juhana:
  ”Jos tämä on totta, tämä ei ole pikkujuttu.”
  https://twitter.com/filsdeproust

  Jatkokeskustelussa, alkuperäinen twiittaja V. Linja-aho:
  ”No se on koko asian ydin. Jollain leffaohjaajalla ei ole valtaa tappaa ketään, kansanedustajalla on. ”

 17. Tämä tilanne on jo niin pitkällä että raatoja tulee 100% varmasti. Täysin persujen sanomisista tai tekemisistä riippumatta.

 18. …the owner of a halal butcher near the mosque, was among those killed, said Pamela Sakinah El-hayet
  ALLAHU TEKI AKBAR päätöksen kun hankkiutui eläintenkiduttajasta eroon.

 19. Ärsyttää tuo sulttaanin valehtelu!! Väittää, ettei suomenkansalaisena pääisi USA:han, sehän ei pidä paikkaansa, vaalit ovella ja saamme näitä ulostuloja varmasti lisääkin tältä porukalta. Tuolla fb-sivullaan se jon jankuttaa, äänestä mua, äänestä mua. Nyyh nyyh. Entäs sitten se hesarissa mainittu soittaja, että Irakissa vainotaan muusikoita ja soitti jossain orkesterissa, mites ne muut, niitä ei sitten vainottukaan vai? 😉 😉 😉

  1. Suvakeilla ja muslimeilla on vaikeaa muutoinkin – kun mikään ei johdu islamista, mutta toisaalta taas sopivassa kohtaa jonkun asian väitetäänkin johtuvan juuri islamista…
   – islam ei suvakkien tai muslimien mukaan uhkaa koskaan ei-muslimeita, mutta joskus se uhkaakin muslimeita, vaikka onkin rauhanuskonto ja mikään negatiivinen ei siihen kuulu…

 20. Jokseenkin retorinen kysymys tuo otsikko. Senhän tietää jo vanhastaan, että kumpikin, sekä vassarit että somput yrittää aina ja kaikessa kusettaa.
  Muuten, jos tuo somppu on 7 kk Somaliassa lienee syy paeta vainoa jo loppunut, eli eikö Migrin väki seuraa ollenkaan somea? Tarhapaikan tarve poistunut, eli poistetaan häiskä maasta. ASAP!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.