Arabeja kuskataan lentokoneeseen- filmi

13

Filmillä Helsingin poliisit saattavat laittomia muslimeja lentokoneeseen ja takaisin kotiin Irakiin. Tapaus herättää Refugees Hospitalityssä itkua. Heidän mielestään laittomia muslimeja ei saisi päästää kotiin.

Tajukangas toivottaa irakilaisille turvallista kotimaatkaa.

#mama_im_coming_home

 

Advertisements

27 thoughts on “Arabeja kuskataan lentokoneeseen- filmi

 1. Hienoa!

  Irak ja Somalia mm. eivät ota edes omia kansalaisiaan vastaan Suomesta. Miksi Trumpin Amerikan pitäisi niitä ottaa??

  1. Suomi voisi matkia Trumpia – ja uhata pistää irakilaisille, somaleille yms. pysyvän porttikiellon, kun ja jos eivät vastaanota omia kansalaisiaan.

 2. Tuttu tianne: valomerkin jälkeen mietitään, minne jatkoille – ja loppujen lopuksi lampsitaan yksin omaan maakuoppaan,

 3. Miksi palautettavia pitää kuskata lentokoneella? Voisihan vain toimittaa lähimmän rajan taakse.

   1. Nimenomaan, takaisin Ruotsiin! MUTTA ei, koska Suomihan pyyhkii persettä sillä Dublinin sopimuksella.

 4. ISIS myy seksiorjiaan mm. saudeille – isoissa huutokaupoissa:

  ”Islamic State sex slaves auctioned off in UK/US ally Saudi Arabia”

  ”Western women have also been reported to be among the victims in keeping with the Islamic State’s practice of enslaving kafir women:

  “The Islamic State’s human trafficking operation includes enslaving women who they consider to be ‘kafir’, non-Muslim people like Yazidis and Christians, before selling them for money.

  Sadly, it is not the first time the accusation that ISIS sells rape victims to Saudi Arabians has emerged.”

  https://www.jihadwatch.org/2016/09/islamic-state-sex-slaves-auctioned-off-in-ukus-ally-saudi-arabia

  Samat Persianlahden muslimimaat tulevat rahoittamaan Hesan suurmoskeijan ja levittämään täällä omaa salafistista ideologiaansa, johon kuuluu mm. vääräuskoisten seksiorjuuttaminen…
  – mutta niin vain on suvakkien ihquttama hanke ja äääääääsläm ihana rauhanuskonto…

  Ja kokkarien Sanni Grahn-Laasonen tuo sauditrafiikkia jopa tännekin :
  ”Opetusministeri: Saudi-Arabia lähettää jopa tuhat opettajaa Suomeen”
  http://yle.fi/uutiset/3-9209951

 5. Ja minkä helvetin takia Suomalaisten pitää vielä maksaa tuon paskasakin palautuksistakin??Perkele kävelköön tai uikoon ruotsistaniin tai paskastaniinsa takaisin.Kyllä tuota rantaa riittää mistä lähteä.EI se Suomalaisten ongelma ole jos noilla ei rahaa löydy paluumatkalle loisimisensa jälkeen.

  1. Minun mielestä paluulennot ovat oikein hyvää verorahojenkäyttöä monessakin mielessä. Esim. poistettavan henkilön elatuskulut 30k€/vuosi. Paikan hinta lentokoneessa on aika nopeasti kuoletettu.

   1. Ai jaa. Minun mielestäni ei huonommin voisi kansan selkänahasta vuoltuja verorahoja käytää. Ensin elätetään näitä elintasopakolaisia vuosi tolkulla. Tungetaan etutaskut täyteen discorahaa, syötetään, juotetaan ja kuunellaan vittuilu ja suunsoitto päälle. Sitten vielä takataskutkin täyteen rahaa ja kotiopäin. Tack och adjö. Kunnes jälleen tapamme.

    Kai maar ne itse lentää kuitenkin, ettei tarvitse pilottia palkata. Hävittäjälentäjiä sentään.

 6. Maastapoistettavalle on annettava kaikki mahdollinen ja keksittävissä oleva suojalu koska muutoin traumatisoituisi ja se olisi meidän syy. Ja taas aletttaisiin hoitamaan itseämme

 7. Ruåtsiin – Raja kiinni ja konepistoolimiehet koko Torniojoen matkalle.

  -Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi vartiaksi, ilman palkkaa ja niin pitkäksi aikaa kuin kansallinen etu vaatii.

  -Joko mennään?

 8. Suosittelen heti lähtö -lentoja Ja bisnesluokkaan toki lääkärit, DI-insinöörit, taloustieteilijät akateemikot ja muut potentiaaliset Akavalaiset.

 9. Kuinka nuo arabimaat nyt suutahtavat siitä, ettei jokin maa ota heidän kansalaisiaan vastaan, kun he eivät itsekään huoli omiaan?

  Kummallista sakkia kerta kaikkiaan.

 10. Kukas se oli kun terävästi kirjoitti että ei ole ”paperittomia matuja”. Niillä on paperi: hylsy tai kaksikin. Ja siksi niitä ei voi kutsu paperitomiksi. Ja siksi niiden pitää lähteä maastamme pois.

  Kallistahan tämä lennättäminen on. Mutta kalliimmaksi olisi tullut jos ne olisivat jääneet maahan. Voi vain kuvitella miten kallista on Saksalle putsata nurkat näistä. Merkel on ollut pahempi onnettomuus Saksalle kuin molemmat sodat yhteensä.

  1. Ei Saksa pysty niitä enää putsaamaan mitenkään. Miten lähetät miljoonat vastahakoiset takaisin jonnekin, minne? Tilanne pahenee koko ajan. Tulijat EU-rajojen ulkopuolella lisääntyvät koko ajan. Pelkästään Afrikan väestönkasvu pitää huolen siitä, että tämä ei vähene koskaan. Saati lopu.

   Plus kaikki muut tuliat, kaiken maailman paskalävistä.

   Vahinko on jo tapahtunut. Ei maahan läikkynyttä maitoakaan enää takaisin tonkkaan saa.

 11. Ei Ruotsiin koska kohta olisivat taas Suomessa uudella nimellä….tai seilaisivat edestakas vikingillä niinkuin mustalaiset tekee….

 12. Nämä nyt on näitä silmänlumeeksi tehtyjä näytöksiä joilla ei kokonaisuuden kannalta
  juurikaan ole merkitystä, kyse on vain (helvetin kalliista) teatterista jolla yritetään saada levitettyä vääristynyttä kuvaa että jotain oltaisiin tekemässä kaaoksen selvittämiseksi.

  Näin ei kuitenkaan valitettavasti todellisuudessa ole vaan tänne kuulumattomien muukalaisten määrä KASVAA päivittäin. Koko ”järjestelmä” on niin umpikieroutunut ettei ilman mittavaa järkeistämistä tilannetta saada KOSKAAN haltuun vaan Suomen ja kehitysmaiden välille syntyy non-stoppina toimiva, äärettömän kallis järjestelmä mikä mahdollistaa täysin holtittoman edestakaisin matkustelun. Suomi on eräänlainen lomanviettopaikka täydellä ylläpidolla.

  Karu totuus on ettei Suomella yksinkertaisesti ole mitään linjaa pakolaispolitiikassa niin kauan kun meille pääsee länsi ja pohjoisrajoilta tulemaan täysin ilman kontrollia, kaikki perustuu pelkkään tuuriin ja sattumien summaan. Kestämätön tilanne ja merkit viittaavat että taas ensikesänä Torniosta riittää tulijoita…Ruåtsin raja on saatava kontrolliin! Kaikki muut toimet ovat toisarvoisia!

 13. Samaa mieltä. Kaikki poliitikot meuhkaavat Putinista ja Venäjästä niin innolla, että kukaan ei oikeastaan tajua että se on länsiraja, jossa meille on tulossa seuraava ampumamaaottelu.

  1. Suomen tilanne on umpihullu!

   Jok’ikisessä keskustelussa on syytä painottaa mikä tänne meille tunkeutuneiden muukalaisten tulosuunta on ja selventää sitä täysin kiistämätöntä faktaa että Ruåtsin valtiolla oli JA ON EDELLEEN merkittävä rooli tässä LAITTOMASSA kehitysmaalaisten dumppaamisessa Suomeen. Tämä on tärkeää että ihmiset heräävät ymmärtämään miten röyhkeästi Ruåtsi meitä kohtelee ja miten paljon sieltäkäsin vaikutetaan maamme asioihin!

   Kaikki historiaa tuntevat tietävät että näin on ollut jo 1000 vuotta…alkaa pikkuhiljaa Suomipoikaa kyrpimään…

 14. Pois lennätettävien määrä vaikuttaa aika pieneltä. Luku olisi oikeammin 50000-100000, jos kaikki maahan kuulumattomat heivattaisiin pois.

 15. Vois käyttää semmosia lentsikoita joita käytetään metsäpalojen sammutuksissa. Ruuma täyteen irakiloisia ja sitten kun ollaan irakin ilmatilassa niin luukut auki vaan. Pehmoisen pumpulipellon yllä tietenkin, en minä sydämetön ole. Ei noita voi mihin vaan dumpata, voisivat vahingossa osua johonkin naiseen tai lapseen, aitoon pakolaiseen, jolla on jo tarpeeksi vaikeeta ilman että taivaalta sataa niskaan kaikkee paskaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.