Skip to content
Mainokset

Legendaarinen customauto paloi uusruotsalaisten ”tuningyössä”

Tältä näyttää kun uusruotsalaiset tuunaavat toisten ihmisten autoja. Kyseessä on erään tunnetun ruotsinsuomalaisen näyttelyauto, joka paloi muutama päivä sitten suuressa autopaloryppäässä, Tyresössä Tukholman eteläpuolella. Palossa kärvähti kymmenkunta autoa.

 

Mainokset

19 Comments »

 1. Huh! On muuten hyvin tuunattuja autoja. Pelkkiä pussy-magneetteja rivissä. Volvohan voisi tehdä näitä ensimmäisenä maailmassa suoraan linjalta.

  Tykkää

 2. Haluamme rikastumista myös suomeen .Jokainen pakolaisiin sijoitettu euro antaa sijoitukselle kaksi euroa(j………n taloustieteilijän mukaan,ainakin j………..e pankkiirille)Tahdomme myös suomessa rikastua#kivapuhe#

  Tykkää

 3. Onko paikkakunta tiedossa? Vaikka samapa tuo, kun ”monikulttuurisuus” on sitä että lopulta kaikki Ruotsin kunnat Malmöstä Haaparantaan muistuttavat Lähi-idän rupumaita ja ainutlaatuiset paikallisidyllit on hävitetty.

  Tykkää

  • Olisi itseasiassa mielenkiintoista tietää mitkä pohjoisen Ruotsin paikkakunnat eivät ole vielä totaalisen rikastettuja, ymmärtääkseni pohjoisessa Ruotsissa ei ole juurikaan vielä matuja….??

   Siitä on jo aikaa kun olen ollut Ruotsin Lapissa….

   Tykkää

 4. Ruotsin lappi menetetty . Tuntureiden päällä näet vielä valkoista. Kunnes ilmaston lämpeneminen vie nekin.#kivapuhe#

  Tykkää

 5. Pitääkö meidän sietää tätä ja vielä pahempaa seuraavat vuosikymmenet? Kyllä, jos ette äänestä puoluetta joka pistää stopin tämän paskan leviämiselle. Kun massamaahanmuutto Ruotsissa alkoi alkoi myös syöpäläisten ja kaiken muun ällötyksen maahanmuutto, nimittäin torakkainvaasio ja seinäludekaaos. Ne voivat täysin pilata elämäsi ja niistä on mielettömän vaikeaa päästä eroon. Kuten tuojistakin. Levittävät myös tauteja. Kuten tuojansakin.
  Jopa Expressen tunnustaa juuri tänään: ”Kackerlackor och vägglöss följer samma utvecklingskurva. Båda djuren dök upp i Sverige i början av 2000-talet efter att inte alls ha funnits i landet sedan 50-60-talet, och sedan dess har de ökat väldigt snabbt.”

  Tykkää

  • Ettei kuitenkin vain olisi Middle Eastern Car Show tai peräti Radical Islamic Car Show?

   Tykkää

 6. Mitäs Paavo sanoo tähän, kun useampi ruotsalainen väittää netissä kiven kovaa, että autopalot ovat tapa saada rahaa vakuutusyhtiöltä? Kuulostaa naurettavalta ja kuvastaa ruotsalaisten ylimielisyyttä hyvin.

  Tykkää

  • En ole Paavo, mutta.. kerran ne varmasti tietävät, saisivat ilmoittaa poliisille, sillä vakuutuspetos taitaa Ruotsissakin olla rikos.

   Tämä on jo vanha juttu: Oletettavasti suomalainen, myöskin netissä, näki polttopullonatsien juoksentelevan pitkin katuja. Kehotin olemaan yhteydessä hälytyskeskukseen, kun ei itse sitä ymmärtänyt. Toivottavasti sai apua vaivoihinsa.

   Tykkää

 7. Kuntavaalit tulossa, mitä mieltä? Mitä ketä ihmettä pitäisi äänestää, että voisi vastustaa tähän tuhoon johtavaa menoa?

  Tykkää

 8. Luuletko Janne etten tiedä mitä on meneillän. Lue rikastus kommentti uudelleen. Satiiri on rankka laji, vaatii ymmärrystä yleisöltä.#kivapuhe#

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: