Skip to content
Mainokset

Sundsavallissa taas iskettiin autokauppiasta vastaan- poliisiauto poroksi

Ruotsissa on ollut viime päivien aikan vähän joka puolella autopaloja. Sundsvallissa iskettiin autokaupan pihalle parkkeerattuja autoja vastaan. Luultavasti uusruotsalaisten syttyhalut aiheuttu käytöstä poistettu poliisiauto. Ei yksinkertaisesti osattu olla sytyttämättä.

 

Mainokset

6 Comments »

 1. Kyllä nuo nurkat pikkuhiljaa alkaa muistuttaa rakkaita kotikontuja. Vielä kun saisi naiset kulkemaan kaavuissa ja koraanin koulujen viralliseksi uskonnokirjaksi niin johan sitä viihtyy uudessa kotimaassaan.

  Tykkää

  • Ja kun ilmasto lämpiää niin kelitkin ovat ihan kuin kotona.

   Vielä kun saadaan metsien tilalle hiekkaa niin elämä on pelkkää juhlaa.

   Tykkää

 2. Sinäpä sen sanoit! Ehkä tarkoitus ei olekkaan olla paha ja ilkeä vaan kyseessä on taideprojekti eli ympäristön disainaaminen modernimmaksi. Suoranainen taideprojekti. Varmaa on ainakin että tekijän viihtyvyys kasvaa teon myötä, muuten ei hän sitä tekisi.
  Jos joku olisi 80- 90- luvulla kertonut millainen Ruotsi tulee olemaan 2017 ei kukaan olisi uskonut!

  Tykkää

  • Sanoisin jopa installaatioksi. Taiteen tarkoitus on herättää suuria tunteita ja siinä on onnistuttu hienolla tavalla. Vanaja innoittaa antamaan nimeksi: Notski syttyy stidillä, kyytiä liekit saa bensalla. Harmi, että häijyt taiteenvihaajat tuhoavat nuo aina. Näitä saisi olla kaikki kadunvarret täynnä.

   Tykkää

 3. Ja himot ne on hiirilläkin – autonpolttohimot noilla kriminaaleilla taisivat vain ottaa vallan, vaikka olikin vain käytöstä poistettu pollaribiili…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: