Tuonen Joutsen: Kun Adolfille on tarvetta

13
trump-hitler
Mitä tehdä, kun haluaisit Adolfin mutta ei ole Adolfia? Silloin sellainen on tehtävä. Otetaan henkilö, brändätään hänet kirjaimellisesti Hitleriksi ja suhtaudutaan kaikkiin hänen tekemisiinsä brändin vaatimalla hysterialla. 

Presidentti Trumpin ”muslimikielto” on otettu vastaan juuri moisella hysterialla. Hysteria on rakennettu kahden virheellisen ajatuksen varaan: että on perusoikeus matkustaa vieraaseen valtioon ja että Trumpin toimet ovat suorastaan ennennäkemätöntä kiihkoilua.

Kenenkään perusoikeuksiin ei missään vaiheessa ole kuulunut muuttaminen tai lomailu toisessa valtiossa. Suvereenit valtiot päättävät itse, keitä he päästävät sisään, ja aiemmin myönnetty etuoikeus maahan saapumiseen voidaan tarpeen vaatiessa perua keneltä tahansa ulkomaalaiselta. Valtion oikeudet ovat tässä asiassa järkkymättömät, perusoikeutta matkustamiseen taas ei ole olemassa.

Trumpin määräyksessä on kyse maahantulokiellosta seitsemän terrorismin syntysijaksi katsotun valtion kansalaisille tai niihin kaksoiskansalaisuuden omaaville. Ja ei, Suldaan Said Ahmed ja Li Andersson, syntymämaata ei katsota, vaikka kuinka haluaisitte sellaisen pykälän keksiä ja sen nojalla uhriutua.

Monet väittävät määräystä perustuslain vastaiseksi, mutta tosiasiassa määräys on vain presidentille suodun toimivallan käyttöä. 

Presidentin valtaa laajennettiin merkittävästi Obaman kaudella, jolloin Obaman presidentillisistä määryksistä intoilleet unohtivat, että seuraavaksi Obaman hankkima valta voi siirtyä republikaanipresidentin käsiin. On myös väitetty, että Trumpin määräys olisi liittovaltion tuomarin toimesta kumottu. Sekään ei pidä paikkaansa. Tuomarin määräys mahdollistaa niiden kieltolistan maiden asukkaiden maahantulon, joilla on asianmukaiset matkustusasiakirjat ja viisumi, mutta ei vaikuta esim. Trumpin täyskieltoon pakolaisten saapumiselle.
us-president-barack-obama-hosts-2016-white-house-science-fair-dbfa03049d8ee4f3
Kiellossa ei ole mitään uutta. Sellaisia on toteutettu tilanteen vaatiessa ennenkin: v. 2011 Obama määräsi Irakilaisille vastaavan kiellon puoleksi vuodeksi, presidentti Carter taas laittoi kieltolistalle iranilaiset. Myös raflaava ”muslimikielto” -nimi on varsin harhaanjohtava, koska kielto koskee vain joka kahdeksatta muslimia maailmassa. Listalla on 7 muslimimaata, sen ulkopuolella kymmeniä.
Kuitenkin juuri nyt Suomenkin poliittinen johto on kilpaa tuomitsemassa ”muslimibänniä” ihmisoikeuksien vastaisena. Missä he olivat, kun Obama esti irakilaisten pakolaisten pääsyn maahan? Missä he olivat silloin, kun 16 muslimimaata päätti estää maahantulon Israelin kansalaisilta? Ovatko päättäjämme todella niin avuttomia ja epäpäteviä, etteivät ymmärrä kiellon olevan tavallista ulkopolitiikkaa, vai ainoastaan niin moraalisäteilyn tarpeessa, että tarttuvat tilaisuuteen mainostaa omaa hyveellisyyttään?

Tosiasiassa mitään tällaisia kieltoja vastaan ei tulisi protestoida. Ne ovat normaalia ulkopolitiikkaa, ja niiden kaltaiset rauhanomaiset painostuskeinot ovat huomattavasti pienempi paha kuin sodankäynti. Muistettakoon, että Obama pommitti muslimeja läpi kahden virkakauden.

Tämä on tietenkin vain minun näkemykseni, mutta jos olisin syyrialainen, ottaisin mieluummin maahantulokiellon maahan toisella puolen Atlanttia kuin pommin niskaani.

Itse listan sisältökin on herättänyt hupaisaa salaliittoilua. Ilta-Sanomat julkaisi amerikkalaislehtien pohjalta artikkelin, jossa pohdittiin, vaikuttivatko Trumpin liikeyhteydet siihen, mitkä maat listalle päätyivät. Kukaan ei tuntunut huomaavan, että sille on syynsä, miksi Trumpin määräyksessä ei nimetä yhtään maata: lista oli jo olemassa.

Seitsemän listan maata ovat Obaman hallituksen käsitys terrorismin syntysijoista. Trump ei siis listaa luonut, eikä hänen liikeyhteyksillään siten voinut asian kannalta olla merkitystä – lista on hänen edeltäjänsä tuotos.

Trumpista on tullut muutoinkin syntipukki Obaman toimille. Kun Washington DC:ssä pidätettiin mellakoitsijoita – joita nyt uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeus – ja heidän lomassaan muutama toimittaja, leimasi vasemmisto pidätykset ja syytteet uuden Adolfin valtakauden julmaksi alkusoitoksi.

Pidätetyt toimittajat joutuivat itse oikaisemaan Twitterissä, että heidät vapautettiin pian ilman syytteitä. He, jotka syytteitä saavat, saavat niitä sellaisen lain nojalla, joka oli olemassa jo ennen Trumpia. Kymmenen vuoden vankeudet mahdollistavan lain allekirjoitti voimaan – yllätys, yllätys – Barack Obama.

Kuten sanottua: jos Adolfille on tarvetta, sellainen rakennellaan – oli asioiden todellinen tila mikä tahansa. Ilmeisesti maailmassa ei vaan ole tarpeeksi sortoa tällä hetkellä. Hitler joudutaan vääristelyllä tuottamaan, viharikoksiakin täytyy lavastaa ja Suldaan-parkakin saa matkustaa Yhdysvaltoihin, vaikka niin kovasti haluaisi olla kiellon alla. On se raskasta olla suvaitsevainen.

Advertisements

55 thoughts on “Tuonen Joutsen: Kun Adolfille on tarvetta

  1. Kyllä! – ja muutonkin mitä tulee noihin matkustuskieltoihinkin, niin tosiasiahan on, ettei esim. monista Afrikan maista pääsee moniin Euroopan maihinkaan, kun viisumia ei hakemuksista huolimatta kuitenkaan myönnetä.

   Aina joskus on otsikoissa näitä tapauksia, kun edes joku kuuluisa afrikkalainen taitelija tai muusikko ei ole päässyt vaikkapa nyt Britanniaan…

  2. Joihinkin muslimimaihin, Arabiemiraatit tms. – ei vissiin pääse homoseksuaalitkaan?

   1. Israelin leima passissa on este eräisiin arabimaihin, kuten Saudi-Arabiaan pyrittäessä. Jännää etteivät suvaitsevaisto, vasemmisto + julkkikset ole marssimassa tätä vastaan

 1. Nyt kun Suldaan voi matkustaa Yhdysvaltoihin niin odotan mielenkiinnolla koska lähtee.

  1. Sulttaani voisi myös käydä jakamassa ruusuja amerikkalaisille islam- ja maahanmuuttokriitikoille!

 2. Vihreät, suvakit, anarkot ja kaikki ne muut tolvanat ovat epätoivoisia, osa suorastaan psykoosissa, kun vaihteeksi näkyy järjen valoa politiikassa. Kyllä nyt vähän hymyilyttää.

 3. Ikävä kyllä, niin se vaan on että Amerikassa kansa oli kyllästynyt korruptoituneisiin johtopaikalla istuviin henkilöihin ja äänesti muutosta. Ja vaikka sielä nyt osa porukkaa mellastaakin kaduilla, niin se ei muuta tilannetta. Trump-juna on lähtenyt liikkeelle eikä sitä pysäytä kuin luoti. Valinta oli demokraattinen ja seuraavan kerran kansa voi sanoa sanottavansa neljän vuoden päästä. Mutta villi veikkaukseni on että silloinkin Trump äänestetään valtaan koska talous on silloin kunnossa ja maa turvallinen.

  Obama kaksinkertasti hallitnokaudellaan valtionvelan. Se on asia jossa Trumpilla on tehtävää ja josta (velasta) häntä tullaan syyttämään vaikka sen tekivät kokonaan toiset tahot. Ja kun tämä tiedetään, niin seurataan mielenkiinnolla miten USA vetäytyy pois terrorisoimasta maailmaa ja eurooppaa.

  Trummpia jäljitellen, suomalaisillakin on mahdollisuus äänestää muutosta kevään vaaleissa. Mutta se tarkoittaa että äänestetään sellaisia puolueita jotka eivät ole ”suurpuolueita”. Suurimpia virheitä on äänestää Väyrystä, tai ketään persuissa tai SDP:ssä saati Kokoomuksessa. Ruotslaisista puhumattakaan. Eikä se KEPUkaan ole sen parempi. Jamesta voi äänestää sekä kaikkia uusia isänmaallisia puolueta. Kun me saamme kunnallistasolle ihmisiä jotka oikeasti välittävät elinympäristönsä hyvinvoinnista kuten Trump maastaan, on meillä mahdollisuus vaikuttaa Arkkadianmäellekkin.

  Muistakaa ihmiset, vain äänestämällä voitte vaikuttaa. Toivottavasti Laura ja Teuvo ymmärtävät siirtyä Jameksen puolueeseen. Sen jälkeen on äänivyöry varmaa. Ja tsemppiä Juneksellekkin, tietysti.

 4. Adolfin olisi muuten kannattanut vain sanoa että Mein Kampf on allahin sanaa,hän on profeetta,natsismi on rauhan uskonto ja nussia lapsia.Mädättäjät ylistäisivät tänä päivänä hänen maltillisuuttaan ja olisi natsismia vastustaa öö..no natsismia.Mädättäjät,nuo itsensä älyköiksi ylentäneet ja heidän vahva logiikkansa ovat melkoisen sumeita välillä.

  1. Apinaksi nimittely ei haittaakaan antirasisteja, jos on musta juutalainen? sanoo:

   Islam ja natsiaate ovat omasta mielestäni hyvinkin samanlaisia; autoritaarisia ja yksilönvapauden täysin kahlitsevia – syntipukki-ideologia eli syyllinen etsitään myös aina itsen ulkopuolelta…
   – ja erityisesti juutalaisviha on molemmilla hyvin keskeisessä roolissa!

   Tosin Suomen ehkä seuratuin pro-paleaktivisti ja yksipuolisen propaganda tuuttaaja Bruno Jäntti on todennut, ettei muslimien vihapuheita juutalaisista voi verrata muihin vihapuheisiin!
   – ja ne pystytään kuulemma aina selittämään parhain päin, eikä niitä voi edes yleistääkään, vaikka niistä onkin kerrassaan runsaudenpulaa. (Sama henkilö kyllä itse yleistää juutalaisten kohdalla yksittäisiä somekommenttejakin – kuin myös samanhenkiset ystävänsä)

   Jäntin ystävien tyypillistä vihapuhetta, joka perustuu ihan islamiinkin – on väittää, että juutalaiset ovat sikojen ja apinoiden jälkeläisiä:
   https://www.palwatch.org/main.aspx?fi=786

   Palet kuin myös islamilaiset tekstit siis nimittelevät juutalaisia apinoiksi – vaikka osa juutalaisistakin on mustia ts. Etiopian juutalaiset!
   – ihmettelen kovasti, ettei tämä häiritse ns. antirasistejakaan?
   – sillä muutoin tuo apina -termi on niin kovin latautunut – ja kun jopa banaanikin on niin latautunut tämän apina -termin latautuneisuuden takia…

   Ja oliko se muuten Suomi ensin -liikettä vai mitä – kun heitettiin banaanilla…

 5. ”Kansanedustaja AL:lle: Suomessa ei voi olla kristitty tai leimataan heti hulluksi”

  ”Antero Laukkasen mukaan ilmapiiri Suomessa on nopeasti muuttunut kielteiseksi sitä kohtaan, että sanoo olevansa kristitty.

  ”Silloin ihminen leimataan välittömästi johonkin tiettyyn lokeroon. Sen jälkeen hän ei ole enää fiksujen kirjoissa, mikä on todella ahdistavaa. Suomessa on ahdistava ilmapiiri, mitä tulee uskonnonvapauteen”, Antero Laukkanen sanoo AL:ssa.

  ”Antero Laukkanen on ollut Suomessa kahtena vuonna järjestämässä vastaavaa rukousaamiaista. Hänen mukaansa ”Suomessa on paljon hyvin korkeissa asemissa kristittyjä, jotka elävät pelon kulttuurin alla eivätkä voi kertoa uskostaan, koska tulisivat halveksituiksi.”

  https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/laukkanen%20aamiainen-60930

  Islamia ja muslimeja ylistetään kyllä valtamediassa, mutta kristittyjä haukutaan hulluiksi!
  – Tiinalle toki kaikki uskonnolliset ihmiset ovat hulluja 😉

  Mutta tämä näkyy siinäkin, että esim. säkkipäinen ja kielitaidoton, ns. nyrkin ja hellan välissä henkilökohtaisesti elävä konservatiivimuslimi tai hänen miehensä kelpaa kyllä suomalaistenkin feminististien ihanteeksi – mutta esim. kristittyä naista, joka on sanoin ja teoin osoittanut olevansa tasa-arvoinen – väitetään jo lähtökohtaisesti uskonnollisen vakaumuksensa perusteella alistetuksi ja miestänsä alistajaksi. Toki jo valkoinen ihonvärikin vaikuttaa…

  Esim. nykyisin demareissa vaikuttava ja itseään FEMINISTIKSI tituleeraava ja mm. sananvapauspalkinnollakin palkittu Husu Hussein on joskus kirjoittanut näin:

  ”Muistan tapauksen kolmannen lapsemme syntymän jälkeen. Vaimollani Xakiimolla oli ollut huono päivä ja hän oli itkenyt, sillä se on hänen tapansa purkaa pahaa oloa. Sattumoisin tuona päivänä oli myös neuvola-aika ja tapaamisen aikana neuvolatäti huomasi Xakiimon itkeneen ja alkoi kysellä siitä. Vaimo selitti asian sillä huonolla suomella jonka hän osaa ja neuvolan täti oli ymmärtänyt sen mitä halusi ymmärtää.
  Seuraavaksi saimme molemmat kutsun neuvolaan. Paikalla olisi neuvolatädin lisäksi joku psykiatri sekä sosiaalityöntekijä. Kysyin vaimolta mikä oli vikana, mutta hän ei ymmärtänyt mistä oli kyse.

  ”En meinannut uskoa mitä olin todistanut, sillä minun päässä pyöri, että minä puhun tämän maan kieltä ja siten ymmärrän mistä on kyse.
  Mutta mitä tapahtuu niille jotka eivät ymmärrä kieltä tarpeeksi tai ovat uusia näissä asioissa? Olin järkyttynyt ja kerroin niille neuvolan väelle itsestäni ja kuinka tämän kaltaisten tapausten kanssa on oltava varovaisia.”

  http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174430-en-halua-kasvattaa-tulevaisuuden-terroristia

  Aika jännää, että demarifeministimiehen oma vaimo ei nähtävästi tunne Suomen systeemejä tai kulttuuria kovin hyvin, kieli mukaan lukien?
  – onkohan myös vaimonsa kuitenkin feministi?
  – mitenköhän kasvatetaan lapset ja eritoten tytöt – feminismiinkö?

  Esim. Päivi Räsästä on haukuttu äärikristityksi ja antifeministiksi, vaikka on ollut ministerinäkin ja on lääkäri koulutukseltaan – myös julkisuudessa esillä olleet tyttölapsensakin ovat yliopisto-opintoihin hakeutuneita.

  Kuitenkin suvakkien mielestä islam on tasa-arvoinen ja naisia kunnioittava uskonto – ja kristinusko taas tasa-arvoa vastustava ja naisia kunnioittamaton uskonto…

  1. Suvakit – ja toki Tiinakin 😉 – pilkkaavat Laura Huhtasaarta tai Päivi Räsästä tämän uskonnollisista näkemyksistä…
   – mutta esim. Kaaban mustaa kiveä pussaamassa käynyttä eli Mekkaan islamilaista pyhiinvaellusta tehnyttä Husua eivät samat suvakit ihmettelee yhtään!

   ”Ollakseen pätevä ja Jumalan hyväksymä pyhiinvaelluksen tulee täyttää neljä ehtoa:
   1.Al-Ihram: Pyhiinvaeltajan tulee olla pukeutunut erityiseen pyhiinvaellusasuun eli ihramiin.
   2.Al-Wuquf bi-Arafa: Pyhiinvaeltajan tulee käydä Arafat-vuorella
   3.Tawaf Al-Ifada: Pyhiinvaeltajan tulee kiertää Kaaba seitsemän kertaa Dhu Al-Hijjah-kuun kymmenentenä päivänä
   4.Pyhiinvaeltajan tulee kulkea toistuvasti edestakaisin Safan ja Marwan kukkuloiden välillä.”
   (wiki)

   Tanja Vienola- Karpela mikälie missiministerikin sai halailla intialaista gurua äiti Ammaa – ilman että suvakit haukkuivat häntä järkeä vailla olevaksi…

   Monille seuraajilleen tämä Amma on:
   ”Avatar tai avataara (sanskritia; devanagari: अवतार; IAST: avatāra, kirjaimellisesti ”hän joka laskeutuu”), viittaa hindulaisessa traditiossa Vishnu-jumalan inkarnaatioon eli ’ruumiillistumaan’. ”

   ”Syksyllä 2008 Sulkavalla tehtiin historiaa, kun kunnan peruskoulun yläkoulun ja lukion oppilaat lahjoittivat taksvärkkikeräyksensä Äiti Amman hyväntekeväisyystyöhön. Suomessa ei näin ollut aikaisemmin tapahtunut.
   Taksvärkkikeräyksen ideoi Sulkavalla uskontoa, psykologiaa ja filosofiaa opettava Kati Saramäki, joka on kertonut löytäneensä väylän Äiti Amman luo Mikko von Hertzenin musiikin kautta.” (wiki)

  2. Lähtökohtaisesti Husu valehtelee koko tarinan. Tai sitten eukkonsa on itkeskellyt aivan syystä. Sitä vain Husu ei kerro.

 6. Kovin heppoisia ovat Trumpin tekemiset tilanteen kriittisyyden huomioiden, suunta on toki oikea mutta nähtäväksi jää onko D.T rahamaailman asialla vai onko kyseessä todellakin mies joka yrittää pelastaa maailman tästä täysin kestämättömästä (ja nopeasti etenevästä) mädätyksestä. JOS Trump on todellakin päättänyt tehdä jenkeistä jälleen suuren ja yhtenäisen maan ei pelkkä muslimien boikotointi asiaa edistä juurikaan, kaikesta iljettävyydestään huolimatta musut ovat ”vain” väline joiden siirtelyllä tehdään savuverhoa päätöksille joita tavallisen kansan seläntakana jatkuvasti suunnitellaan/päätetään. Kysymys on ihmisistä(?) jotka joille vain kaksi asia merkitsevät jotain: Valta ja raha.

  Adolfia todellakin kaivattaisiin laittamaan asiat kuntoon mutta toistaiseksi on tyydyttävä Donaldin suorituksiin, seuraavina kuukausina selviää mikä hän oikeasti on miehiään!

  1. Trumpin hyvänä puolena on että hän tulee politiikan ulkopuolelta, jolloin politiikka ei ole turmellut häntä. Verrattuna esim Clintoneihin, jotka ovat saaneet hirveitä määriä korruptiorahaa myös Saudi-Arabiasta.

   Mutta, aika näyttää mikä Trump on miehiään.

 7. Tullut tuossa viimepäivinä tutkailtua tubessa Matti Simolan tube videoita, mielestäni ihan o.k. Tuossa esimerkkinä nyt yksi Matin pätkä.

  https://m.youtube.com/watch?v=Gywjzgg07QM

  Käykää tutustumassa tubessa Matin eri videoihin, jos on mennyt ohi. Mielestäni kaveri jäänyt aivan liian vähälle huomiolle.

  1. En edes katso – sillä Suomen vastarintaliike on natsijärjestö!
   Mitään muuta se ei tee kuin kiihottaa vain juutalaisvihaan päivät pääksytysten – ja levittää silkkaa puppua historiastakin.
   Mikään muu kuin sokea ja järjetön juutalaisviha ei näitä edes pohjimmiltaan motivoi – ja jos saavat tikunkin sormeensa, niin syyttävät siitäkin juutalaisia!

   Ja haluaahan tuo Vastarintaliike Suomen takaisin Ruotsin vallan allekin; Ruotsista sitä itse asiassa johdetaankin. Ilmeisesti syy on se, että suomalaiset eivät olleet natsien rotuteorioissa arjalaisia, joten eivät ole johtaja-ainesta?
   Ja natseillahan oli jopa omia suunnitelmiakin Suomen varalta, mikäli he olisivat voittaneet sodan. Natsien suunnitelmana oli, että suomalaiset siirretään Siperiaan ja tuodaan tilalle arjalaisia muualta, edes suomenruotsalaiset eivät olleet natseista tarpeeksi arjalaisia, vaan liian sekarotuisia. Eikä toki Molotov-Ribbebtrop -sopimus, sodanaikaiset avioitusmiskiellot suomalaisten ja saksalaisten välillä rotusyistä tai Lapin polttokaan – pistä natseja miettimään omia natsimielisiä historiatulkintojaan.

   Eikö nuo suomalaiset wannabenatsit voisi vaan tyytyä menemään piioiksi ja rengeiksi arjalaisten Ruotsiin? Ei tätä ainutlaatuista suomalais-ugrilaista kansaa pidä skandien ikeen alle ajaa.
   Ideologiseksi natsiksi ryhtyminen ylipäätään edellyttää suomalaiselta sitä, ettei arvosta suomalaista kulttuuri- ja geeniperimää!

   1. Matilla on kylläkin tuossa videossa monia muitakin juttuja kuin vain sitä SVL:lää ja olen hieman eri mieltä natseista kuin sinä muutenkin. Matilla monia hyviä videoita ja teemana Suomi ja suomalaiset etupäässä, eikä niinkään ne natsit.

    1. En viitsi katsoa mitään, missä mainostetaan Vastarintaliikettä – mutta tiedän toki senkin, että moni itsensä natsiksi luokitteleva, ei edes ole kunnolla perillä historiasta, natseista, heidän ideologiastaan ja tavoitteistaan – mitä tulee suomalaisiinkin.

     Olen vahvasti sitä mieltä – SUOMALAISUUSAATETTA ON AJETTAVA ILMAN MITÄÄN NATSIAATETTA – SUOMALAISUUSAATE SYNTYIKIN JO ENNEN NATSEJA!
     – ja itse asiassa natsiaate on jo lähtökohdiltaankin suomalaisvastaista, kun katsotaan näitä rotuteorioitakin…

     Toivon, ettei kukaan tue Vastarintaliikettä – vaan isänmaallisuutta ja suomalaisuutta – ihan ilman natseja!
     – suomalaisuuteen ei edes ole koskaan kuulunut mikään rotuviha ja sen tähden suomalaiset tulivat Amerikoissa toimeen intiaanienkin kanssa, toisin kuin muut eurooppalaiset…
     – elä ja anna toisten elää – me täällä ja te siellä, pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta – on riittänyt ja riittää!

     1. Matti Simolalla ihan kuule suomalaisuuteen ja Suomeen liittyviä ne hänen videot tubessa etupäässä.

      Kannattanee tutustua tarkemmin kaveri ajatuksiin syvemmin, ennenkuin heti tuomitsee hätäisesti suinpäin miehen.

      Toki katsot mitä katsot ja ajattelet asioista kuin ajattelet, mutta noin tämä Matin puolustus muuten ainakin muille lukijoille tiedoksi jos Matti on vielä aika uusi tuttavuus netissä/tubessa.

     2. Mitä tulee intiaanien ja eurooppalaisten historiaan Amerikan mantereella niin ajatus siitä että kyse oli vain sodasta on väärä. Esimerkiksi 1800-luvulla Klamath -järven alueella Oregonissa intiaanit olivat pääasiallinen toimija pitkänmatkan karavaanikaupassa toimittaessaan eurooppalaisille tarvikkeita, hyvän paikallistuntemuksensa ansiosta.

      Suomalaiset eivät eronneet muista eurooppalaisista juurikaan Pohjoista Amerikkaa asutettaessa. Suomalaiset joutuivat vähemmän konflikteihin, mutta se ei johtunut suomalaisista vaan

      1. suomalaiset tulivat Amerikkaan myöhäisessä vaiheessa, jolloin suurimmat kahinat olivat takanapäin
      2. suomalaiset muuttivat harvaanasutuille seuduille – >pienempi kilpailu elintilasta(sama syy miksi Kanadassa oli vähemmän intiaanisotia)
      3. suomalaiset eivät juurikaan joutuneet tekemisiin soturiheimojen kuten apassien(joita muutkin intiaanit pelkäsivät) kanssa

     3. Koivulle – intiaanit jättivät sotatoimissaankin usein suomalaisten talot polttamatta..

      Ja suomalaisia avioituikin intiaanien kanssa; finndians – tosin yksi syy oli myös suomalaisiin itseensäkin kohdistunut rasismi, jota eritoten ruotsalaiset pyrkivät levittämällä levittämään Atlantin takanakin…

      Rasismi ei kuulu suomalaiseen kulttuuriperimään – maahanmuuttokriittisyys ei ole rasismia!

     4. Tässä lienee pointtina ja ymmärrys vaikeutena mitä edes käsitetään termillä rasismi loppujen lopuksi, miten kukin sen tajuaa.

      Kulttuurimarxistit, suvakit on saaneet termin rasismi hyvin hyvin huonoon valoon ja he hallitsevat täysin liikaa määrittelyä rasismin suhteen, tämä on tässä vaikeutena ja sumentaa keskusteluja ja ajatuksia.

      Toiset kun näkee pelkän maahanmuuttokriittisyyden jo rasismina ja toiset taas ei. Toiset näkee eri ihmisrotu/eri kansat ajatukset juttuineen rasismina ja toiset taas ei ja jotkut eivät edes näe rasismi termissä mitään väärää, kunhan se on tietyissä rauhaa rakentavissa perusraameissaan ja rauhaisaan yhteiseloon perustuvaa ja järkevää. Tällaiset ihmiset käsitetään usein aika väärin osassa kansallismielistä piiriä, suvakeista nyt puhumattakaan. Näin ajattelevilla on rasismi määrittelyssään ikävä kyllä kulttuurimarxistien antamat sapluunat ajattelussaan perustana mistä lähdetään liikkeelle, sellaista piilo-cuckoldia mielestäni, siksi sitten tuomitaan ja pöyristytään niin herkästi.

      Ideahan on se että joillain on vaan täysin erilainen lähestyminen ja tajunta koko rasismi termiin ihan jo alkujaan ja toisilla taas jotain vallan muuta.

      Rasismi termi ei ole ollenkaan niin mustavalkoinen juttu kun sitä lähtee tarkemmin tarkastelemaan.

     5. Mielestäni suvakkien ei saa antaa uudelleenmääritellä rasismi -termiä!

      Rasismi on rotuvihaa – itse en ainakaan vihaa esim. muslimeita rodun takia tai ylipäätään edes varsinaisesti vihaa…
      – vihaan kuitenkin islamin uskontoa – ja sen tähden en halua muslimeitakaan Suomeen. Autettakoon muslimeita kohtuullisesti omissa maissaan ja rikkaat arabimaatkin kantakoot oman vastuunsa.

     6. Mitäpä ne on esim. Suomen romaanit toteuttaneet kun ovat sen oloisia kuin ovat tänäkin päivänä habitukseltaan ja kulttuuriaan myöten?

      Jotain tietynlaista juttuahan (rasismia ehkäpä) he ovat selvästikin toteuttaneet kun ovat sen oloisia kuin ovat edelleenkin, eivät tosin täysin ja sekoittumista valtaväestöön on tapahtunut jonkinverran, mutta kuitenkin.

      Rasismi termi pitäisi alkaa enemminkin tajuamaan täysin toisin, ehkäpä rasismi termi on lähtökohtana sitten väärä, en tiedä? Tuossa mitä äsken Suomen romaaneista kirjoitin, no jos ei rasismia, niin rotu hygieniaa Suomen romaanit nyt ainakin on toteuttaneet, tai sinnepäin ainakin.

      Voidaanhan me vaihtaa rasismi termi rotu hygieniaankin jos juttu toimisi paremmin tajuamis tasolla ja näin.

      Suomen romaaneita vastaan minulla ei ole mitään ja ymmärrän täysin heidän rotu hygienian ja oman kulttuurinsa vaalimisen, noin sen pitääkin mielestäni mennä suurissa linjoissa.

     7. Mika
      Suomen romanit säilyttäköön puolestani oman kulttuurinsa ja kansansa, mutta se mistä en pidä heissä on että he pääsääntöisesti eivät saa elantoaan palkkatyöstä

 8. Suomen kansa maksaa YLE-veroa, jotta YLE voi yrittää tuhota Suomen puolustusta?! :

  ”Ylen päätoimittaja Riikka Venäläinen pitää Niinistön väitettä uskomattomana. Venäläisen mukaan Yle ei ole asiassa minkäänlaisen informaatiovaikuttamisen välikappaleena, vaan se on julkaissut paikkaansa pitävän jutun.

  – Meidän toimittajallamme on merkittävässä asemassa oleva luotettava lähde puolustusvoimien sisältä. Lisäksi toimittajamme on nähnyt omin silmin sähköpostidokumentin, Venäläinen kertoo.

  Venäläisen mukaan Ylelle näytetyssä sähköpostissa kerrotaan, ettei Venäjän kaksoiskansalaisia oteta varusmieskoulutuksessa enää sellaisiin ohjelmiin, joissa pääsee käsiksi turvallisuuden kannalta merkittävään tietoon.”

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201701312200062952_pi.shtml

  Densantti Bättmän vai YLE – no onko paljon eroakaan…

 9. Adolf oli ennenkaikkea, korostan ENNENKAIKKEA kansaa riistävän pankkijärjestelmän vastustaja, ja juurikin tuo saatanallinen velkarahaan/rahanluomiseen perustuva järjestelmä on juurisyy kaikkeen kaaokseen mitä maailmassa on meneillään. Kuten aikaisemmassa viestissäni mainitsin muslimien massasiirrot ovat ”vain” sivujuonne jolla hajotetaan kansallista yhteenkuuluvuuden tunnetta ja laitetaan kantaväestö riitelemään keskenään ettei heistä aiheutuisi vastarintaa suuremmalle operaatiolle joka tarkoitus on muokata ihmisistä helposti hallittavaa ”monikulttuurista” massaa ilman omaa tahtoa.

  Jos asiaa edes hiukan vaivautuu miettimään on varsin helppoa nähdä miten KAIKKI nykyiset toimet nukkepäättäjiemme taholta tähtäävät tähän, meidän omat ”johtajat” (jotka lähinnä ovat muualta tulleiden käskyjen toimeenpanijoita) ovat hienoista puheista huolimatta 100% sitoutuneita Suomen ja Suomalaisuuden täydelliseen tuhoamiseen. Ensin on toki tyhjennettävä kansalaiset heille kertyneestä varallisuudesta ja valtionvelka paisutettava niin suureksi että lopullinen haltuunotto voidaan suorittaa…

  Jos kunnollista vastarintaa ei saada N O P E A S T I aikaiseksi on peli pelattu. Jos joku luulee että tilanne on nyt paha niin erehtyy…PALJON kovempaa kyytiä on tulossa!

  1. Hitler ei suostunut Rockefeller-Rothschild -akselin sätkynukeksi vaan loi ensitöikseen velasta vapaan rahajärjestelmän.
   Ajatus että 30-luvun Saksa oli paha ja Länsi hyvä on hyvin yksinkertaistettu ja lapsellinen ajatus ja jättää paljon tärkeitä kysymyksiä vastaamatta.

   Debt Free Finance = Freedom

  2. Aatu kyllä riisti loppupeleissä omaa kansaansa, maakin meni kahtia…
   – ennen itsemurhaansakin Aatu oli todennut, että Saksan kansa oli pettänyt hänet, narsistisen diktaattorin…

   Multikultti-ideologia on kuin natsi-ideologia – tuhoisaa, vaikka kannattajat muuta luulevat!

   1. Jos tutkit 1920-lukua, huomaat miten tuhoisa kansainvälinen pankkijärjestelmä oli Saksalle. Berliini 1920 -luvulla oli moraalittomin paikka maailmassa – Tämän päivän Las Vegas on pyhäkoulu siihen verrattuna

    1. Kyllä. Jos Hitler ei olisi silloin pysäyttänyt saastan leviämistä ja ohjannut kansaa oikeiden asioiden pariin niin voi vain kuvitella miten nopesti mätä olisi levinnyt ympäri eurooppaa. Kannattaa tosiaan tutustua aiheeseen, kyseessä oli aivan käsittämättömän kokoluokan moraalinen rappiotila yhdistettynä kaduilla vallitsevaan anarkiaan. Jopa youtuben filmeissä mainitaan hyvinkin selkeästi että ketkäs ne sieltä mädätyksen takaa jälleen taustaPIRUINA löytyivätkään…

     Ullatus!!!

 10. Suvakit eivät kestä ajatusta kristillisistä konservatiiveistä rukoilemassa sanoo:

  Simon Elolta hyvä twiitti koskien Trumpin rukousaamiaiseen liittyvää vastustusta:

  ”Onneksi @iltalehti_fi kurnuuttama #rukousaamiainen on kristillinen, sillä kristillistä uskoa kuten rukousta saa pilkata vapaasti.”

  Ajatelkaa, jos olisikin kyse kansainvälisestä islamilaisesta rukoustilaisuudesta – niin samat suvakit, jotka nyt vastustavat tuota rukousaamiaista, joka on tosiasiassa lähinnä poliittinen verkostoitumistilaisuus…
  – huutaisivat kuorossa, että monikulttuurisuus on rikkautta ja islam on ihana rauhanuskonto!

  1. Arhinmäki itse sammui Sotshin olympialaissa ja kannettiin hotelliin, veronmaksajat maksoivat tuonkin edustusmatkan…
   – ja nyt sama tyyppi kritisoi rukousmatkalaisia, joilla päätarkoitus on kuitenkin tavata Trumpin lähipiiriä eli luoda suhteita:

   ”Aiemmin Soinin osallistumista Trumpin rukousaamiaiselle on ihmetellyt kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas). Arhinmäki kertoi Helsingin Sanomille kansalaisten ihmetelleen hänelle asiaa.

   – Totta kai se herättää ihmisissä ihmetystä, että tuetaanko tällaista politiikkaa. Siihen se varmasti liittyy, Arhinmäki sanoi.

   Arhinmäen mukaan kysymyksiä on herättänyt myös se, että kyse on konservatiivisen uskonnollisen järjestön tilaisuudesta, johon osallistutaan valtion rahoilla.”

   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005068726.html

 11. Jos Irakilaisilla ei nyt ole mahdollista lentää USA:han, Trumpin kiellon takia, niin miksi he eivät lennä Suomeen turisteina ja hae turvapaikkaa. Onko niin, että Suomikaan ei myönnä viisumeja Irakilaisille eli eivät anna maahantulo lupaa. Mikä tässä on erona Trumpin toimiin?

 12. tUONEN JOUTSEN 🙂 OLETHAN SINÄ PAHASTI AIVOPESTY IHMINEN VOI JUMALAUTA PAAVON KANSSA SAMAA TASOA! Vai että vertaa hitleriä trumpiin jonka jokainen lapsi juutalaisten kaa naimisissa joka nimittää juutalaisia joka virkoihin! El ijuuri heitä jotka tämän maahanmuuton takana ovat! Ei hyvää päivää te olette vituilla paavon kommentoijat!!

  1. Sinulta taisi jäädä kirjoituksen pointti huomaamatta…
   -Matuongelman juuri on kv-pankkitoiminta, jossa mukana myös kantiksia, kuten Rockefeller. Jokainen kv-pankkijärjestelmän haastaja on tuhottu, esimerkkeinä Gaddafi, Saddam, Assad. Myös Irania kuritetaan kovalla kädellä.

 13. No jos heillä on sellainen laajempi käsitys Trumpista ja tästä jutusta yleensä eräillä, tai jotain. Ehkäpä tässä ketjussa nyt on osa ymmärtänyt toisiaan vähän väärinkin ja näin pois päin, eipä sen vakavampaa.

  No oli miten oli, mutta asiasta vähän toiseen vielä kertauksena, tässä vitjassa vähän ylempänä ne muutamat viestini rasismista ja rotu hygieniasta, joissa otin mittariksi ja eläväksi todisteeksi Suomen romaanit, mustalaiset, niin kun nuo kyseiset muutamat viestini lukee juttu aukeaa luulisin.

  Niin eihän kyseessä ole mikään muu manneillakaan kuin rasismi/ rotu hygienia mitä nimeä nyt sitten halutaankin käyttää, mutta tuostahan tuossa on juuri täysin kyse loppupeleissä asiaa turhia kiertelemättä, kaunistelematta ja jaarittelematta ja ymmärrän heidän rasismin/rotuhygienian aivan 100% täysin ja annan heille tästä pisteet kotiin ja kauan soikoon heille tästä mustalais viulu + tanssilavojen manne tangot.

 14. Mitä Trumppiin tulee, niin näyttää tekevän juttuja oikein ja tajuaa juttujen päälle, kaverilla näyttäis olevan silleen hyvä maku, kuten myös on kaverilla erinomaisen hyvä maku naisten suhteen.

  https://m.youtube.com/watch?v=EoS7IXKnarw

  …ei ole Trumpilla tylsää lakanoiden välissä tuon valkoisen kissan kanssa.

 15. Mistä me saisimme Suomeen Trumpin kaltaisen suoran ja aikaansaavan Henkilön, joka pistäisi täällä valtakunnan asiat järjelliselle tasolle kaikin tavoin?

  ”Puhdistava luuta saisi siivota Suomenmaan nurkat ja koko talon”.

  Nyt meno on joka tavalla virallisella tasolla niin pöljää mielestäni kuin olla ja voi.

  Kuinka alas Suomi onkaan vajonnut?

  Mietin monesti, että henkilöillä ,jotka tahallisesti kiusaavat ja haluavat olla pahoja on varmaan ”helvetti” pään sisällä.

  Vallankäyttö etenkään julkinen ei sovi ”umpikieroille , omaa etua ajaville paskanpuhujille”.Siitä kärsii enemmistö.

  Trump on kuin raikas tuulahdus maailmassa.Pidän hänen suorasta ja jämäkästi tyylistä.Ei mitään vatulointia, selittelyä…ööö, niinku, sillee, kenties,ehkä,pööööö”.

  Suomen suunta ei muutu miksikään nykyisillä puolueilla,koska niissä on puoluekuri ym.
  Diipadaapaa.
  Kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat ihan samaa ”huttua eri paketeissa”.

  Vaikka vuoro on vaihtunut vallankäytön suhteen eduskunnassa eli nyt on hallituksessa ex oppositiota……mikä on muuttunut parempaan-ei mikään-päinvastoin.

  Ja jos ja kun demarit vihervassareineen pääsisi vallankahvaan vuorostaan…veikkaan että” tyyliin busineksessa” lennätettäisiin ” puoli Afrikkaa”/lähi-itää tänne suomalaisten rahoilla.

  Väestömäärältään pieni Suomi,jossa kantasuomalaisten syntyvyys on hyvin alhaista tuhoutuu ,koska koko ilmapiiri,arvot /perhepolitiikka suomalaisten osalta on nykyään päinpersettä.

  Olen kuullut monilta nuorilta aikuisilta, että ei tänne ole varaa hankkia perhettä eikä halua sitä näin sekavassa systeemissä-tottahan se on……vaaditaan korjaus liike, missä kantasuomalaiset ovat IHAN KAIKESSA etusijalla!!!

  …..Mutta annas olla, kun on tullut kolmansista maista ” levitetään tyyliin punainen matto kaikkine etuineen” meidän kantasuomalaisten rahoilla-kuinka jotkut voi tehdä näin mielestäni ILKEÄÄ politiikkaa.Hävetköön!!

  Ja niitä vielä äänestää-kuinka pöljänä ne meitä pitävät….huijausta mielestäni.Ensin ”leperrellään ja lässytetään” ja kun saadaan valtakirja…..ei olla sanojensa takana.
  Trump seisoi lupausten takana a sitä kauhistellaan…voi, voi..Kuinkas nyt noin ym. Diipadaapaa.
  Hän laittaa ryhtiä asioihin ja se on hyvä asia.ihmisyyttä.

  Suomessakin saisi laittaa virkamiehet kiertoon ja vähentää etenkin ylempien ja keskitasolla toimivien päälliköiden virkoja tuntuvasti sekä kunta- että valtiotasolla.

  Ja muutenkin saisi tehostaa toimintoja….ei ”peukalonpyöritystä ja suojatyöpaikkoja” yhätään eikä enää mitään lisähallintoa Soten kautta.Koko homman voisi nakata ”huitsilan nevadaan” minusta.

  Eli vaalit nykyisillä puolueilla ei ratkaise Suomen ongelmia mielestäniNo miksi ei ole mitään merkittävää positiivista muutosta sitten tapahtunut-pelkkää selittelyä.

  Hyvä Trump…Jes…. ja iso peukutus.
  Tykkään konservatiivisista arvoista ja tyylikkyydestä ,mikä on selvästi havaittavissa,kun katsoo Trumpin lähipiiriä.

 16. Näinpä, mistä saisi Suomeen Trumpin pressaksi ja varsinkin Trumpin pääministeriksi.

  No Saulillamme on trumpmaisesti sentään nuori notkeahko kissa, niinkuin tuossa video näytteessäni pienet maistiaiset varsinaisen Trumpin valio kissasta, joka menee kyllä Salen kissan ohi jonkisenverran mielestäni kehräyksessä, anteeksi nyt vaan.

  Saulin ainoa saavutus tosin kyllä Jenni ja siihenpä se sitten jääkin. Saulilla ei ole munia housuissaan ja jätkä on pelkkää nössöä cuckoldia. Sipilä nyt varsinkin on yhtä cuckkia ja maanpetturuutta koko olio ja ei sen akkakaan ole kovin hääppöinen katti edes.

  1. En tiedä miten Saulin puolisko Jenni liittyy mihinkään, mutta olet kyllä oikeassa siinä että melko turha äijä on kyseessä. Mielestäni Saulilla on melko hyvä ja ns nuiva ajattelumaailma, mutta ongelmana on että hän ei tuo sitä mitenkään esille.

   1. Eihän näissä jutuissa Trumpin Melania ja Saulin Jenni liity ei mihinkään ja ei minnekään. Kunhan nyt tuossa yhdessä kohtaa ketjua laitoin muutenvain ihan videon Melaniasta, kun nyt olen naisiin menevää sorttia ja jäi sitten se levy pyörimään tulevissakin viesteissä Melaniaan vielä hetkeksi, on se vaan niin perkeleen hot.

    Sinänsä mietitäänpä, kansallismielinen valkoinen nainen joka Trumpin lähipiiristä, se lähin vieläpä ja lisäksi seksikäs kissakin ja aika tasokas sellainen. Mainitsemisen ja videon arvoinen nainen jo mielestäni kun ollaan Trump aiheisessa ketjussa sentään.

    Tällaiset jutut vaan tarttuu helposti tajuntaani, aivan kuin sen erään Jennin (ei Saulin) kikatuskin.

    1. Ok….Itse olen huomannut suomalaisten naisten kanssa joskus juteltuani, miten Saksan rikastetuilla(ei-eurooppalainen rikastus) alueilla asuminen työn/opiskelun vuoksi on muuttanut heidän ajatusmaailmansa hyvinkin nuivaksi ja kansallismieliseksi.

 17. Muistuttaisin vain , että Aatukin on brändätty, Perehtykää historiaan hieman tarkemmin,eikä tyytyä pelkästään voittajien kirjoituksiin.

  1. Juuri näin! Tosin eräs nimeltämainitsematon kansanryhmä varsin tehokkaasti poistaa Adolfista ja ylipäätään kansallissosialismista kertovan materiaalin saatavilta
   ettei faktatieto pääse sotkemaan äärettömän suurella valehtelulla järjesteltyä kuvaa sorretusta kansasta joille pitää antaa erityisoikeuksia ilmeisesti hamaan maailmanloppuun saakka…

   Niin…ja ketkäs ne sen pimittävän median ja suuret painotalot omistaakaan?

   -AIVAN- jälleen sieltä löytyy samat ”velikullat” mitä yleensäkin kun aletaan tutkia jotain suuremman mittaluokan sensurointia/väärää tietoa/suuria rahavirtoja/yleistä mädättämistä ym. paskaa ☆

 18. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your
  traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got
  high quality content. If you want to know how to make extra $$$,
  search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.