Ruotsin tilastoja ikäjakaumasta SCB tilastojen perusteella

12

Aiemmassa Ruotsin väestön tilastoa koskevassa jutussa kommenteissa pyydettiin tilastoja Ruotsin ikäjakaumasta. Ohessa ansioituneen lukijan tekemät kaaviot SCB:n tietojen perusteella.

Ruotsi ohitti juuri 10 miljoonan hengen rajapyykin ja väestö kasvoi vuonna 2016 noin 140 000 hengellä. Pylväskaavion ikäryhmissä 2534, 3544 ja yli 64-vuotiaissa ulkomaalaistaustaisten ja ruotsalaisten osuudet eroavat merkittävästi toisistaan. Tähän vaikuttaa kantaruotsalaisten ikääntyminen (pitkään kestänyt matala syntyvyys) ja maahanmuuton raju kasvu pysyvästi jättiläistasolle vuodesta 2006 lähtien (65 229 -> 95 750).

Nuorimpien ikäluokkien (014v) osalta täytyy huomauttaa, että 80-luvulla Ruotsiin kymmenintuhansittain muuttaneet arabit ja kurdit ovat saaneet jo kolmatta sukupolvea, joka tilastoidaan ruotsalaisiksi ja näin vääristää tilastoja.

Ikäjakaumia maittain ei myöskään ole saatavilla vaan kaikki ulkomaalaistaustaiset on niputettu yhteen. Vuodesta 2006 asti harjoitettu holtiton maahanmuuttopolitiikka on silti selvästi nähtävissä.

Aiempi juttu täältä: https://paavotajukangas.com/2017/01/06/vaestojakauman-tilastoja-valtion-tilastokeskuksesta/

ikajakauma

ruotsinvaesto

45plus

alle45

16 thoughts on “Ruotsin tilastoja ikäjakaumasta SCB tilastojen perusteella

  1. Näin on.

   Eli Ruottimaa alkaa olla menetetty näille kehitysmaalaisille.Ja mikä hirveintä….omat pettävät eli päättäjät ovat sallineet tämän.

   Ruotsi on ollut minusta lukemani perusteella kuin ”sotatilassa”.

   Ja tätä ”paskaa” halutaan Suomeenkin.

   Kamaan…. haluaako Suomen kansa ihan oikeasti luovuttaa? Sehän on sama kuin lakkaisi olemasta.

   Ei ne esi-isätkään luovuttaneet kannaksella,vaikkei tämä nyt ihan samanlaista ole siis ei tykit pauku,mutta onhan tämä henkisesti ihan hemmetin uuvuttavaa.kun saa miettiä, minne voi mennä mihin aikaan,ettei tule turpaan taikka nuoret naiset joukkoraiskatuksi,ryöstetyksi jne…kansa maksaa korkeita veroja,mutta heidän palvelujaan karsitaan.

   Meilläkin Suomessa omat päättäjät sallivat tämän mielestäni kaiken ”epänormaaliuden tilan” eli ryöstöt,raiskaukset jne…… kun ei laiteta rajoja kiinni eikä ole kunnon karkotuksia/tuomioita.Ottavat vaan lisää porukkaa meidän rahoilla.Kuinka joku kantasuomalainen voi oikeasti kannattaa tuollaista???

   Sairasta ja ihan hiton ilkeetä minusta.

 1. Kevät toi, kevät toi Ahmetin! Kevät toi, kevät toi Mehmetin! Kevät toi rakennuksille kantiksen ja rannoille hampparin. sanoo:

  Tänään Ruotsin aina vaan hermostuneemman oloinen sisäministeri Ygeman höpisi TVssä (Aktuellt) että koska Schengenin ulkoraja ei toimi olisi ainakin kiva jos Saksan ja Tanskan rajat toimisivat niin että taas Tanskan ja Ruotsin välinen raja voitaisiin aukaista. Tästä seuraa vapaa liikkuvuus nille jotka ovat onnistuneet työntämään perseensä Ruotsiin. Ja kohta Suomeenkin valuvat viiksineen, partoineen, piippuineen ja läpsyttimineen.

  1. Jotain pirullista siellä meidän seläntakana taas juonitaan, tarkoituksena saada Suomeenkin lisää kehitysmaalaisia vaikka entisiäkään ei saada poistumaan. Vieläkö jollekulle on epäselvää että kyseessä on täysin suunniteltu operaatio jossa Suomen miehitystä ohjaillaan nimenomaan ruåtsista? Onhan tämä nyt jo ihan helvetin raivostuttavaa ettei meidän ”päättäjät” saa hommaan mitään rotia! Länsiraja täysin valvomatta edelleen ja kuminaamat änkyttää jotain täysin käsittämätöntä paskaa ”vastuun kantamisesta” tai ”kansainvälisistä sopimuksista”

   RAJAT KIINNI VÄLITTÖMÄSTI!

   1. Vuodesta 1952 alkaen Pohjoismaiden kansalaisilla on ollut vapaus liikkua ilman passia ja työskennellä toisessa pohjoismaassa ilman työlupaa. Tämän kiveen kirjoitetun periaatteen vuoksi poliitikot eivät osaa tai uskalla sanoa, että nyt riitti. Aina on tietysti mahdollista, että osalla ideologiset syyt estävät sen, koska poliittinen korrektius? Näin se tauti leviää!

 2. Malmön matuilla oli tänään jouluaatto!!! Swedbankin pankkiautomaatit sekosivat ja antoivat rahaa nippukaupalla niillekin joilla ei ollut killinkiäkään tilillä. Matuja säntäsi lisää ja lisää heinäsirkkana paikalle, lopulta automaatin edessä saattoi olla 150 m pitkä jono. Onneksi joku sitten äkkäsi että matut kulkevat paksut setelipinkat käsissä ja poliisit kutsuttiin automaatteja vartioimaan. Ah Sweden miten kiltti oletkaan näille viiksi- ja partaniekoille! Rahatombolan järjestit. Ois hauska tietää paljonko pankki onnistuu saamaan takaisin näistä vahingossa maksetuista rahoista… Ne on jo kulutettu röökiin ja cokiin ja uuteen pyssyyn.

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polisen-bevakar-bankomater-i-malmo

 3. Tuosta ensimmäisestä pilarikuvasta näkyy hyvin se mitä olen kohta 10 vuotta sanonut. Kun vuoteen 2025 (siis vajaan kahdensan vuoden päähän) katsotaan, puuttuu Ruotsista 40% väestöstä. Ja kun tuo viimeinen ikäluokka pilari otetaan pois ja tasoitetaan muut pilarit niin miltäs silloin näyttää? Ketkä johtavat maata? Ruotsalaiset eivät ole enemmistönä. Ulkoaalaiset hallitsevat sen jälkeen ruotsia.

  Tämä on asia josta peruskouluissa puhuttiin jo -70 luvulla ympäristötiedon tunneilla. Meidän luokalla hurrattiin että ”Jee, ruotsalaiset kuolee sukupuuttoon”. Mutta ei se ole ihan niin yksinkertaista. Sillä sen jälkeen se sonta valuu laivoilla myös Suomeen.

  Ei kuitenkaan kannata unohtaa että muutos on Suomessa samanlainen. Vain se on erona että Suomesta poistuu 35% suomalaista. Sen jälkeen muu-maalaiset ovat edustettuina erittäin voimakkaasti kaikissa instansseissa.

  Eli nyt kun tulee kunnallisvaalit niin on muutamia puoueita joiden ehdokkaita EI SAA ÄÄNESTÄÄ!! Niitä ovat Persut, Kokoomus, SDP ja Keskusta sekä RKP. Nämä kaikki ovat niitä mädättäjäpuolueita jotka ajavat Suomenkin miehitystä käyttäe ”pakolainen” tai ”maahanmuutto” sanaa. Korjausliike pitää aloittaa NYT!!

  Ja paras korjausliike olisi tietysti se että tehtäisiin lisää lapsia. Suomalaislasten syntyvyys on se seikka jolla me voimme taistella vastaan. Lapsissa on sekä tulevaisuus että vanhuuden turva. Tämä vanhuden turva on vain unohdettu nykyisessä kännykkä-sukupolvessa. Mutta jos menette käymään vanhainkodeissa niin näette mikä odottaa. Ja vielä pahempi koska hoitajia ei tule olemaan jos lasten määrä laskee.

  1. Pylväät ovat prosentteja omasta viiteryhmästään (ulkomaalaistaustainen mies jne.) eli tuossa verrataan onko ikäryhmässä suhteellista yli- tai aliedustusta kantaväestöön nähden. Yli 64-vuotiaita ruosalaisia on niin paljon, että absoluuttisten lukujen käyttö olisi ollut hankalaa.

 4. Meidän ”päättäjät” vouhkoilevat sotilaallisen yhteistön tiivistämisestä tämän kaatuvan maan kanssa…

  Mitä Vittua täällä tapahtuu?

  1. Miten voi tehdä sotilaallista yhteistyötä maan kanssa, jossa on kourallinen palkkasotureita, jotka ampuvat kaikkea mikä liikkuu kun käsketään (omiakin)! Vai onko Ruotsi tässä suhteessa jotenkin poikkeus? Kansanarmeijaa on vaikeampi saada omien kimppuun.
   Onko yhteistyön perimmäinen tarkoitus sittenkin saada täältä sinnepäin apuja kun naapuri on täysin nogo-aluetta?

 5. Mitä tulee tähän puolustusyhteistyöhön, niin eiköhän ruotsalaisten intresseissä ole vain varmistaa, että Suomi kriisin tullen auttaa ja on puskurina Venäjän välissä kuten se on ollut jo vuosisatoja. Siis sama syy kuin aikanaan Suomen liittäminen Ruotsin kuningaskuntaan, toimia puskurina ja tarjota sotilaita. Nyt tämä on taas ruotsalaisille ajankohtaista kun oma armeija on ajettu kalliina alas ja rahat käytetty ”vastuunkantoon”. Voisi sanoa, että Ruotsi ulkoistaa puolustustaan Suomelle, tosin kyllä siellä aseita on ja niitä tehdään ja kehitellään koko ajan, mutta idea (ruotsalaisten mielissä) lienee se, että me käyttäisimme niitä aseita ja he toimittavat. Onhan nämä tilastot hurjaa katseltavaa! En tiedä mikä hulluuden voima ajaa ruotsalaispoliitikkoja, mutta kuinka he voivat edes olettaa, että yhteiskunta pyörisi näillä ”spekseillä” tulevaisuudessa samalla tapaan kuin aiemmin? On muuten joka kerta yhtä vastenmielistä katsoa/lukea kun joku entinen tai nykyinen ruotsalaispoliitikko vierailee Suomessa. Haastatteluissa nämä sitten aina hieman ylimielisesti hymyillen kertoo kuinka ”Suomenkin pitäisi kantaa enemmän vastuuta”, ikäänkuin meidänkin olisi kansakuntana vedettävä itsemme pöntöstä alas. No, Ruotsi on itse tiensä valinnut. Sen vuoksi he kohta istuvatkin reservaateissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.