Monokulttuurin 2.2. torstaiextra: vieraana Olavi Mäenpää klo 18.30

13

18.30 alkaa Monokulttuurin torsain lyhyt haastattelu, jossa mukana Olavi Mäenpää. Kannattaa kuunnella. Haastattelussa avataan vähän turkulaisen näkökantoja asioihin.

 

Advertisements

12 thoughts on “Monokulttuurin 2.2. torstaiextra: vieraana Olavi Mäenpää klo 18.30

 1. Mitä mieltä olitte kun Erkki Tuomiojan sanoi A-studiossa : nationalismille ei saa antaa periksi. Eikö hän tarkoittanut tuolla sitä, että meidän pitäisi hyväksyä vastaan laittamatta vasemmiston monikulttuurisuusunelma.

  1. Sitähän se juuri merkitsee. Isänmaallinen eli kansallismielinen eli nationalisti on kulttuurimarxistisen vihervasemmistolaisen mädättäjän pahin vihollinen. Mitenkähän paljon muuten nuo mädättäjät olisivat valmiita ottamaan muslimeita Suomeen? Eikö niillä käy missään vaiheessa pienessä mielisairaassa mielessään että mitä enemmän muslimeita Suomeen sitä enemmän esim. naisten ja seksuaalivähemmistöjen asema käy tukalaksi. Sahaavat tyhmät omaa oksaansa. Ja suurin osa noista sairaan ideologiansa kyllästämistä patatyhmistä mokuttajista on vieläpä naisia … erityisesti vihreitä nuoria naisia.

 2. Tätä tyyppiä ei taida kukaan äänestää vaikka hän olisi missä porukassa, huolimatta siitä että olisi hänen kanssaan pitkälti samaa mieltä. Kaikki asiat on muiden syytä……

 3. Olalla on johtajan ääni ja olemus.

  Saisipa hänet vaikkapa SE:hen, johonkin muuhun isänmaalliseen hankkeeseen, ehkäpä suunnitteilla olevaan johonkin juttuun, mutta kunhan se juttu ei ole Persut, se on tärkeintä, ettei sitä, melkein kaikki muu käy.

  1. Komppaan edellistä. Persut myykööt persettään omissa porukoissaan, ”näytöt” kyvyistä ja halusta toimia Suomen hyväksi on annettu sekä kovin heppoisiksi todettu.

   Onkohan persuilla kuten posliineilla ne isot asuntolainat?

 4. Ola Suomi Ensin -porukoihin!

  SE:sä on/olisi ainesta vaikka mihin, kunhan saisivat nyt tämän alun sisäisen härdellinsä kuntoon ja jämäkästi pihalle sieltä sen turhan paskan.

 5. Kyllä nyt olisi jo meidän puolen aika saada rivejään kuntoon, peli on käynnissä! Yhteistyötä on pystyttävä tekemään, aktiivista väkeä kyllä löytyy, monet on tässä vuodenvaihteessa heränneet siihin karuun todellisuuteen että Suomen hommat menee päin helvettiä, tämän ”pakolais”perseilyn lisäksi kaikki muutkin tekemiset kusee. Suomen tilanne on tällähetkellä katastrofi: Fyrkka lähtee maasta ulos ja lisää elätettäviä marssii maahan. Ei näin voi jatkua!

  Keskinäiset sotakirveet on nyt haudattava, tässä on nimittäin (kuten varmaan kaikki hyvin tietää) kyse asioista joiden jälkikäteen korjaaminen on lähes mahdotonta.

 6. Siinä se olisikin upea kokonaisuus isänmaallisella rintamalla kun jollain mahti ihmeellä saisi SE:n ja Junes, Tiina, Tuukka kombon kaikki yhdistettyä SE:hen ja nämä unohtaisivat eräät jo sen Halla-ahon sympatisoinnin ja tuhoon tuomitut Persu haikailunsa. Ola mukaan tietty tuohon kokonaisuuteen ja joku ratkaisu vihdoin tähän Ola – Johansson kränään. Huom! Marcokaan ei sitten polttelisi niin herkästi niitä siltojaan ihmisten kanssa vastaisuudessa ja tosiaan SE:n sisäiset asiat vauhdilla kuntoon. Siinä se olisi!

 7. Tuukka

  Jätä tää vinkuva jengi.

  OM on huono kopio Veltto-Virtasesta (luokkakaverini).

  Omien mahtavien poliittisten saavutusten omaihannointi ei kestä kriittistä kommentointia. Siis ei kritisoida.

  Olet ainoa terävä sekä spontaanistipuhujana että kirjotuksissasi, siis siinä porukassa jossa livenä esiinnyt. Heiluri (tiedät lähteen) on oikeassa laidassa, lähtee takaisinpäin, mihin heiluri opastaa, on sinun ja kaltaistesi varassa. Turha vinkua Berkeleen ylipopiston kulttuurimarxistien kolttosia, heiluri on jo lähtenyt takaisinpäin.

  Ota johto. Niin otti Veikko Vennamokin (jos puolueesi on SMP, niin teidän miehiä).

 8. Hyvää ja asiallista keskustelua,joka jatkui myös tänään.
  Oli hienoa kuunnella ja katsoa.
  KIITOS !!!

 9. Tarkoitin kylläkin Jansson tuossa aiemmin kun virheellisesti kirjoittelin sukunimen väärin, päin seiniä.

  Pistäähän tuo kyllä miettimään Janssonista kun ja jos tuollaista runoa pistää Olalle tekstareina ja muutenkin, menemään mitä Ola näytti ja kertoi noissa Juneksen ja Tiinan uusimmissa tubeissa.

  No annetaan Janssonin nyt vielä lain mukaan puolustautua (viimeinen mahis sanoisin) siinä lapo jutussaan ennen lopullista tuomiota ja jos kaveri sitten syyllinen, niin SE osannee tehdä tarvittavat johtopäätökset ja toimia samantien ryhdikkäästi sen mukaan, eli ovesta ulos ja näkemiin jos totuus on oleva sysi ruma. Mutta juttu vielä kuitenkin kesken tässä joten pidetään toistaiseksi mölyt mahassa ja tuomiot taskussa, toistaiseksi.

  Uskon SE:hen vaikka osa kansallismielisistä kovasti sille naureskeleekin, hieman näemmä Olaakin huvittaa SE. Toivon kuitenkin edelleenkin, että tulevaisuudessa Junes, Tiina, Tuukka, Ola ja SE vielä löytäisivät kaikki toisensa, tai jossain toiminta muodossa edes. Saataisiin sitä joukkovoimaa ja tekevät ihmiset saman katon alle, lopullinen päämäärä kun kuitenkin tuolla koko poppoolla suht sama.

  Pitäisi pyrkiä kansallismielisten rakentamaan toisiinsa niitä siltoja jo vihdoin, ei polttamaan niitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.