Ruotsiin odotetaan 374 000 omaista vuoteen 2020 mennessä

13

f71faef4-5aa6-4afe-bd03-78843cf85580

 

Turvapaikanhakijoiden tulomäärät Ruotsiin ovat pienentyneet sille tasolle, millä Ruotsin suuri muslimireservi on rakennettu. Viime vuonna tulijamäärä jäi alle 30 000 hengen. Mutta nyt odottaa uusi kaaos. Nimittäin perheenyhdistämisohjelman avulla tulevat.

Maahanmuuttoviraston laskelmien mukaan seuraavien vuosien aikana arvioidaan noin 374 000 hengen hakevan oleskelulupaa perheenyhdistämisohjelman avulla.

374 000 henkeä vastaa kahta Turun kokoista kaupunkia.

Viime vuonna perheenyhdistämisellä tuli maahan 54 000 henkeä ja kuluvana vuonna lasketaan tulevan 67 000 henkeä. Vuonna 2018 arvioidaan määrän olevan 91 000 ja vuoteen 2020 mennessä tulijamäärä on siis yhteensä noin 374 000 henkeä.

Ruotsalainen veronmaksaja tietää siis minkä takia herätä aikaisin aamulla.

Advertisements

42 thoughts on “Ruotsiin odotetaan 374 000 omaista vuoteen 2020 mennessä

 1. Kyllä vitsit sitten vähenee kun konkurssi lähenee.

  Ei tuo yhtälö voi toimia. Kun tuollainen joukko tulee hyvinvointipalvelujen piiriin, on edessä lappu Ruotsin valtion luukulla.

  Ei voi käsittää, miten ruotsalaiset päättäjät haluavat aivan ehdoin tahdoin tuhota maansa.

  ”Meillä on liian hyvin asiat täällä: ei kun siis kaikki maan tasalle ja paskaksi niin sitten asiat eivät ole enää liian hyvin.”

  1. Ruotsalaiset päättäjät ovat joko

   A. Helvetin tyhmiä
   B. Helvetin pahoja
   C. Helvetin kieroja ja tämä matutus on vain työkalu. Tätähän emme tiedä, sillä lehdistö ei saa puhua Bilderbergistä mitään

 2. Kliffaa ! Suomessakin alkaa olemaan muualta tullutta porukkaa, kuin Vilkkilässä kissoja. Punavihreiden monikulttuurisuusunelma toteutuu päivä päivältä nopeammin, myös meidän maassamme.

  1. Aikin sanoista mielleyhtymä eläinhamstraajiin, joita näytetään eläinpoliisiohjelmissa. Hamstraajat poikkeuksetta rakastavat eläimiään, l. 144:ää kissaansa, joita pitää nurkissaan, joiden lattiat ovat puolen metrin paska-ja sanomalehtikerroksessa, johon kissat tekevät tunneleita. Huoneilma niissä taloissa on täynnä ammoniakkia. 80 % näitä eläinten rakastajia on naisia. Heillä rakkauden tunne on aito, vaikka tulot eivät riitä riittävään eläinruokaan ja olosuhteet sairastuttavat rakastajan ja eläimet.

   En sitten tiedä, onko rakastamisensa rakastamisen tunteen rakastamista. Voiko hädänalaisten ihmisten auttajien ja asuttajien (tavallaan tarhaajien) kohdalla olla samoin, l. ihmiset voivat rakastaa hyvän tekemistään niin paljon, että sen holistinen jatkaminen mahdottomuuksiin voi ajaa ahdinkoon itse auttajat ja myöhemmin autettavatkin? Voiko hyvyys ja rakastaminen olla eräänlainen huume?

 3. Onko tutkittu montako kantaruotsalaista mahdollisesti häipyy Uusruotsista islamisoinnin seurauksena.Veikkaan ainakin 200000 tai enemmän.

  1. Tuo ruotsalaisten poismuutto tulee vielä kiihdyttämään Ruotsin islamisoitumista vanhojen ikäluokkien luonnollisen poistumisen lisäksi – jos siis ajatellaan ruotsalaisten itsensä toimintaa!

   Luulisin, että USA, Kanada, Australia nyt etunenässä – ryhtyvät vetämään ruotsalaisia maastamuuttajia rajustikin, mitä pidemmälle prosessi etenee!
   Norjaan ja Tanskaankin toki heitä siirtyy jo nyt ja näissä maissa on kuitenkin hiukan järkevämpää politiikkaa.

   Olen aika varma siitä, että Ruotsi joutuu vielä sisällissotaan – mahtaako muuten Venäjänkin tarkkailla Ruotsia juuri tästä syystä?
   – nimittäin epäilen vahvasti, että Venäjä voi hyökätä Ruotsiinkin siinä vaiheessa, kun ja jos siellä alkaa jokin islamilainen vallankumous…

   1. Ruotsalaisten maastamuutto on kiehtova aihe… Tietääkseni sieltä muuttaa nyt pois työikäistä väkeä, mutta määrät ja kohdemaat ovat epäselviä..

    Jos maahanmuutto jatkuu entisellään niin sisällissota tai romahdus on väistämätön. Vaikka Ruotsi on rikas maa niin se ei välttämättä oikeasti ole sitä -> Valtion velka on suuri ja yksityinen sektori myös velkainen.

    Mitä tapahtuu kun valtion kassa on tyhjä ja miljoona matua ei saa enää rahaa taikaseinästä? Romahdus? Anarkia? Sota?

    Ruotsi oli loistava maa 1950-80, mutta kaikki tämä on heitetty pois vain yhden sukupolven aikana.

   2. Ehkä Venäjä käyttää tilaisuutta hyväkseen ja turvaa Gotlannin ruotsalaisuuden ottamalla saaren haltuunsa. Gotlanti voi saada samanlaisen aseman kuin Suomella oli keisarikunnan yhteydessä. Öölanti voisi tässä yhteydessä mennä Tanskan haltuun.

    Juutinrauman liikennöitävyys tulee varmistaa. Itäranta on pidettävä luotettavissa käsissä. Tässä yhdistyvät Itämeren rantavaltioiden edut. Ruotsalaiset ovat osoittaneet kyvyttömyytensä hallita omia alueitaan. Toiminnallaan he vaarantavat Itämeren alueiden hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

 4. Kuka kertoisi tähän sweduille?

  Se mitä sinun halutaan tietävän ja ymmärtävän, löytyy helposti päivän lehdistä.

  Se mitä sinun ei haluta tietämän, pitää itse kaivaa esiin ja käyttää omia aivoja. Joskus se tekee kipeää, mutta se on sen väärtti.

  Eu liittovaltion, eli SuperNeuvostoliiton ja entisen SNTL:n-Neuvostoliiton ideologiset tavoitteet ovat käytännössä samoja, keinovalikoimissakaan ei ole juuri suuriakaan eroja . . .

  Riku Rantalan ja Milonoffin kaarnalaivasto kuuluu samaan suureen kokonaisuuteen Suvivirren, leijonakorun, Katupartioiden, Hihamerkki-kohun, Selänteen, Immosen, Väyrysen, Halla-ahon, Hakkaraisen, Hirvisaaren, Kiemungin, Tynkkysen eli kaiken sen Isänmaallisuuden, Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden, niin kuin ME isänmaan ystävät sen tunnemme, loputon halveeraaminen kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

  Prosessi on täydessä vauhdissa, media auttaa joka mutkassa

  Pienten askelten politiikalla

  Länteen 1983 loikannut KGB-agentti Juri Bezmenov kirjoitti seikkaperäisesti KGB:n taktiikasta ja siitä, kuinka kansakunta tuhotaan.

  Lännen yhteiskunnat tuli mädättää sisältäpäin ennenkuin ne voitaisiin bolševisoida.

  Niinpä KGB, tuo kommunismin keihäänkärki, ottikin uudeksi taktiikakseen subversion – yhteiskuntien mädättämisen sisältäpäin. Subversiossa on neljä vaihetta: demoralisointi, destabilointi, kriisi ja normalisointi.

  ( Haastattelu tai useita, löytyy myös Youtube lta, hakusana Juri Bezmenov)

  Kansakunnan voima ei ole sen aseissa eikä sen vauraudessa; sen voima on sen henkisessä selkärangassa. Mitä atomisoituneemmaksi yhteiskunta saadaan, mitä hedonistisemmiksi ja individualistisemmiksi yksilöt saadaan, sitä helpompaa kansakunta on tuhota.

  Demoralisaatio on kaiken A ja O – ihmiset tulee saada pettymään arvoihinsa ja halveksimaan ja inhoamaan niitä.

  KGB:n strategiana oli siis nelivaiheinen vallankumous jossa demoralisaatiolla ja mädättämisellä oli aivan erityinen sija.

  Ensimmäinen vaihe, demoralisaatio, kestää Bezmenovin mukaan noin 25-30 vuotta. Matias Rakosin, Unkarin kommunistipuolueen johtajan, mukaan ensimmäinen vaihe on soluttaa akateeminen maailma ja yliopistot kommunisteilla. Tässäkin olennaisessa osassa ovat toisaalta opettajankoulutuslaitokset ja toisaalta oikeustieteelliset tiedekunnat.

  Tämä siksi, että opettajat kouluttavat tulevaisuuden lapset joista tulee tulevaisuuden aikuisia, ja toisaalta oikeustieteellinen siksi, että näin otetaan haltuun oikeuslaitos. Myös tiedotusopin laitoksien sekä valtiotieteellisten tiedekuntien soluttaminen on erityisen tärkeä, sillä näin saadaan luotua tulevaisuudessa aikaan tiedonkulun monopoli.

  Tähän demoralisointiin kuuluu, paitsi kaiken länsimaisen ja kaikkien arvojen ja instituutioiden avoin halveksunta ja propaganda niitä vastaan, myös kyseenalaistaminen ja hedonismin sekä piittaamattomuuden levittäminen.

  Erityisen tärkeää on propaganda perheinstituutiota vastaan – perheet tulee rikkoa, yksinhuoltajuutta tulee kannustaa, ja lapsia totuttaa alkoholiin ja huumeisiin sekä kapinoimaan vanhempiaan vastaan. Kommunistien tuli soluttaa erilaiset yhdistykset ja liitot kuten lakimiesyhdistykset, opettajien ammattiliitot, tiedotusfirmat jne.

  Koko kirjoitus fiksuine kommentteineen luettavissa blogissa

  Ruukinmatruuna takkirauta kuinka kansakunta tuhotaan

  1. ”Kansakunnan voima ei ole sen aseissa eikä sen vauraudessa; sen voima on sen henkisessä selkärangassa. ”

   – Juuri näin. Raha saattaa olla jopa pahasta yhteiskunnalle sillä se tekee ihimsistä mukavuudenhaluisia ja hedonistisia

 5. Perkele! Se tietää taas lisää maksuja työssä käyville ja ongelmia saada esim ulkomaalainen vaimo / aviomies (ei lonniva elintaso-pakolainen) Ruotsiin.

 6. Toi hulluus päättyy johonkin hirmumyrsky Katrinan jälkeiseen New Orleansin tilaan, jossa kaikki on kaaoksessa ja etenkin eläkeläisiä kuolee kaduille. Paitsi että se on pysyvä olotila hyvin pitkäksi aikaa. Ryöstelyt ovat arkipäivää ja kaupungit näyttävät tasan samoilta kuin nyt näissä MENA-maissa.

 7. Ottakaapa Paavon aikaisempi juttu rinnalle auki:

  https://paavotajukangas.com/2017/02/01/ruotsin-tilastoja-ikajakaumasta-scb-tilastojen-perusteella/

  Ja katsokaa ensimmäistä pylväsriviä sekä viimeistä ympyräpiirrosta. Sitten, sijoittakaa sekä pylväisiin että ympyrään 10% lisää jokaiseen ”ulkomaalais” kohtaan. Miltä pylväät ja ympyrä näyttää sen jälkeen verrattuna ruotsalaisten määrään?

  Sen jälkeen pistakaa 40% ruotsalaisita ympyrästä ja pilarikuvasta niin, että siihen on lisätty tuo 10% ulkomalaaiskiintiö. Ja miltäs ympyrä sekä pilari silloin näyttää?

  Aivan, ruotsalaisia on vähemmistö joka ikisessä ikäluokassa. Ja suvakit saavat varmasti kyllikseen…

  Paavo hoksasi lähteä juuri ajoissa pois.

 8. Se o liian myöhäst kun se o housuis. Ruotsi on paska maa. Kirjaimellisesti. Koko valtakunta ja kaikki mitä se tuottaa TÄYSBOIKOTTIIN vaan.

 9. Pelkällä lapsenteolla elää paljon leveämmin kuin taviskantis sanoo:

  Sieltä tulee huonohampaista mummoa ja pappaa joille Ruotsin valtio ensitöikseen maksaa implantaatit vaikka monet omat eläkeläiset ovat niin köyhiä ettei ole varaa mennä edes hammaslääkärin tutkimukseen. Ja sitten sieltä tulee vaimo joka ei mene töihin vaan synnyttää ison liudan lapsia jo entisten lisäksi ja on kotiäitinä koko elämänsä. Lapsilisillä ja kaikenmaailman avustuksilla elää leveämmin kuin kantis työllään, Ruotsissa maksetaan yli 30.000 kr puhtaana kuussa käteen nelilapsiselle matuperheelle (kts allaoleva lenkki)!
  Entäs 10- lapsiselle…?
  Miksi mennä töihin kun lapsenteollakin elää ja on hauskempaakin, ainakin ukolle! ”Heteka” natisee aamusta iltaan.

  https://www.svd.se/moderaterna-vill-infora-bidragstak

 10. YLE vinkuu muslimiperheeseen kohdistuneesta syrjinnästä:

  http://yle.fi/uutiset/3-9435634

  Ja toisin kuin tuossa jutussa väitetään, niin ei se ole niinkään ihonväri, mitä vieroksutaan , vaan tuo kammottava kulttuuri nimeltä ISLAM!

  Suomalainen käännynnäisnainen ei sitten ole lukenut, miten uudessa kotimaassaan niemenomaan muslimit raiskaavat, parittavat ja pahoinpitelevät ei-muslimeita – ja monelta alueelta kantabritit ovat paenneet näitä Nadjan itsensä edustamia muslimeita!

  1. Antirasistit taas vääristelemässä neekeri -termiä:

   ”Nykyisin kielletty sana oli aiemmin aapisessakin – ”Oli jo siihen maailmanaikaan syrjivää ja lokeroivaa kieltä”
   http://yle.fi/uutiset/3-9435860

   Suomessa neekeri on ollut vastaava sana kuin negro, joka yhä on varsin neutraali sana USA:ssakin!
   Kunnes jotkut ulkomaita matkivat ideologiset ns. antirasistit ja suomea osaamattomat ulkomaalaiset – rupesivat väittämään, että se on kuin neger tai nigger -termt…
   – kuitenkaan käyttäjät eivät käyttäneet neekeri-sanaa rasismi mielessään!

   Vielä joskus 1980-luvulla oli vielä Raptorin tms. biisikin, jossa lauletaan, että ”me halutaan olla neekereitä, me halutaan olla neekereitä”….
   – eivätkä bändiläiset olleet mitään rasisteja!

   Muslimisomalien tulo ja muu epäonnistunut maahanmuutto vasta synnytti Suomeen varsinaista rasismiakin!
   – tätä ennen vallitsi ns. solidaarisuus ja auttamishalu…

   Ryssä sana muistuttaa venäläisten itsensä ja esim. ruotsalaistenkin venäläisistä käyttämää termiä ja se on elänyt suht nauraalina joissain murteissa!
   – vasta sota-aika synnytti nykyisenlaisen venäläisvihan kansan keskuudessa, ei toki kaikkien nytkään – ja nykyään eritoten valtamedia pönkittää sitä varomattomuudellaan ja yleistyksillään!

   Suomalaiset OVAT ITSE KOKENEET NIIN PALJON RASISMIA HISTORIASSA, ettei meillä ole koettu aitoa eurooppalaista ylemmyyttä, eikä ns. rotutietoista valkoisuutta ole ollut koskaan!
   – uusnatsit nykyaikana toki yrittävät, mutta he itsekään eivät täytä ihailemansa ideologian valkoisuuskriteereitä!

   Ruotsissa ja jopa meilläkin joidenkin suomenruotsalaistenkin keskuudessa – on kyllä sitten ollut ihan oikeaa rasistista ylemmyyttäkin ja siksihän he mm. halveksuvat suomalaisiakin.
   Mutta myös monet muslimitaustaiset mustatkin tuntevat ihan aitoa ylemmyyttä suomalaisiin nähden – islam jo itsessään tekee heistä dhimmejä parempia – ja väittäisinkin, että keskimääräisen somalin rotuylpeys- ja rasisminkin taso on huomattavasti korkeampi kuin keskimääräisen suomalaisen…
   – ja joka muuta väittää, ei kyllä tunne teoriaa, eikä varsinkaan käytäntöä!

 11. Entäs Libyan, Mosulin ja Turkin porukat ja heidän mummonsa, ukkinsa ja kaikki kumminkaimat?

 12. Joka ikinen viikko siis keskimäärin 1800 henkeä tämän vuoden alusta 2020 loppuun. Järjestelmä hajoaa ihan käsiin. Pian hylätään kokonaisia kaupunginosia oman onnensa nojaan.

 13. Nää on ovelia, tehdään instagram tili jossa korostetaan lukua 17. Koska tämä apina tietysti näyttää 17 vuotiaalta. Apinalla kävi säkä, löytyi ruma suvakkipimppi joka otti hoivattavaakseen. Joka viikko yhteisiä shoppausreissuja ITÄKESKUKSEEN ja pleikkarinpelaamista. Ibrahim on lihonut 25 kiloa sen jälkeen kun on suomeen hätälaskeutunut. Hassua että Ibrahim, 17 vee, instagram tili ei näytä RAKASTAAN missään, mutta Ibrahim RAKAS kyllä näkyy suvakkilehmän jokaisessa kuvassa. Veikkaan tälle rakkaudelle 30 viiva ikuisuuden kestävyyttä. Rakkaus on universaalista! https://www.instagram.com/ibrahimkocar17/
  https://www.instagram.com/vivanengberg/

  Tervetuloa Karjaalle.

  1. Refugee Hospitality Clubkin on varsinainen parituskerho…

   Hommalla on ketju, jossa seurataan myös jotain suljettua ryhmäänsä, siis tämän RHC:n – ja siellä joku suvakkimuija mm. iloitsi nopeutuneesta avioeroprosessistaan, koska suomalainen ex-miehensä oli tehnyt itsemurhan…
   – tosin uutena ongelmana oli kyllä se, että uusi matumiehensä oli lähtenyt jonnekin Eurooppaan seikkailemaan…
   SIIS NÄIN FANAATTISIA JA JO KAIKKI HYVÄN MAUAN RAJAT YLITTÄNEITÄ OVAT PAHIMMAT MATUKIIHKOILIJAT!

   Jotenkin on järkyttävää, että suomalaisissa naisissa on jo niin paljon todella karmaisevia sikoja – toki miehissäkin on ja on ollut vaikka mitä, mutta naisten kohdalla feminismi on kyllä luonut todella jyrkän alamäen ja kiito alaspäin vain jatkuu, kun taas miehet ovat pikemminkin parantaneet…

  1. Malcolm X:stä, Nation of islamista ja kumppaneista lähtien muslimit ovat luoneet USA:ssa yllättävän paljon sekasortoa ja vihaa muslimien kokonaismäärään nähden; toki nuo mustat muslimijohtajat ovat saaneet muitakin mustia vedetyksi mukaan noin yleisestikin – ja nyt myös feministit ovat yhtenä rintamana näiden radikaalimuslimien kanssa:

   ”Naisten marssi – mitä Yleisradio ei kertonut suomalaisille”

   http://beta.oikeamedia.com/o1-3220

   Ja Suomessakin mm. Naisasialiitto unionin aktiivi Maryan ”orjalaivojen terva” Abdulkarim on jo vuosikaudet hehkuttanut Malcolm X:sää omana ihanteenaan…

 14. Japani ei alistu islamille ja olisi hyvä esikuva Suomelle. Mustan kyyhkyn paras video: Nippon defiant

 15. Siis vuosina 2017 – 2020 Ruotsiin tulee 375 000 turviksien perheenjäsentä.

  Luonnollisesti samaan aikaan Ruotsiin tulee turvapaikan hakijoita eli turviksia entiseen tapaan (2014: 81 301 / 2015: 162 877 / 2016 28.939). Keskimäärin vuosina 2014-2016 tuli noin 91 000 turvapaikanhakijaa vuodessa.

  Jos sama jatkuu vuosina 2017 – 2020 eli neljän vuoden aikana, niin Ruotsiin tulee 364 000 turvapaikan hakijaa, joiden perheitä ei ole yhdistetty. Heilläkin on varmaan yhdistettävää. Jos yhdistettäviä perheenjäseniä on yhtä monta kuin on turvapaikan hakijoita, Ruotsi saa yhdistämisen kautta 364 000 perheenjäsentä.

  375 000 vuosina 2017 – 2020 tulevia perheenjäseniä
  364 000 vuosina 2017 – 2020 tulevia uusia turviksia

  Siis uusia ruotsalaisia tulee 2020 mennessä ainakin 739 000

  Vuosien 2021-2030 tapahtumia voidaan myös ennustaa. Jos oletamme, että vuosina 2017-2020 tulleiden turviksien perheenjäsenissä on 150 000 lisääntymisikäistä naista ja he keskimäärin saavat 4 lasta vuoteen 2030 mennessä, Ruotsin väestöön tulee tämän vuoksi 600 000 lasta.

  Ruotsin väestössä olevien maahanmuuttajakulttuurien edustajien määrä kasvaa vuoteen 2030 mennessä ainakin 1 339 000 hengellä. Tämä on hyvin varovainen arvio.

  Jonkin verran väestönkasvua tullee kompensoimaan etnisten ruotsalaisten muutto muihin maihin. Ehkä eräs kohde on Islanti.

  Lisätietoja: https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

  1. Niihin kantaruotsalaisten koteihin, joiden edelliset omistajat karkotetaan asumaan merikontteihin ja sensellaisiin?

 16. Ruotsi sai elinikäisiä elättejä jotka synnyttävät uusia elättejä ja/tai läpsyttelevät kotona sairaslomalaisina. sanoo:

  Tidningen Expressen tänään 4.2: Alhaisesti koulutetut naismatut menevät matuille järjestettävän 6 kk ”tutustumiskurssin” (etableringskursen= ruotsia, yhteiskuntaoppia ja työntekoon purraamista) jälkeen takaisin (ruotsalaisten maksamaan) kotiin lapsia paimentamaan ja uusia synnyttämään tai sitten vain sairaslomalle.

  NELJÄSSÄTOISTA LÄÄNISSÄ KAHDESTAKYMMENESTÄ (14/20) on tavallisinta että matunaiset jättävät työmarkkinat LOPULLISESTI eivätkä myöskään mene kouluun sen ”tutustumiskurssin” jälkeen.

  He ilmeisesti katsovat että lasten synnyttäminen riittää ihan samalla tavalla kuin kerjäläinen kaupan edessä näkee sen istumisensa työntekona!

  Voi Ruotsi minkä niittiarvan otit! Eläkkeemme ovat edelleenkin pelastamatta!

 17. Maapinta-alaa on tietysti jonkin verran sekä ruotsissa että suomessakin, mutta kaikkeen rakentamiseen ja yhteiskunnan pystyyn pistämiseen tarvitaan rahaa.
  Jos jostain tulvahtaisi miljardeja yhteiskuntien perustamiseen, niin tämänkin käsittäisi.
  Mutta en usko että rahaa niin vain on tulossa.
  Näyttää pikemminkin siltä, että kaikki tämä on ohjattua toimintaa, että saadaan eurooppa jälleen sotaan. Siinähän väestöä saa vähennettyä samalla, joten onko bilderbergin päätökset kaiken taustalla.

 18. Peter Springare.Polis,Örebro:
  Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
  Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.
  Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.
  Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.
  Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.
  Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
  Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
  Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan

  1. Tuo örebrolaisen poliisin vuodatus tarvitsisi kappalejaon ja suomennoksen. Ehdotonta etusivun kamaa!

  2. ”Näin on ollut viimeiset 10-15 vuotta” Olen aika varma että näin on ollut viimeiset 30 vuotta, ja paska tuplaantunut viimeiset 5 vuotta. Kuten jo olen maininnut: Ruotsi on paska maa, täynnä muslimeja ja neekereitä. Kaikki valehtelevia varkaita, raiskaajia ja murhaajia. Kaikki. Joka ikinen muslimi on tyhmä, turha, paska olento. Jätettä. Loukkaus biologiaa kohtaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.