Suomi Ensin! – katupartio tänä iltana, suora klo 20.30

12

Suomi Ensin! aloittaa katupartioinnin tänään illalla Itäkeskuksen nurkilla. Suoraa lähetystä voi seurata alkaen klo 20.30. On mielenkiintoista nähdä kohtaavatko partiomiehet sonaleja tai muita kolmansista maista tulleita (usein laittomia) vihamielisiä muslimeja. SE- jäbille toivotetaan pitkää pinnaa ja varovaisuutta viidakkoon.

 

16 thoughts on “Suomi Ensin! – katupartio tänä iltana, suora klo 20.30

 1. Upeaa SE juuri näin!, oikea meininki. Olavikin kun on ehkäpä jo kotoutunut sieltä Juneksen ja Tiinan sohvalta tubeilemasta voisi nyt yllättää positiivisesti ja mennä mukaan tuohon SE:n katupartioon suoraan kentälle. Olis muuten aika positiivinen juttu ja mieluinen ylläri katupartiolaisille, näin ainakin uskoisin.

  1. No hope niin kauan kun Marco Nou se Waintonaatio on pääjehuna. Katsokaa kuinka vähän niiden videoilla on ollut viime aikoina katsojia..!

   Marco vois keskittyä vain puhujana toimimiseen, mutta kun se valta maistuu niin makialle. Panu liian tyhmä tajutakseen? Ei jatkoon.

   1. Käytännön toiminta, esim. miekkarit – on ollut SE -liikkeen parasta antia!
    – vaikka tietyistä asioista en muutoin ole samaa mieltä…

    Politiikan sijaan – olisikin parempi keskittyä erilaisiin miekkareihin…

 2. Marco tarvitsee vain hieman pajunvitsaa paljaille pakaroille ja isähahmoa joka ohjaa ja neuvoo, eli Ola. Kyllä se siitä lähtis käyntiin niin uskomattomalta kuin heittoni nyt kuulostaakin.

 3. Käytännön toiminta on hyvä juttu, siis että ollaan ylipäätään esillä – ja tuodaan esille se, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka vastustavat nykyisenlaista maahanmuuttopolitiikkaa!

  Toivon myös sitä, että mamut ja eritoten muslimit – ryhtyisivät itsekin pohtimaan hiukan sitä, miksi niin moni heitä vieroksuu…
  – tajuaisivat siis, mitä islam on…

 4. Onkohan tuo Suomi Ensin rekisteröity yhdistys vai ei? Ainakaan yritysrekisteristä ei löydy ainakaan tuolla nimellä.
  Jostain Suit sait Ahdmedista ne näköjään puhuu.

 5. Ei Marco mikään marjanpoimija ole eikä nössö lammas. Katsoin äsken lähetystä ja kyllä tuo nyt jotain pientä rohkeutta jo vaatii, kaveri käppäilee live-lähetyksessä perjantai iltana Suomen matutetuimman ja islamisoituneimman paikan kujilla, vastaantulijoista 90% mamu/matuja ja de Wit miettii ääneen, että pitäisköhän jossain kohtaa soittaa kovaäänisistä Jösse Järvenpäätä näille… Sitten huudellut jo muutamalle somalille, että hei tuus vähän jutteleen tänne jne.

 6. Juttu toimis kyllä huomattavasti paremmin, kun vastaisuudessa SE ei ilmoittaisi tarkempaa paikkaa, missä katupartioi, vaan antais vaan salaperäisen ilmoituksen jossainpäin?, ei enempää ja yllärinä sitten sinne, minne ikinä meneekään partioimaan.

  Selvästikin porukat saaneet vihiä etukäteen de Witin tulosta ja luikkineen piiloon pois visusti monikin kun senverta kumman hiljaista.

 7. NO HUH HUH – alkoholisoituneet suvakit kävivät käsiksi SE -väkeen!

  Toisella suvakkijuopolla palestiinalaishuivikin kaulassa 😉
  – toisella pikkutakkityyli, koruineen ja kävelykeppeineen…

 8. Suvakki Cuckold-sedät hyökkäilee isänmaallisten kimppuun, nyt tullut jo keppiä ja nyrkinkin tapaista, muutama välikohtaus ja aistii että lisääkin saattaa vielä ehkä tulla.

  Perkele! Olan pitäisi olla kyllä tuolla, nyrkkeily kun hänelle ymmärtääkseni tuttu juttu ja muuten kyllä meidän muidenkin pitäisi olla nimenomaan tuolla, jos ollaan rehellisiä, pitääpä zempata itsensä tuleviin partioihin, kehoitan teitä muitakin, noi tarttee tuonne hieman vahvemman määrän väkeä turvaksi ja zempiksi.

 9. Tuo keppipappahan kävi aluksi halailemassa baarin kulmalla sitä neekeriukkoa. Taitaa papparainen tietää, mitä mustalla miehellä on tarjolla. Olisiko ollut rattoa ostamassa perjantai-illan kunniaksi, kun siitä lähtivät kimpassa matkaa jatkamaan niin hyvää pataa!

  Palestiinahuivi oli kyllä huippu! Keski-ikäinen kaljupää öyhöttäjä ja Li huivit kaulassa. Että näköjään ne anarkistitkin vanhenevat, kun Kontulaan päästään. Helsinki on menetetty!

 10. Jospa nuo kaksi cuck-ukkia olikin Persujen palkkaamia läpsijä neitejä, Persuthan se juuri SE:tä on vastustaneet cuck-anarkisteja ja matuja vieläkin hanakammin.

  Iso-T, Timppa ’takinkäännön ja paskanpuhumisen jedi-ritari’ Soinin palkkaamia suvakkeja, käveleviä vaginoita läpsimässä isänmaallisia.

 11. Tähän se menee kun kaupunki slummiutuu: vain matut ja päihdeongelmaiset/psyykkisesti häiriintyneet pyörivät kaduilla ja kauppakeskuksissa, suurin osa normaalikantiksista ei mielellään liiku ulkona pimeän tultua jos ei ole pakko. Se on todella surullista miten nykytilanne rajoittaa normaali-ihmisten- ja varsinkin vanhempien ihmisten- elämää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.