Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 724 500 sotapakolaista 2020 menessä

0

 

f71faef4-5aa6-4afe-bd03-78843cf85580

 

Kirjoitin aiemmin viikolla Ruotsin Maahanmuuttoviraston arviosta, jonka mukaan kolmansista maista saapuu Ruotsiin aikavälillä 2015-2020 noin 374 000 henkeä perheenyhdistämisohjelman avulla. Luku on iso, mutta se ei ole lopullinen määrä.

Nyt on aika tarkastella kokonaissummaa tulijoista vuoteen 2020 mennessä alkaen vuodesta 2015.

Vuonna 2015 saapui 162 000 henkeä. Vuonna 2016 saapui 29 000 henkeä. Maahanmuuttoviraston arvion mukaan seuraavina vuosina tulijamäärät vuoteen 2020 ovat 30 000, 38 000, 41 000 ja vuonna 2020 41 000. Kun tähän lasketaan vielä vuosittaiset kiintiöpakolaiset noin 1900 henkeä niin viiden vuoden tulijamäärä on huikeat:

724 500 kolmansista maista tullutta elätettävää.

27 thoughts on “Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 724 500 sotapakolaista 2020 menessä

  1. Hyvä että Ahmed harrastaa, ettei syrjäydy! Katsokaas tuosta videosta mikä tyhmä ääliö, oikeesti ei tajua seuraamuksista mitään. Toisaalta, ehkä Ahmed on viekas muslimi, sillä hänellä on Ruotsissa 5-6 eri identiteettiä. Aivan sama jos yksi on miljoonan verran miinuksella =) On noi vekkuleita noi muslimit.

   1. Swedbankenilla on Ruotsissa 4 miljoonaa asiakasta. Jos vain 25% heistä on käärmeissään Ahmedille on Ahmedilla MILJOONA uutta vihollista. Ja rahat muka köyhille…? Hehe! Veikkaukseni on: 1/rahat Ahmedille 2/rahat Ahmedin perheelle 3/rahat Jemenin IS- porukalle joka on iso. Jemenistä tuli just TV- ohjelma. Siellä on monissa pömpeleissä uudet LED- televisiot seinillä ja kakaroilla iPhonet. Rahat tulevat sukulaisilta Pohjolassa. Kerran vuodessa tulee ukko kotiin ja tekee lisää lapsia, sitten palaa taas takaisin Taikaseinän ääreen. Tämä rahan lähettäminen on pysäyttänyt Jemenin kehityksen, kansa ei tee töitä kun rahaa tulee muutenkin, suoraan Pohjolan veronmaksajilta.

    1. Nyt on uutinen hävinnyt kummasti Aftonbladetista (suojellakseen varasta?) mutta täältä se löytyy vielä kera Ahmedin tyytyväisen pärstän ja aidon tagiyyan jonka varmaan moni tollo swede (= lanttu englanniksi) jopa uskoo:

     https://www.reddit.com/r/sweden/comments/5s20y0/ahmed_slog_rekord_i_bankomatkaoset_tog_ut_600_000/
     https://petterssonsblogg.se/2017/02/04/tjuven-ahmed-tog-ut-590-000-kronor/
     https://m.youtube.com/watch?v=bsr49NSpk2M
     https://www.johansen.se/blog/2017/02/04/ahmed-slog-rekord-i-bankomatkaoset-ndashnbsptog-ut-600-000-kronor/

     1. SWEDBANKIN KONKASTA EI HÄN VÄLITTISI PALANEEN PUUPENNIN VERTAA sanoo:

      Tämä todistaa sen että yhteiskunta on hajalla! Matut ovat röyhkeitä varkaita jotka passaavat på heti jos vain saavat tilaisuuden. Ei minkään näköista häpyä tai ajatusta siitä ettei näin voi tehdä. Siitä vaan rahat kassiin ja karkuun, seurauksista viis. Moraali, rehellisyys, att göra rätt för sig ja solidaarisuus yhteiskuntaa ja kanssaihmisiä kohtaan ovat hävinneet. Ikiajoiksi. Kiitos järjettömän maahanmuuttopolitiikan.

 1. Parempi tietää Ruotsin romahtamisesta etu- kuin jälkikäteen vaikka pahaa tekeekin. Tuli mieleen että kuinkahan moni ruotsalainen tietää oman maansa tilan yhtä hyvin kuin Tajukankaan ja Rähmispossun pitkäaikaiset lukijat? Korkeintaan muutama hassu prosentti. Sitten kun paska sattuukin omalle kohdalle ja aletaan nähdä propagandakoneiston läpi, on jo liian myöhäistä tehdä mitään, kun koko ikä on äänestetty muita kuin Ruotsidemokraatteja ja maksettu veroilla moniosaajien elättämistä.

 2. Varmasti Esi-isämme valhallasta nyt nauravat alistaja svedujen hauskan pyllymäen tuhoon.

 3. Siitä laskee, kun tuo matu popula vielä alkaa tehtaileen lapsia keskenään (iso määrä per perhekunta) ja osa lapsista tulee äärirasistisen Coudenhove Kalergin juutalaisen täysin käsikirjoitetun suunnitellun ja nyt toteutetun rotusekoitus ohjelman hengenmukaisesti kantaruotsalaisten ja matujen sekarotu jälkeläisillä ja sitten he, nämä kaikki parinkymmenen vuoden päästä tekevät tuon saman taas toisintona lisääntyvät ja edelleen tuota samaa tulevaisuudessa jne.,jne… + kaikki muu tuleva maahantunkeutuminen ja perheenyhdistämiset siihen kaupanpäälle vielä lisäksi sotkuun ja mitä maassa jo nyt on matuja pohjana.

  Ainoa mikä näyttää enää tulevaisuudessa alkuperäiselle ruotsalaiselle on ABBAn vanhat musa videot ja jos jollain on tallessa ehkä joku vanha nuoriso juliste tennistä pelaavasta Björn Borgista.

  1. Maailmassa on muutenkin liikaa ihmisiä ja syntyvyys suurin siellä jossa edellytykset normaaliin, sodattomaan elämään ovat kaikkein heikoimmat. Ei pidä exporteerata yhä suurempaa lisääntymistä mm kansanvaelluksien sallimisella. Mielummin pakolliset ehkäisyvälineet kehiin ja Anger Management- kurssit että oppivat elämään ihmisiksi OMASSA maassaan ja kehittämään sitä (eikä pilamaan meidän).

   1. Ei millään pahalla, mutta tuolla logiikalla Suomessakin saataisiin kaikki rikokset ja ei-toivotut raskaudet loppumaan parissa sukupolvessa, jos vain otettaisiin peruskoulun oppimäärään Anger Management ja pakollisten ehkäisyvälineiden jakaminen. Itsekin ymmärrät, ettei sellaista seuraisi täälläkään; miten sitten kehitysmaissa, joissa keskimääräinen älykkyysosamäärä lähentelee lievästi kehitysvammaisen länsimaisen vastaavaa?.

    Sivistyneissä länsimaissakin rikoksiin syyllistyvät suljetaan rangaistukseksi eristykseen muusta yhteiskunnasta. Miksi länsimaisten yhteiskuntien pitäisi suhtautua millään muulla tavalla kehitysmaalaisiin yhteiskuntiin, joiden normaali elämänmeno on pahempaa kuin keskimääräinen länsimainen rikollisuus? Emmehän me toivota suomalaisia murhaajia ja raiskaajia asumaan omiin koteihimme, vaan lähetämme heidät suljetuiksi vankilan pienoismaailmaan kaltaistensa joukkoon.

    Mksi asian pitäisi olla yhtään erilaisempi Suomeen millään tavalla kuulumattomien muukalaisten suhteen? Länsimaisella yhteiskunnalla on fyysistä voimaa pitää rikollisensa vankilan muurien sisäpuolella, jos niin halutaan; aivan samoin länsimailla on fyysistä voimaa pitää lähi-itämaalaiset ja afrikkalaiset rikolliset rajojensa ulkopuolella. Ja jopa hyvin helposti. Jos vain haluttaisiin.

    Sipilä ei halua. Mogherini ei halua. Theresa May lausahtelee siihen malliin, että oikeastaan haluaisi. Marine le Pen on sanonut suoraan haluavansa! Hänellä ei tosin ole valtaa – vielä. Viktor Orbánilla valtaa on ollut ja on, ja hän on sanonut haluavansa ja myös niin tehnyt. Ei se olisi sen kummempaa.

 4. 30 vuoden päästä kun Ruotsin kaikki työtä tekevät ovat kuolleet, niin sossurahat ovat loppu. Mites sit tehdään? Vaikee väläyttää rasismikorttia kun koko kansa on ruskeaa. Ruotsi nousuun vaan, ehkä rap-artisti on hyvä vientituote? Ruvetkaa piirtää uutta SAAB mallia sillä te olette ihan just konkursissa koko Svärje.

  1. Tykistökeskitys Tornion rajalta aina silloin tällöin, että pysyvät siellä toisella puolella ja vahvat merivoimat pitämään Swedistanin asukkaat Swedistanissa.

   Tämä on jo pohjoiskorealaisen hulluuden tasolla ilman, että on poliisivaltio takana. Suvakkius on ehdottomasti Euroopan ykkösuhka.

   Tässä on suuri vaara, että maan hajotessa sieltä tuleekin kansanvaellus Suomeen, kun koko yhteiskunta on romahtanut.

   Ruotsin pitäisi saada rajat sulki NYT, eikä sekään välttämättä riitä.

   1. Niin, kyllähän Ruotsi tavallaan on poliisivaltio sillä mielipiteet ja totuus ovat siellä kiellettyjä.

   2. ”sieltä tuleekin kansanvaellus Suomeen, kun koko yhteiskunta on romahtanut. ”

    Norjahan on varautunut sulkemaan Ruotsin vastaisen rajansa aseellisesti, mikäli Ruotsi romahtaa. Suomi ei olenäin tehnyt, joten Tornioon voi olla odotettavissa pakolaisia muutaman kymmenen vuoden sisällä.

 5. Niitähän tulee ja valuu matuja Suomeen ruotsista jo nyt näitä uus ruotsalaisia. Hyvin puhuvat ruotsia monikin matu tuossa minunkin kanta kuppilassa. Toki viranomaisille kertoilevat vallan taqiyya jotain muuta ja ovat muka jostain Syyria-Irak akselilta, vaikkeivat siellä koskaan ole käyneetkään, mitä nyt joskus jotkut lepo lomailulla turisteina.

 6. Mikään määrä karvaisia ählyjä ei ole Uusruotsille liikaa.Avatkaa sydämmenne ,kukkaronne ja kotinne.HAAHHHHHAAHHHHAAAHHHAAHHH

 7. Ainut hyvä puoli ruotsin nopeasta romahtamisesta on mahdollinen silmienavautuminen täällä härmässä.

 8. Mitä enemmän porukkaa valuu maahan, sitä enemmän valuu myös huumeita, kaikesta muusta puhumattakaan. Jo nyt kuolee vuosittain 800 ihmistä Ruotsissa yliannostuksiin (useimmat opiaattiperäisiä). Vaaraton vastamyrkky Naloxon nenäsuihke on olemassa mutta sitä ei haluta jakaa yleiseen käyttöön kuten Norjassa, Tanskassa ja monessa muussa maassa on tehty. Syy lienee että mitä useampi ruotsalainen kuolee pois sitä enemmän jää asuntoja ja rahaa sotapakolaisille? Niille jotka tulevat samoista maista kuin mistä huumeetkin tuodaan.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/nasspray-kan-radda-liv-stoppas-av-lakemedelsverket

 9. Joo-o. Tämä vahvistaa sen totuuden että samaan aikaan kun ruotslaaiset kuolevat pois vanhuuttaan, maa siirtoistutetaan täyteen pakoloisia. Ja silloin ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan.

  Saas nähdä saadaanko Suomesta -70 luvulla töiden perässä lähteneet tänne eläkepäiviään viettämään, Saataisiin ainakin paljon verotuloja. Sillä eihän Ruotsissa uskalla liikkua ulkona kahden vuoden päästä. Tilanne Norjassa on täysi samanlainen. Paitsi että Norjalaisia kuolee vielä enemmän kuin Ruotslaiaisia. Vuonna 2025 norjalaisia on maassa 1.9 miljoonaa.

  1. Suomi voisi tarjota Ruotsille näiden suomalaistaustaisten vanhusten vastaanottoa kerralla ja maksua vastaan eli mitäpä, jos Ruotsi jopa maksaisikin siitä?

   Etenkin kun omat vanhuksemme kaipaavat panostusta eli jotain Floridan kaltaista toimintaa hyvine palveluineen – vanhuskyliä ja -kaupunkeja hyvällä hoidolla?

   1. Puhumattakaan siitä, että kantaruotsalaiset alkaisivat eläköidyttyään muttaa sankoin joukoin Suomen ruotsinkielisile alueille? He toisivat mukanaan maallisen varallisuutensa myötä myös henkisen ja poliittisen.

    Kuvitelkaapa miten Örebron poliisin rikostutkija/tutkinnanjohtaja evp. Peter Springare vastaisi uudella kotipaikkakunnallaan RKP:n kunnanvaltuusto-jakkupukalkkunalle tämän kysyttyä eikö olisikin niin ihanaa, jos saataisiin tänne meidän kuntaankin näitä niin ihania hädänalaisia alaikäisiä arabi- ja afgaanilapsukaisia?

 10. Ruotsia tuskin voi enää pelastaa.
  Nyt täytyisi keskittyä vahinkojen minimoimiseen ja siihen ettei muslimi-invaasio valloittasi myös muita pohjoismaita.
  Suomen pitäisi liittoutua Norjan kanssa. Ei Ruotsin tulevan muslimikalifaatin kanssa.
  Ja muuri Ruotsin ja Venäjän rajalle. Muuten ne jyrää meidät pelkällä lukumäärällään.
  Muslimeja on satoja miljoonia ja nykyään ne kaikki tietävät minne kannattaa mennä nostelemaan sosiaalitukia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.