Mainokset

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 724 500 sotapakolaista 2020 menessä

 

f71faef4-5aa6-4afe-bd03-78843cf85580

 

Kirjoitin aiemmin viikolla Ruotsin Maahanmuuttoviraston arviosta, jonka mukaan kolmansista maista saapuu Ruotsiin aikavälillä 2015-2020 noin 374 000 henkeä perheenyhdistämisohjelman avulla. Luku on iso, mutta se ei ole lopullinen määrä.

Nyt on aika tarkastella kokonaissummaa tulijoista vuoteen 2020 mennessä alkaen vuodesta 2015.

Vuonna 2015 saapui 162 000 henkeä. Vuonna 2016 saapui 29 000 henkeä. Maahanmuuttoviraston arvion mukaan seuraavina vuosina tulijamäärät vuoteen 2020 ovat 30 000, 38 000, 41 000 ja vuonna 2020 41 000. Kun tähän lasketaan vielä vuosittaiset kiintiöpakolaiset noin 1900 henkeä niin viiden vuoden tulijamäärä on huikeat:

724 500 kolmansista maista tullutta elätettävää.

Mainokset

27 Comments on Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 724 500 sotapakolaista 2020 menessä

 1. Talvisodanhenki // 04/02/2017 22:48 // Vastaus

  Mitä Vittua?

  Tykkää

 2. Heja Svärje friskt humör // 04/02/2017 23:26 // Vastaus

  Ahmed repi 600.000 taikaseinästä eli Swedbankin pankkiautomaatista:
  http://www.friatider.se/ahmed-tog-ut-600000-kronor-under-bankomatkaoset-det-var-riktigt-bra

  Ovat ne niin yritteliäitä nämä pojat. Vaikkei ruotsia osata niin sormet toimii. Ja se.

  Tykkää

  • Hyvä että Ahmed harrastaa, ettei syrjäydy! Katsokaas tuosta videosta mikä tyhmä ääliö, oikeesti ei tajua seuraamuksista mitään. Toisaalta, ehkä Ahmed on viekas muslimi, sillä hänellä on Ruotsissa 5-6 eri identiteettiä. Aivan sama jos yksi on miljoonan verran miinuksella =) On noi vekkuleita noi muslimit.

   Tykkää

   • Jemenbank // 05/02/2017 13:43 // Vastaus

    Swedbankenilla on Ruotsissa 4 miljoonaa asiakasta. Jos vain 25% heistä on käärmeissään Ahmedille on Ahmedilla MILJOONA uutta vihollista. Ja rahat muka köyhille…? Hehe! Veikkaukseni on: 1/rahat Ahmedille 2/rahat Ahmedin perheelle 3/rahat Jemenin IS- porukalle joka on iso. Jemenistä tuli just TV- ohjelma. Siellä on monissa pömpeleissä uudet LED- televisiot seinillä ja kakaroilla iPhonet. Rahat tulevat sukulaisilta Pohjolassa. Kerran vuodessa tulee ukko kotiin ja tekee lisää lapsia, sitten palaa taas takaisin Taikaseinän ääreen. Tämä rahan lähettäminen on pysäyttänyt Jemenin kehityksen, kansa ei tee töitä kun rahaa tulee muutenkin, suoraan Pohjolan veronmaksajilta.

    Tykkää

 3. loppu tulee // 05/02/2017 00:35 // Vastaus

  Parempi tietää Ruotsin romahtamisesta etu- kuin jälkikäteen vaikka pahaa tekeekin. Tuli mieleen että kuinkahan moni ruotsalainen tietää oman maansa tilan yhtä hyvin kuin Tajukankaan ja Rähmispossun pitkäaikaiset lukijat? Korkeintaan muutama hassu prosentti. Sitten kun paska sattuukin omalle kohdalle ja aletaan nähdä propagandakoneiston läpi, on jo liian myöhäistä tehdä mitään, kun koko ikä on äänestetty muita kuin Ruotsidemokraatteja ja maksettu veroilla moniosaajien elättämistä.

  Tykkää

 4. Nimetön // 05/02/2017 00:36 // Vastaus

  No eihän tuo ole kuin vajaan 10% lisäys maan väkilukuun.

  Tykkää

 5. Korpilaki tuli näki ja voitti sharia ulisi // 05/02/2017 00:45 // Vastaus

  Varmasti Esi-isämme valhallasta nyt nauravat alistaja svedujen hauskan pyllymäen tuhoon.

  Tykkää

 6. Siitä laskee, kun tuo matu popula vielä alkaa tehtaileen lapsia keskenään (iso määrä per perhekunta) ja osa lapsista tulee äärirasistisen Coudenhove Kalergin juutalaisen täysin käsikirjoitetun suunnitellun ja nyt toteutetun rotusekoitus ohjelman hengenmukaisesti kantaruotsalaisten ja matujen sekarotu jälkeläisillä ja sitten he, nämä kaikki parinkymmenen vuoden päästä tekevät tuon saman taas toisintona lisääntyvät ja edelleen tuota samaa tulevaisuudessa jne.,jne… + kaikki muu tuleva maahantunkeutuminen ja perheenyhdistämiset siihen kaupanpäälle vielä lisäksi sotkuun ja mitä maassa jo nyt on matuja pohjana.

  Ainoa mikä näyttää enää tulevaisuudessa alkuperäiselle ruotsalaiselle on ABBAn vanhat musa videot ja jos jollain on tallessa ehkä joku vanha nuoriso juliste tennistä pelaavasta Björn Borgista.

  Tykkää

  • Me täällä ja he omissa maissaan = paras kaikille // 05/02/2017 13:15 // Vastaus

   Maailmassa on muutenkin liikaa ihmisiä ja syntyvyys suurin siellä jossa edellytykset normaaliin, sodattomaan elämään ovat kaikkein heikoimmat. Ei pidä exporteerata yhä suurempaa lisääntymistä mm kansanvaelluksien sallimisella. Mielummin pakolliset ehkäisyvälineet kehiin ja Anger Management- kurssit että oppivat elämään ihmisiksi OMASSA maassaan ja kehittämään sitä (eikä pilamaan meidän).

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 05/02/2017 20:40 // Vastaus

    Ei millään pahalla, mutta tuolla logiikalla Suomessakin saataisiin kaikki rikokset ja ei-toivotut raskaudet loppumaan parissa sukupolvessa, jos vain otettaisiin peruskoulun oppimäärään Anger Management ja pakollisten ehkäisyvälineiden jakaminen. Itsekin ymmärrät, ettei sellaista seuraisi täälläkään; miten sitten kehitysmaissa, joissa keskimääräinen älykkyysosamäärä lähentelee lievästi kehitysvammaisen länsimaisen vastaavaa?.

    Sivistyneissä länsimaissakin rikoksiin syyllistyvät suljetaan rangaistukseksi eristykseen muusta yhteiskunnasta. Miksi länsimaisten yhteiskuntien pitäisi suhtautua millään muulla tavalla kehitysmaalaisiin yhteiskuntiin, joiden normaali elämänmeno on pahempaa kuin keskimääräinen länsimainen rikollisuus? Emmehän me toivota suomalaisia murhaajia ja raiskaajia asumaan omiin koteihimme, vaan lähetämme heidät suljetuiksi vankilan pienoismaailmaan kaltaistensa joukkoon.

    Mksi asian pitäisi olla yhtään erilaisempi Suomeen millään tavalla kuulumattomien muukalaisten suhteen? Länsimaisella yhteiskunnalla on fyysistä voimaa pitää rikollisensa vankilan muurien sisäpuolella, jos niin halutaan; aivan samoin länsimailla on fyysistä voimaa pitää lähi-itämaalaiset ja afrikkalaiset rikolliset rajojensa ulkopuolella. Ja jopa hyvin helposti. Jos vain haluttaisiin.

    Sipilä ei halua. Mogherini ei halua. Theresa May lausahtelee siihen malliin, että oikeastaan haluaisi. Marine le Pen on sanonut suoraan haluavansa! Hänellä ei tosin ole valtaa – vielä. Viktor Orbánilla valtaa on ollut ja on, ja hän on sanonut haluavansa ja myös niin tehnyt. Ei se olisi sen kummempaa.

    Tykkää

 7. 30 vuoden päästä kun Ruotsin kaikki työtä tekevät ovat kuolleet, niin sossurahat ovat loppu. Mites sit tehdään? Vaikee väläyttää rasismikorttia kun koko kansa on ruskeaa. Ruotsi nousuun vaan, ehkä rap-artisti on hyvä vientituote? Ruvetkaa piirtää uutta SAAB mallia sillä te olette ihan just konkursissa koko Svärje.

  Tykkää

  • Tykistökeskitys Tornion rajalta aina silloin tällöin, että pysyvät siellä toisella puolella ja vahvat merivoimat pitämään Swedistanin asukkaat Swedistanissa.

   Tämä on jo pohjoiskorealaisen hulluuden tasolla ilman, että on poliisivaltio takana. Suvakkius on ehdottomasti Euroopan ykkösuhka.

   Tässä on suuri vaara, että maan hajotessa sieltä tuleekin kansanvaellus Suomeen, kun koko yhteiskunta on romahtanut.

   Ruotsin pitäisi saada rajat sulki NYT, eikä sekään välttämättä riitä.

   Tykkää

   • Niin, kyllähän Ruotsi tavallaan on poliisivaltio sillä mielipiteet ja totuus ovat siellä kiellettyjä.

    Tykkää

   • ”sieltä tuleekin kansanvaellus Suomeen, kun koko yhteiskunta on romahtanut. ”

    Norjahan on varautunut sulkemaan Ruotsin vastaisen rajansa aseellisesti, mikäli Ruotsi romahtaa. Suomi ei olenäin tehnyt, joten Tornioon voi olla odotettavissa pakolaisia muutaman kymmenen vuoden sisällä.

    Tykkää

 8. Niitähän tulee ja valuu matuja Suomeen ruotsista jo nyt näitä uus ruotsalaisia. Hyvin puhuvat ruotsia monikin matu tuossa minunkin kanta kuppilassa. Toki viranomaisille kertoilevat vallan taqiyya jotain muuta ja ovat muka jostain Syyria-Irak akselilta, vaikkeivat siellä koskaan ole käyneetkään, mitä nyt joskus jotkut lepo lomailulla turisteina.

  Tykkää

 9. Rasisti ja Trumpisti // 05/02/2017 06:58 // Vastaus

  Mikään määrä karvaisia ählyjä ei ole Uusruotsille liikaa.Avatkaa sydämmenne ,kukkaronne ja kotinne.HAAHHHHHAAHHHHAAAHHHAAHHH

  Tykkää

 10. Kekkonen // 05/02/2017 07:53 // Vastaus

  Hulluja nuo ruotsalaiset.
  RAJAT KIINNI!

  Tykkää

 11. Ainut hyvä puoli ruotsin nopeasta romahtamisesta on mahdollinen silmienavautuminen täällä härmässä.

  Tykkää

 12. Naloxon // 05/02/2017 12:56 // Vastaus

  Mitä enemmän porukkaa valuu maahan, sitä enemmän valuu myös huumeita, kaikesta muusta puhumattakaan. Jo nyt kuolee vuosittain 800 ihmistä Ruotsissa yliannostuksiin (useimmat opiaattiperäisiä). Vaaraton vastamyrkky Naloxon nenäsuihke on olemassa mutta sitä ei haluta jakaa yleiseen käyttöön kuten Norjassa, Tanskassa ja monessa muussa maassa on tehty. Syy lienee että mitä useampi ruotsalainen kuolee pois sitä enemmän jää asuntoja ja rahaa sotapakolaisille? Niille jotka tulevat samoista maista kuin mistä huumeetkin tuodaan.

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/nasspray-kan-radda-liv-stoppas-av-lakemedelsverket

  Tykkää

 13. Valkoinen pohjola // 05/02/2017 14:22 // Vastaus

  Joo-o. Tämä vahvistaa sen totuuden että samaan aikaan kun ruotslaaiset kuolevat pois vanhuuttaan, maa siirtoistutetaan täyteen pakoloisia. Ja silloin ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan.

  Saas nähdä saadaanko Suomesta -70 luvulla töiden perässä lähteneet tänne eläkepäiviään viettämään, Saataisiin ainakin paljon verotuloja. Sillä eihän Ruotsissa uskalla liikkua ulkona kahden vuoden päästä. Tilanne Norjassa on täysi samanlainen. Paitsi että Norjalaisia kuolee vielä enemmän kuin Ruotslaiaisia. Vuonna 2025 norjalaisia on maassa 1.9 miljoonaa.

  Tykkää

  • Uutta tulemaan? // 05/02/2017 14:52 // Vastaus

   Suomi voisi tarjota Ruotsille näiden suomalaistaustaisten vanhusten vastaanottoa kerralla ja maksua vastaan eli mitäpä, jos Ruotsi jopa maksaisikin siitä?

   Etenkin kun omat vanhuksemme kaipaavat panostusta eli jotain Floridan kaltaista toimintaa hyvine palveluineen – vanhuskyliä ja -kaupunkeja hyvällä hoidolla?

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 05/02/2017 21:09 // Vastaus

    Puhumattakaan siitä, että kantaruotsalaiset alkaisivat eläköidyttyään muttaa sankoin joukoin Suomen ruotsinkielisile alueille? He toisivat mukanaan maallisen varallisuutensa myötä myös henkisen ja poliittisen.

    Kuvitelkaapa miten Örebron poliisin rikostutkija/tutkinnanjohtaja evp. Peter Springare vastaisi uudella kotipaikkakunnallaan RKP:n kunnanvaltuusto-jakkupukalkkunalle tämän kysyttyä eikö olisikin niin ihanaa, jos saataisiin tänne meidän kuntaankin näitä niin ihania hädänalaisia alaikäisiä arabi- ja afgaanilapsukaisia?

    Tykkää

 14. Marginaalissa // 05/02/2017 16:24 // Vastaus

  Ruotsi ei enää ole huipulla missään muussa kuin marginaaliverotuksessa; maailman korkein marginaalivero!
  Ja mitä saamme niillä rahoilla? Monta laivalastillista, arvatkaa mitä!

  http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Skatter/Skatt-pa-arbete/Marginalskatt/

  Tykkää

 15. Kekkonen // 08/02/2017 02:30 // Vastaus

  Ruotsia tuskin voi enää pelastaa.
  Nyt täytyisi keskittyä vahinkojen minimoimiseen ja siihen ettei muslimi-invaasio valloittasi myös muita pohjoismaita.
  Suomen pitäisi liittoutua Norjan kanssa. Ei Ruotsin tulevan muslimikalifaatin kanssa.
  Ja muuri Ruotsin ja Venäjän rajalle. Muuten ne jyrää meidät pelkällä lukumäärällään.
  Muslimeja on satoja miljoonia ja nykyään ne kaikki tietävät minne kannattaa mennä nostelemaan sosiaalitukia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: