Örebrolainen poliisi kertoo totuuden: yhteiskunta on hajoamassa

13

springare

 

Peter Springare on örebrolainen poliisi, joka on työskennellyt muutaman vuosikymmenen Örebron poliisissa. Hän johtaa ”törkeiden ja vakavien rikosten osastoa” ja on siis tutkinnanjohtaja. Springaren Facebook-päivitykset ovat menneet mielenkiintoiseksi hänen lähestyessä eläkeikää. Eillinen päivitys on suomentamisen arvoinen:

”Olen niin vitun kyllästynyt. Se, mitä nyt aion kirjoittaa, ei ole todellakaan poliittisesti korrektia, mutta en välitä. Se mitä nyt tuon julki teille veronmaksajille, on kielletty meiltä valtion työntekijöiltä. Sillä ei edistä uraa eikä saa lisää palkkaa. Vaikka se on totta.

Mutta minä haistatan pitkät sille kaikelle, sillä pääsen kohta eläkkeelle 47 virkavuoden jälkeen [poliisin toimesta]. Tulen nyt tästä eteenpäin tuomaan julki joka viikko yksityiskohtaisesti mitä minä tutkijana/ tutkinnanjohtajana teen ja näen törkeiden rikosten osastolla Örebron poliisissa. Se ei ole minkäänlaisessa harmoniassa BRÅ:n näkemysten kanssa tai muiden vasemmistoideologisten kriminologien käsitysten kanssa yleisessä keskustelussa.

Meidän vanhuksemme ovat romahtamisen partaalla, koulut ovat yhtä täyttä kaaosta, sairaanhoito on infernaalisessa tilassa, poliisi on täydellisen haverin äärellä jne jne. Kaikki tietävät minkä takia, mutta kukaan ei uskalla tuoda julkisuuteen sitä koska Ruotsi on aina elänyt valhekuvassa virheettömästä ja ylivoimaisesta yhteiskunnasta, jolla on luonnottomia voimavaroja ollakseen esillä kun on kyse ainoasta poliittisesti oikeasta vaihtoehdosta epäjohdonmukaisessa maailmassa, joka tekee asiat monimutkaisiksi hajottavalla käytöksellään monen eri uskontokunnan varjolla.

Nyt mennään näillä: näitä olen käsitellyt maanantaista perjantaihin: raiskaus, raiskaus, törkeä raiskaus, puskaraiskaus, kiristys, kiristys, todistajan uhkaaminen, laiton uhkaus, poliisin väkivaltainen vastustaminen, laiton poliisin uhkaaminen, huumausainerikos, törkeä huumausainerikos, murhan yritys, taas raiskaus, taas kiristys ja pahoinpitely.

Epäillyt rikoksentekijät ovat; Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Ali taas, ja taas.. Christoffer… mitä, onko se totta? Kyllä, yksi ruotsalainen nousee esiin huumausainerikoksen yhteydessä, Mohammed, Mahmod, Ali taas ja taas ja taas.

Maat, jotka edustavat viikon rikoksia: Irak, Irak, Turkki, Syyria, Afganistan, Somalia, Somalia, Syyria taas, Somalia, tuntematon maa, tuntematon maa, Ruotsi. Emme voi tietää puolistakaan epäilyistä keitä he ovat, sillä heillä ei ole mitään oikeita papereita. Ja siksi he myöskin usein valehtelevat nimensä ja kansallisuutensa.

Ja nyt puhutaan siis vain Örebrosta. Nämä rikokset vievät kaiken kapasiteettimme 100 prosenttisesti.

Tältä se näyttää siis ja on näyttänyt jo 10-15 vuotta. Palaan taas ensi perjantaina mitä viikon aikana on tapahtunut.”

Alkuperäinen teksti täällä:

EDIT: Nerikes Allehanda- lehden mukaan poliisista on tehty rikosilmoitus. Luultavasti hänet erotetaan virasta ensi viikon aikana.

Advertisements

60 thoughts on “Örebrolainen poliisi kertoo totuuden: yhteiskunta on hajoamassa

 1. Rasisti.Lisää rahaa kotouttamiseen.Sitäpaitsi ehkä nuo natsit vain ilmoittelevat tuollaisista helpommin kun kyseessä ovat viattomat suojattomat suloiset pikku lapsoset.

  1. Tais joku yleläinen pelastaa oman persnahkansa ( suojatyöpaikkansa) vaikka tälläkin viestillä. Eikö teilläkin taas pian YT alkaa : Dd verolla teidänkin työt pelastettiin 🤣

 2. Mielenkiintoista settiä luvassa. Peteriin tulee kohdistumaan leimaa jos jonkinlaista virallisen Ruotsin kätyreiltä. Toivottavasti häntä ei aleta vainoamaan totuuden puhumisen takia. No se on ehkä turha toive. Hän on oikeasti palvellut maataan, mutta maa työnsi peffansa Peterin naamalle. Ruotsi on meinaan importoinut valtavasti rikollisia, ja niitä siitetään lisää Rosengårdissa, Rinkebyssä, Biskopsgårdenissa ja vaikka missä. Kiva on poliisin tehdä duunia, kun hallinto suorastaan rekrytoi väkeä vastapuolelle.

   1. Det är såsom i sagan Kejsarens nya kläder, alla vet men vågar inte säga. Peter vågade bravo!

 3. Alkuviikosta joku johtaja pyytää Petterin puhutteluun ja yhteistuumin sovitaan eläkkeelle siirtymisestä välittömästi.

  Ruotsi on katastrofin edessä kunhan poliisivoimatkin saadaan monikulttuuristettua, eikä maassa ole jotain paraativoimia kummempaa armeijaakaan.

  Saattaa vaikuttaa kruunun ja kiinteistöjen arvoon, mikäli yhteiskunta ei kykene takaamaan omaisuuden tai mikään muunkaan suojaa.

 4. viherkomukat ovat raivoissaan. Tuohan on kylmö totuus! muslimit tekevät kaikista rikoksista Ruotsissa yli 80% ja värilliset mukaan luettuna ei valkoisten rikollisuus on noin 96-98%. Valkoiset tekevät 2-4% kaikista rikoksista. Suomassahan tilanne on käytännössä sama, mutta täällä ei ihan noin korkea luvut vielä ole. Muslimit tekevät noin 65% kaikista rikoksista ja ei valkoiset yhteensä noin 85% kaikista rikoksista. Ruotsi romahtaa 3-6 vuoden sisällä. Suomi 5-10 vuoden sisällä.

  1. Ei olla raivoissaan siitä, että syytätte maahanmuuttajia maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Ihan oikeesti ei olla.

   Sen sijaan meitä vituttaa, kun netissä kaiken maailman älykääpiöt heittelevät täysin tuulesta temmattuja lukuja totuutena. Eikä muuten vituttaisi, mutta kun näyttää siltä, että toiset ihmiset uskovat sitä sontaanne ja tekevät mm. äänestyspäätöksiä niiden perusteella.

   Vaan eipä se auta tehdä teidän paskanjauhannasta laitonta, siitähän kaikki pepet vasta innostuvat. Pitää vaan opettaa kansaa ottamaan asioista selvää. Tämä nykyinen sairas tilanne johtuu vaan siitä, kun Internet laskeutui kansan keskuuteen ennen kuin kansa oppi lähdekriitikin jalon taidon. Nyt sitten yli puolet ihmisistä lukee vaan sontajulkaisuja tai paskakommentteja ja uskoo vain ne jutut, jotka pönkittävät omia uskomuksia.

   Ehkä nuoret tajuavat. Vanhat ovat ihan pihalla.

   1. Sinulla sitten lienee osoittaa niitä hyviä lähteitä, joihin voisi tämänkin palstan lukija tutustua? Ihan ystävällisesti kysäisen…

     1. Tarkoitin, että jos joku tulee tänne väittämään tietoja virheellisiksi, niin silloin olisi fiksua mainita edes pieni vinkki siitä, missä sitä ns ’oikeaa tietoa’ sitten on.

      Jollei sitten mitään ole tarjota, niin miksi meidän pitäisi uskoa kyseisiä väitteitä?

      Olen välillä käynyt ruotsinkielisillä sivuilla etsimässä tietoa ja kyllä minä olen aika vakuuttunut siitä, että Tajukangas puhuu asiaa.

      Tämä poliisiuutinen tavoitti viimein valtamedian. Saa nähdä miten äijän käy…

   2. Kyllä sinä tiedät paremmin kuin 50 vuotta pääkallopaikalla kyttänä ollut Peter. Ihan selvä juttu.

 5. Joku joka on aktiivinen somessa – niin voisi linkata tuon SUOMENKIN SOMEPOLIISEILLE, etenkin näille muutamille erikoisen suvaitsevaisille ja kysyä, että mitä mietteitä herättää heissä? Entä onko tuo vihapuhetta poliisilta?:

  Esim. näille:
  https://twitter.com/jaritaponen?lang=en
  https://twitter.com/HuhtelaJussi?lang=en

  Tuo alempi kävi jopa Stokiksessakin hiljan ja twiittasi kuvien kera vain:
  Jan 14
  ”Aamukävely morgonpromenad #Rinkeby #Stockholm”
  ”#Husby tunnelbana”

 6. Tarjoas Paavo tälle herrasmiehelle turvapaikka sohvaltasi. Yhteistyö puolueettomalta maaperältä olisi vähintäänkin kiinnostavaa 🙂

  1. Rasismia tarjota pelkkä turvapaikka!!!
   Kyllä turvapaikan lisäksi pitää tarjota pullakahvit vähintään niin ei kulttuurinrikastajalle tule paha mieli 🙂

 7. Suomikin ostaa rahalla virkamiehen hiljaseksi… Jos et tee niinkuin käsketään se on fudut ja muuallekaan ei pääse enään töihin. Ei ole kilpailevaa firmaa. Lainamaksu kärsii, vaimo kärsii, sinä kärsit. Niin se vain on, turhaa puhetta.

 8. Pitä nopeammin Ruotsi romahtaa sen parempi, koska silloin ei voida enää piilotella tosiasioita ja se voi toimia varoittavana esimerkkinä muille.

  1. Toivotaan todella, että Ruotsi prakaa toden teolla ja nopeasti – eli käy niin kuin juopolla, joka menee täysin pohjalle ihan joka lailla ja vasta sitten havaitsee oman tilanteensa…

   Ruotsilla on kyllä sitten niin kova haimatulehdus, makaa teho-osatolla letkuissa – että selviääkö vai ei – ja etenkin miten?!
   – vain ihme taitaa voida pelastaa Ruotsin tulevaisuuden…

   Mutta ehkä Suomessa kuitenkin havahdutaan tilanteeseen silloin ja ryhdytään rajoittamaan hyvin haitallisen monikulttuurin kulutusta…

 9. Lokan seinältä ilmeni, että äijällä sitten jälkeen päin epätoivoinen selittely omalla seinällään. Selkäranka on Ruotsissa vamma?

  1. Pari päivää sitten Anna Holmin isä kävi mielessä, mietin miltäkönän isästä tuntuu… Anna Holm oli 17-vuotias tyttö joka raiskattiin ja murhattiin pari vuotta sitten. Poliisin erikoisosaston johtajana osasi isä olla tarkkana ja valvoa tyttärensä menemisiä ja tulemisia, joten kun tytärtä ei kuulunut kotiin työpäivän jälkeen kutsui isä poliisikaverit apuun saman tien etsimään tytärtään. Silti meni päiviä ennenkuin tytär löydettiin.

   Isä osasi silti olla poliittisesti korrekti ja piti suunsa kiinni. Mietin miettiiköhän isä yhtään omaa osuuttaan asiaan? Jokaisen poliisin olisi pitänyt tulla vuosia sitten ulos kaapista, nyt on ihan turha tulla ulos, sillä ei ole mitään merkitystä koska ovat omalla toiminnallaan vahvistaneet poliisilaitoksen muureja.

   Kantakoot reippaasti vastuunsa. Aika köyhää tulla ulos kaapista juuri ennen eläkettä, kun olisi voinut heti erota palveluksesta ja olla piittamaatta rahasta. Mutta ei. Ei ruotsalaiset.

 10. Miksi tälläisten vihapuhujien annetaan kirjoittaa netissä vapaasti? Eikö sananvapauden rajoituksia valvota jos tekijä onkin poliisi? Voisiko EU puuttua perustamalla totuusministeriön, jonka agentit korjaisivat tälläiset fasistikirjoittajat pois linjoilta?

 11. Halla-ahon Molenbeek -haastattelun yhteydessä on hyvä kommentti! :

  ”Minkälainen mekkala mahtaisi olla suomalaisessa mediassa jos edes yhdessä, siis yhdessä EU:n jäsenvaltion pääkaupungissa olisi lähiö jossa, islamismin sijaan, kannatettaisiinkin samassa määrin kansallissosialismia. Ja ottakaa huomioon, näitä Molenbeekejä on pitkin Eurooppaa.”

  https://www.suomenuutiset.fi/radikaali-islam-hallitsee-brysselin-molenbeekia-halla-aho-tiukentaisi-maahanmuuttopolitiikkaa-tallaista-kehitysta-paastaa-suomeen/

  Hesan suurmoskeija tulee olemaan islamofasisteja kokoava voima – tuolla Molenbeekissäkin Saudien ja kumppanien rahoittamat moskeijat ja imaamit aloittivat työnsä jo ajat sitten…

   1. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa todetaan, että jeppe olikin oikeassa. Kyllä tämän kaverin maine puhdistuu takuulla, mutta mitä muuta sellaisessa tilanteessa tapahtuu onkin sitten jo ihan toinen tarina…

  1. Ja potkut varmaan tulee – vai riittäisikö sittenkin vain varoitus kuitenkin, kun on jo noin lähellä eläkeikääkin?
   Ruotsissa ei taida olla ihan yhtä tiukkaa kuin täällä Suomessa, mitä tulee oikeudellisiin seurauksiin? Vaan ns. oikeinajattelijoiden pelkkä julkinen paheksunta jo tekee tehtävänsä.

   Suomessahan annettiin jo varoitus eli tulevaisuudessa raiskaajat saavat edelleen ehdollista, mutta vihapuhujat pistetään jopa telkien taakse:

   ”Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta
   Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on tyytymätön rangaistustasoon. Hän haluaa jatkossa kovempia rangaistuksia esimerkiksi rasistisesta vihapuheesta.” (YLE)

   Oli muuten karmean yksipuolisesti ja fakkiutuneesti ajatteleva tuo em. syyttäjä YLE:n Vihapuhe -illassakin, ei selvästikään tajua, ettei ihmisiä voi ryhtyä vainoamaan ns. väärien mielipiteiden takia…
   – ja kun kyse on usein vain ideologisista ja poliittisista muodeistakin.
   Eikä selvästikään ollut miettinyt ihan loppuun asti sananvapauden arvoa ja sitä, mihin kaikkeen se vaikuttaa.
   Toki luulee itse olevansa ns. hyvä ihminen ja saa paljon hyväksyntää suvakeilta – mutta kun katsoo historiaa, niin yleensä näiden muodikkaiden ns. hyvien ihmiset keinot ovat johtaneet vankileirien saaristoihin ja mielisairaaloihin sulkemiseen, ihmisten ja juurikin väärien mielipiteiden vaientamiseksi…

 12. ratkaisu on youtube search ’the new barbarians’. yhteiskunta suunnittelijat jenkeissä 1960 luvulla huomasivat että liika materia tekee ihmiset heikoiksi ja tyhmiksi ja että ideaali valtio toimii parhaiten sotatilassa. sotaa ei kuitenkaan ydin aseiden takia voi käydä joten sotaa päätettiin simuloida. siksi pakolaisia joka paikassa.. köyhyyttä piti lisätä yms yhteiskunta mädätä, kapitalismi valloilleen sekä mm tiet täyteen kuoppia. ideana oli että sotatilassa valtion rooli on merkittävä kun taas rauhan aikana ihmiset eivät halua tietää valtiosta. yhteiskunta pysyy pyramidina eika latistu. siinä paras suunnitelma.

 13. Itse on ruotsissakin poliisi tehnyt kaikkensa hiljentääkseen kansallismielisten äänet. Rasisteiksi ja natseiksi solvaten on annettu tuomioita millon mistäkin. Osa jopa soluttautuneet äärivasemmistoon ja organisoinut väkivaltaa kansallismielisiä ja heidän sukulaisiaan kohtaan. Nyt itketään kun monikulttuurisuusen kitkerää hedelmää pitäisi nautiskella. Tulikose muka jollekkin yllätyksenä ,että neekeri on väkivaltainen ja raiskaava loinen? Ja ruotsissa poliisiksi pääseminen vaatii jo täysin vasemmistolaisen ajatusmaailman.. muuten ei tule toimeen työkavereiden muhiksen ja abdin kanssa.

 14. Poliisin arkiongelmat johtuvat epäilemättä enenevissä määrin maahanmuuttajista, mutta tuo muu on kyllä paskapuhetta. Resurssiongelmat koulutuksessa, sairaanhoidossa ja vanhustenhoidossa johtuvat suurista ikäluokista, ja siitä että aiemmat hallitukset eivät varanneet rahoja näiden TÄYSIN ENNUSTETTAVISSA OLEVIEN asioiden hoitamiseen.

  Epärehellistä syyttää maahanmuuttajia tästä kaikesta, mutta on toki hyvin inhimillistä yrittää sysätä syy pois omasta ikäryhmästä.

  1. Ainakin peruskoulujen ongelmat koskevat nimenomaan maahanmuuttajavaltaisia kouluja. Tässä on päivänselvä korrelaatio hyväksyttyjen päästötodistusten osuudessa sekä irtisanoutuvien opettajien määrässä. Vanhustenhoito, sairaanhoito ja muut ovat retuperällä, koska hallitukset ovat priorisoineet maahanmuuttajien vastaanottamisen, hoidon, elättämisen ja asuttamisen kaiken muun edelle. Asuntojonoissa se näkyy härskeimmin. Kymmeniä miljardeja kruunuja sekä tuhansien työpanos (Springare yksi heistä) on suoraan sidoksissa uusruotsalaisiin. Resursseja on rajallinen määrä, joten jonkin lisääminen on aina pois jostain muusta.

 15. Vaikka Ahvenanmaa taitaa vieläkin olla melkoinen rasismin pesä, en silti toisaalta mannersuomalaisena voi olla ihailematta heidän vahvaa nationalismiaan. Samanlainen henki kun olisi Ruotsistanissakin ei rauhanuskolaiset hyppisi silmille.

 16. Nyt pitäisi kollegojen tulla avuksi. Ei Peter voi olla ainut poliisi joka noin ajattelee. Satakunta yhtä rohkeaa julkista ulostuloa kehiin niin voisi ehkä jotain tapahtua.

 17. On hyvä että joku uskaltaa sanoa miten se on. Toivon todella että tälle rohkealle poliisille ei tule sanktioita tästä kertomuksesta. Miten toisin olisi asiat jos kaikki maahantulijat olisi otettu järjestyksessä vähän kerrallaan ja opetettu maan tavoille ja jos siitä poikkeaa niin se on lähtö takaisin. Ei voida hajottaa kaikkia yhteiskuntia joidenkin takia koska silloin kärsivät kaikki ja kukaan ei enää pysty auttamaan ketään niinkuin nyt on käymässä. Tämä ei ole raisismia vaan mielipide ja tosiasia niinkuin tällä poliisillakin.

 18. Kävinpä siellä Örebrossa viime kesänä minäkin ja kovin oli ruotsalainen pigmentti tummaa. Eksyttyämme kaupunginosaan, jossa ei vaaleampaa pigmenttiä näkynyt ollenkaan, oli vihaisten katseitten takia syytä lähteä livohkaan mahdollisimman pian.

  Luulenpa, kun väkeä eläköityy enemmän tästä porukasta, jotka konkreettisesti näkevät hallitsemattoman maahanmuuton seuraukset eivätkä ole ulostulojensa jälkeen vaarassa menettää työtään, näitä kirjoituksia tullaan näkemään ja paljon! Valitettavasti ruotsalainen yhteiskunta on jo siinä tilassa, ettei se enää auta mitään.

 19. Kannattais Suomen poliisin ottaa mallia ja avata suut. Kun vaikka 20 poliisia avaa yhtenä miehenä suunsa niin asian saaman julkisuudenkin takia heitä ei missään nimessä potkita pihalle.
  Vielä ei olisi myöhäistä.
  Älkää poliisit ym. Arvostako työpaikkaanne maanne yli.

 20. Kuinka moni suomalainen poliisi on tässä tilassa? Ei uskalla sanoa ääneen mitään, koska asuntolainassa on vielä liian monta erää maksamatta, etelään pitäisi päästä (lainarahalla), jne…

 21. Miten ruotsin yhteiskunta tulee pärjäämään jos kohta puolet kansasta on siellä jotain ÄO :ltaan tyhmiä ja kouluttamattomia arabeja tai afrikkalaisia? Miten ne pitää esim. infrasta huolta. .. kuten rakennukset, tiet, ydinvoimalat tai muut teknisesti monimutkaiset asiat yms. Kantaruotsalaiset ovat n.10-15 vuoden päästä vähemmistönä omassa maassaan ja 100 vuoden päästä heitä saattaa olla vain hyvin pieni vähemmistö. Miten Ruotsin sitten käy? Lähtevätkö nämä matut pois Ruotsista jonnekin lämpimämpään maahan ja Ruotsi jää autioksi paikaksi? Sosiaaliturvaakaan ei voi enää olla 100 vuoden päästä sillä töitä tekevät veronmaksajat ovat aikoja sitten kuolleet jo pois.

 22. Siellä Örebrossa on sitten vissiin kuitenkin aika rauhallista kun monessa kaupungissa on ulkomaalaisnuorten suosiossa soittaa ambulanssi,paloauto tai poliisi hälytysajoon ja kivittää niitä sinne tullessa.
  Autojen poltotkin tuntuu olevan muodissa nykyisin.
  Maassa on 55 no go zonia joka meinaa että poliisi ei pysty pitämään järjestystä siellä
  Eikä tämä ole paskapuhetta sillä asun itse täällä Ruotsissa.
  Maa on yksinkertaisesti ylösalaisin

  1. Noita ”no-go zoneja” on varmasti satoja, kun otetaan huomioon että missä tahansa näitä barbaarirotuja on huomattava määrä, on paikka elinkelvoton.

 23. Olen alkanut kuunteluttamaan tyttärelläni Matti Simolaa, Monoa, Se:tä kaikkine löylyineen ja mitä näitä nyt on tubessa. Parempi tuo kait kuin ei mitään. On tykännyt kuunnella tyttö kanssani. Tehkäähän lisää vaan noita tube juttujanne osallistutte osaltanne tyttäreni kasvatukseen ja minäkin pysyn kartalla, kiitos siitä.

 24. Miten lie toimii suvakki lapsi, nuori, tai aikuinen kun tuollainen tilanne iskee sitten tässä oikeassa elämässä omalle kohdalle eteen ja päälle? Puhumiseen, sovitteluun, jaxu haleihin ei ole tuossa oikein nyt aikaa.

  http://mvlehti.net/2017/02/07/video-ihanaa-monikulttuurisuutta-suomalaisessa-koulussa/

  Jos et puolustaudu ja taistele vastaan vaan otat kiltisti turpaan passiivisena olet kelpo suvakki, hyvä ihminen ja vastapuolen tappelijalle cuckold dhimmi, sekä nöyrä alistuja-neiti nössö lammas.

  Jos pistätkin vastaan, puolustaudut niin olet rasisti, harmaata aluetta ei oikein ole, juttu on aika mustavalkoinen siitä ovat pitäneet huolen kulttuurimarxistinen ajan henki cuckold aisuri poliitikkoineen ja medioineen. Eiks tää juttu näin vähän mene?

 25. Huomaako kukaan – yksikään suomalainen media ei ole julkaissut juttua Peteristä – FB:n tukisivulla – Stå Upp För Peter Springare – on tänään jo yli 240 000 jäsentä.

  P.S Kun olen yrittänyt ujuttaa pariin eri otteeseen HS.fi ruåtsi artikkeleihin kommenttia Perter Spingaresta, sensuuri on syönyt kaikki julkaisut….

  ”Tosiasioiden salailu tai kaunistelu ei koskaan voi olla toimittajien tehtävä”

 26. Tänään on mahdollisuus katsoa kun Peter Springare keskustelee Rikollisuus professorn kanssa näistä asioista ja Ruotsin tilanteesta.
  Se tulee Ruotsin ykköseltä kello 21 Ruotsin aikaan ohjelmassa viikon rikos. Joten ei ku seuraamaan kaikki joka ymmärtää Ruotsin sen verran. Tulee olemaan varmaan rankka keskustelu.

  1. ei suomen poliisi ehdi….on tärkeämpää hommaa…avustaa juuri tulleita ”turisteja” laukunkannossa
   lappeenrannassa…

 27. Paluuviite: Catsyn korneri
 28. Täysin oikeassa, kerrankin normaali-ihminen puhuu miten asiat on.
  Mikä helvetti ihmisiä vaivaa, että annetaan kaikki pois noille ählämeille,
  Pohjois korea voisi suunnata ohjuksiansa vähän toiseen suuntaan. Ja sitten kun se on toteutunut niin maapallolla on rauha. Eihän tätä jaksa enää katella, kun nössöt ei saa mitään aikaiseksi. Kun olis sillon aikanaan pantu rättipäitten ns

 29. Täysin oikeassa, kerrankin normaali-ihminen puhuu miten asiat on.
  Mikä helvetti ihmisiä vaivaa, että annetaan kaikki pois noille ählämeille,
  Pohjois korea voisi suunnata ohjuksiansa vähän toiseen suuntaan. Ja sitten kun se on toteutunut niin maapallolla on rauha. Eihän tätä jaksa enää katella, kun nössöt ei saa mitään aikaiseksi. Kun olis sillon aikanaan pantu rättipäitten ns

 30. Ei hätää… Kohta täällä sama juttu😣😣
  Joku toimittaja, virkamies, poliisi yms. Sais herätä ja kertoa koko Suomelle totuuden… Jos vaikka osa kansasta heräisi unesta…

 31. Sitä saa mitä suvakit tilaa… Kohta alkavat kivitykset ja nosturihirttäjäiset. Suvakkiämmät on silmät mustina säkissä nyrkin ja hellan välissä.
  Ja ma nauran.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.