Sotapakolaisten tarkastusta Tallinnassa- O arabia tai afrikaanoa

12

Eillisen SE- katupartioinnin tiimoilta, jossa Helsingin Itiksessä näkyi lonnivan valtavat määrät (laittomia ?) kolmansista maista tulleita sotaa ja vainoa paenneita sai minut järkytyksen valtaan. Tunnelma oli kuin Ruotsissa. 

Sen sijaan Tallinnan Ūlemisten ostoskeskuksessa en nähnyt lauantai-iltapäivän aikana yhtään arabiinoa tai afrikaanoa. Jotain valoa siis on näkyvissä.

 

 

 

36 thoughts on “Sotapakolaisten tarkastusta Tallinnassa- O arabia tai afrikaanoa

 1. Kyllä afrikaanoja käy nykyisin jonkinlaisissa määrin tallinnassa, muutama vuosi sitten kun aloitin kaljarallin, ei laivoilla ollut oikeastaan koskaan afrikaanoja. Nyt tuntuu että aina kun risteilyhinnat on halpoja ja vaikkei olisikaan, aina pari perhettä on vähintään mukana.

 2. Niinpä ! eivät lorvi lakupetterit ja mokkamunat ( muslimit) eestin ostareilla, ovat kusi sukassa siellä minne heivatiin loisimaan.vielä löytyy maa jossa ei ahlämit terrorisoi paikallisia.turpaansa ei kannata näytellä ainakaan tallinnan yössä.tuleepi aika herkäsi turpakäräjät!!!!

 3. Paavo, sama huomio täällä. Olemme jo pari vuotta hankkineet suurimman osan esim.vaatteista ja lasten koulutarvikkeista, urheiluvälineistä ym. Tallinnasta. Helsinkiläisenä helppoa; lautalla yli ja perhehuone Viru-hotellista. Jouluostokset tehty tunnelmallisella vanhankaupungin joulutorilla. Ruuat ja juomat hoituvat samalla.
  Viimeksi joulukuussa, Viru-hotellin ostoskeskuksessa, ei näkynyt yhtä ainoaa kaapua eikä Irakin ihmettä. Annoin isommille lapsille rahat käteen ja he saivat mennä YKSIN ostoksille ja limsalle. Miten ihanaa, toisin kuin täällä Helsingissä, jossa somalit ovat uhkailleet poikaani metrossa Herttoniemessä koulumatkalla ja vaatineet rahaa.
  Lentosatama on myös hieno kokemus koko perheelle, jossa ehdottomasti kannattaa käydä. Lisäksi Tallinnassa on vielä paljon laadukkaita käsityöliikeitä, mikäli kankaat ja langat kiinnostavat.

  Käytimme viimeksi taksia, ja kuskina oli hieman vanhempi virolaismies. Puhuimme Euroopan tilanteesta ja tämä kuljettaja nauroi meille suomalaisille ja totesi ” me emme täällä aio maksaa koko maailmalle, niinkuin te Suomessa, te annoitte rahojanne jopa Kreikkaan.”
  Itis on todella järkyttävä paikka ja siellä kannattaa jokaisen käydä( ostamatta mitään), jotta kaikki ymmärtäisivät ja näkisivät omin silmin, mihin Suomi on menossa. Nyt alkaa olla viimeiset hetket pysäyttää tämä hulluus ja aukaista silmät todellisuuteen.

  1. Mutta YLE ja tuttu tutkija hehkuttaa… :

   ”Itä-Helsinki ei ole synkän maineensa veroinen – autojen sijaan siellä palavat takat

   Itä-Helsingistä liikkuu paljon synkkiä tarinoita. Mutta onko niille katetta?”

   ”Ylen toimittajan Kontulassa, Vuosaaressa ja Myllypurossa tekemä erittäin epätieteellinen kysely antoi samanlaisen tuloksen. Kukaan vastanneista ei sanonut asuinaluettaan epäviihtyisäksi, päinvastoin. Asukkaat kuvailivat asuinalueitaan viihtyisiksi, erityisesti luonnon läheisyyttä kehuttiin.

   Tosin erittäin epätieteelliseen kyselyyn ei vastannut yhtään nuorta. Heille itä ei näyttäydy haluttuna. Bernelius viittaa kahteen tutkimukseen, joissa nuorilta on kartoitettu mielikuvia kaupungista.

   – Tulokset olivat ne, että itähelsinkiläiset nuoret kuvasivat Itä-Helsinkiin jäävien aikuisten elämänkulut negatiivisina ja epäonnistumisina. Positiiviset mielikuvat sijoitettiin yleensä muualle, Bernelius kertoo.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9421177

  2. Otan neuvosta vaarin ja käyn Itiksessä jahka ehdin.
   Onko Itis muuttunut vuodesta 2010 ?? Silloin viimeksi kävin siellä

 4. Mukavan oloinen paikka tuo ostari. Just tulin stadista duunista, niin steissi oli täynnä geelipäitä, muita kälättäjiä ja ulkomaan mustalaisia. Döfis mikä lähti niistä mustalaisista oli uskomaton. Tekivät uudet enkat sarallaan. On sääli mitä Suomelle tapahtuu, ja kaikki vain suvaitsevaisuuden takia.

 5. Olisiko kellään tietoa miten parhaiten pääsisi Viroon asumaan? Mistä asuntoa voi kysellä, ja mitkä käytännöt asunnon vuokraamisessa tai vaikka ostamisessa?
  Näyttäisi olevan viimeinen turvapaikka euroopan sotkuista.

  1. Onhan sitä tietoa! suurimmat kiinteistövälitus toimistot on luotettavimpia palvelevat suomeksi.löytyy myös suomalaisten omistamia asuntoja.tosin välittäjä on välistä vetämässä. noin 1-2 kuun vuökran verran.(kusetusta maan tapa). ostaa kannataa jos jää pidemmäksi aikaa,uutuuskohteita paljon tarjolla (rakennus buumi) vanhista taloista en suosittele niissä paljonkin hälläväliä meiniki (käyvät röökaamassa rapussa,roskien ja eritteide haju aika useissa).ei ole talonmiehiä monessakaan,pienemmissä kerrostaloissa asukaat siivoavat itse jos siivoavat!.elikkä uutuus kohteita kandee tsiikailla.omakotitalon saa samalla neliöhinnalla tallinna ulkopuolelta tai paritalon..mitään. paikallista majaa(taloa) EN SUOSITTELE ne on klubiaskin kanteen piirrettyjä(suunniteltu) miltei tasakattoja laatikoita.(homeessa) kokemusta on!suosittelisin joko suomalista puutaloa,(varauksin).tai paikalleen valettua betoni rakenteista taloa.niitä vähemmän kuin haiselemattomia koiran per….ä.KANDEE MU MIELESTÄ ENSIN KUITENKI VUOKRATA VAIKKA TALO TAI UUDENKARHEA ASUNTO.NÄKEE MIKÄ MEINIKI JA VIIHTYYKÖ TÄÄLLÄ.MINÄ AINAKIN VIIHDYN,EN EDES KUSE POHJOISEEN PÄIN,KÄYN JOSKUS HÄT HÄTÄÄN SUKUJUHLISSA !

 6. Täysin samaa mieltä. On paljon mukavampaa käydä Tallinnan ostoskeskuksissa kuin Helsingin ostoshelveteissä. Viihtyvyys on aivan eri luokkaa kuin esim, Helsingin ostareilla jotka on täynnä ähläminotkuja apinoita.
  Mahtaa Virolaisia ihmetyttää Helsingissä käydessään, kun Helsingin ostoskeskukset on monesti likaisia ja täynnä ähläminotkujia.

 7. Just ajattelin, että koska tulee Paavon raporttia Virosta ja tässähän se eka on!

  Lisää!

 8. Suvakkipappi Marjaana Toiviainen yrittää kautta rantain puhua matujen harrastamasta naistenahdistelusta – nuo matuthan ahdistelevat auttajiaankin! :

  ”Roles between different genders can be very different, depending on the context. I would like to ask you, who have come to Finland from far away and from very different cultures:

  How do you find the Finnish culture, when it comes to women, their role in the society, in street culture? Many women tell that they find some approaches by newly arrived asylum seeker men a little strange, even intimidating. I have had those situations, too. Not very many times, but sometimes. (Examples: making cat noises out in the street, or sending very straightforward messages on fb, starting with: ”are you married?”)

  What do you think is the reason people seem to behave sometimes disrespectfully (or in a way which in the culture we are used to, feels that way)?

  Another misunderstanding seems to be, that when women are warm towards men, say hello, give a hug or smile or something (which the person themselves considers not to be a romantic gesture), it is interpreted as something romantic. Why do you think this is?

  And how could we all understand each other’s ideas of gender roles better?”

  https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/

  1. Tulija kysyy : ”One question that always comes to my mind that why in finland only the women mostly old woman otry to help or perform valunteer activities for refugees and immigrants and also they are mostly the minority sweedesh speakers in finland as well???”

   Muutama rehellinen suvakki vastaa:

   Leila K.:” I am a retired vocational school teacher. Many of the young people (16-20) have negative attitudes towards asylum seekers. They do not think they are terrorists. In particular, the reason is harassment and rape. Girls are afraid and boys are angry. For young people it’s difficult to understand that those fleeing war and violence can do so bad things. Young people do not realize that they have been isolated cases. Finnish girls do not want asylum seekers even as Facebook friends.
   On the other hand I’m not surprised. All (but one) asylum seeker friends I have approved have informed me they want to start a relationship with me… no matter I’m in the age of 65. Why they do this, not respecting women?”

   Leila K. : ”Ämin **** grinhymiö:D Cultures are different? Here in Finland very seldom men in the age of 20-30 ask women in their grandmother’s age…”

   Matu häpeää suomalaisia naisia ja joitakin matuja:

   Abdulrazaq Aljewari: ”actually Your comment made me ashamed of Finnish women and ashamed of the actions of some refugees .. really I am sorry not all people same some people study some people not get study any more . There are levels of thinking in addition to the stupidity of some of the older women who are giving opportunities for refugees in bars
   sorry frownhymiö”

   Hädänalaiset, perheistään murehtivat matut puhuvat vokeissa pil*usta – mikä yllätys… :

   Omar Mohammed: ”One more thing, I’m sure that these 8 ( or at least 5 of them) were not like that!
   The circumstances, the different culture and atmosphere, the way they are being isolated, in these camps, the social that they developed in these camps with nothing but talking about sex and girls, and the list goes on, all these are facts and factors that can have a HUGE psychological negative influence on the refugee mind, and don’t forget that FEAR is the most important one.”

   1. Ajatelkaa nyt – nämä ns. feministit paapovat ahdistelijoita ja taistelevat heidän maahan jäämisensä puolesta! :

    S. E. Vierto. ”I am 36 and doing volunteering. Many younger women start and end it soon, be cause they get harassed. I don’t understand, why it is really often, that young men do not understand the word NO..
    Usually the ones I work with treat me with respect, when they hear I am a Muslim too. But before that I have gotten so many messages and suggestions that are not OK. And sometimes even after that. But I still do the volunteering.. Not just for the sake of the people, more for the sake of Allah, and because it is the right thing to do. Even if they would treat me badly, I can take care of myself.”

    S. E. Vierto : ” Indeed. I just hope that the camps would educate the newcomers properly. Some over all lectures about the laws and such is not clearly enough. And i have encountered situations, where people tell me, that fundamentalist religious leaders throughout the countries that have sharia law instated, have painted ugly picture about the western women. That we don’t have moral and we basicly just need a little pushing and we fall on to any man’s laps. tonguehymiö:P
    it is also frustrating to try to explain the same things over and over. As a volunteer I don’t think that it is our duty, the duty should be with the camp staff and teachers. For sure I say if someone is behaving really badly, but the younger women are not always as brave to stand up and say what is ok and what is not.
    And some, definitely not all, but still enough, are also desperate to stay in the country and see the Finnish women as a ticket to residency, and are really persistent with their efforts.”

    Tuolla Refugee hospitality clubissa – ja täällä Homman ketjussa:
    http://hommaforum.org/index.php/topic,109108.2550.html
    – jossa on myös kuvakaappauksia jostain salaisesta ryhmästään – on kyllä niin älytöntä kamaa, että Monokulttuurikin voisi tehdä niistä oman jakson!

    Harmi kun Tiina ja Jenni eivät tee enää yhteistä ohjelmaa – sillä nyt olisi kunnon käsittelyn aika, mitä tulee näiden feministien toimintaan; ALISTUMISEEN islamilaiseen misogyniaan – suvakkifeministit liehittelevät ja hakevat hyväksyntää heitä huorina pitäviltä musumiehiltä!!!!
    – nuole ahdistelijasi pers*ttä, voiko sairaampaa olla?!

  2. Huvittavaa on sekin, että julkisesti ja mediassa samat suvakit väittävät, etteivät matut ahdistele yhtään ketään ja ettei mihinkään kulttuuriin kuulu ahdistelu, joten asiasta ei pidä edes puhua!
   – mutta keskinäisissä keskusteluissaan nämä kertovat sitten omista ahdistelukokemuksistaan, tosin hyvin ANTEEKSIPYYTELEVÄÄN SÄVYYN, vaikka jopa osa keskusteluun osallistuvista matuista itsekin tunnustaa, että huoriahan kaikki länsimaalaiset naiset ovat heidän silmissään!

   Suvakit RAKASTAVAT islamilaista misogyniaa – ei voi muuta sanoa!
   Ja ovat kuin perheväkivallan uhreja, jotka pyytelevät anteeksi heitä huonosti kohtelevalta osapuolelta…
   Suvakkieen mielestä kaikkien suomalaisten pitäisi vain maksaa ja paapoa näitä ahdistelijoita – kumartaa ja ihailla heitä, aivan kuin jotain puolijumalia!

   Olen tullut siihen tulokseen, että näiden intersektionaalisten feministisuvakkien epäjumala on islam ja etenkin sitä edustava misogynistinen muslimimies!
   – ja kun muslimi alistuu ja kumartaa kuunjumalalleen – niin suvakki kumartaa ja alistuu muslimille…

   1. Junes sanoi hyvin jossain ohjelmassaan Tiinan kanssa, että matujen omat kotimaat myös todistavat parhaiten sen, ettei monikulttuuri toimi!

    Sunnat vs. shiiat ja muut islam-lahkoisten keskinäiset kähinät, arabit vs. kurdit vs. turkkilaiset – muslimit vainoavat kristittyjä, jesideitä, juutalaisia, bahaita, buddhalaisia, ateisteja jne.

    Omassa perheessäkin on niin homogeeninen islamilainen monokulttuuri – että myös oma perheenjäsen saatetaan kunniamurhata, jos rikkoo vähänkään sääntöjä…
    – jotta jonkinlainen rauha säilyisi, niin joka suvulla tai klaanilla pitäisi olla oma valtio…

    Miten helvet*ssä joku voi luulla, että muslimit integroituisivat länsimaihin – kun eivät ole integroituneet edes omiin kotimaihinsa????

   2. Miksi somalinaisilla on aina kaikkein kalleimmat lastenrattaat(Stokke 1500 euroa)paljon kasseja,niin paljon mammonaa että 2-vuotias lapsi jää epähuomiossa bussin oven väliin ja sitten ptkitaan bussin ovea räitään rampaa vanhusta jne?Voin kertoa kokemuksesta!Eivät käy myöskään leipäjonoissa koska ovat valtiovallan erikoissuojeluksessa.

  3. ”Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja ja poliittisen historian professori Markku Jokisipilä ottaa Turun Sanomien kolumnissaan kantaa vuodenvaihteen jälkeen käytyyn keskusteluun turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista ja ahdisteluista.

   – Ei ole rasismia todeta, että naisen aseman suhteen kulttuurinen etäisyys pohjoismaiden ja islamilaisen maailman välillä on valtava. Sen verran meillä pitää olla oman kulttuurimme ja historiamme kunnioitusta, ettemme ala pokkuroimaan sivistymättömyyden ja takapajuisuuden edessä, Jokisipilä kirjoittaa.”

   Jokisipilän mukaan kansalaisten oikeutettu huoli turvallisuutensa heikkenemisestä sai väistyä suomalaisten miesten kollektiivisten syyllistämisen tieltä.

   – Suomessa vallitsee kuulemma patriarkaalinen raiskauskulttuuri, jossa huorittelu ja kouriminen ovat maan tapoja ja jossa naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ei sen arkipäiväisyyden vuoksi oteta vakavasti. Vaarallisimpia paikkoja naisille eivät olekaan keskustan hämyiset sivukadut ja pimeät kaupunkipuistot vaan koti, jossa vaanii olennoista se hirviömäisin eli oma (kantasuomalainen) mies.

   – Nyt aikuisten oikeasti haloo naisasia-aktivistit! Käsityksiä maailmasta ei välttämättä kannata muodostaa tuijottamalla sitä verbaaliseen oksennuksen tahrimaa vessanseinää, jota suuri osa verkko”keskusteluista” edustaa. Maailmassa on harvoja maita, jossa sukupuolten tasa-arvo on yhtä pitkällä kuin Suomessa.”

   l: verkkouutiset.

   1. Ja suvakkinaisten kommentteja Jokisipilälle:

    ”Taas kertoo meille naisille tosiasioita…kukas muu kun mies….ikäänkuin ei itse mitään tiedettäisi islamista tai suomalaisesta kulttuurista…

    Ei se uskonto sitä kiellä, vaan se mustasukkainen mies

    Islamilaisessa perheessä äidin oikeus on hoitaa lapsia kotona jopa kouluikään saakka mutta esim yhdysvalloissa äidit pakotetaan töihin kun lapsi on vajaat kaksi kuukautta

    Islamin uskoisessa perheessä naisen oikeus on tehdä lapsia mies ei niiden tekoa voi kieltää.”

    http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Markku%20Jokisipil%C3%A4%20islam-46233

 9. Tietysti pikkuisen on Eestiä nettoauttanut EU toista kymmentä vuotta. Suomen apu on ollut massiivista ja monen sorttista – ja on edelleen. Eri tapojen luettelo olisi pitkä, l. funtsatkaa itse.

  No, minulle edullista käydä Tallinnasta ostamassa tiettyjä tuotteita. Pari hammastakin korjauttanut siellä ja ostanut joitain auton varaosia. Eilen zoomailin kiintolevyjä. Taidan hakea sen Stroomi keskuksesta. Tykkään käydä sen alakerran Maximassa.

 10. Siellä ei ole niitten kaukaisia mölinä-sukulaisia nostamassa niitä kantaväestön yläpuolelle.
  Näyte suomalaisten vastaavien touhuista nuor-gay gaalassa.

  1. Askolalta jäänyt Raamattu lukematta :

   ”Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa.

   Sen vuoksi he eivät voi puolustautua. 21 Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
   22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, —

   24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa — olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan.
   Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.

   28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
   29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat 30 ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31 ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä.
   32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin. ”

   Synnin palkka siis on kuolema!
   – ja Irja on Raamatun varoittama väärä profeetta ja paimen, joka johdattaa seurakuntaansa harhaan!
   – toki homoille kuuluu armo siinä missä muillekin ja Jeesus on kuollut myös homojen syntien vuoksi, mutta pelastuminen vaatii sitä, että ottaa Jeesuksen vastaan ja siirtyy taivastielle.

   On aivan sairasta, että esim. Seta levittää kouluissa ja jopa päiväkodeissakin propagandaansa, mikä sitten saa aikaan sen, että lasten ja nuorten ikäänkin kuuluva hämmennys vaihtuu yhä useammin myös pysyviksi häiriötiloiksi – ja siksikin voi sanoa, että moni homo on myös ympäristön, kulttuurin yms. uhri!

 11. Paras lähetys ikinä: rauhallista havainnointia ja lienee tottakin. Ja äänestä kuulee sen ,että on päässyt ahdistuksesta pois . Sellainen vapautuksen tunne kuultaa läpi.

 12. Tarkennuksena tuohon äsköiseeni, että linkkini kaveri on Pohjois-Pohjanmaan poikia, mutta kuitenkin juuri tämän sällin pitäisi saada palkinto kanta suomalaisimman transun tittelistä. Kaverissa on aitoa suomalaista maalais romantiikka, suomalaisten peltojen tuoksua ja havumetsien raikasta tuulahdusta kera mökkisaunan lämmityksen.

 13. Trumpin vastaisella naistenmarssilla ääri-islamistin lisäksi myös murhaajakin pääjehuna?! :

  ”Valtamedia vaikenee yhä Naisten marssin vihapuhujista”

  ”Donna Hylton edusti Naisten marssilla värillisiä naisia, joiden väittää joutuvan syrjinnän kohteeksi ihonvärinsä vuoksi.

  Hylton tuomittiin 27 vuodeksi vankilaan vuonna 1986. Hylton ja hänen ystävänsä kidnappasivat 62 -vuotiaan kiinteistövälittäjä Thomas Vigliarolon vuonna 1985 pitäen häntä vankinaan yli kaksi viikkoa.

  Yksi kiduttajista vähätteli kuulusteluissa tekoa todeten Vigliarolon olleen vain homoseksuaali. ”

  jne.

  http://beta.oikeamedia.com/o1-3434

  1. Ja tuollaiset tyypit läksyttivät Trumpia alatyylisistä puheista…

 14. Onhan mahdollisuus että maahan tulleet jihadistit parantaa Tuuren homoudesta ja kun imalennon aikana parantuu eikä kuolla muksahda niin sitten on varmaan mietimistä..
  Ikä on muuten 16 toisin kuin valemediat väittää.syntynyt 3.1.2001

 15. No tuoltahan näyttää Vantaan Jumbossakin jos onnistut ajoittamaan kauppareissusi oikeaan aikaan. Vaikkapa lauantaisin heti aamusta, tai ylipäätänsä viimeistään ennen puoltapäivää. Viereisten turhistarhojen geelifagotit ja lähiseudun somalit ynnä muu joutoväki aktivoituu etupäässä vasta iltapäivällä tai illalla..

  1. Se on ihan meistä kiinni haluammeko mekin olla seuraavia Whiteflight Suomalaisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.