Dystopian kolmas jakso tänään alkaen klo 15.00

13

Dystopian kolmas jakso klo 15.00. Mukana Jenni ja Tommi ja muutama vieras. Aiheena ainakin mitä vihapuhe on. Kannattaa kuunnella klo 15.00 alkaen.

 

Advertisements

24 thoughts on “Dystopian kolmas jakso tänään alkaen klo 15.00

  1. Trumpin naisten marssi, suvakkinaisten muslimimieshinku, ahdistelujen vähättely jne. sanoo:

   Feminismiä ja sen karkeimpia esimerkkitapauksia kritisoivia keskusteluja jään kyllä minäkin kaipaamaan…
   Tosin Tuukalta tämä aihepiiri luisti myös hyvin, joten Tiina tai Jenni voisi käsitellä aihetta myös Tuukan kanssa…

  2. Mielestäni on parempi, että näitä streamaajia on monia. Ikävähän tuota Patriarkaattia hieman on, mutta nyt pääsee kaikenlaiset ihmiset ääneen, jotka ennen eivät. Näitä saisi olla vaikka kymmeniä erilaisia, kun jokaisella on kuitenkin oma käsityksensä ja tyylinsä. Tosin nämä tapaavat kääntyä toisiaan vastaan jostain syystä, vaikka samalla asialla ovatkin, siihen pitäisi saada muutos. Jokainen tekee omalla tavallaan. SE:n touhuja mukava seurata, kuten Wiikin ja Lokan. Jennin ja Tommin(?) lähetykset ovat lupaavia (3. en ole vielä kuunnellut.) Paavolla ja Tuukalla oli aivan timangia, mutta lisää kaivattaisiin… Paavoa nyt pitää muutenkin täällä kehua.. ei vaineskaan, rauhallisuus tuo uskottavuutta asiaan ja siitä pointsit, vaikkei niillä elä. Remuaminen nostaa loppujen lopuksi vain verenpainetta, vaikka se jossain kohtaa onkin oikeutettua ja aiheellista. Myöskään (kaikkien) kommentoijien haukkuminen aivovammaisiksi jne, ei oikein vakuuta. Tietysti on pahoja päiviä ja hermot menevät, eikä itseäni juuri haittaa, mutta jotain herkempää ehkä? Jos joku menee kadulle huutamaan vittua, ei taatusti kukaan lähde mukaasi. Järkipuhetta saattaa tulla kuuntelemaan useampikin. Kaikelle on toki paikkansa, enkä ”dissaa” ketään sinänsä, mutta tarkoituksen ollessa saada kuuluvuutta ja vaikutusvaltaa, ei kannattaisi huudella ihan mtä sattuu? Saattaahan sekin toimia, en tiedä.

   Dystopia voisi mainostaa etukäteen näitä? Ellei halua live-kuulijoita, asia on eri, mutta sama?

 1. Kun Tiinalla ja Juneksella on hieman vanhempana isähahmonaan lähetyksissään tuo Paavo niin ota/pyydä sinä Jenni isähahmoksi, papaksi lähetykseesi tuo eräs Ola.

  Väitämpä, että kun ja jos kansallismielisen ässä kortin Olan saisit mukaan eetteriin vakkariksesi niin Dystopian katsoja luvut kohenisi ylöspäin entisestään takuu veikkauksellani.

 2. Jenni antaa tuossa lähetyksessään ymmärtää ettei se määrä vaan laatu noissa kansallismielisissä katsoja kannatusluvuissa tube lähetysten ja muun vastaavan media toiminnan suhteen, näin Jennin ajatuksen tajusin. No sinänsä ihan ok ajatus Jenniltä ymmärrän pointin, vaikka tuossa katsoja lukujen nostoon vihjasinkin aiemmassa viestissäni, sitäkin sinänsä tarvitaan kuitenkin myös perus ajatuksena, ettei mene pelkästään pienen piirin rinki runkuksi liiaksi koko homma.

  Heitin tuossa tuleviin lähetyksiinne tuon Olan, ihan jees ja tuli muuten mieleen kaveri joka voisi kanssa ihan erityisesti sopia mukaan Dystopiaan, kun on sellainen ajattelija ja mietiskelijän oloinen ja omaa sivistystäkin hyvin mielestäni, mitä olen hänen YouTube videoitaan käynyt läpi. Tarkoitan tässä Mattia.

  Ottakaa sinne remmiinne mukaan, jos käy kaikille osapuolille vaan, niin Matti Simola, ja ei Ola natsaa. Matin nimellä on tubessa matskua paljonkin, jotta jos mennyt ohi voi käydä tutustumassa.

  Mielestäni nämä kaksi kaveria Ola ja Matti voisi jotenkin saada enempi näkyvyyttä ja huomiota tässä isänmaallisessa nyky skenessä.

  1. Eivät kyllä sovi Jennin hyvin järkevän maltilliseen linjaan, esim. turhan natsahtelevia ja kovia arvostelemaan muita…
   – siksi em. kannattaakin pysyä ihan vain omissa ohjelmissaan…

   Mutta Jenni ja Tommi voisivat kyllä miettiä teemoja ja puheenaiheita hiukan tarkemmin etukäteen, koska juttu ei luista vielä kovin liukkaasti.
   Ja esim. vieraita voisi myös haastatella ja käsitellä esim. joitain tiettyjä kirjoituksiaan ja sitä, minkä takia on ylipäätään noteerattu ja mielenkiintoinen.
   Toki ajan myötä meininki varmasti paranee ja homma löytää paremmin muotonsa!
   Asiallisuus on kuitenkin erittäin suuri plussa ja siitä kannattaa pitää kiinni!

   Tommi on persu, joten voisiko pyytää persujakin vieraaksi, esim. Sebastian Tynkkynen?
   Ja entäpä Marko Hamilo – etenkin Oikean median tiimoilta?

   1. Jenni ja Tommi voisivat tehdä myös minilähetyksiä? Tarkasti jostain rajatusta aiheesta?

 3. Turussa on joku hevifestivaali ”Turku Saatanalle” tms. – josta juuri bannattiin joku bändi, jonka joku jäsen oli jossain sanonut jotain kriittistä islamin uskonnosta…

  Kuitenkin saman festivaalin muut bändit ovat pilkanneet kaikkea mahdollista kristinuskoon liittyvää – ja jo nimikin on otettu pilkkaaman kristillisiä tapahtumia, esim. monesti kristillisissä piireissä on ollut näitä erilaisia ”Suomi Jeesukselle” tai ”Rukoillaan Suomen puolesta” -tilaisuuksia…
  – ja jo tuon ”Turku Saatanalle” -festivaalin nimikin loukkaa itsensä varsinaisiksi kristityiksi mieltäviä…

  Tommi onko musiikki-ihmisiä? Ovatko tällaiset kaksoisstandardit uskontoja tai ideologioita koskien yleisiä, mitä tulee tuohon örinäheviin?
  En siis tarkoita, että Tommi kuuluisi näihin piireihin, mutta jos on esim. seurannut sivusta?

  1. Jotkut metallifanit siis eivät salli islamin kritisointia, vaan ovat uhanneet boikotilla… :

   ”Toisen bändin, Sielunvihollisen, joka herätti närää boikotilla uhkaavissa viesteissä, väitettiin olevan räikeän rasistinen.
   Syytös perustuu ilmeisesti osaan yhtyeen sanoituksista, joissa mm. kehotetaan nousemaan sotaan islamia vastaan.”

   ”Edellämainituista asioista huolimatta Naer Mataronia ja Sielunvihollista ei haluttu tapahtumaamme esiintymään. Tapahtumassa on meillä taloudellisesti jo aivan liian paljon kiinni, joten kätemme olivat täysin sidotut.

   Tapahtumaa ei olla kokonaan perumassa, korvaavat esiintyjät ovat jo tiedossa ja ennakkolippuja saa Tiketistä edelleen.”

   TS

   No kristinuskon mukaan tämä on kyllä loogistakin 😉 😉
   – sillä islamin kuunjumala-allah on itse Belsebuubi, Sielunvihollinen, Saatana ja miksi häntä nyt halutaankin kutsua…
   – Turku Saatanalle = Turku islamille….

   1. En osaa ottaa kantaa tuohon islam- vastaisuuteen sinänsä, mutta pidän sitä varsin mahdollisena: viime vuosituhannen lopulla blackmetallia vastaan hyökättiin mm. argumentilla, että se on (tai oli silloin) täysin valkoinen metalligenre, samoin kuin skinhead-metalli, josta varsin hyvästä syystä käytetään myös termiä natsipunk.

    En pidä kummastakaan tyylilajista, mutta vielä vähemmän siitä, että vihervasemmistolle kelpaavat tämänkinkaltaiset satunnaiset yhtäläisyydet perusteeksi tuomita mikä tahansa asia, joka ei heidän maailmankuvaansa mahdu. Ja sellaisia onkin paljon…

  2. Sopii myös islamin vastaiseen taisteluun! :

   ”Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
   12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
   13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
   14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
   15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
   16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
   17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. ”

 4. Matti Simola varsinkin kyllä voisi mielestäni juuri toimiakin tuossa Dystopia tubessa kuin jo ehdotinkin Olasta nyt puhumattakaan. Matti on ihan järkevä ja lukenut sivistynyt kaveri, mitä tulee siihen järkevyyteen.

  Idea ehdotukseni suolana ja sähkönä onkin tuo tietty ehkä paikkapaikoin natsahtavuus ja ehkäpä kovuuskin joka toisi sähköä virtapiireihin ja keskusteluun mielenkiintoa. Ei olisi keskustelu liian ehkä jopa maltillista jossa piilee aina se tylsyyden ja haukotuksenkin vaara.

  Mitäpä Mattia olen tuossa tubessa käynyt läpi niin ei kaveri sinänsä kyllä mikään liian kova ole ja ei edes natsahtele kokoaikaa, nuo on vaan noiden punavihreiden piirien edeltä valmiiksi asettamia, määrittelemiä tietynmallisia vasemmisto ajatus sapluunoita itse koko keskusteluun joita isänmaallinen skene ja vastapuoli käy toisilleen ja myös keskenään.

  Suomi ja suomalaisuus on se Matin juttu täysin ei mikään SS ja Gestapo jne. natsahtelu sinänsä. Kannattaa tutustua Matin antiin tubessa hieman syvemmin ennenkuin tuomitsee täysin heti.

 5. Sanna on ihan OK – ja kirjoittaa jälleen tärkeästä asiasta :

  ”Sanna Ukkola: Miksi lapsille pakkosyötetään ideologiaa?

  Milloin ideologia otti vallan tarhoissa ja kouluissa? Nyt pakkoruotsin rinnalle tulee pakkoporkkana ja pakkofeminismi, kirjoittaa Sanna Ukkola.”

  http://yle.fi/uutiset/3-9442474

  …joten somesuvakit ovatkin jo tuominneet esim. Twitterissä:

  ”Miksi @Yleisradio n yleisölle pakkosyötetään vaalien alla @persu ideologiaa?”
  https://twitter.com/panuraatikainen

  ”Joo koska kasvissyönti ja feminismi on ideologioita, mutta patriarkaatti, nationalismi, lihanormi jne eivät ole.. @MarjaKangasvaar”
  https://twitter.com/MaiKivela

  jne.

  Kansanuutiset kirjoitti:
  http://blogit.kansanuutiset.fi/ahpoinvointia/tervetuloa-uuteen-uljaaseen-ideologiavapaaseen-kouluun

 6. Tuota Juneksen, Tiinan ja ehkäpä Dystopiankin Persu myönteisyyttä en oikein ymmärrä, se tietty lienee täysin Halla-aholainen juttu ja on siihen nojautuva ja perustuva, muutenhan Persut on muilta osin suht täyttä kuraa.

  Mutta onko Jussi ja Halla-aholaisten Persut hänen ehkä tulevassa johdossaan sitten se oikea ratkaisu tulevaisuutta ajatellen jää nähtäväksi. Itse en tuohon oikein nyt vaan jaksa uskoa. Mielestäni Halla-aho ei ole saanut aikaan oikein yhtään mitään loppujenlopuksi kansallismielisessä kentässä ja tietyt hänen kannanotot ja kanta on hyvinkin EU myönteisiä ja isänmaallisuus vastaisia. Jussin Scriptan Islam opas on sinänsä hyvä ja vailla taqiyya soopaa, siitä plussat Jussille toki.

  1. Ei ole täyttä kuraa, vaan näyttää pikemminkin sen – kuinka hidasta ja vaikeaa on saada muutosta yksin!
   Mutta persuja, hyviä sellaisia – kannattaa edelleen äänestää, sillä hallitusvastuun myötä he ovat saaneet nyt sitten muutamia omia miehiään ministeriöihinkin ja virkamieskuntaan, millä on kyllä vaikutusta!

   Selvää kuitenkin on, että hallituksessa on 2 vs. 1 -tilanne monessa kohtaa eli persut ovat koko ajan häviöllä siinä mielessä…

   Äänestäjän kannattaa valita hyvin – valita oikeasti maahanmuuttokriittinen sekä oikeasti ahkeroiva ja tavoitteellinen toimija!
   Kuntavaaleissa toki voi äänestää muitakin – ja muutenkin tilanteen mukaan, mutta kyllä persut nyt tyhjää parempi ovat kuitenkin 🙂

   Jos olisi ollut persu sisäministerinä tai etenkin pääministerinä – niin tuskin olisi 30 000 muslimimiestä marssinut tuosta vain sisään kuitenkaan,
   mutta kun oli idiootti-Orpo ja nyt on idiootti-Risikko, tosin hiukan vähemmän idiootti kuin Orpo…
   – ja tietysti idiootti-Sipilä taloineen vielä kirsikkana kakun päällä…

  2. Halla-aho on kyllä ollut yksi maahanmuuttokriittisen liikkeen synnyttäjistä, ei muuten olisi asiaan tai esim. islamin vaarallisuuteen juuri herättykään…

   Halla-ahon valtti on faktojen hallinta ja asiallinen esiintyminen!

  3. Hesassa pitää äänestää persuja; SALAFISTINEN SUURMOSKEIJA-HANKE ON ESTETTÄVÄ!

   Ja hesalaiset – menkää ehdolle persuihin, jotta on hyviä ehdokkaita riittävästi, Jennikin?

   1. Äh, Jennihän menee tietty SE toimintaan ja pamppu kädessä de Wittiä turvaamaan jotta Marco voi uljaasti kulkea rauhassa ja ryhdissä katupartiossa SE kilpi kädessään kuin entisaikain roomalainen sotilas sota kilpineen.

    Lisäksi Jennin naisellinen isänmaallinen lämpö voi ennaltaehkäistä vaaratilanteita ettei kuvaaja Olli ’rauhaisa’ Heikkilän päälle hyökkää itäisen kaupungin suvakki homo papat kepittämään Olli ressua.

 7. No niinhän se oli Timo Soinikin aikoinaan matu kriittisen puolueen synnyttäjä ja sen isä, Timokin oli niin matu kriittinen muka, feikkasko kaveri vaan kaiken sittenkin?, mitä on Soini nykyään sitten ja Persut? Takinkääntäjä Timo ja näin pois päin, matu kriittisyydestä tietoakaan Timpalla ja monella muullakaan, nössöilyä ja cuckold politiikka, cuckservativea on vain nähty, noilla kavereilla ei ole vaan munia.

  Jussi ei ole kyllä pitkään aikaan tehnyt oikein mitään, sitä ei pelasta joskus takavuosina tehdyt hyvät kirjoitukset ja aika-ajoin nykyään harvakseltaan joku järkevä kirjoitelma, kun teot jää vaan pelkäksi riipusteluksi ilman muuta varsinaista vaikutusta.

  Laura Huhtasaari sinänsä ihan ok hyvänä päivänä ja Hakkarainenkin.

  No hei, mä olenkin SE:n kannattaja, siksi tälleen kiukuttelen.

  1. Timo Soini ei ole koskaan ollut minkään maahanmuuttokriitisen puolueen synnyttäjä eikä sellaisen isä. Soini perusti Veikko Vennamon tuohtuneeseen yleiskriittisyyteen perustuneen SMP:n raunioille uuden vennamolaispuolueen. Sen perustana olivat hänen Euroopan integraatiota sinsänsä oikein mutta tehottomasti vastustavat hauskat sutkautuksensa. Puolue oli sinänsä kansallismielinen, ja edesmenneen Tony Halmeen kautta kykeni kohoamaan minipuolueesta pikkupuolueeksi.

   Vuoden 2007 vaalien alla muuan semmoinen Jussi Halla-aho kirjoitteli jossain blogissaan jotain, ja jäi eduskuntavaaleissa vain vähän kynnyksen alle; jos olisi asettunut ehdolle Uudenmaan vaalipiiriin, hän olisi mennyt eduskuntaan vetäen ainakin yhden perussuomalaisen mukanaan. Vuoden 2011 vaaleissa hän olikin jo erittäin vaarallinen poliitinen toimija, Tohtori Viha, jonka uran valtamedia otti suorastaan elämäntehtäväkseen.

   Ilman Jussi Halla-ahoa Perussuomalaiset olisi edelleen muutaman edustajan pikkupuolue. Ilman hänen hankkimiaan ääniä Soini ei olisi yhtään enempää kuin mitä on luvannut. Ja mitä hän on luvannut? Ei mitään! Osaako joku kertoa yhdenkään Soinin lausuman maahanmuuttokriittisen lausuman? Montako kertaa Soini on asettunut tukemaan puolueensa maahanmuuttokriittistä edustajaa, jonka kimppuun koko muu puoluekenttä ja media on hyökännyt?

   Soini ei ole meitä pettänyt, koska hän ei koskaan luvannut meille holtittoman maahanmuuton hallintaa. Hän otti Halla-ahon tuomat äänet kuitaten ne itselleen, ja hyvinpä tuo on näyttänyt onnistuneen, kun täälläkin väki kuvittelee Soinin tehneen Jytkyn ja Jatkojytkyn eikä Halla-aho ole tehnyt muuta kuin kirjoitellut.

   1. Onko Soini siis vähän samanlainen riippakivi ja rasite, herra vaikea ja jutun vesittäjä kuin M. Argenta SE:ssä.

    Tosin Soini saanut nimensä ja ruhonsa hyvin esille mediassa ja kaikessa, kun taas SE:n Mario on enemmänkin kokoajan vain kaapissa piilossa ja jarruttaa kaikkea mahdollista ja tekee asiat niin kovin kovin vaikeiksi.

    SE:ssähän esille on hyvin tullut varsinkin de Wit ja Argenta lymyää salaperäisesti, epäilyttävästi aina jossain peiton alla.

 8. No jos SE on saanut kritiikkiä jonkinlaisesta sisäisestä epäjärjestyksestään tämä super Mario sotku, niin kyllä se on epäjärjestyksessä Persutkin sisäisesti ja aika pahasti onkin.

 9. Ohjelman asiallisuus on positiivista vaihtelua ja toivottavasti asiallinen linja säilyy. En kuitenkaan ymmärrä maahanmuuttokriittisten vastakampanjointia sukupuoli-ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Jos ihminen syntyy mieheksi ja silti tuntee olevansa nainen, mitä sitten. Mitä sillä on mitään väliä, mikä on ihmisen biologinen tai muu sukupuoli. Maailma olisi tylsä paikka ilman transuja ja muita väriläiskiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.