Kyyjärvi saa tänään palkintoja sotapakolaisten paijaamisesta

12

saarijarvi-matut

 

Jouduin oikaisemaan hieman yhtä virheellistä ajatusta. Nimittäin Kyyjärven ihmettä. Kyyjärvellä on tänään juhlistettu kansanjuhlaa kunnalle myönnettyjen ihmisoikeuspalkintojen myötä. Kyyjärvi sai joulun alla Amnestyltä ja Sadankomitealta tunnustuksia myönteisestä suhtautumisesta sotapakolaisiin.

Puhutaan ns. Kyyjärven ihmeestä.

Mutta, ei ole mitään Kyyjärven ihmettä. Se on satua. Sepitettä. Huuhaata koko homma.

Media ylläpitää kuvitelmaa, että Kyyjärvelle otetut sotapakolaiset olisivat jotenkin integroituneet tai erityisen hyvin kotoutuneet Suomeen. Eivät ole. Integroituminen ja kotoutuminen ei tarkoita sitä, että viihtyy erityisen hyvin. Sotaa ja vainoa paenneet miehet eittämättä viihtyvät erityisen hyvin Kyyjärvellä, sillä paikalliset vapaaehtoiset naiset ovat ottaneet heidät erityisen hellään huomaansa. Mutta mitenkään integroituneita sotapakolaiset eivät ole.

He ovat eläneet tulostaan alkaen veronmaksajien kustannuksella. He ovat saaneet kaiken ilmaiseksi alkaen alusvaatteista petivehkeisiin ja päälle discorahaa. Heitä on kuskattu ilmaiseksi raveihin, eräkämpälle ja herra ties mitä kaikke heidän viihtymisensä eteen on keksitty.

Yksikään kunnan sotapakolaisista ei käy töissä, yhdelläkään ei ole edes mitään valmiuksia käydä töissä. He eivät osaa mitään kieliä, ei mitään sellaista teknistä tietotaitoa, jota voisi hyödyntää Kyyjärvellä ja tietotekniikasta he eivät tiedä yhtään mitään.

Ainoa hyvä puoli koko Kyyjärven ihmeesä on se, että suurin osa siellä lonnineista arabeista ja afrikaanoista saa kielteisen päätöksen ja ovat lähtemässä lähiaikoina takaisin kotiin.

20 thoughts on “Kyyjärvi saa tänään palkintoja sotapakolaisten paijaamisesta

 1. Eivätkä monetkaan luvan saaneet edes halua jäädä Kyyjärvelle!
  – muualle tulleista tulijoista ei saada ketään, vaikka kuinka yritetään houkutella ja ns. kuntapaikkoja tarjota…

  Eikös sen adressinkin kirjoittajista suurin osa ollut jotain hesalaisia rasmuslaisia sekä näitä adolfhitlereitä, josifstalineita jne.
  – siis paikallisten suvakkien, niiden muutamien vokkityöntekijöiden ja vihervasurikuntapoliitikkojen, lisäksi…

  Göebbels olisi ylpeä YLE:stä ja noista järjestöistä, sillä niin täydellinen ja perätön propagandatemppuhan tuo oli!
  – ja kun moni vielä ihan oikeasti uskoo siihen…

 2. Juneksen ja Tiinan vaalikampanjoita ajatellen – niin kai teetätte jotkut omat lippikset?
  Useampia eri tekstivaihtoehtojakin voisi olla?

  Äänestä Lokkaa – Juneksella on pokkaa!
  Don’t be weak – choose Wiik!
  Make Finland Finnish again!
  Noin niin kuin ideoinnin avaamiseksi…

  1. Ja ilmaisia vaaliämpäreitä jakoon myös?

   Jos ja kun Junekselle ei oikein edes tahdota myydä ilmoitustilaakaan…
   – Kaleva syrjii rodullistettuja jne.

   Mutta Paavo ei saa jakaa kiljuämpäreitä!

  2. Ai niin, kuntavaaleissa tietenkin – make OULU great again!

  3. Vistaprintistä tuli hankittua rapefugees not welcome-banderolli ja -muki. Muki takuulla ainoa maailmassa ja keräilyharvinaisuus. Saa paitaa ja lakkia, ämpäreitä ei ole. Kävelevä ja edullinen tapa mainostaa. Netissä hoituu suunnittelu ja tilaus.

 3. HS: ”EU-tuomioistuin: Terroristijärjestöön kuuluneelle ei tarvitse myöntää turvapaikkaa

  Päätös koski marokkolaismiestä, joka oli väärentänyt passeja Irakiin taistelijoita rekrytoineelle jihadistiryhmälle.”

  ”Geneven pakolaissopimuksen mukaan turvapaikkaa ei myönnetä, jos ihminen on tehnyt tai hänen voidaan perustellusti epäillä tehneen törkeän rikoksen, sotarikoksen tai rikoksen rauhaa tai ihmiskuntaa vastaan. Suojelua ei tarvitse myöntää myöskään silloin, jos ihminen on tehnyt YK:n tarkoitusperien ja periaatteiden vastaisen teon.

  Päätöslauselman mukaan valtioiden on ennen pakolaisaseman eli turvapaikan myöntämistä ryhdyttävä asianmukaisiin toimiin ”varmistaakseen, ettei turvapaikanhakija ole suunnitellut tai valmistellut terroritekoja tai osallistunut sellaisten suorittamiseen”.”

  Migrin Juha Similä vahvistaa Twitterissä, että Suomi myöntää silti terroristeille turvapaikan !!!:

  Kysyjä: Entäs Suomessa? Sotarikollinen voidaan myös luovuttaa? Vai?

  Similä: Ei myönnetä kansainvälistä suojelua, mutta tilapäinen #oleskelulupa #ulkomaalaislaki 89 §:n mukaisesti: —

  Kysyjä: Voidaanko tuon päätöksen perusteellä jättää tilapäinenkin lupa myöntämättä terrorismiin liittyvältä henkilöltä?

  Similä: Ei voida, jos häntä uhkaa palautuskieltopykälässä mainitut seikat: —

  https://twitter.com/juha_simila

  Similä viittaa mm. tähän lakiin:

  ”Palautuskielto

  Ketään ei saa käännyttää, karkottaa tai pääsyn epäämisen seurauksena palauttaa alueelle, jolla hän voi joutua kuolemanrangaistuksen, kidutuksen, vainon tai muun ihmisarvoa loukkaavan kohtelun kohteeksi, eikä alueelle, jolta hänet voitaisiin lähettää sellaiselle alueelle.”

  http://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040301#L9P147

  Islamin hylkäämisestä voi tulla kuolemantuomio – mutta silti Suomi palauttaa esim. aidostikin kristinuskoon kääntyneitä, mutta jotain ISIS-taistelijaa suojellaan henkeen ja vereen suomalaisten veronmaksajien kustannuksella!
  – eli tilanne on se, että jokaisen tulijan jopa kannattaa valehdella olevansa ISIS-jihadisti, niin saa automaattisen turvapaikan?!

  1. Mahtaako käydä niin, että kohta kaikki tulijat väittävätkin olevansa ääri-islamilaisia terroristeja? Koska niin saa automaattisen oleskeluluvan…

   Ihmiset, jotka olette Twitterissä – niin laittakaa Migrille ja sen somessa aktiivisesti oleville työntekijöille kommentteja ja esim. linkkejäkin ulkomaisiin uutisiin ja muihin asiaan liittyviin juttuihin!
   – tuo Migrin Similä mm. vastaa hyvin aktiivisesti ja asiallisesti – ja myös muutama muukin työntekijänsä…
   – koska näin voidaan herättää ajatuksia Migrin työntekijöissä, muutoin kun ovat lähinnä vain suvakkilobbaajien vaikutuspiirissä…

   1. Luuletko oikeasti, että Migrin virkamiehet ja -naiset ovat ymmärtämättömiä ja tietämättömiä lapsia, jotka myöntävät terroristeille ja rikollisille perusteettomia turvapaikkoja, koska eivät tiedä heidän taustojaan? Kyllä he tietävät. He eivät vain välitä paskan vertaa.

  2. Kannattaa USA:ssakin köyhän tappaa joku ja valaa vaikka betoniin, ettei löydy ihan heti. Liput, viisumi ja passi tietty ostettuna ja eikun Suomeen. Suomessa käräyttää itsensä ja saa pari vuotta, sekä ilmaisen loppuelämän siedettävällä elintasolla ja säälittävällä terveydenhoidolla. Jenkeissäkin kuolemantuomio (joissain osavaltioissa), joten ei voi palauttaa.

 4. Varakas irakilainen Suomeen elämään hyväntekeväisyys/valtion varoin! :

  ”Meillä oli suhteellisen varakas perhe eikä minun olisi tarvinnut tehdä töitä toimeentulon vuoksi. Jos olisin pyytänyt äidiltäni rahaa, olisin varmasti saanut. Mutta en halunnut sitä.

  ”Viime vuonna tilanne Irakissa kiristyi niin pahaksi, että äitini vaati minua pakenemaan maasta. Isäni menettämisen jälkeen hän ei halunnut menettää vanhinta poikaansakin. Puolisotilaalliset joukot olivat uhkailleet minua, kun en halunnut liittyä heihin. Viime syyskuun 15. päivänä pääsin Suomeen.

  Marraskuussa selailin ajankuluksi Facebookia ja huomasin Startup Refugeesin ilmoituksen. He etsivät vapaaehtoista kääntäjää arabiasta englantiin. Tiesin heti, että siinä oli tilaisuuteni. Pääsin vähitellen kiinni työelämään ja juuri äsken sain vakituisen työpaikan Startup Refugeesin yhteisökoordinaattorina.
  Minulla on Laajasalossa asunto, jonka vuokran pystyn maksamaan itse ansaitsemallani palkalla. Voin pitkästä aikaa olla rehellisesti ylpeä itsestäni.”

  http://www.inhimillisiauutisia.fi/tyo-heratti-turvapaikanhakijan-elamaan/5937142

  1. Taitaa olla niin että 99% pakoloisista eivät ole mitenkään vainottuja tai uhattuna, vaan äitiensä ulospotkimia takakammarin poikia.

 5. Tosikertomus kylältä. Kun ensimmäinen afgaani sai turvapaikkaoikeuden, ei hän jäänytkään kylän geeniperinnettä vahvistamaan eikä töihin sementtivalimolle. Suuntasi samalta istumalta maakuntakeskukseen. Siellä ei niin paljon työvoimapulaa ja disko rahallekin paremmin käyttöä. Suurkaupungin kasvottomuus varmaan viehättää myös. Että naiveja haaveita ei kannata elättää kunnan voimauttamisesta afganistanista käsin.

 6. Voihan olla että Kyyjärvellä on talviseen aikaa on tehty vain sisäkylvöjä. MItenkäs muuten nuo ”parantaisivat” geeniperimäämme. Tai siis… Kyyjärveläisten geeniperimää. Suomalaisten Pedigree saattaa siinä laskea vaikka Kyyjärveläisten nousisikin.

 7. Mitä ne tuossa kuvassa opettelevat? ”Silmä, silmä, nenä, suu, tissi, tissi, napa, luu”? Paljaat jalat ja villapaita???

  1. Vuoden päästä ehkä osaavat sanoa, että pil*u, huora, Suomi on paska maa, anna mun rahat jne.

 8. Kaikki suomessa vetelehtivät matut on ensi tilassa työnnettävä Kyyjärvelle. Kyyjärvi, se on suomen mekka. Kyyjärvi, sinistä järvenselkääsi ihailen (onko siellä edes järvi?)
  Kyyjärvi rules, Kyyjärvi rock, Kyyjärven kesäpäivät, Kyyjärven maito ja meijeri, jne jne, voi vittu että inhoankin jo tuota nimeä.
  Ehkä en enää sitten inhoa, kun kaikki matut on sijoitettu sinne.

  1. Kyyjärvi voisi nyt anoa pari miljardia valtiontukea että saisivat suurmoskeijan rakennettua. Mitenköhän Kyyjärvi voisi tehdä aloitteen ruveta 100% sharialakia käyttäväksi kunnaksi, onkohan siinä paljonkin paperisotaa..? Saataisiin Kyyjärvi entistä houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi. Mielestäni tämä on loistavaa, kun kerran emme saa tätä invaasiota loppumaan enää ikinä niin laitetaan nyt edes jengiä sinne missä ovat hyvinkin tervetulleita, loppuu se rasismi-kitinä kun ovat tekemisissä oikeasti motivoituneen kunnan kanssa.

 9. Noillahan oli se nettiadressi taannoin. Vanhana Kyyjärvi-aktivistina hakkasin koko yön keksittyjä nimiä sille listalle. Taisi kuntalaisten määrä tuplaantua kerralla. Ideana sellainen, että pitäkööt **skansa, kerran ovat haalineet, en tännekään noita halua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.