Superperjantai: Mielenosoituksia laittomien arabien puolesta ja vastaan

12

 

Laittomat arabit ja rasmuslaiset järjestävät ensi perjantaina 10.2. Helsingissä Kiasman edessä Mannerheimin aukiolla mielenosoituksen, jossa mieltä osoitetaan karkoituksia vastaan. Laittomien arabien mielestä heitä ei saisi karkoittaa arabiaan vaan tarjota ilmainen loppuelämän kattava ylläpito suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Suomi Ensin! järjestää samalla aukiolla vastamielenosoituksen teemalla:

Laittomien maassaolijoiden nopeaa palauttamista lähtömaihin tai niiden läheisyydessä oleviin pakolaisleireihin. Keskittämällä apu niihin voidaan auttaa moninkertaisesti enemmän pakolaisia ja varsinkin eniten kärsiviä naisia ja lapsia.”

Nyt on siis mahdollisuus kohdata laittomia maassaolijoita silmästä silmään ja osoittaa heille, että eivät ole tervetulleita.

Suomi Ensin Facebook:

https://www.facebook.com/events/991395260994416/

 

kuvakaappaus-2017-02-06-18-34-27

 

23 thoughts on “Superperjantai: Mielenosoituksia laittomien arabien puolesta ja vastaan

 1. Näistä ja monista muista haluaisin kysellä, mutta valittavasti en pääse paikalle… :

  Were all all the women and children? Why those men do not fight for their own country?

  Why muslims do not go to other muslim countries, Saudi Arabia etc?
  Why are muslims coming to christian-western countries – but do not want to live like a westerners?

  Men from muslim countries and rape statistic and terrorism – it seems that islam is not a religion of peace?

  Islam seems to make integration difficult and on too many cases impossible?

  Kurds vs. arabs, sunnis vs. shias – and persecution of christians, atheists and other non-muslims By MUSLIMS – HOW IS MULTICULTARISM WORKING IN YOUR OWN COUNTRY?

  Why shoud finnish taxpayers support muslims? When too many muslims do not respect finns or even finnish laws?

  Finland belongs to finns and Jesus – not to some foreign muslims or islam, so we can deside, who can stay here!
  Stop this islamic invasion to Europe – we can help you back home as we are christians, not muslims!

  Ei toki kaikki tulijat ole pahoja, edes karkotettavat, pieni osa muslimeistakaan ei pidä islamista – mutta kyllä tätä porukkaa olisi nyt haastettava miettimään asioita ja suvakkeja tietysti myös!

  1. Dear muslims from Irak, Syria, Afganistan, Somalia etc. – ISLAM, ISLAM, ISLAM – is your biggest problem!

   Islam = the religion of hate, war, misery and persecution!

 2. Jos on sosiaalipummaaminen ja laiskottelu sinun juttu kanta suomalainen ja haluat tekemättä yhtikäs mitään repiä massia taikaseinästä saaden palkan vain olemisesta, niin nyt on mahis sinunkin ryhtyä matuksi periaatteessa suomalainen ja päästä vokin kautta kantisten asuntojonojen ohi omaan kämppään kätevästi.

  Ainoa mitä vaaditaan on että opettelet pakistanilaisen kielen, tai afganistanilaisen kielen ja mielellään paikallisella nuristanilaisella, tai kalashi murteella. Jos on oikein kunnolla pokeria voithan tietysti feikata härskisti mykkää ja kirjoitus taidotonta, jolloin homma jo paketissa suht valmiina.

  Tuossa kuvia Pakistanista ja Afganistanista eräistä paikallisista etnisistä vähemmistö kansoista nuristanilaisista ja kalasheista, n. 40% heistä nyt ainakin on habitukseltaan jotenkin kumman tutun näköisiä.

  http://www.google.fi/search?q=Nuristani,+kalash+people&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9hI-0rPDRAhViQpoKHeygDbYQ_AUIBigB

  Nuristanilaiset ja kalashit erottuvat osa heistä habitukseltaan paikallisesta valtavasta monikymmenmiljoonaisesta valta väestöstä. Toki ovat sekoittuneet aikojen kuluessa valtaväestöön ymmärrettävästi, mutta jotain on säilynyt vielä kuitenkin.

  1. Evitskogin hädänalaisten maleskelupisteessä on eräs kaiffari, jota ei ulkoiselta habitukseltaan suomalaisesta erota, jos sen paikallispubiin lykkäisi tuopposta nauttimaan. Eli voisi jopa olla jotain hädänalaista vähemmistöä afganistanista.Tietty onko hätä niin suuri että tänne piti tulla.

   1. Siitä vaan pokkana viranomaisille esittämään muka nuristanilaista, tai kalashia ja kovin pitkä ja kurja oli matka Afganistanin, Pakistanin suunnalta taqiyya tarinat vaikka paperin palaan riipustaen ja käsimerkkejä huitoen päälle, jos pokka vaan pitää.

    Jotain tamineitahan voi vaikka lainata Saamen maalta, hieman on jotenkin samanoloisia kansallispuvutkin noilla ja ompelukoneella loput silaukset mielikuvitusta apuna käyttäen, kuviahan on tuossa antamassani linkissä malliksi, jos haluaa ihan näyttävästi kansallis tamineissa mennä uskottavuutta pönkittääkseen viranomaisten eteen Suomessa. Tosin luulis kelpaavan ihan perus farmareissakin, niinhän nuo valtaväestön puolen afgaanit ja paskistanit, sun muut tänne tulee myös.

    Turvapaikan syyksihän voi selitellä, että on vainottu paikallinen etninen vähemmistöön kuuluva ja Koraanin luvut ei oikein vaan maistu, ahdistaa. Jopa ihan uskottava läppä.

    Sinänsä tosiasiassa nuristanilaiset ja kalashithan on ikävästi Islamin ikeen alla ja mitä aihetta googlasin tarkemmin, niin esim. Nuristania on ns. kaifiirien maa, uskottomien maa toiselta vanhalta nimeltään, eli kuffareiden maahanhan tuossa viitataan täysin selkokielellä. Ovat toki alistettu nykyään Islamin ikeen alle enempi ja vähempi, olleet jo pitkään. Noita linkkini kuvia kun katselee useamman sivun ja tarkemmin, niin kovin on osa tutun oloisia iholtaan, hiuksiltaan, silmiltään värien suhteen ja niin pois päin.

    1. Edellä kirjoittamastani aiheesta tuli vasiten mieleeni, että Paavohan vois vaikka piruuttaan vinkata MV:n puolelle juttu-vitsi vinkkinä nuo kirjoittamani linkkeineen, tai tehdä oman vitsi jutun tuosta.

     Tyyliin: Nyt olis sauma kaikille kotomaamme kantis pummeille toteuttaa kerrankin taqiyyaa ja oikein kulttuurin vaihtona omittuna, kun kulttuurimarxismi on se päivän juttu näemmä ja nyt löytyi Afganistanin ja Pakistanin suunnalta nämä nuristanilaiset ja kalashit jne. Siinähän on koko taqiyya paketti valmiina, jos on vaan tarpeeksi härski ja pokeria, niin tuossa on varteenotettava sauma taikaseinälle, vokkiin, asuntoon ja helppoon pummin elämään kanta suomalaisella Uuno Turhapurolla.

  2. Muslimimaihin on viety valtavasti ns. valkoisia orjia historiassa – esim. Iranissa oli yhä ilmeisesti tällaista osin suomalaisperäistä väestöä vielä joskus 1800-1900-taitteessa …
   – ja Isonvihan aikaanhan Suomesta vietiin todella paljon väkeä orjiksi ja nimenomaan ihannemuslimeina esitetyt tataarit olivat keskeinen osa tätä orjakauppaa!

   Toki jo viikingit ryöstivät pellavapäisiä lapsia ja myivät arabeille orjiksi – vesipeto Näkin nimityskin saattaa liittyä viikinkien veneisiin, joihin siis kaappasivat lapsia…

   1. Ihannemuslimit ts. tataarit:

    ”Tataarit jättivät pikkulapsia Suomenlahden jäälle juuri tästä syystä talvella 1577 palatessaan Viroon Etelä-Suomesta. Oli logistisia ongelmia. Orjien kuljettaminen kaukaa pohjoisten metsistä etelään ei ollut helppoa. Hävikki oli aina niin suurta, että elävinä perille Volgan ja Mustanmeren markkinoille saatiin keskimäärin noin parikymmentä prosenttia. Pohjoinen vaalea orja olikin markkinoilla kallis ja arvostettu. Vaaleus oli myyntivalttina.”

    Aina kun joku vetää esiin tataarikortin, kun puhutaan muslimien massamaahanmuutosta – niin voi ottaa esille tataarienkin julman historian!

    Toki ne harvat nykyiset Suomen tataarit ovat suurelta osin jo varsin sekoittuneita ja monet heistäkin hädin tuskin edes muslimeita – mutta eivät hekään mitään ihannekansaa ole olleet historiassa, eikä heidän takiaan pidä avata ovia muslimien nykyinvaasiolle!

 3. Nyt pitää arabimielenosoittajien olla tarkkana ettei rekka ajaudu vahingossa joukkoon. Nizzassa ja Berliinissä varomaton väki joutui tällaisen sattumuksen kohteeksi kohtalokkain seurauksin.

  1. ”En voi palata”

   Hakim uskoo, että viimeistään toinen turvapaikkakierros tuottaa hänen toivomansa lopputuloksen. Mikäli päätös senkin jälkeen on kielteinen, aikoo Hakim jäädä laittomaksi siirtolaiseksi Suomeen.

   – En suostu sittenkin lähtemään Suomesta, koska en voi palata Irakiin. Minulla on mielenterveysongelmia ja olen ollut täällä jo kaksi kertaa sairaalahoidossa. Irakissa ei ole tarjolla mitään hoitoa psyykkisiin ongelmiin ja masennukseen.

   Hakim ei ole käynyt koulua. Hän ei osaa lukea eikä kirjoittaa.

   – En ole käynyt koskaan koulua, mutta osaan silti puhua neljää kieltä. Suomessa olen ollut reilun vuoden ja osaan jo suomea, kertoo Hakim ymmärrettävällä suomen kielellä. Joitakin sanoja englannilla täydentäen.

   Hakim matkusti Suomeen Irakista syksyllä 2015 yhdessä monen muun irakilaisen miehen kanssa. Matka maksoi 8000 dollaria ja kesti 15 päivää.

   Bagdadista miesjoukko lähti lentokoneella, Turkista matkaa jatkettiin junalla, autolla ja veneellä. Viimeinen etappi oli kuorma-autokyyti Ruotsin halki.

   – Unkarissa poliisit hakkasivat polveni ja mafia ryösti 1000 euroa. Saksasta minut heitettiin ulos ja Englannin kanaalissa olin vähällä hukkua, muistelee Hakim vaiherikasta matkaansa Irakista Suomeen.

   Hakim kertoo lähteneensä matkaan kolmen veljensä kanssa. Kaikki neljä ovat nyt Tampereella samassa Kaupin vastaanottokeskuksessa. Kaikkien henkilöpaperit ovat hukkuneet.

   – Ne tippuivat mereen Englannin kanaalissa, kertoo Hakim.

   Hakim sanoo olevansa 27-vuotias. Hänen veljensä 17-, 22- ja 23-vuotiaita.

   – Kukaan meistä ei lähde takaisin. Suomi on paras maa Euroopassa.”

   1. Missäköhän vaiheessa reissua veljekset koukkasivat Englannin kanaalin kautta uimassa/kadottamassa henkilöpapereitaan, se on syksyllä aikas kylmä lätäkkö. Mutta ei se kyllä Turkki-Ruotsi matkalla tule näkyviin missään vaiheessa.. Hakim ei ole käynyt kouluja, mutta osaa valehdella ymmärrettävästi jopa neljällä eri kielellä. Ja mielenterveysongelmiakin löytyy! Ei muuta kuin Tampereen IKEA:an vaan puukkohiippasille.

   2. Norjassa ajautui rantaan joku valas, jolla oli vatsa täynnä muovipusseja…
    – koskahan alkaa ajautumaan rantoihin valaita, joiden mahat ovat täynnä tulijoiden PASSEJA?!

 4. Tuonne vastamielenosoitukseen olisi hyvä viedä banderollli jossa teksti esim:

  ” Only COWARDS leave their families at war ”.

  Sitten odotettaisiin, tulevatko hakemaan sitä pois ja miten välissä olevat poliisit asiaan reagoivat.

 5. Jos poliisi hoitaisi hommansa niin tuolta laittomien puolesta-mielenosoituksesta olisi helppo käydä poimimassa laittomasti maassahengaavia. Samalla varmasti muutama työtävioroksuva takkutukkakin, jolla on haku päällä, jäisi haaviin,

  1. Valitettavasti valepoliiseillamme alkaa työsulku siinä kohtaa, kun ptäisi ottaa sontiaisia kiinni. Kylmäkin voisi tulla, joten istuvat autoissa mieluummin.

 6. Tulijoiden mukana on terroristeja!! :

  ”Suomeen kohdistuva terrorismin uhka on muuttunut vakavammaksi.—”

  ”Viime kesänä suojelupoliisi kertoi kohdehenkilöitä olevan 300. Nyt heitä on noin 350. Pidemmällä aikavälillä tarkasteltuna kasvu näyttäytyy vieläkin dramaattisempana. Nousua on 80 prosenttia vuoden 2012 tilanteesta.
  – Se on äärimmäinen voimakas kasvu, Hiltunen sanoi.

  Kaikki kohdehenkilöt ovat jollain tavalla sidoksissa terrorismiin. Merkittävään määrään liittyy suoranaisia riskejä, muttei kaikkiin.
  – Osaan saattaa liittyä ideologian levittäminen.

  Hiltusen mukaan on hyvin mahdollista, että kohdehenkilöiden määrän kasvu jatkuu edelleen.
  Kohdehenkilöiden määrän kasvun taustalla on Suomessa kasvaneita tai pitkään oleskelleita henkilöitä, jotka ovat radikalisoituneet, mutta lisäksi myös maahan saapuneita.

  Myös Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden joukossa on ollut sidoksia terroristiseen toimintaan.”

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005078369.html

 7. Onkohan tämäkin niitä Nuorten muslimien ja feministi, aatelistutkijatar K. Creutzin kovin puolustamia teroepäiltyjä? :

  ”Terrorismirikoksista epäilty mies tuomittiin ex-vaimonsa uhkailusta – ”Hakkaan sut vielä oikein kunnolla”

  ”Syytetty uhkasi pahoinpidellä entisen vaimonsa ja lastensa äidin, ja lähetti tälle useita solvaavia ja uhkaavia tekstiviestejä. Lisäksi mies kävi lyömässä tämän oveen puukon lasten ollessa kotona.

  ”Hakkaan sut, hakkaan sut vielä oikein kunnolla, saatanan rumilus”, syytetty viestitti naiselle.”

  – Se oli iskenyt oveen puukon. Sitten se lähti pois ja jäi lähimaastoon parkkipaikalle. Sain pari tuntia tappouhkauksia, entinen vaimo kertoo.”

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005078642.html

 8. Laittomat kiinni Kiasmalta ja rasmuslaisten kanssa ulkomaille koko poppoo. Ei mitään tunteilua tässä asiassa.

 9. IL:n juttu ei mainitse, mistä uskonnoista puhutaan? :

  ”Tuore raportti: Uskonnollinen väkivalta rantautunut Suomen vankiloihin”

  ”Suomen vankiloihin on löytänyt tiensä uusi väkivallan muoto, uskonnolla perusteltu väkivalta. Ilmiöön liittyy ulkomaalaistaustaisten vankien määrän lisääntyminen.”

  ———

  Vain yhdessä lauseessa mainitaan islaminuskoiset :

  ”Viime vuosien aikana islaminuskoiset vangit ovat nousseet yhdeksi Suomen vankiloiden suurimmista uskonnollisista vähemmistöistä. ”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702072200066698_uu.shtml

  Onkohan vankiloissa myös kristittyjen radikalisoitumista, entä buddhalaisten tai hindujen? Ennenhän kristillinen uskoontulo tarkoitti vankien kohdalla parannuksen tekoa…

  Itse asiassa jossain saksalaisessa tutkimuksessa todettiin joskus, että vankiloissa muslimiksi kääntyminen tai jo valmiiksi muslimienkin lisääntynyt fundamentalismi lisäsi rikollisuutta huomattavasti…
  – kun taas kristityksi kääntyminen vähensi tai jopa lopetti rikokset kokonaan, aiheutti siis todellisen elämänmuutoksen…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.