Hesarin Kervinen käy Rinkebyssä ymmärtämässä

13

Helsingin Sanomien Skandinavian kirjeenvaihtelija Elina Kervinen kertoo käyvänsä Rinkebyssä säännöllisesti ja tietoisesti ymmärtääkseen.

 

kuvakaappaus-2017-02-07-22-39-50

 

Mitähän Kervinen tarkoittaa? Hän asuu osoitetietojen mukaan Tukholmassa Kungsholmenilla paraatipaikalla Mälarenin rannalla. Kungsholmenin tuo osa on Tukholman cityalueen parhaita ja kalleimpia asuinpaikkoja. Kateelliset ihmiset voivat harrastaa vain kävelyjä Norr Mälarstrandin varrella ja ihailla upeita maisemia Södermalmille. Mutta Kervinen asuu siellä!

 

img_20161218_143725
Kervisen nurkilla Södermalmilta kuvattuna.

 

Hän kertoo käyvänsä Rinkebyssä ymmärtämässä asioita. Kervinen matkustaa siis Rinkebyhyn litkimään lattea johonkin niistä Rinkebyn trendikkäistä kahviloista. Hän istuu kahviloissa ainoana valkoihoisena. Sen jälkeen hän palaa takaisin Kungsholmenille, jossa ei näy juurikaan sotapakolaisia.

Mitä Kervinen oppi ymmärtämään tuon matkan aikana?

No ei ainakaan sitä, mitä Järvan alueen ihmiset oppivat, että poliisihelikopterin liikkeistä pystyy päättelemään onko kyseessä iso vai pieni mellakka. Kun poliisihelikopteri alkaa pörräämään ilmassa, se lentää niin matalalla, että kesäisin ei voi olla parvekkeella metelin takia ja yöksi pitää sulkea ikkunat, jos haluaa nukkua heräämättä helikopterin meteliin.

Ei ainakaan sitä, että kun aikoo parkkeerata autonsa yöksi, niin autoa ei voi ihan mihin tahansa jättää. Alueen asukkaat oppivat nopeasti ”turvalliset” paikat. Vaikka palon riskiä ei täysin voi välttää, voi kuitenkin jotain ennaltaehkäiseviä juttuja tehdä. Edelleen ei ainakaan sitä, että sopivalla matalapaineella, kun ilma seisoo, Rinkebystä tuoksahtaa mellevä ”somalin tuoksu”. Jokainen tuntee tuon somalialaisista lähtevän miedon rasvan hajun.

Kervinen ei niin ikään oppinut ymmärtämään ketkä ovat Rinkebyn sharia-poliiseja. Ne oppii kyllä tuntemaan, mutta sen eteen joutuu asumaan Rinkebyssä. Yksi kahvi ei riitä siihen. Edelleen Kervinen ei oppinut tuntemaan keitä oikeita gangstereita pelaa noppaa kesäisin Rinkebyn nyrkkeilykellarin ulkopihalla. Kervinen ei oppinut ymmärtämään kuinka kokaiinikauppaa käydään siinä aivan kaikkien ihmisten silmien alla. Kervinen ei oppinut ymmärtämään sitä mitä tietyissä autotalleissa touhutaan.

Kervinen ei luultavasti tajua sitäkään, että kun ilta hämärtyy niin kaikki kaapunaiset häipyvät katukuvasta. Katukuvassa enemmistö naisista on kaapunaisia. Iltaisin alueella ei liiku yhtään ainoaa valkoihoista naista. Kervinen ei varmaan tajua sitäkään, että iltaisin niissä kaikissa Rinkebyn trendikkäissä kahviloissa istuu vain kolmansien maiden miehiä ja Kervistä ei päästettäisi sisälle niihin.

Kervinen luultavasti antaa ymmärtää, että hän oppii ymmärtämään jotain sosiaalisia kuvioita käydessään kahvilla Rinkebyssä. Mutta, valkoihoisena naisena Kervinen ei ikinä voi ymmärtää niitä kuvioita, sillä vaikka hän haluaisi, hänelle ”ei näytetä niitä”. Kervinen ei jotenkin tajua, että Rinkebyn miehet eivät näe häntä ensisijaisesti naisena vaan surkeana valkoisena huorana.

Ja kuka muka kertoo huorille salaisuuksia?

Advertisements

12 thoughts on “Hesarin Kervinen käy Rinkebyssä ymmärtämässä

 1. Itäkeskuksen Puhoksen vanhalla ostarilla kun on se ns. etninen somppujen yms. onko joku kahvila niin olen ymmärtänyt että vain ne miehet sielläkin istuu. Pääseekö sinnekkään naispuoliset tuskin..

 2. Tajukangas pitäisi lähettää uudelleenkoulutusleirille. Kolmen vuoden jälkeen osaisi ajatella oikein kuten Kervinen.

 3. Kervinen käy Rinkebyssä ymmärtääkseen miten kiitollinen saa olla kun voi asua Kungsholmenilla vaikkei se SOFO tai Östermalm tai Djursholmen olekkaan. Kervinen käy Rinkebyssä ymmärtääkseen miten turvallista on asua Kungsholmenilla jossa on iso poliisiasema ”Norrmalmspolisen”, auki 24/7, osoitteessa Kungsholmsgatan 43.

  1. Ja Kervisen asumisesta Tukholman kalleimmilla paikoilla maksaa jokainen Helsingin Sanomien tilaaja/irtonumero-ostaja. 😀 😀

   1. Tietääkseni hesari, kuten muutkin lehdet saa tuloja myös nettilehden lukemisesta, jollei käytä unvisitiä.

 4. Asiaa hillittömästä maailmanlaajuisesta propagandasta, esimerrki Suomesta:

  Yle vero on haittavero, niin haitallisia vapaamuurari-johtoisen ylen ohjelmat radiossa ja tv ssä ovat katselijan ja kuuntelijan todellisuudentajulle, ns ”uutisetkin” ovat lähinnä asenteellisesti väritettyjä Poliittisia tiedotteita, yleensä ostettuina amerikkalaisilta mediatoimistoilta, jotka ovat oikein urakalla venyttäneet totuutta jo kohta sadan vuoden ajan, kulloinkin omien neo-kolonialististen tarpeidensa mukaisesti.

  Valtionkonttorin virkailijoiden tulisi kirjata yle- vero kertymä kokonaisuudessaan haitta-asteeltaan samankaltaisten tuotteiden, kuten tupakan, viinan, kumiliiman, pirin ja sokerin kanssa samaan sarakkeeseen.

  Kaikkien niiden ihmisten mielestä joille Suomi, suomalaisuus, suomalaiset ja isänmaa ovat tärkeitä, tulisi perua kaikki mahdolliset lehtitilaukset, erityisesti hs-prawda, alma-median kaikki tuotteet, sekä loput maakuntalehdet ja boikotoida kaikkia niitä instansseja jotka ilmoittelevat näissä epäisänmaallisissa kalankääreissä.

  Hs Prawda ja sen NYT liite on loistava eko-tuote lemmikkieläinkauppiaille, se sopii suoraan lukemattomana ja avaamattomana standardi kokoiseen papukaijahäkkiin kakadun paskomisalustaksi, selkäpuoleltaan valmiiksi halkaistuna ja niittien poiston jälkeen saa kaija paskoa 48 päivää joka päivä puhtaalle alustalle, kun muistaa vaan nykäistä päällimmäisen sivun joka aamu pois.

  Samalla hajuhaitat minimoituvat.

  Fantastinen vihreä eko-tuote!

 5. Suvakki akalla on aina hirveä tarve ymmärtää matuja. Miespuoliset matut eivät hänelle avaudu ja kerro asioitaan, ainakaan rehellisesti. Kaapuakkojen kielitaito on ainakin Suomessa melko huono. En tiedä mitä Elina yrittää twiittailla, mutta ihmettelen miten paljon hän oikeasti pääsee kommunikoimaan haittisten kanssa. Miten hän yrittää ymmärtää paska-alueiden asukkaita?

 6. Nyt porukalla Rinkebyhyn ja nämä trendi vetimet niskaan turisti matkalle.

  http://mvlehti.net/2017/02/08/nyt-on-aijameininkia-miesten-muotia-new-yorkin-muotiviikolta-palomo-spainin-mallisto-syksy-2017/

  Olen havaitsevinani syksyn 2017 ”miesten” trendien suhteen hyvin rohkeaa feminiinistä cuck henkeä ja housuissa olevista munista ei ole enää tietoakaan. Kulttuurimarxismi näkyy yhä voimallisemmin myös miesten tekstiileissä.

  Sinänsä jos on suvakki”mies”, niin nuo vetimet vaan päälle ja antaa varman pisteen iin päälle, että aisuri olen ja neiti ihmisiä.

 7. Mahtaako tämä Kervinen liikkua Rinkebyssä lainkaan iltaisin ja viikonloppuisin?

  Voisi jopa asu kokeeksi siellä….

 8. Mulle riitti 10 minuutin kävelylenkki Rinkebyssä ymmärtääkseni, että toiste ei tarvitse mennä. Varastettua tavaraa kaupattiin, ikkunoissa kalterit, ikkunoita hajalla, vastaan ei tullut yhtään valkoista. Koko metro tyhjentyi lähes täysin Rissnessä ennen Rinkebytä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.