Peter Springaren Facebook- tukiryhmässä 100 000 jäsentä!!

13

Peter Springaren tukiryhmä Facebookissa on ollut luultavasti Facebookin historian suurin menestys. Ryhmään on liittynyt reilussa vuorokaudessa 100 000 jäsentä ja Springare saa ylistystä ja tukea ympäri Skandinaviaa.

Tanskalaiset, norjalaiset ja ruotsalaiset Springaren kolleegat kertovat nyt joukolla samasta ongelmasta mistä Springare alunperin kirjoitti.

 

 

kuvakaappaus-2017-02-07-10-58-25

Tanskalainen Lars Skar (yllä), joka työskentelee rikostutkijana Kööpenhaminan poliisista, kirjoittaa:

– Olen rikostutkija Kööpenhaminan poliisissa ja tuen 100 prosenttisesti Peter Springaren sanomisia. Meillä Tanskassa on nimittäin aivan samoja ongelmia. Poliisin vuororaporteissa on tuskin ainoatakaan tanskalaista nimeä ja suurin osa poliisin vähistä resursseista käytetään muukalaisten tekemien juttujen tutkimiseen.

Käykäämme vapaata keskustelua asiasta ja sen jälkeen otetaan homma hoitoon. Sitä ei voida kieltää eikä sillä ole mitään tekemistä rasismin kanssa.

 

 

 

 

kuvakaappaus-2017-02-07-11-00-23

Ruotsalainen Brörn Nume (yllä), joka työskentelee rajapoliisina, kertoo:

– Työskentelen rajapoliisina ja näen joka päivä sen totuuden, josta kukaan ei halua puhua. Annan täyden tukeni Peterille ja sananavapaudelle, joka hänellä on Ruotsissa. Se kuva, jonka Peter antaa, on totuudenmukainen ja yhdenpitävä tämän päivän yhteiskuntamme kanssa ja meidän rajoillamme.

 

 

 

kuvakaappaus-2017-02-07-11-08-51

Jepser Christensen (yllä), joka työskentelee Kööpenhaminan poliisissa kertoo:

– Jo kauan olemme seuranneet Tanskassa mitä lahden toiselle puolen ja nähneet sen kauhistuttavan kehityksen, joka etenee ilman, että kukaan sanoo mitään. Kukaan ei ole rohjennut olla eri mieltä… Ajattelemme usein veljeskansaamme ja kysymme mielessämme: ”Mitä ihmettä he oikein ajattelevat?”

Vaikuttaa, että nyt vihdoin te alatte heräämään. Onnea sille. Jesper Christensen, Kööpenhaminan poliisista.

 

 

 

Seurataan tapahtumia.

 

 

Advertisements

30 thoughts on “Peter Springaren Facebook- tukiryhmässä 100 000 jäsentä!!

 1. Alex Stubb olikin siis väärässä.Monikulttuuri ei olekaan rikkautta vaan Stubbin paskaa täynnä olevasta päästä tullutta aivopierua.😆

  1. A. Stubb: ”Paskanjauhaminen ylisuurten valkaistujen hampaitten läpi kymppitonnin tuntiliksalla on rikkautta. Ei mulla muuta.”

  2. Monikulttuurin ihquttajat puhuvat aina pikku-italioista ja Chinatowneista….
   – mutta todellisuus Euroopassa ja Suomessakin on nykyisin kyllä lähempänä mogadishutownia ja pikku-saudi-arabiaa…

 2. Mutta ku viime LA Tohtori Raimo vakuutti (myös) kuvitteellisille Lauralle (H) ja Riikalle (S-P), että huolimatta siitä, mitä turuilla ja toreilla kerrotaan, rikollisuus on Ruotsissa vähentynyt – ei kasvanut – vähentynyt. Yle areenasta löytyy.

  Springare puhui höpöjään netin turuilla ja toreilla.

  1. olikohan viime kesänä jommassa kummassa iltapäivälehdistä vaasan poliisista joku konstaapeli korhonen kuka sanoi että enää ei tahdo olla tapauksia missä ulkomaalaistaustainen ei olisi osapuolena

 3. Huhtelan Jussi (sosiologi, ylikonsta) rinta kaarella ja kotoutustutkimukset kohotetussa kädessään ruotsalaista rasistista poliisia vastaan? 😀

   1. Naisasialiitto unionille, Honkasalolle, Abdulkarimille, Rasmukselle, RHC:lle, Vihreille yms. tietysti myös!

    Ja sitten PELI POIKKI -mielenosoitusta pystyyn – ja eikun marssimaan rasistisia ja islamofobisia skandipoliiseja vastaan!

 4. Kesti sitten noilta 20+ vuotta uskaltaa sanoa jotain.. Saa nähdä uskaltaako kansatkin sanoa jotain nyt kun virkavaltakin heräsi. Uskalla olla omaisuuttasi, elinympäristösi turvallisuutta, läheistesi henkeä varjeleva ”RASISTI” ! Pelatkoot mitävaan uhriutumispeliä, vilauttakoot rasistikorttia, tuo meidät kaikki turmioon vievä idioottimainen suvaitsevainen muslimi-show loppuu NYT !

 5. Annettiin pikkutuomio mutta mieluiten olisimme antaneet ansiomerkin arvokkaasta teosta! sanoo:

  Gävlen moskeijassa saarnattiin vihaa, Gefle Dagblad alkoi tutkia sitä, musse antoi tappouhkauksen päätoimittajalle Anna Gullbergille:
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/fangelse-for-dodshot-mot-gd-s-chefredaktor
  Ulos vaan musse maasta suoraa tietä ikiajoiksi! Ei täällä tuollaisia tarvita. Eikä tarvita muutenkaan.
  Määhää-Ruotsi antoi näennäiset kaksi kuukautta vankeutta ja sanoi ”ethän vaan suutu ja lähde pois, ethän?!”

  1. http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702082200067020_uu.shtml

   Valtamedia ja poliitikot ovat Suomessa SUURpelkureita!
   – suurmoskeijasäätiön taustalla on salafisteja – ja suomalainen ns. pääimaamikin kannattaa shariaa (Kotimaa24 -haastattelu)

   Moskeijahanketta pitäisi kohdella samoin kuin mitä tahansa muuta potentiaalisesti vaarallista hanketta, jonka negatiivisimmat seuraukset näkyvät toki vasta tulevaisuudessa….
   – tosin mätähän näkyy jo nyt…

   https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/suurmoskeija-saatio-perustettiin-virallises-1

   Täällä hyvin suoraa puhetta :
   (https://www.facebook.com/anter.yasa/posts/10210960193096720)

   1. Kokoomuksen poliitikko Muhis Azizi puolustaa salafisteja !!!! :

    Muhis Azizi: ”Veli pitää muistaa että niitä salafistejakin on useita sortteja”

    Muhis Azizi: ”Anter Yaşa Veli sielä on aika monenlaista sorttia, pääsääntöisesti salafismi jakautuu 3 osaan josta olisi kivaa jutella kanssasi. Nämä asiat ei ole näin yksinkertaisia . Jos tämä olisi näin yksinkertainen kohta jokainen muslimi on epäiltynä terrorismista grinhymiö”

    (https://www.facebook.com/anter.yasa/posts/10210960193096720)

    Hyviä vastauksia Muhikselle:

    Y. Jokela: ”Niin oli natsejakin…”

    Anter Y. : ”Muhis Azizi Saudi Arabiassa salafisteja on vain yhtä sorttia. Salafismi on islamin syöpä. Ei eroa natseista. Salafismi on rasistista, islamofobista ja fasistista. Kenekään ihmisoikeuksia kunnioittavan ei pitäisi millään tavalla suojella ideologiaa mikä ei eroa natsismista.”

    Tämä Muhis ei koskaan tuomitse suoraan edes ISIS -järjestöä tai muita radikaaleja, vaikka onkin olevinaan maltillinen…
    – olen huomannut, että välttelee ja jättää vastaamatta suoriin kysymyksiin, kiertelee ja kaartelee…
    – on hiukan Rami Adhamin tapainen esiintymisissään, vaikka onkin toki kurdi itsekin…
    – mutta eikös muuten brittiläisen ääri-islamistisaarnaajan Anjem Choudary Suomen yleisökin koostunut pääosin kurdeista, joten heissäkin on vaikka mitä…

 6. Tajukangas pystyisitkö jatkossa antamaan suorat linkit aina sisältöihin eikä vain pelkkiä kuvakaappauksia?

   1. Suvacit on niitä, jotka tahallaan terrorisoimalla saavat ihmisille kirjoituskieltoja fb:ssa.

    Mutta näitä asioita (ryhmän koko valtava, kukkalähetysten määrä poliisilaitokselle myös valtava) ei suvacci pysty millään konstilla enää mitätöimään.
    Saa nähdä, mitä keppihevostelijat keksivät nyt.
    Kansa on puhunut, tätä ei pysty kiistämään mitenkään.

    Ehkä poliisi saa potkut?

 7. Hyvin sanottu:

  ”Just keep the following in mind:
  1) Islam is not a race; it’s an idea and ideas can be criticised
  2) A muslim is not an representative of a race; he/she is an representative of a religion and religion can be criticised
  3) It’s not about skin color or nationality; it’s about culture and behaviour
  4) It’s not about not taking in migrants at all; it’s about taking in those, who want to integrate themselfs into European culture (democracy, secularism and capitalism).

  All the misguided leftists will try to tell you, that if you criticise islam, muslims or migrants, then you are racist. You are not. You have every right to criticise ideas, cultures and religions.”

 8. Pidemmän päälle rape-sadomaso-cuckold on aika surkeata hommaa. Aisurin ja teuraan osa on nössömäisen armoton, varsinkin kun koko leikki on vielä kansallistettu pakotettuna koko yhteiskunnalle, tykkäsi tai ei.

 9. Upeeta, yksi rohkea ja homma pyörähtää käyntiin – samaan aikaan Suomessa puuhataan nettipoliisi armeijaa, ministeri pauhaa vihaisesta kirjoittelusta, oikeuslaitos jakaa sakkoja mielipiteen esittämisestä – toivottavasti Suomestakin joskus löytyy edes yksi ”konstaapeli Reinikainen” (tv:stä tuttu), terveellä maalaisjärjellä varustettu kyläpoliisi, joka uskaltaa olla samaa mieltä Peterin kanssa.

 10. Suomi tulee aina vähän jäljessä. Suomessa on vasta aloiteltu aisuri leikit + turpaan otto ja neidin roolin opettelu. Lammasmaisuus on vielä niin kovin trendikästä eräille. Samat kusipäät pakottaa tuohon luonnottomuuteen nekin joita nyt ei vaan juttu kiinnosta ei pätkääkään vain kuvottaa.

  Toivottavasti pilliin puhalletaan edes meillä ajoissa ja tämä perseily lopetetaan kokonaan pysyvästi ja ikuisesti.

 11. Mitenhän pitkään ryhmä saa fb:ssä olla ennenkuin katoaa bittiavaruuteen ”vihapuheena”? Ikävintähän on se, että hetken päästä tämäkin vaietaan kuoliaaksi, ongelmaa ei yritetä edes ratkaista muulla tavoin kuin erottamalla rasistipoliisit, eikä aleta lyömään rikollisille lentolippuja kouraan.

 12. Eurooppalaiset ihmiset alkavat jo tajuamaan reaalitodellisuuden ja Unelman välisen eron – poliitikot eivät… :

  ”Kysely: Suurin osa EU-kansalaisista ei enää halua maahanmuuttoa muslimimaista – ”Tuloksemme ovat hätkähdyttäviä, ja ne vetävät vakavaksi”

  Arvostetun lontoolaisen Chatham House -ajatuspajan kysely kymmenessä EU-maassa kertoo, että eurooppalaiset ovat Donald Trumpin linjoilla.

  Eurooppalaiset ovat kyllästyneet muslimimaista tulevaan maahanmuuttoon, kertoo tiistaina julkistettu riippumattoman lontoolaisen Chatham House -ajatuspajan kysely.

  Chatham Housen tutkijat kysyivät kymmenessä EU-maassa, pitäisikö kaikki maahanmuutto muslimienemmistöisistä maista lopettaa. Vastaus on selkeä kyllä.

  Keskimäärin 55 prosenttia EU-kansalaisista haluaa lopettaa maahanmuuton muslimimaista. Viidennes on eri mieltä, ja 25 prosentilla ei ole selkeää kantaa.”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005078491.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=d9a55316629d6fa84255df3a18979321

 13. Tarja Halonen aloitti tämän Globalisaation ja oli siitä itse myös innoissaan että sieltä voitte syypäätä hakea sekä näitten kaikkien ystävien helsingin hippien eli vihreiden joukosta.

 14. Jos noista saa rahaa niin voin ottaa noin 10 kpl viikossa sopeutumaan, jos ne häviää eikä sopeudu vaan karkaavat niin voi hemmetti. Myyn myös luomu saippuaa ja kotitekoisia sarkavaatteita. Kirpparilla kultahampaita ja sorkmuksia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.