Gävlen moskeijan muslimi vankilaan laittomasta uhkauksesta

0

Moskeijalaisia. Vasemmalla Ali Al-Ganas alias Ali Abo Somaia.

 

Gävlen maakuntalehden Gefle Dagbladetin journalisti Anna Gullberg teki vuoden 2016 keväällä tutkivaa journalismia ja kirjoitti sen, mitä muut eivät uskalla. Hän kertoi hyvin seikkaperäisesti Gävlen moskeijan isis-yhteyksistä. Moskeijan imaami Ali Abo Somaia (miehellä on useita aliaksia) paljastettiin vihasaarnaajaksi, joka vaikutti Gävle-Örebro-Göteborg-akselilla paikallisissa moskeijoissa.

Lisäksi myös Ali Al-Ganas- nimellä esiintyvä päällikkö ylisti isistä avoimesti Facebookissan. Edelleen Charlie Hedbon tiimoilta Gävlen moskeijassa tiedettiin pidetyn juhlia marttyyrien kunniaksi.

Sinänsä moskeijan isis-yhteydet eivät olleet mitenkään erityisen salaisia, sillä moskeija oli SÄPO:n listalla ja moskeijan jäsenten yhteydet isikseen ovat olleet tutkittavina useaan otteeseen.

Tutkiva juttu oli kuitenkin liikaa muslimeille ja he julistivat Gullbergille fatwan. Gullbergille ladeltiin siinä määrin vakavastiotettavia tappouhkauksia, että hän teki asiasta rikosilmoituksen. Nyt yksi miehistä, irakilainen Raad Riyad Abdulkarim Al-Duhan, tuomittiin Gävlen käräjäoikeudessa kahden kuukauden ehdottomaan vankeuteen laittomasta uhkauksesta.

On mielenkiintoista, että Al-Duhania ei määrätty karkoitettavaksi Ruotsista tuomionsa jälkeen. Parantuuko hän vankilassa ja lopettaa vääräuskoisten vihaamisen?

Dagens Media

2 thoughts on “Gävlen moskeijan muslimi vankilaan laittomasta uhkauksesta

  1. Islam todella on rauhanuskonto, eikun…

    Ja kyllähän ne kristitytkin ja buddhalaiset ja hindut ja ja jaja jaja…

  2. Kristityt eivät muslimeille toista poskea käännä, vaan kristityt kääntyvät ympäri, pyllistävät ja kääntävät molemmat posket levälleen. Aanteeksipyyntö/anto-aktin jälkeen Kristitty vielä pyytää anteeksi aiheuttamaansa mielihyvää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.