Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 19.00 (!)

0

Valtakunnan parhaat vihapuhujat taas koolla. Aiheena erään muslimin matka Suomeen (Iltasanomat), Örebron poliisin tapaus ja jotain muutakin.

Huomaa poikkeuksellinen aika, klo 19.00. Ehtii siis hyvin jäähdyttää kaljat!!

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 19.00 (!)

 1. Oikeaoppinen vihapuhe on taidetta.

  Täytyy jutustella hiuksenhienosti juuri niin, että kuulijat harmistuvat oikealla tavalla mutteivat suoranaisesti kiihotu…
  0  0
   1. Kyllä minua ainakin harmittaa, kun kuulen, mitä vassarit, hyysärit ja itse juhlakalut ovat taas saaneet aikaan. Samalla on kuitenkin yhtä juhlaa mollata yksissä tuumin kyseistä sakkia oikein olan takaa.
    0    0
 2. Voi vanhusparat…
  Ja onkohan edes turvallista saattaa turviksia kehitysvammaisten yhteyteen? :

  ”Minä luen sinulle -lukuhetkiä toteutetaan teemaviikon 13.2. – 19.2.2017 aikana eri puolilla Suomea. Ääneenlukijoina toimivat pääsääntöisesti maahanmuuttajat, jotka opiskelevat suomen kieltä oppilaitoksissa tai opistoissa. Minä luen sinulle -lukuhetket on suunnattu kehitysvamma- ja vanhustyön yksiköiden omille asiakkaille.”

  http://selkokeskus.fi/mina-luen-sinulle-kampanja/ohjelma/

  ”Minä luen sinulle -kampanja on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Kampanjan tarkoituksena on edistää kulttuurien kohtaamista sekä maahanmuuttajien suomen kielen oppimista. Kampanjaan voivat osallistua vammais- ja vanhustyön yksiköt, maahanmuuttajien yhdistykset ja oppilaitokset sekä kirjastot ympäri Suomea. Minä luen sinulle -kampanjan järjestää Kehitysvammaliiton Selkokeskus.

  Lukuilon lähettiläät

  Minä luen sinulle -kampanjan suojelijana toimii kansanedustaja Nasima Razmyar. Kampanjassa ovat mukana kansanedustaja Ozan Yanar, vapaa toimittaja Maryan Abdulkarim sekä Abdirahim Husu Hussein, joka toimii Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry:n puheenjohtajana. Lukuilon lähettiläät toteuttavat lukuhetkiä helmikuussa viikolla 7 Helsingissä, ja inspiroivat kampanjaan mukaan suomen kieltä opiskelevia maahanmuuttajia.”

  http://selkokeskus.fi/mina-luen-sinulle-kampanja/
  0  0
  1. Jopa Husuakin on joskus pikkasen rasittava kuunnella – kun on vahva aksentti…
   0   0
 3. ”Isisin sanoma leviää nyt suomeksi – jihadistiblogi kannustaa vuodattamaan vääräuskoisten verta

  Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa”. Siten uhka kohdistuu entistä enemmän myös Suomeen.”

  ”Jihadistien kuten Isis-järjestön sanoma leviää nyt myös selvällä suomen kielellä. Suojelupoliisin mukaan propaganda pyrkii yllyttämään yksinäisiä susia iskuihin kotimaissaan – siis myös Suomessa.

  Netistä löytyy esimerkiksi blogi, johon on suomennettu muun muassa Isisin julkaisemien lehtien kirjoituksia ja ainakin yksi Isis-tiedottajan Abu Hassan al-Muhajirin puhe.

  Tällainen suomenkielinen propaganda on tutkijoille uutta.”

  ”Todellakin, jopa kukkakioskista ohikulkijoille kukkia myyvän kaafirin veri on halaal vuodattaa – ja kauhun kylväminen kaikkien vääräuskoisten sydämiin on muslimin velvollisuus.”

  ”Kaikki kaafirit, jotka eivät ole dhim-man sopimuksen alla, ovat vapaata riistaa. Kuinka vääräuskoiset voivat unelmoidakaan turvallisuudesta, samalla, kun muslimit kärsivät ja Allahin laki on pilkaten korvattu ihmisten tekemällä demokratian luonnonoikulla?”

  Pdf-tiedosto päättyy itäsuomalaisesta paikallislehdestä varastettuun kuvaan, jossa mieshenkilö kävelee syksyisen metsikön laidalla. Kuvatekstissä lukee: ”Siispä älkää antako edes sauvakävelijän kävellä kotiinsa asti”.

  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005080269.html?utm_medium=social&utm_content=www.hs.fi&share=0e0348552eb645fa990919bcf9c332f3&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share
  0  0
 4. Poliisi ei ehdi selvittämään lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia – mutta vihapuheita varten ts. käytännössä islamin uskonnon pilkkaamisen ja nykyisenlaisen maahanmuuttopolitiikan arvostelemisen ehkäisemiseksi, on kuitenkin varaa laittaa 50 poliisia – prioriteetit kohdillaan?! :

  ”Sarani myöntää, että kasvaneesta tapausmäärästä johtuen kaikkiin tehtäviin ei pystytä tarttumaan.
  – Valitettavasti on sanomattakin selvää, että myös todellisia hyväksikäyttöjuttuja jää selvittämättä, koska kaikkia ei ehditä käsitellä kunnolla.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702092200067795_uu.shtml

  —————

  Samaan aikaan vankiloissa leviää islamilainen radikalismi – joka ei tietenkään ole edes varsinaista vihapuhetta, koska kohteena ovat kuitenkin vain ei-muslimit ja kantikset:

  ”Rikosseuraamuslaitos tunnistanut jo noin 50 radikalisoitunutta vankia”

  ”Viranomaiset ovat löytäneet vankiloista muun muassa väkivaltaiseen ekstremismiin liittyvää materiaalia ja havainneet ryhmiin värväämistä.
  http://yle.fi/uutiset/3-9450643

  Koska ääri-islamilaisen kivapuheen lopputuloksena voi kuitenkin olla väkivaltaa – niin suomalaisten veronmaksajien rahaa pitää kylvää sen ehkäisyyn…
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.