Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 19.00 (!)

13

Valtakunnan parhaat vihapuhujat taas koolla. Aiheena erään muslimin matka Suomeen (Iltasanomat), Örebron poliisin tapaus ja jotain muutakin.

Huomaa poikkeuksellinen aika, klo 19.00. Ehtii siis hyvin jäähdyttää kaljat!!

Advertisements

9 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 19.00 (!)

 1. Oikeaoppinen vihapuhe on taidetta.

  Täytyy jutustella hiuksenhienosti juuri niin, että kuulijat harmistuvat oikealla tavalla mutteivat suoranaisesti kiihotu…

   1. Kyllä minua ainakin harmittaa, kun kuulen, mitä vassarit, hyysärit ja itse juhlakalut ovat taas saaneet aikaan. Samalla on kuitenkin yhtä juhlaa mollata yksissä tuumin kyseistä sakkia oikein olan takaa.

 2. Voi vanhusparat…
  Ja onkohan edes turvallista saattaa turviksia kehitysvammaisten yhteyteen? :

  ”Minä luen sinulle -lukuhetkiä toteutetaan teemaviikon 13.2. – 19.2.2017 aikana eri puolilla Suomea. Ääneenlukijoina toimivat pääsääntöisesti maahanmuuttajat, jotka opiskelevat suomen kieltä oppilaitoksissa tai opistoissa. Minä luen sinulle -lukuhetket on suunnattu kehitysvamma- ja vanhustyön yksiköiden omille asiakkaille.”

  http://selkokeskus.fi/mina-luen-sinulle-kampanja/ohjelma/

  ”Minä luen sinulle -kampanja on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Kampanjan tarkoituksena on edistää kulttuurien kohtaamista sekä maahanmuuttajien suomen kielen oppimista. Kampanjaan voivat osallistua vammais- ja vanhustyön yksiköt, maahanmuuttajien yhdistykset ja oppilaitokset sekä kirjastot ympäri Suomea. Minä luen sinulle -kampanjan järjestää Kehitysvammaliiton Selkokeskus.

  Lukuilon lähettiläät

  Minä luen sinulle -kampanjan suojelijana toimii kansanedustaja Nasima Razmyar. Kampanjassa ovat mukana kansanedustaja Ozan Yanar, vapaa toimittaja Maryan Abdulkarim sekä Abdirahim Husu Hussein, joka toimii Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry:n puheenjohtajana. Lukuilon lähettiläät toteuttavat lukuhetkiä helmikuussa viikolla 7 Helsingissä, ja inspiroivat kampanjaan mukaan suomen kieltä opiskelevia maahanmuuttajia.”

  http://selkokeskus.fi/mina-luen-sinulle-kampanja/

  1. Jopa Husuakin on joskus pikkasen rasittava kuunnella – kun on vahva aksentti…

 3. ”Isisin sanoma leviää nyt suomeksi – jihadistiblogi kannustaa vuodattamaan vääräuskoisten verta

  Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa”. Siten uhka kohdistuu entistä enemmän myös Suomeen.”

  ”Jihadistien kuten Isis-järjestön sanoma leviää nyt myös selvällä suomen kielellä. Suojelupoliisin mukaan propaganda pyrkii yllyttämään yksinäisiä susia iskuihin kotimaissaan – siis myös Suomessa.

  Netistä löytyy esimerkiksi blogi, johon on suomennettu muun muassa Isisin julkaisemien lehtien kirjoituksia ja ainakin yksi Isis-tiedottajan Abu Hassan al-Muhajirin puhe.

  Tällainen suomenkielinen propaganda on tutkijoille uutta.”

  ”Todellakin, jopa kukkakioskista ohikulkijoille kukkia myyvän kaafirin veri on halaal vuodattaa – ja kauhun kylväminen kaikkien vääräuskoisten sydämiin on muslimin velvollisuus.”

  ”Kaikki kaafirit, jotka eivät ole dhim-man sopimuksen alla, ovat vapaata riistaa. Kuinka vääräuskoiset voivat unelmoidakaan turvallisuudesta, samalla, kun muslimit kärsivät ja Allahin laki on pilkaten korvattu ihmisten tekemällä demokratian luonnonoikulla?”

  Pdf-tiedosto päättyy itäsuomalaisesta paikallislehdestä varastettuun kuvaan, jossa mieshenkilö kävelee syksyisen metsikön laidalla. Kuvatekstissä lukee: ”Siispä älkää antako edes sauvakävelijän kävellä kotiinsa asti”.

  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005080269.html?utm_medium=social&utm_content=www.hs.fi&share=0e0348552eb645fa990919bcf9c332f3&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

 4. Poliisi ei ehdi selvittämään lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia – mutta vihapuheita varten ts. käytännössä islamin uskonnon pilkkaamisen ja nykyisenlaisen maahanmuuttopolitiikan arvostelemisen ehkäisemiseksi, on kuitenkin varaa laittaa 50 poliisia – prioriteetit kohdillaan?! :

  ”Sarani myöntää, että kasvaneesta tapausmäärästä johtuen kaikkiin tehtäviin ei pystytä tarttumaan.
  – Valitettavasti on sanomattakin selvää, että myös todellisia hyväksikäyttöjuttuja jää selvittämättä, koska kaikkia ei ehditä käsitellä kunnolla.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702092200067795_uu.shtml

  —————

  Samaan aikaan vankiloissa leviää islamilainen radikalismi – joka ei tietenkään ole edes varsinaista vihapuhetta, koska kohteena ovat kuitenkin vain ei-muslimit ja kantikset:

  ”Rikosseuraamuslaitos tunnistanut jo noin 50 radikalisoitunutta vankia”

  ”Viranomaiset ovat löytäneet vankiloista muun muassa väkivaltaiseen ekstremismiin liittyvää materiaalia ja havainneet ryhmiin värväämistä.
  http://yle.fi/uutiset/3-9450643

  Koska ääri-islamilaisen kivapuheen lopputuloksena voi kuitenkin olla väkivaltaa – niin suomalaisten veronmaksajien rahaa pitää kylvää sen ehkäisyyn…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.